PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی ایران ویندوز/لینوکس: یک گیگابایت رم+100 گیگابایت هارد+50گیگابایت پهنای باند > ماهیانه 30,000 تومان

irlogo
November 6th, 2011, 21:53
به نام خدا همکاران و کاربران محترم

فن آوری اطلاعات دهکده وب در نظر گرفته است سرور های مجازی ایران با پلتفرم های ویندوز & لینوکس را با مشخصات ذیل و قیمت های بسیار استثنایی ارائه نماید.
امکان ارائه آی پی اینترانت IP Intranet برای راه اندازی سریع و فوق العاده گیم سرور Game Server میسر می باشد
امکان ارائه پنل مستقل نمایندگی سرور مجازی میسر می باشد
امکان ارائه تخفیف به خرید های بیش از 1 عدد میسر می باشد
امکان ارائه سرور مجازی فولی منیج Fully-Managed امن Stable Security میسر می باشد
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ایمیل info@webvillage.ir و یا شماره تلفن 02512932010 تماس حاصل فرمایید.

.:: لینک خرید ::. (http://my.webvillage.ir/cart.php?gid=28)

پیشنهاد فوق العاده قیمت ماهیانه 30,000 تومان سرور مجازی ایران لینوکس/ویندوز شماره 1 · حافظه رم: 1 گیگابایت · پردازنده: اشتراکی · هارد دیسک: 100 گیگابایت · پهنای باند ماهیانه: 50 گیگابایت · پورت اینترنت سرور: 100 مگابیت بر ثانیه اشتراکی · آی پی ورژن 4: 1 عدد · فضای پشتیبان بک آپ گیری: 100 گیگابایت · کنترل پانل سرور: دارد · پنل ریست/ریستارت از راه دور سرور: دارد · پشتیبانی فنی: تماس تلفنی، تیکت، ایمیل، فکس
قیمت ماهیانه 15,000 تومان سرور مجازی ایران لینوکس/ویندوز شماره 2 · حافظه رم: 256 مگابایت · پردازنده: اشتراکی · هارد دیسک: 30 گیگابایت · پهنای باند ماهیانه: 20 گیگابایت · پورت اینترنت سرور: 100 مگابیت بر ثانیه اشتراکی · آی پی ورژن 4: 1 عدد · فضای پشتیبان بک آپ گیری: 30 گیگابایت · کنترل پانل سرور: دارد · آپتایم گارانتی شده %99 · پنل ریست/ریستارت از راه دور سرور: دارد · پشتیبانی فنی: تماس تلفنی، تیکت، ایمیل، فکس
قیمت ماهیانه 25,000 تومان سرور مجازی ایران لینوکس/ویندوز شماره 3 · حافظه رم: 512 مگابایت · پردازنده: اشتراکی · هارد دیسک: 75 گیگابایت · پهنای باند ماهیانه: 35 گیگابایت · پورت اینترنت سرور: 100 مگابیت بر ثانیه اشتراکی · آی پی ورژن 4: 1 عدد · فضای پشتیبان بک آپ گیری: 75 گیگابایت · کنترل پانل سرور: دارد · آپتایم گارانتی شده %99 · پنل ریست/ریستارت از راه دور سرور: دارد · پشتیبانی فنی: تماس تلفنی، تیکت، ایمیل، فکس
قیمت ماهیانه 59,000 تومان سرور مجازی ایران لینوکس/ویندوز شماره 4 · حافظه رم: 2 گیگابایت · پردازنده: اشتراکی · هارد دیسک: 200 گیگابایت · پهنای باند ماهیانه: 100 گیگابایت · پورت اینترنت سرور: 100 مگابیت بر ثانیه اشتراکی · آی پی ورژن 4: 1 عدد · فضای پشتیبان بک آپ گیری: 200 گیگابایت · کنترل پانل سرور: دارد · آپتایم گارانتی شده %99 · پنل ریست/ریستارت از راه دور سرور: دارد · پشتیبانی فنی: تماس تلفنی، تیکت، ایمیل، فکس
قیمت ماهیانه 110,000 تومان سرور مجازی ایران لینوکس/ویندوز شماره 5 · حافظه رم: 4 گیگابایت · پردازنده: اشتراکی · هارد دیسک: 400 گیگابایت · پهنای باند ماهیانه: 200 گیگابایت · پورت اینترنت سرور: 100 مگابیت بر ثانیه اشتراکی · آی پی ورژن 4: 2 عدد · فضای پشتیبان بک آپ گیری: 400 گیگابایت · کنترل پانل سرور: دارد · آپتایم گارانتی شده %99 · پنل ریست/ریستارت از راه دور سرور: دارد · پشتیبانی فنی: تماس تلفنی، تیکت، ایمیل، فکس
.:: لینک خرید ::. (http://my.webvillage.ir/cart.php?gid=28)
همراه با آرزوی موفقیت، برکت و روزی حلال بیش از پیش برای مجموعه و دیگر همکاران محترم.

