توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شرکت vps معتبر و امتحان پس داده
civilea
November 2nd, 2011, 21:32
سلام
یک فوروم مهندسی مبتنی بر MYBB با حدود 32000 کاربر و 50000 پست و 17000 تاپیک، و حدود 150 کاربر آنلاین دارم. بعد از ساسپند کردن اکانتم روی هاست اشتراکی به VPS نقل مکان کردم (از سایت byethost) متاسفانه اصلا به لینوکس و تنظیمات سرور آشنایی ندارم و همین باعث شده که سایتم زیاد دان بشه و صدای کاربرانم در بیاد. اوایل خیلی خوب پشتیبانی میکردند ولی تازگیا نه.
- به نظرتون ارزش داره از یه شرکت دیگه VPS بگیرم؟
- در حال حاضر رم 512 گرفتم، به نظر کمه؟
- چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید که هم صادق باشه، هم پشتیبانی خوب داشته باشه و هم سرعت سرورشون بالا باشه؟
- من چاره ای جز انتخاب VPS ندارم؟
- از سیستمهای عامل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
پیشاپیش از توجه و پاسخگویی شما متشکرم.:">
HugeServer
November 2nd, 2011, 21:37
سلام
یک فوروم مهندسی مبتنی بر MYBB با حدود 32000 کاربر و 50000 پست و 17000 تاپیک، و حدود 150 کاربر آنلاین دارم. بعد از ساسپند کردن اکانتم روی هاست اشتراکی به VPS نقل مکان کردم (از سایت byethost) متاسفانه اصلا به لینوکس و تنظیمات سرور آشنایی ندارم و همین باعث شده که سایتم زیاد دان بشه و صدای کاربرانم در بیاد. اوایل خیلی خوب پشتیبانی میکردند ولی تازگیا نه.
- چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید که هم صادق باشه، هم پشتیبانی خوب داشته باشه و هم سرعت سرورشون بالا باشه؟
با سلام.
اگر با مدریت سرور مجازی آشنا نیستید برای شما مشکلات بیشتری بوجود خواهد آمد.
بستگی برای مصرف شما دارد.برای cPanel کمترین مفدار میباشد.
موفق باشید.
civilea
November 2nd, 2011, 22:12
با مدیریت سرور اصلا آشنا نیستم. چاره ای جز vps دارم؟
چندتا شرکت ترجیحا خارجی که vps خوب میدهند معرفی کنید، ممنون خواهم شد.
Ramin
November 2nd, 2011, 22:14
هاست شما ضعیف بوده . آنلاین شما چقدر هست در ساعات پیک؟ یک انجمن مصرف بالایی نداره .از یک شرکت معتبر هاست با کیفیت تهیه کنید .تا در مورد آپتایم و بکاپ و بسیاری موارد دیگر مشکلی ایجاد نشود
civilea
November 2nd, 2011, 22:51
آنلاین حدودا 150+ نفر هست. اما گاهی به 250 نفر هم میرسه و شاید بیشتر و بیشتر....
من از Byethost که فکر کنم از زیرمجموعه XLHost هست تهیه کردم و در این سه چهار سال (غیر از این شش ماه آخر هاست اشتراکی بوده) ازشون راضی بودم. خب منم از دوستان خواستم یه هاست سرور قوی معرفی کنند. (البته با تذکر دوست خوبم تو یه تاپیک دیگه این کار رو کردم)
Yashost!ng
November 2nd, 2011, 23:00
سلام
اگر mybb باشد میتوانیم شما رو بصورت 2 هفته رایگان بر روی سرور لینوکس پشتیبانی کنیم در صورت رضایت کامل از سرور میتوانید نسبت به تمدید ماهانه اقدام نمایید.
با ایدی یاهو من در تماس باشید اگر تمایل داشتید
mamali5
November 2nd, 2011, 23:57
با سلام
150 کاربر آنلاین با سیستم mybb چیز زیادی نیست!
در صورت تمایل ما میتونیم وب سایت شما رو میزبانی کنیم
و در صورت نارضایتی شما مبلغ پرداختی بازگشت داده میشه...
alborzhost
November 3rd, 2011, 00:18
سلام
سرور مجازی زیر رو به شما پیشنهاد میدم , مدیریت شده و دارای فضای بک آپ و امنیت مناسب
الان دوستان زیادی هستند که مدیریت سرور بلد نیستند ولی از این سرویس استفاده میکنند
هارد : 40 گیگ
رم : 512 مگابایت
فضای بک آپ : 40گیگ
سی پی یو : زئون یک هسته اختصاصی
سی پنل : نصب میباشد و نیازی به پرداخت هزینه ندارید
هزینه ماهانه : 35 هزار تومان
برای سفارش به اینجا (http://alborzhost.net/linuxforhosting.php)مراجعه نمایید.
November 3rd, 2011, 00:27
اگر mybb باشد میتوانیم شما رو بصورت 2 هفته رایگان بر روی سرور لینوکس پشتیبانی کنیم در صورت رضایت کامل از سرور میتوانید نسبت به تمدید ماهانه اقدام نمایید.
با ایدی یاهو من در تماس باشید اگر تمایل داشتید
لینک سرورهای مجازی در سایت شما کار نمیکند. لیست قیمت و مشخصات را چگونه میتوانم دریافت کنم؟
mamali5
November 3rd, 2011, 01:56
در صورتی هم که قصد استفاده از سرور مجازی دارید
سرور مجازی با منابع اختصاصی و کانفیگ رایگان به شما ارائه میشه
در صورت نارضایتی از سرویس امکان بازگشت وجه وجود خواهد داشت
مواردی مانند کانفیگ امنیتی,نصب فایروال,نصب آنتی دی داس و نصب کنترل پنل مورد نظر شما
رایگان انجام خواهد شد.
با مدیریت سرور اصلا آشنا نیستم. چاره ای جز vps دارم؟
چندتا شرکت ترجیحا خارجی که vps خوب میدهند معرفی کنید، ممنون خواهم شد.
بهتون سرورهای مجازی کاملاً مدیریت شده پیشنهاد میدم : TenqHosting | سرور مجازی لینوکس (http://www.tenqhosting.com/vps/linux)
تمامی امور سرور به عهده ما خواهد بود.