PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک در مورد را اندازی سایت دانلود

bian22
November 3rd, 2011, 00:12
با سلام خدمت کاربران محترم فروم
من قصد را اندازی سایت دانلود دارم، با بعضی ها که مشورت کردم میگن باید سرور مجازی بگیری که به صورت نامحدود فضا داشته باشی، از دوستان می خوام کمک کنن و به من بگن سرور مجازی مدیریتش به صورت هستش و آیا رو ویندوز سرور باید نصب بشه؟
خودم تو گوگل سرچ کردم ولی سردر گم شدم، اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.

1oveless
November 3rd, 2011, 00:15
برای شروع کار یک هاست میزبانی بگیرید ویک هاست دانلود! هم ارزون تر تموم می‌شه هم از شر مدیرت سرور راحت میشید و بد در آینده میتونید یک vps یا سرور اختصاصی بگیرید.

bian22
November 3rd, 2011, 00:21
اگر هاست بگیرم بعدا میشه به سرور مجازی یا اختصاصی منتقل کنه؟ انتقالش سخته ؟ اگر میشه در مورد سرور مجازی یه توضیحی بدی ممنون میشم؟

camelian77
November 3rd, 2011, 00:42
بله امکان پذیر هست انتقال. سرور مجازی یک سرور کوچیک و جمع جور هست که مدیریت اش (عمدتا) با خودتون هست و فقط سایت های خودتون ( و مشتری هاتون) روشه.

ضمنا: این (https://www.google.com/search?aq=f&gcx=w&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1+%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B 2%DB%8C+%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA) رو ببینید.

(https://www.google.com/search?gcx=w&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=سرور+مجازی+چیست) و همچنین

برای شروع کار یک هاست میزبانی بگیرید ویک هاست دانلود! هم ارزون تر تموم می‌شه هم از شر مدیرت سرور راحت میشید و بد در آینده میتونید یک vps یا سرور اختصاصی بگیرید.

بهترین پیش نهاد به شما هست. اگر نمی‌خواید درگیر مدیریت سرور بشید .

bian22
November 3rd, 2011, 00:49
با تشکر ازتون، از کجا هاست بگیرم بهتره؟ چه نوع هاست برای میزبانی و دانلود بگیرم که راحت قابل انتقال بر روی سرور مجازی باشه؟
من از سرچ گوگلت

hannah
November 3rd, 2011, 00:50
همونطور که دوستان گفتند واسه دانلود بهتره هاست دانلود بگیرید چون مدریت سرور خرجش بالاست
هزینه مدیریت سرور ، هزینه کانفیک مخصوص دانلود ، هزینه امنیت ، هزینه سرور با این گرون شدن دلار برای شماخیلی زیاد میشه بهتره همون هاست دانلود بگیرید

babelirani
November 3rd, 2011, 01:13
با تشکر ازتون، از کجا هاست بگیرم بهتره؟ چه نوع هاست برای میزبانی و دانلود بگیرم که راحت قابل انتقال بر روی سرور مجازی باشه؟
من از سرچ گوگلت

میتونید توی بخش مربوطه درخواست بدید درخواست هاست اشتراکی (http://www.webhostingtalk.ir/f161/)

به نظر من هاست لینوکس بگیرید بهتره ولی در کل انتقالش هیچ مشکلی نداره با خیال راحت از یک سایت معتبر هاست رو بگیرید

itm7
November 3rd, 2011, 01:49
اگه دوست داری
3 TB ترابايت ميدم و 24 ساعته پشتيباني میكنم
فقط لطفا به اين شماره SMS بفرست: 0918352760 - صادقی استاد iT management
itm7-com

bian22
November 3rd, 2011, 11:01
باز هم ممنون
در کل می خوام سایت دانلود بزنم به همراه یک آپلود سنتر، باید هاست و پهنای باند نامحدود باشه؟ چنین هاستی قیمتش چنده؟

delta
November 3rd, 2011, 11:14
باز هم ممنون
در کل می خوام سایت دانلود بزنم به همراه یک آپلود سنتر، باید هاست و پهنای باند نامحدود باشه؟ چنین هاستی قیمتش چنده؟

نامحدود! دوست من بهت نامحدود میدهند بعد سرویس دهنده هر هفته خدمتتون جهت دست بوسی میرسه!

هفته اول: هاست شما خیلی داره سرور فشار میاره. فایلهای حجیم نزارید.

هفته دوم: شما بیش از حد مجاز دارید از سرور استفاده میکنید باید ارتقاع بدید. شما هم با کمی مبلغ بیشتر ماجرا رو تمام میکنید.

هفته سوم: پهنای باندتون زیاد شده باید ارتقاع بدید..

هفته چهارم: ارتقا بدید.. هفته پنجم ارتقاع بدید. هفته ششم ...........

یک ماه نشده میبینید دارید هزینه یک سرور اختصاصی رو میدید! پس بهتره از اول یک مقدار حجم معین رو خریداری کنید تا بعدا به مشکل نخورید.برای شروع 10 گیگ بگیر پرشد ارتقاع بده برو بالا..
اما راجب سایت دانلودتون.. اول از همه انشالا موفق باشید. دوم از همه اگر واقعا هزینه آنچنانی ندارید بهتره بیخیال بشید.با ماهی 30 -40 تومان هم نمیتونید به سایتهای دانلود دیگه برسید.خرجش فوق بالاست.مگر اینکه از اول سرور و... داشته باشید لینک مستقیم های گیگابایتی بدید. سوم: فلافلی بزن سایت دانلود نزن..!!

armintanha
November 3rd, 2011, 11:41
اگه دوست داری
3 TB ترابايت ميدم و 24 ساعته پشتيباني میكنم
فقط لطفا به اين شماره SMS بفرست: 0918352760 - صادقی استاد iT management
itm7-com

تو بخش آموزش افر ندید.!