Milad-H
November 6th, 2011, 23:32
با سلام لطفا دیتاسنتر را ذکر فرماید، ممنونم

FILMHOO
November 6th, 2011, 23:52
به عمق فاجعه زیر ساختهای اینترنت ایران از این آفرها میتوان پی برد !!!

پهنای باند کمتر از حجم هارد ؟!!!!

· هارد دیسک: 100 گیگابایت
· پهنای باند ماهیانه: 50 گیگابایت

به هر حال آفرهای خوبی از نظر کیفیت و قیمت هستنند ...

m_dg_farari
November 7th, 2011, 00:07
همچنین تامین کننده ی پهناب باندتون رو هم بفرمایید.
Internet 100 مگابیت هست؟ یا Intranet ؟ و حداقل سرعت پورت تضمینی هر وی پی اس چه مقدار هست؟
مجازی سازتون چی هست؟
سی پی یو سرور اصلی چی هست؟
آپتایم تضمینی نتورک چه مقدار هست؟ و نوع SLA رو هم بفرمایید به چه طرزی محاسبه میشه؟

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

همچنین هزینه ی پهنای باند اضافه و هزینه ی unmetered port رو هم بفرمایید.

irlogo
November 7th, 2011, 00:30
با سلام لطفا دیتاسنتر را ذکر فرماید، ممنونم

در حال حاظر سروش رسانه

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------

همچنین تامین کننده ی پهناب باندتون رو هم بفرمایید.
Internet 100 مگابیت هست؟ یا Intranet ؟ و حداقل سرعت پورت تضمینی هر وی پی اس چه مقدار هست؟
مجازی سازتون چی هست؟
سی پی یو سرور اصلی چی هست؟
آپتایم تضمینی نتورک چه مقدار هست؟ و نوع SLA رو هم بفرمایید به چه طرزی محاسبه میشه؟

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------

همچنین هزینه ی پهنای باند اضافه و هزینه ی unmetered port رو هم بفرمایید.

ذکر شده است مگابیت، بسته به موقعیت روز و شب بین 400 کیلوبایت الی 900 کیلوبایت بر ثانیه
مجازی ساز vz هست
تکنولوژی نانومتری هایپر تون cor i 3 و cor i 7
میزان آپتایم شبکه دیتاسنتر های ایرانی 99% هست
هر 100 گیگابایت پهنای باند 50 هزار تومان، در صورتی که بیش از 500 گیگابایت تهیه بفرمایید شامل 15% تخفیف می شود

امری هست در خدمتیم

---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------

به عمق فاجعه زیر ساختهای اینترنت ایران از این آفرها میتوان پی برد !!!

پهنای باند کمتر از حجم هارد ؟!!!!

· هارد دیسک: 100 گیگابایت
· پهنای باند ماهیانه: 50 گیگابایت

به هر حال آفرهای خوبی از نظر کیفیت و قیمت هستنند ...

