توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : renew in directi
hhhhaaaa
November 7th, 2011, 09:31
سلام
من از یه هاستینگ نمایندگی دامین بین اللملی گرفتم... از مدت تمدید دامنه 8 روز گذشته بود و قرمز شده بود الان دو روزه renew زدم تو حسابمم 17 دلار هست اما دامین هنوز ثبت نشده!!
از کسی که نمایندگی گرفتم باید تمدید اصلی رو بکنه؟؟
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
اصلا چجوری renew میکنن؟ شاید مراحلش رو اشتباه رفتم... نمیدونم...
امیدوارم خوب توضیح داده باشم...
ممنون
irlogo
November 7th, 2011, 09:51
احتمالا ساب ریسلری شما خودش شارژ ندارد
cartman10mpi
November 9th, 2011, 01:44
بنده هم موافقم ... سریعاً با آسی که ازش نمایندگی گرفتید تماس بگیرید و بهشون بگید که پانل اصلی رو شارژ بکنند . اونوقت ۱۷ دلارِ شما فعال میشه
hhhhaaaa
November 9th, 2011, 09:22
آقا منم همین مشکل رو دارم...!!!
من 17$ پنلم رو شارژ کردم دو هفته پیش... میخواستم دو تا دامینم رو renew کنم که بعداز دو هفته یکیش بالاخره renew شد... اما هنوز یکیش مونده!!!
نمیدونم چجوریاست!!! هر وقت دلشون خواست تمدید میکنن!!! هر کدوم رو هم که دلشون خواست تمدید میکنن...!!! آخه بین دوتا از شانس بد ما اونی که مهمتر بود رو هم renew نکردن!!!
NovinServer
November 9th, 2011, 10:49
دوست عزیز ، نماینده اصلی ( Reseller ) که شما از ان زیر نمایندگی ( Sub Reseller ) گرفتید شارژ ندارد !
ایشون به شما اعتبار داده اما خودش اعتبار نداره ( اعتبار فعلی شما مانند چک بی اعتبار است ) با ایشان تماس گرقته و موضوع را بیان کنید تا خودشان مشکل را با شارژ مجدد حل کنند.
hhhhaaaa
November 9th, 2011, 11:11
مشکل اینجاست که هیچ تماسی رو جواب نمیدن!!! با اون همه اعتبار!!
NovinServer
November 9th, 2011, 12:08
انتقال بدهید به یک پنل دیگر و انجا تمدید کنید و مجدد انتقال دهید به پنل قدیم ...