PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات dns و اپدیت اطلاعات name server برای یک دامنه در ویندوز 2003

eworkpro
November 2nd, 2011, 02:44
با سلام
من یک vps دارم ویندوز 2003 سرور روش نصب شده
dns server ro نصب کردم
هرکاری می کنم که بتونم name server مشخص کنم برای یک دامنه و آن دامنه رو به این name server ها وصل کنم بیفایده است
در todaypanel هم که ns1.mydomin.com , ns2.mydomin.com می زنم ارور میده که ثبت نشده اینها
در بخش ip های dns برای پورت شبکه ای هم که به اینترنت وصل هست دوتا ip تعریف شده 213.133.99.99 و 213.133.98.98
مثلا برای mail.mydomin.com هم mx تعریف کردم اما باز نمی تونم به ایمیل سرور وصل بشم
کلا اصلا انگار سرورم وصل نیست به جایی هر تغییری تو dns forward میدم هیچ کاره خاصی انجام نمیده
خواهش می کنم کمک کنید چکاری باید انجام بدم

AfaghData
November 2nd, 2011, 02:47
در صورت نیاز اطلاعات پیغام خصوصی کنید تا انجام بشه

( نمیشه توضیح داد) پیچیده است

eworkpro
November 2nd, 2011, 21:39
واقعا کسی تا بحال با این مسئله روبرو نشده یا اینکه تو این انجمن ها قرار نیست کسی به کسی چیزی یاد بده!‍!

vahab00
November 2nd, 2011, 22:16
یه راه ساده . آ ریکورد کن دامنه رو روی آی پی . فکر کنم مشکلت با این روش حل شه . موفق باشید . یا حق

eworkpro
November 2nd, 2011, 22:37
ممنون از راهنماییت
اما کلا اگر بخوام از طریق کنترل پنل دامنه اقدام کنم خوب این کار براحتی انجام میشه و اتصال دامنه به سرور هم انجام میشه
و البته از طریق کنترل پنل دامنه خیلی راحتره ! اما فقط میشه دامنه رو به ای پی ست کرد
تو بحث ایجاد رکورد برا ایمیل سرور و اینا آخر مشکل پیدا میشه
و کلا باید با ns ها و از طریق dns server کار کنم

WorldData.IR
November 4th, 2011, 01:21
سلام
اموزش کامل تصویری
PersianAdmins - آموزش تصویری Microsoft DNS Cache (http://www.persianadmins.com/site/articles/microsoft/Creating_Microsoft_DNS_Cache.html)
اگه سوالی داشتی 09158729025 صبری