شما می توانید پهنای باند بیشتری تهیه بفرمایید
از تعاریف شما متشکریم.

it-net
November 7th, 2011, 03:15
مشخصات سرور اصلی رو می تونید اعلام کنید؟

irlogo
November 7th, 2011, 10:00
مشخصات سرور اصلی رو می تونید اعلام کنید؟

مشخصات سرور هیا اصلی که روی آن ها مجازی سازی می شود از این 3 مشخصات می باشد.
از این 3 مدل مشخصات سرور موجود می باشد. لازم به ذکر است در این سرور ها به میزان تعداد کم و با انصاف بالا سرور مجازی ایجاد می شود تا I/O سرور ها کشش لازم را مراتب داشته باشند.
مطمئنا سطح کیفی مناسبی ارائه خواهد شد.

Intel(R) Core(TM) i7 CPU 930 (2.80GHz)
16GB DDR3 Ram

Intel® Core™ i3-2100(4 x 3.1GHZ With HT)
16GB DDR3 Ram

Intel Processor E5700(2 x 3.0 GHz)
8GB DDR3 Ram

tthost
November 7th, 2011, 13:07
همکاران و کاربران گرامی؛
عید سعید قربان بر شما مبارک؛

این Offer محدود بوده و ممکن هست تا چند روز آینده به اتمام برسد
شایان ذکر است تا مدت زمان قابل توجه و طولانی این Offer برای کاربران در "سررسید نیز تمدید خواهد گردید!

tthost
November 7th, 2011, 21:08
امکان ارائه لایسنس Directadmin با قیمت 8 هزارتومان در ماه میسر می باشد.

mohsen1
November 7th, 2011, 21:22
تا جایی که بنده اطلاع دارم سروش پهنای باند اشتراکی نمیده. از کدوم دیتاسنتر سروش سرویس دارید؟

tthost
November 7th, 2011, 21:24
تا جایی که بنده اطلاع دارم سروش پهنای باند اشتراکی نمیده. از کدوم دیتاسنتر سروش سرویس دارید؟

یهنای باند برق و مکان از سروش رسانه است
سرور ها از آن دهکده وب می باشد
کل رک 70 "مگابایت بر ثانیه می باشد

it-net
November 7th, 2011, 22:07
کی امکان خرید آماده میشه؟

mohsen1
November 7th, 2011, 23:11
یهنای باند برق و مکان از سروش رسانه است
سرور ها از آن دهکده وب می باشد
کل رک 70 "مگابایت بر ثانیه می باشد

احتمالا 70 مگابیت منظورتون هست!
هزینه هر 1 مگابیت اختصاصی در دیتاسنتر سروش حدود 600 تومان هست.پس انتظار میره که هزینه حدود 30 تا 40 میلیونی برای پهنای باند کرده باشید درسته؟

tthost
November 8th, 2011, 00:24
کی امکان خرید آماده میشه؟

انشاالله در چند روز آینده خدمت کاربران و همکارانی که اعلام آمادگی خرید کرده باشند اطلاع رسانی خواهد شد

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

احتمالا 70 مگابیت منظورتون هست!
هزینه هر 1 مگابیت اختصاصی در دیتاسنتر سروش حدود 600 تومان هست.پس انتظار میره که هزینه حدود 30 تا 40 میلیونی برای پهنای باند کرده باشید درسته؟

مگابایت
هدف از ایجاد این مبحث در اولین پست ذکر شده است.

amiry
November 8th, 2011, 00:52
سلام ، خدمات هاستینگ هم ارائه میدید یا نه؟ و اینکه روی سرور هاتون سی پنل نمی شه لایسنسشو فعال سازی کرد؟ ( مثلا سرور از ایران باشه آی پی مال یه کشور دیگه ! مثل کاری که افرانت روی بعضی از سرور هاش انجام داده)

tthost
November 8th, 2011, 01:09
سلام ، خدمات هاستینگ هم ارائه میدید یا نه؟ و اینکه روی سرور هاتون سی پنل نمی شه لایسنسشو فعال سازی کرد؟ ( مثلا سرور از ایران باشه آی پی مال یه کشور دیگه ! مثل کاری که افرانت روی بعضی از سرور هاش انجام داده)

