توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست: موتور جستجوی مسقل
DARYA3131
November 3rd, 2011, 23:13
من قصد راه اندازی موتور جستجو دارم که "مستقل" باشه و نياز نباشه که از موتور های جستجوی ديگه اطلاعات رو بگيره. نمونه فارسی اون jasjoo.com هست چه مراحلی رو باید طی کنم؟ کسی برنامه آماده همچين موتور جستجويی رو سراغ داره (تجاری و غير تجاری) هرکس نظری یا اطلاعاتی داره بیان کنه ، سرور مناسب، هزينه های مورد نياز، مشکلات ... لطفا هر چیزی که نیاز هست را بیان کنید
rezapr2
November 4th, 2011, 00:05
دنبال اين نري بهتره
سودي نداره زدن همچين سايتي
DARYA3131
November 4th, 2011, 00:12
من قصد راه اندازی موتور جستجو دارم که "مستقل" باشه و نياز نباشه که از موتور های جستجوی ديگه اطلاعات رو بگيره. نمونه فارسی اون jasjoo.com هست چه مراحلی رو باید طی کنم؟ کسی برنامه آماده همچين موتور جستجويی رو سراغ داره (تجاری و غير تجاری) هرکس نظری یا اطلاعاتی داره بیان کنه ، سرور مناسب، هزينه های مورد نياز، مشکلات ... لطفا هر چیزی که نیاز هست را بیان کنید
iFire
February 16th, 2012, 00:47
سلام
نمی دونم چرا هرکی می خواد یه کار جدیدی بکنه، ملت نمی ذارن!!!
من در این زمینه ها یه سری تحقیقات کردم و موتور جستجوی آی فایندر رو بالا آوردم که کاملا اختصاصی هست. اگه خواستین می تونم کمکتون کنم