توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فروش vps و عواقب آن
Punisher
November 7th, 2011, 11:02
سلام بر دوستان عزیز
شاید نام تاپیک زیاد مناسب نباشه ولی چیز دیگه ای به ذهنم نرسید
چند وقت پیش یک نفر با من تماس گرفت و گفت که شما میتونید برای من یک vps خریداری کنید
من هم گفتم اره و از یکی از اشناهام که سرور داره براش vps گرفتم
بعد از دو روز دیدم که تمامی سرویس های من قطع شده vps ها و ...
وقتی پیگیری کردم دیدم که میگن شما با اون vps که تازگی خریدی ddos کردی و دیتا سنتر ما رو 65 دلار جریمه کرده
و شما یا جریمه رو پرداخت میکنید یا از شما شکایت میکنیم.
من به طرف زنگ زدم گوشی بر نداشت ایملیش و شماره حسابش رو دارم
حالا من باید چیکار کنم؟چطور میتونم طرف رو گیر بیارم؟
راه حال لطفا
novinhost
November 7th, 2011, 12:49
شما فاکتوری ، نامه ای ، نوشته ای چیزی دارید که به ایشون سرویس دادید ؟
babelirani
November 7th, 2011, 12:57
سلام دوست عزیز
شمارشون رو پیگیری کنید ببینید مال کی هستش ، از روی ip که سیستم بر میاداره هم میتونید پیداش کنید
ولی اگه میشه فاکتوی چیزی نشون بدید
با تشکر
Punisher
November 7th, 2011, 13:19
من چون سرویس های اختصاصی ارائه میدم خیلی کم پیش میاد که vps بفروشم ولی وقت فروش یک فاکتور برای ایمیل شخص ارسال کردم.
Mohammad_reza
November 7th, 2011, 13:23
همچنین اگه از طریق یاهو با ایشون صحبتی داشتید ، می تونید از داخل آرشیو گفت و گو های خودتون رو ذخیره کنید.
به سرویس دهنده هم بگید که لاگ ورود و خروج به وی پی اس رو ذخیره کنه ...
TOOBA IT
November 7th, 2011, 13:29
سلام دوست عزیز
شمارشون رو پیگیری کنید ببینید مال کی هستش ، از روی ip که سیستم بر میاداره هم میتونید پیداش کنید
ولی اگه میشه فاکتوی چیزی نشون بدید
با تشکر
آخه چطوري ميخواهيد از رو آيپي طرف رو پيدا كنيد - فكر كرديد به همين راحتي هست ؟؟
php.source
November 7th, 2011, 15:37
تنها راه پیدا کردن شماره حساب هستش و یا شماره تلفن
در ضمن نگاران نباشید . چون در صورتی که از شما شکایت شه ، خودشون بیشتر ضرر میکنن.
سرویس خودتون رو از جای دیگه تهیه کنیدو با مشتریانتون حرف بزنید و رضایتشون رو بگیرید
myvps
November 7th, 2011, 15:50
اولین باره که میشنوم جریمه نقدی میکنندعلاقمند شدم بدونم سرور از کدوم دیتاسنتر بوده.
و شما یا جریمه رو پرداخت میکنید یا از شما شکایت میکنیم.
بنظر نمیرسه شکایت راهی به جایی ببره - چه اونا از شما شکایت کنند چه شما از اون کاربر متخلف
بفرض این هم طرفو پیدا کنید چکار میتونید باش بکنید؟
shahmoradi
November 7th, 2011, 15:59
کدوم dc است که از شما شکایت کرده؟
php.source
November 7th, 2011, 16:13
کدوم dc است که از شما شکایت کرده؟
به جا بود اتفاقا داشتم فکر میکردم معمولا اختار میدن بعد آیپی بلوک میکنن اگه بگی سرور مجازی بوده بعد جریمه میدن در مرحله 3 :دی
HOSSEIN1242000
November 7th, 2011, 16:24
پیدا کردن طرف از روی ایپی سخت نیست ولی موردی که هست سرور مجازی بوده که به عنوان ddosاستفاده شد به قول دوستمون اگر گفتی که هیچ اگر هم نگفتی بسته به نوع اوس لاگ ایپی رو میشه پیدا کرد و فهمید از کجا هست پیداش کردی کاری نمی تونی بکنی مگر اینکه ایپی توی ایران باشه و خود دیتا سنتر اون ایپی به عنوان اسپم برای اون شرکت ایمیل بزنه از طرف سرویس دهنده اینترنت دیتا سنتر واون ایپی بلاک بشه در هر صورت بعید میدونم دیتاسنتر همچین کار بکنه بهترین راه حل این هست لاگ مورد تاییدی رو به دیتا سنتر بدی که قبول کنه
موفق سربلند باشی