-
بله، خدمات هاستینگ در ایران و خارج از کشور
نمایندگی حجمی نیز قابل ارائه می باشد

-
دهکده وب در شبکه پارس آنلاین نیز سرور دارد، در این شبکه این امکان مد نظر شما قابل اجرا می باشد
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شرکت از طریق تماس تلفنی و یا ایمیل ارتباط بر قرار نمایید

aminreza
November 8th, 2011, 08:13
با سلام
ببخشید ایا سرور ها بصورت منیج نشده هستند؟
یعنی ایا این امکان وجود نداره مثه بعضی از همکاران سرورها بصورت نیمه مدیریت شده باشند ؟
و همچنین اگر مدیریت نشده هستند ، چه هزینه ای بابت منیج سرور دریافت میکنید ؟
باتشکر

tthost
November 8th, 2011, 08:17
با سلام
ببخشید ایا سرور ها بصورت منیج نشده هستند؟
یعنی ایا این امکان وجود نداره مثه بعضی از همکاران سرورها بصورت نیمه مدیریت شده باشند ؟
و همچنین اگر مدیریت نشده هستند ، چه هزینه ای بابت منیج سرور دریافت میکنید ؟
باتشکر

سلام از بنده هست
- سرور ها بدون منیج هستند، اما نصب کنترل پنل مد نظر و تنظیمات پایه سیستم عامل به رایگان انجام می شود
- بله میسر هست
- نیمه منیج شده هزینه کمی خواهد داشت، اما منیج کامل شامل هزینه ماهیانه خواهد شد، در وب سایت به بخش مدیریت سرور مراجعه بفرمایید

tthost
November 8th, 2011, 17:12
امکان سفارش آی پی در تعداد بالا برای هر سرور مجازی نیز میسر می باشد

it-net
November 8th, 2011, 18:35
ممنون فعلا کی میشه سفارش داد؟

aminreza
November 8th, 2011, 19:21
سلام از بنده هست
- سرور ها بدون منیج هستند، اما نصب کنترل پنل مد نظر و تنظیمات پایه سیستم عامل به رایگان انجام می شود
- بله میسر هست
- نیمه منیج شده هزینه کمی خواهد داشت، اما منیج کامل شامل هزینه ماهیانه خواهد شد، در وب سایت به بخش مدیریت سرور مراجعه بفرمایید
من مراجعه کردم اما برای منیج کامل هزینه ماهیانه 50 هزار تومان ذکر شده بود.
ببینید منظور من از منیج این هست که یکبار تمام تنظیمات امنیتی و نصب کنترل پنل و ... انجام بشه والسلام:d
در ضمن ایا سرورهای داخل ایران وارز ساپرت هستند؟ یعنی با vb نال شده مشکل خاصی ندارن؟
مرسی

tthost
November 8th, 2011, 20:22
ممنون فعلا کی میشه سفارش داد؟

این امکان در هفته آینده میسر می باشد
آیا شما در تاریخ زودتری نیاز به سرور دارید؟

---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

من مراجعه کردم اما برای منیج کامل هزینه ماهیانه 50 هزار تومان ذکر شده بود.
ببینید منظور من از منیج این هست که یکبار تمام تنظیمات امنیتی و نصب کنترل پنل و ... انجام بشه والسلام:d
در ضمن ایا سرورهای داخل ایران وارز ساپرت هستند؟ یعنی با vb نال شده مشکل خاصی ندارن؟
مرسی

aminreza گرامی،
بله، میسر هست کنترل پنل برای شما نصب و تنظیمات امنیتی در سطح معمولی و تنظیمات لازم نیز در سطح معمولی انجام گردد
لازم به ذکر است عموم بیشتر هاستیگ ها که ادعا می کنند سرور مجازی فولی منیج بدون هزینه منیج ارائه می کنند همین تنظیمات را اعمال می کنند، زیرا منیج کامل یک سرور بیش از چند روز کاری زمان بر بوده و از حیث تجاری منطقی نیست

در عین حال به صورت رایگان کنترل پنل نصب و تنطیمات فنی و امنیتی لازم در سطح معمولی نیز به رایگان اعمال می گردد
در صورتی که طالب دریافت این آفر های سرور های مجازی ایران هستید با ما مکاتبه بفرمایید

ارادت

it-net
November 8th, 2011, 20:32
بله عجله ای هست.

irlogo
November 9th, 2011, 12:20
بله عجله ای هست.

