ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سی پنل سریع و فوری

hsoft_project
November 7th, 2011, 11:35
با سلام خدمت تمامی اساتید محترم راستش من یه سرور تو خونم راه انداختم و یه کنترل پنل روش نصب کردم به نام ehcp سرورم هم اوبونتو هست حالا کنترل پنل رو که من وارد میشم و دامنه ایجاد میکنم دامنه شناسایی نمیشه تو اینترنت هر کس میتونه کمک کنه یا علی این ادرس کنترل پنل هست http://cpanel.dyndns-server.com (http://cpanel.dyndns-server.com/)
بعد روی لینک کلیک کنید میره به قسمت نام کاربری کلمه عبور .یک نام کاربری و کلمه عبور میدم کمک کنید دامنه توش ثبت کنم تو اینترنت بشه دسترسی داشت بهش
username:test
password:test
ممنون میشم کمکم کنید
اقایان محترم این یاهو ای دی منه اگر تونستید بیاید با هم زنده صحبت کنیم
hsoft_project

RezaFH
November 7th, 2011, 12:12
دوست عزیز؛
شما باید دامین ثبت شده داشته باشید.
توی پنل دامین، dns ست کنید و آی پی سرورتون رو بهش بدید.
و بعد توی پنل whm اون دامین رو با اون dns ها ایجاد کنید تا بهش دسترسی داشته باشید.
قرار نیست هر دامنه ای که شما توی سی پنل ایجاد کردید، وقتی بازش میکنید از سرور شما لود بشه

hsoft_project
November 7th, 2011, 12:20
مرسی از راهنمایی هاتون خوب من این دامنه رو ثبت کردم و با عوض شدن ای پی من دامنه خودشو به روز میکنه این دامنه ای که ثیت کردم Default Web Site Page (http://cpanel.dyndns-server.com) یعنی شما میگید هر دامنه ای که تو سی پنل من ثبت میشه باید جای دیگه ثبتش کنم دامنه رو که تو اینترنت قابل دسترسی باشه؟من منظورتونو درست نفهمیدم

novinhost
November 7th, 2011, 12:59
مرسی از راهنمایی هاتون خوب من این دامنه رو ثبت کردم و با عوض شدن ای پی من دامنه خودشو به روز میکنه این دامنه ای که ثیت کردم Default Web Site Page (http://cpanel.dyndns-server.com) یعنی شما میگید هر دامنه ای که تو سی پنل من ثبت میشه باید جای دیگه ثبتش کنم دامنه رو که تو اینترنت قابل دسترسی باشه؟من منظورتونو درست نفهمیدم

بله هر دامنه رو شما اول باید در ثبت کننده های دامنه مثل نیک و ریسیلرکلاب و یا دامنه ملی ثبت کنید و بعد در تنظیمات Child Name Server یک رکورد برای DNS تعریف می کنید و IP سرورتون رو هم می دید که اون میشه DNS شما مثلا ns1.yourdomain.com یا هرچیز دیگری . بعد در تنطیمات Name Server هم که همین DNS رو وارد می کنید و دامنه ست می شه . الان این دامنه رایگان هست که شما دارید .

camelian77
November 7th, 2011, 13:00
بله حتما! شما آی پی استاتیک دارید؟ یا با dynamic dns کارتون رو حل کردید؟

hsoft_project
November 7th, 2011, 14:04
بله حتما! شما آی پی استاتیک دارید؟ یا با dynamic dns کارتون رو حل کردید؟
راستش ip من دینامیک هست و سرورم pc خودمه سیستمعاملم هم اوبونتو هست

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

بله هر دامنه رو شما اول باید در ثبت کننده های دامنه مثل نیک و ریسیلرکلاب و یا دامنه ملی ثبت کنید و بعد در تنظیمات Child Name Server یک رکورد برای DNS تعریف می کنید و IP سرورتون رو هم می دید که اون میشه DNS شما مثلا ns1.yourdomain.com یا هرچیز دیگری . بعد در تنطیمات Name Server هم که همین DNS رو وارد می کنید و دامنه ست می شه . الان این دامنه رایگان هست که شما دارید .
بسیار سپاس گذارم دوست عزیز پس من هر دامنه ای بخوام ثبت بکنم تو cpanel ام باید هزینشو به مراکز ثبت دامنه بدم خیلی بده که اینطور

camelian77
November 7th, 2011, 14:13
راهی که هست اینه که می‌تونید روی شبکه ‌ی خودتون هر دامنه ای رو ببینید. ولی برای اینترنت باید ثبت کنید!

hsoft_project
November 7th, 2011, 14:24
راهی که هست اینه که می‌تونید روی شبکه ‌ی خودتون هر دامنه ای رو ببینید. ولی برای اینترنت باید ثبت کنید!
اره اینو الان فهمیدم . ولی برداخت این هزینه ها برای هر دامنه واقعا زوره ها. نه؟ به هر حال از همه ممنونم.
یه سواله دیگه اکر من یک دامنه ثبت کنم ایا دامنه های بعدی که میخوام ثبت کنم در cpanel خودم باز باید همه ی اونا رو توی مراکز ثبت و فروش دامنه ثبت کنم و هزینه بدم؟

novinhost
November 7th, 2011, 14:26
اره اینو الان فهمیدم . ولی برداخت این هزینه ها برای هر دامنه واقعا زوره ها. نه؟ به هر حال از همه ممنونم.
یه سواله دیگه اکر من یک دامنه ثبت کنم ایا دامنه های بعدی که میخوام ثبت کنم در cpanel خودم باز باید همه ی اونا رو توی مراکز ثبت و فروش دامنه ثبت کنم و هزینه بدم؟

بله هر دامنه باید ثبت بشه تا بتونید در شبکه اینترنت از اون استفاده کنید و حالا یک سایت یا هر کاری که می خواهید انجام بدید با آن دامنه با اون بالا بیارید .

hsoft_project
November 7th, 2011, 14:28
بله هر دامنه باید ثبت بشه تا بتونید در شبکه اینترنت از اون استفاده کنید و حالا یک سایت یا هر کاری که می خواهید انجام بدید با آن دامنه با اون بالا بیارید .
پس توی این کنترل پنل ها این خاصیت ثبته دامنه رو گذاشتن به چه کار میاد؟

camelian77
November 7th, 2011, 15:09
پس توی این کنترل پنل ها این خاصیت ثبته دامنه رو گذاشتن به چه کار میاد؟

برای اینکه وقتی تو پانل اصلی ثبت شد به سرور معرفی کنید تا رکورد های dns رو تعریف کنه واسه خودش.

DeltaGostar
November 7th, 2011, 15:19
اکانت که ساخته شده را دلیت کنید - مجدد بسازید در موقع ساخت اکانت توچه داشته باشید روی چه DNS ساخته میشود

بعد از ساخته شدن هم برید از داخل DNS ZONE مشاهده کنید و یا تغییراتی رو اعمال کنید چیزی که مشاهده میکنم کانفیگ اشتباه و بسیار غلط در DNS ها در پنل دامنه و نیز سرور است
intoDNS: dyndns-server.com - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/dyndns-server.com)

ns1.dyndns.org ['204.13.248.75'] [TTL=86400]
ns5.dyndns.org ['203.62.195.75'] [TTL=86400]
ns3.dyndns.org ['208.78.69.75'] [TTL=86400]
ns2.dyndns.org ['204.13.249.75'] [TTL=86400]
ns4.dyndns.org ['91.198.22.75'] [TTL=86400]

novinhost
November 7th, 2011, 15:25
Free Domain !

okey
November 7th, 2011, 22:09
سلام
دادا این سرورت باندش چقدره ؟