توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل برای سایتهای منتقل شده
blueline
November 8th, 2011, 13:59
سلام من وی پی اس جدید گرفتم و سایتها از وی پی اس قدیم منتقل شدن به جدید
ولی چندتا مشکل به وجود آمده:
در نصب جوملا و جوملا های نصب شده از قبل این ارور میاد:
3621
و وی بولتین های نصب شده هم این ارور رو میدن:
Fatal error: The requested language does not exist, reset via tools.php. in [path]/includes/class_core.php on line 3886
مشکل در چیه ؟ چه چیزی رو باید تنظیم کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
Ahmad110
November 8th, 2011, 14:06
سلام من وی پی اس جدید گرفتم و سایتها از وی پی اس قدیم منتقل شدن به جدید
ولی چندتا مشکل به وجود آمده:
در نصب جوملا و جوملا های نصب شده از قبل این ارور میاد:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f56/3621-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%AA%D9%82%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%87-joomlaerror-png
و وی بولتین های نصب شده هم این ارور رو میدن:
Fatal error: The requested language does not exist, reset via tools.php. in [path]/includes/class_core.php on line 3886
مشکل در چیه ؟ چه چیزی رو باید تنظیم کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام
فانگشن ini_set در php.ini غیرفعال هستش .
blueline
November 8th, 2011, 18:00
ممنون
بله از اون بود درست شد
حواسم بهش نبود#-o
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
ولی این ارور هنوز پا برجاست ممکنه در این مورد هم کمک کنید؟
این رو انجمن های وی بولتین میدن و بالا نمیان
Ahmad110
November 8th, 2011, 18:24
ممنون
بله از اون بود درست شد
حواسم بهش نبود#-o
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
به فايل زبان گير داده ميگه وجود نيست . پوشه install رو تو هاست آپلود كنيد و از طريق tools.php زبان پيش فرض رو عوض كنيد . دوباره زبان فارسي رو امپورت كنيد .
باز بهتره براي حل اين مشكل از فرومهاي پشتيباني ويبوليتن كمك بگيريد .
موفق باشيد .
TOOBA IT
November 8th, 2011, 18:35
ممنون
بله از اون بود درست شد
حواسم بهش نبود#-o
?langid=1 اين آدرس رو بعد از دامنه بزرايد = زبان انجمن انگليسي ميشه !!
بعد وارد قسمت مديريت ويبولتين (admincp) بشيد و به قسمت Download/Upload Language بريد ، حالا فايل فارسي ساز انجمن رو مجددا آپلود و پيشفرضش كنيد .
حالا سايت رو بالا بياريد و از فوتر سايت زبان فارسي رو انتخاب كنيد .