از حسن توجه شما نسبت به دهکده وب متشکریم
سرور های جدید که در دیتاسنتر سروش رسانه هستند که البته سرور های مجازی آفر از این دیتاسنتر ارائه می گردند در هفته آینده قابل بهره برداری خواهند بود انشاالله
با توجه به سرور های جدیدی که خریداری شده است و توافقی که با دیتاسنتر شده است می توانیم از این دیتاسنتر این قیمت های نازل را ارائه کنیم

اگر نیاز شما در همین هفته می باشد از دیتاسنتر پارس آنلاین یا افرانت نیز ما سرور داریم و می توانیم به شما سرور مجازی بدهیم اما نه با این قیمت ها

لطفا ما را در جریان تصمیم گیری خود قرار بدهید
ارادتمند
زرگران

irlogo
November 9th, 2011, 23:25
تعداد محدودی از این آفر ها قابل ارائه خواهد بود
خواهشمند است در صورتی که مایل به تهیه این سرویس هستید اعلام آمادگی بفرمایید

it-net
November 10th, 2011, 19:12
پس قیمت های افرانت و پارس رو هم برام پ.خ کنید و من از سروش میخوام

irlogo
November 11th, 2011, 00:35
پس قیمت های افرانت و پارس رو هم برام پ.خ کنید و من از سروش میخوام

قیمت ها در تیکت فعالی که دارید خدمت جنابعالی ارسال خواهد شد
با احترام.

tthost
November 13th, 2011, 18:54
همکارن و کاربران محترم
انشاالله طی 48 ساعت آینده سرور های جدید با اولویت درخواست ها آماده می شود

irlogo
November 25th, 2011, 00:59
دوستان و همکاران محترم؛
سری دوم سرور های مجازی ایران آماده واگذاری می باشد.
لطفا در صورت تمایل با ما تماس بگیرید

info@webvillage.ir

irlogo
November 25th, 2011, 12:24
همکاران گرامی،
امکان ارائه پنل ریسلری سرور مجازی نیز میسر می باشد.

irlogo
November 25th, 2011, 23:04
امکان ارائه حدود 30 سرور مجازی دیگر میسر می باشد

tthost
November 28th, 2011, 22:37
کاربران و همکاران محترم

لینک دسترسی به پلن های سرویس در وب سایت قرار داده شد
خواهشمند است جهت بررسی لینک زیر را بررسی بفرمایید:

سرور مجازی داخل ایران (http://www.webvillage.ir/v2/vps/iran-vps/)

با تشکر

CmanDesign
November 29th, 2011, 20:29
یک آی پی برای تست پینگ لطفا . بعد اینکه من سرویس 25 هزارتومنی رو برای تست نیاز دارم ، اگر خوب بود احتمال داره به آخرین پلان آپگرید کنم . اگر ممکنه بگین که برای تست پلنی دارین ؟ من 8 گیگ بیشتر پهنای باند برای تست نیاز ندارم و هزینه ی این 8 گیگ رو پرداخت میکنم .

irlogo
November 29th, 2011, 20:37
سرور مجازی مد نظرتون رو از سایت سفارش بدهید، اما وجه اون رو نپردازید
سپس شماره سفارش رو اطلاع بدهید تا برایتان سرویس تست را ایجاد کنم
در این تست می توانید پینگ آی پی و ... را نیز تست کنید
10 گیگابایت پهنای را مهمان ما باشید

CmanDesign
November 30th, 2011, 19:02
من سرویس رو برای تست سفارش دادم . منتظر هستم ، ممنون .

tthost
December 2nd, 2011, 22:08
من سرویس رو برای تست سفارش دادم . منتظر هستم ، ممنون .

