ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد maintenance mode

PDhost.net
November 4th, 2011, 15:25
سلام دوستان من یه سری سوال در مورد vmware esxi برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید . ببینید من 2 سال پیش wmware server داشتم و این 2 سال فقط citrix xenserver کار کردم الان یه سری موارد رو یادم رفته .

1- اگه من سرور رو ببرم از طریق vmware client به maintenance mode پینگ اینترنتش قطع میشه ؟ چون من دسترسی به vnc , kvm ندارم و می خوام برم توی maintenance mode ولی مونده ام که ارتباط vsphere باهاش قطع میشه یا نه ؟
2- update بدون دسترسی به vnc امکان پذیر هست مثل citrix که از طریق خود برنامه میتونی سرور رو اپدیت کنید ؟ یا حتما باید با روت vnc کار کرد و سی دی رو از اون طریق بهش داد؟ می خوام که esxi 4.1 رو به 5 ارتقا بدم. اکثر فیلم ها و روش هایی که گفته شده از طریق روت اقدام به قراردادن iso و upgrade کردن کرده اند .
3- ping خودسرور از گوگل 50 هست تایمش اما در سرور مجازی 250 تایم میده ! چه کار کنم ؟

PDhost.net
November 4th, 2011, 18:48
در مورد آپگیرید کردن سرور از صبح سرچ کردم :( اما مثل اینکه برای 4.1 به 5 وقتی که esxi باشه و نه esx که از طریق vcenter server کنترل بشه نمیشه مستقیم و راحت آپگریدش کرد ؟
esxupdate --bunde <filezip.zip> update

یا ازطریق update utility manager دیدم که برای esx های ورژن های مختلف به 4.1 و 5 استفاده کرده بودن . کلی فیلم توی youtube , سایت خود وی ام ویر هست برای راهنمای آپگرید اما برای ESX i چیزی پیدا نکردم و اون راه ها هم روی این جواب نمیده چه میشه کرد ؟

DeltaGostar
November 4th, 2011, 19:17
Esxi4.1 را به 5 میخواهید آپگرید کنید ؟

PDhost.net
November 5th, 2011, 18:35
Esxi4.1 را به 5 میخواهید آپگرید کنید ؟

بله اما kvm ندارم که بتونم iso بهش بدم و راحت از طریق iso بوت کنم و با اون esxi 4 رو به esxi5 اپگرید کنم . به دیتاسنتر گفتم ورژن 5 رو بزنه . الان هم یک سری کار میخوام انجام بدم که دیدم توی 5 هست اما 4.1 نداره . البته تا یه جاهایی پیش رفتم اما هنوز کامل موفق به انجامش نشدم . اگه راهی میشناسید راهنمایی کنید . ممنون

DeltaGostar
November 5th, 2011, 18:39
Kvm باید داشته باشید - راهی نیست