توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خريد سرور مجازي
soheilsan
November 3rd, 2011, 20:36
سلام
من يه چرخي در انجمن زدم و يه سوال برام پيش اومد.
من الان مي خواهم يه سرور لينوكس خام بگيرم. مي خواهم سرورو بدون سيستم عامل كلا خام بگيرم.
اونوقت چطوري سرورو بهم تحويل ميدن؟
منظورم اينه كه در مورد ويندوز هميشه روش سيستم عامل نصب بودم بعد بهش remote ميكردم و بقيه كارها رو خودم انجام ميدادم.
براي لينوكسي كه خامه چطوري بايد بهش وصل شد.........
مي خواستم در اين مورد توضيح مختصري بفرماييد.ممنون
vahab00
November 3rd, 2011, 20:43
برای اتصال به لینوکس از نرم افزار پوتی استفاده میشه که محیطی همانند محیط داس دارد و با دستورات خودتون می تونید مدیریتش کنید
البته بگم لینوکس حالت گرافیکی هم دارا می باشد که کار کردن باهاش به نظرم سختر از محیط نرم افزارش (پوتی) هست
موفق و سربلند باشید
یا حق
sardarn
November 3rd, 2011, 21:19
سلام
من يه چرخي در انجمن زدم و يه سوال برام پيش اومد.
من الان مي خواهم يه سرور لينوكس خام بگيرم. مي خواهم سرورو بدون سيستم عامل كلا خام بگيرم.
اونوقت چطوري سرورو بهم تحويل ميدن؟
منظورم اينه كه در مورد ويندوز هميشه روش سيستم عامل نصب بودم بعد بهش remote ميكردم و بقيه كارها رو خودم انجام ميدادم.
براي لينوكسي كه خامه چطوري بايد بهش وصل شد.........
مي خواستم در اين مورد توضيح مختصري بفرماييد.ممنون
برای اتصال از putty استفاده می شه.اگه remote desktop هم می خواهید می تونید nx نصب کنید که آموزشش توی انجمن هست.راحت می شه نصب کرد
HyperServer
November 3rd, 2011, 21:24
برای اتصال به لینوکس از نرم افزار پوتی استفاده میشه که محیطی همانند محیط داس دارد و با دستورات خودتون می تونید مدیریتش کنید
البته بگم لینوکس حالت گرافیکی هم دارا می باشد که کار کردن باهاش به نظرم سختر از محیط نرم افزارش (پوتی) هست
موفق و سربلند باشید
یا حق
برای اتصال از putty استفاده می شه.اگه remote desktop هم می خواهید می تونید nx نصب کنید که آموزشش توی انجمن هست.راحت می شه نصب کرد
دوستان...ایشون گفتند خام...یعنی بدون سیستم عامل ...
شما میتونید از طریق کنسول دسترسی داشته باشید (اگر داشته باشه )
arazit
November 3rd, 2011, 23:01
بدون سیستم عامل اگر باشه باید با کنسولی که بهتون می دن برین که معمولا بهش میگیم kvm
mamali5
November 3rd, 2011, 23:12
توضحاتی که دوستان دادن تقریبا کامل بود
شما از جایی که سرویس میگیرین درخواست میدین که ایزو سیستم عامل مورد نظر شما
رو روی وی پی اس مانت کنن
بعد یک پنل برای دسترسی به سرویس تون میدن که از طریق اون میتونین سیستم عامل مانت شده
مورد نظر رو نصب کنین
بعد نصب هم از طریق کنسولی که از طرف سرویس دهنده به شما داده شده میتونید از محیط گرافیکی و متنی
لینوکس استفاده کنین و کار هاتون رو انجام بدین
البته از طریق پوتی میتونین به ssh لینوکس متصل بشین و کارهاتون رو انجام بدین...