با سلام
پیرو تیکت فعال شما در بخش کاربران دهکده وب
سرویس تست توسط بخش فنی برای شما ارسال شده است.

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

پلن های قابل ارائه فعلی در وب سایت قرار داده شده است و امکان ثبت و سفارش آنلاین نیز محیا می باشد.
سرور مجازی داخل ایران (http://www.webvillage.ir/v2/vps/iran-vps/)

shyton021
December 9th, 2011, 15:14
من سرور مجازی ایران می خوام با شرایط زیر

رم 256
پهنای باند برای اول کار 100 گیگابایت
پورت جهت دانلود هم حداقل 2 مگابایت بر ثانیه تضمین شود

با این مشخصات سروری موجود هست؟ قیمت ؟

irlogo
December 9th, 2011, 17:03
من سرور مجازی ایران می خوام با شرایط زیر

رم 256
پهنای باند برای اول کار 100 گیگابایت
پورت جهت دانلود هم حداقل 2 مگابایت بر ثانیه تضمین شود

با این مشخصات سروری موجود هست؟ قیمت ؟

در ایران نمی توانید با پورت 2 مگابایت سرور تهیه کنید
پهنای باند فعلی رک ما 70 مگابایت بر ثانیه هست که در نهایت برای هر سرور اختصاصی حدود 1.5 مگابایت در نظر گرفته می شود و در نهایت این پورت برای همه سرور های مجازی اشتراکا استفاده می شود
هر سرور مجازی با حدود 700 تا 900 کیلوبایت بر ثانیه فعالیت می کنند

در صورتی که نیاز به پورت 2 مگابایت دارید این آپشن ماهیانه 200 هزار تومان برای شما افزایش قیمت خواهد داشت

irlogo
January 12th, 2012, 21:39
همکاران و کاربران محترم

سری جدید سرور های مجازی ایران آماده شده است و سفارشات سریعا تحویل می گردد

موارد حائذ اهمیت:

امکان ارائه آی پی اینترانت IP Intranet برای راه اندازی فوق العاده گیم سرور میسر می باشد
امکان ارائه ریسلر اختصاصی سرور مجازی میسر می باشد
امکان ارائه سرور به صورت فولی منیج و امن Fully Manager + Security Stable میسر می باشد
سرویس ها از دو دیتاسنتر درایران ارائه می گردد.
امکان ارائه تخفیف برای خرید های بیش از یک عدد میسر می باشد

با تشکر

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

لینک خرید (http://my.webvillage.ir/cart.php?gid=28)

adamak
January 13th, 2012, 23:38
ایا واقعا این سرویس خوبه ؟

irlogo
January 14th, 2012, 00:09
ایا واقعا این سرویس خوبه ؟

مشکل خاصی نخواهد بود انشاالله
در خدمت شما هستیم

blacktiger
January 14th, 2012, 11:24
سلام
شاید سوال من خیلی ساده باشه ولی برای اطمینان خودم میپرسم.
در حال حاضر با اینکه اطلاعات خیلی زیادی در مورد اینترانت منتشر نشده و گاها علائمی دیده میشه این رو میپرسم . ببینید الان سرعت دانلود من از هر سایتی حدود 60 تا 110 kbps هست ولی هنگام دانلود فایلی که برای تست سرعت اینترنت در سایت شرکت پارس آنلاین گذاشته شده( به این آدرس (http://91.98.29.182/82201/adsl-support/wmp11-windowsxp-x86-enu.exe)) و داخل ایران هست به حدود 300 میرسه. و کلا فارغ از سرعت اینترنت من و قابل قیاس با سرعت دانلود از سایتهای دیگه نیست.
از طرفی سرعت باز شده و پینگ دیتا سنتر پارس (http://www.pndc.ir/) هم خیلی عالیه . یعنی یه جورایی مشخصه که از اینترنت استفاده نمیشه و اینترانته.
حالا با توجه به اینکه این سرورها هم داخل ایران هستند آیا سرعت اتصال ما به اینها هم نسبت به سرورهای خارج از کشور متفاوت خواهد بود؟ یعنی ما میتونیم سرعت خیلی بالا رو تو اتصال به اینها تجربه کنیم؟
اینترنت توی این سرورها هم *****ه؟( البته اینو فقط جهت اطلاع میپرسم فکر ناجور نکنید!)

از پاسختون سپاسگزارم

blacktiger
January 15th, 2012, 13:49
دوست عزیز شما که از دیروز به اینجا سرزدید چرا پاسخ منو نمیدید؟؟

irlogo
January 24th, 2012, 16:30
با سلام و عرض روز بخیر
عذر خواهی می کنم من متوجه سوال جنابعالی در این تیکت نشده بودم

بله، سرعت دانلود از سرور های داخلی برای کاربران داخلی ( مشروط به عدم اتصال به سرویس های ****** و انوع مشابه ... ) بر اساس محاسبات و البته مهمتر بر اساس تجربیات عمومی بین 3 الی 4 برابر خواهد بود
در شبکه سرور های ایران دهکده وب نیز اتصال به صورت "موازی بر روی 2 آپلینک اینترنت و اینترانت قرار دارد، بدیهی است این موضوع تاثیر بسزایی در پایداری و سرعت شبکه دارد.

بله، اینترنت منتهی به سرور ها نیز از فیل ترینگ مخابرات می گذرد مگر در شبکه ای خاص که با مجوز سازمان مربوطه اتصال می یابد.

در خدمت شما هستیم.

سلام
شاید سوال من خیلی ساده باشه ولی برای اطمینان خودم میپرسم.
در حال حاضر با اینکه اطلاعات خیلی زیادی در مورد اینترانت منتشر نشده و گاها علائمی دیده میشه این رو میپرسم . ببینید الان سرعت دانلود من از هر سایتی حدود 60 تا 110 kbps هست ولی هنگام دانلود فایلی که برای تست سرعت اینترنت در سایت شرکت پارس آنلاین گذاشته شده( به این آدرس (http://91.98.29.182/82201/adsl-support/wmp11-windowsxp-x86-enu.exe)) و داخل ایران هست به حدود 300 میرسه. و کلا فارغ از سرعت اینترنت من و قابل قیاس با سرعت دانلود از سایتهای دیگه نیست.
از طرفی سرعت باز شده و پینگ دیتا سنتر پارس (http://www.pndc.ir/) هم خیلی عالیه . یعنی یه جورایی مشخصه که از اینترنت استفاده نمیشه و اینترانته.
حالا با توجه به اینکه این سرورها هم داخل ایران هستند آیا سرعت اتصال ما به اینها هم نسبت به سرورهای خارج از کشور متفاوت خواهد بود؟ یعنی ما میتونیم سرعت خیلی بالا رو تو اتصال به اینها تجربه کنیم؟
اینترنت توی این سرورها هم *****ه؟( البته اینو فقط جهت اطلاع میپرسم فکر ناجور نکنید!)

از پاسختون سپاسگزارم

---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------

همکاران محترم،

سرویس نمایندگی حجمی سرور های مجازی ایران راه اندازی گردید
در این سرویس شما می توانید با استفاده از کنترل پنل اختصاصی که در اختیار خواهید داشت سرور مجازی ایجاد و آنها را مدیریت نمایید

مشاهده پلن ها:
فن آوری اطلاعات دهکده وب - سبد خرید (http://my.webvillage.ir/cart.php?gid=29)

خواهشمند است در صورت لزوم با ما تماس بگیرید
با احترام

CityKala.net
January 24th, 2012, 20:53
سلام خدمت شما
وارز ساپورت میشه
پشتیبانی به چه صورته چند ساعت در روز
ممنون

delta
January 24th, 2012, 21:20
سلام خدمت شما
وارز ساپورت میشه
ممنون

سوال تخیلی بود؟؟ مثلا کی میخواد گیر بده به فایل؟ امریکا یا انگلیس؟ فایلهات تولید ساخت ایران نباشه بمب هسته ای بزار توش...

CityKala.net
January 24th, 2012, 21:43
سوال تخیلی بود؟؟ مثلا کی میخواد گیر بده به فایل؟ امریکا یا انگلیس؟ فایلهات تولید ساخت ایران نباشه بمب هسته ای بزار توش...

مگه من از شما پرسیدم
چه وضع صحبته
درست نمیتونید صحبت کنید
پست نزنید
از شما هم نپرسیدم
از استارتر پرسیدم

irlogo
January 26th, 2012, 01:54
بگذارید مفهوم واژه وارز را تعریف کنیم

در عمده کلام وارز به امکان عدم رعایت قوانین و مقررات کپی رایت و قوانین شبکه می گویند
در ایران شرکت های خارجی نسبت به استفاده از اسکریپت های نال شده و یا نرم افزار های کرکی شکایتی ارسال نمی کنند زیرا عموما بر حسب شرایط و روابط بین الملل موضوع بررسی نمی گردد و دون از انتظار است اما به هر عنوان ممکن هست از سمت ripe و یا مقامات قضایی موضوعات مهم را بررسی کنند

شایان ذکر است اسپم، دادس، دیداس و دیگر موارد مشابه طبق مستندات بین المللی پیگیری خواهد شد

پایدار باشید

سلام خدمت شما
وارز ساپورت میشه
ممنون

irlogo
January 27th, 2012, 18:05
کاربران و همکاران محترم

سرور های مجازی ایران با سیستم عامل لینوکس و کنترل پنل DirectAdmin به صورت "کاملا مدیریت شده Fully Managed در راه اندازی اولیه به صورت رایگان ارائه می گردد.

teamnet
January 28th, 2012, 16:59
برادر آفر جدید چیزی دارین ؟

irlogo
January 29th, 2012, 00:34
آفر = پیشنهاد قیمتی جدید = خیر
قیمت ها به مانند قبل > فن آوری اطلاعات دهکده وب - سبد خرید (http://my.webvillage.ir/cart.php?gid=29)

ایجاد سرور مجازی با هر توزیعی از لینوکس/هر نسخه از ویندوز که مد نظر دارید
همچنین امکان ارائه سرور مجازی لینوکس با دایرکت ادمین فولی منیج اولیه به صورت رایگان ...

teamnet
January 29th, 2012, 11:44
الان در حال حاضر ما بابت سرویس با رم یک گیگابایت 30 تومن + 5 تومن ای پی + 5 تومن مالیات میگیرید درسته ؟ یعنی سر جمع میش 40 تومن بدون پنل ؟

irlogo
January 29th, 2012, 12:17
الان در حال حاضر ما بابت سرویس با رم یک گیگابایت 30 تومن + 5 تومن ای پی + 5 تومن مالیات میگیرید درسته ؟ یعنی سر جمع میش 40 تومن بدون پنل ؟

اطلاعات کافی در وب سایت هست و می توانید از انجا موضوع را بررسی نمایید

irlogo
May 17th, 2012, 18:49
همکاران و کاربران محترم
این سرویس با تکنولوژی فوق العاده Full KVM که ساپورت بسیار مناسبی از پردازنده های جدید بالاخص نانومتری دارد نیز ارائه می گردد
امکان ارائه "همزمان پورت + آی پی اینترنت و اینترانت بر روی یک سرور مقدور می باشد

این سرویس جهت ارائه گیم سرور و هاست اشتراکی و یا میزبانی وب سایت های بزرگ گزینه مناسبی می باشد

irlogo
September 2nd, 2012, 17:44
موجودی سرور های مجازی ایران با تکنولوژی مجازی ساز Full KVM ( 30% سرعت بیشتر در سرور های مجازی ویندوز )
IVPS2 2 عدد
IVPS3 1 عدد

Amir.prs
September 2nd, 2012, 18:16
رم 1 با هارد 1 چند ؟!