سلام
می خواستم بدونم چه راه هایی برای انتقال فایل ها از کامپیوتر به وی پی اس غیر از اینکه فایل ها رو ابتدا بر روی جایی آپلود کنیم و سپس از سرور دانلود کنیم وجود داره ؟ لطفا نحوشو توضیح بدین
با تشکر
php.source
November 1st, 2011, 22:30
سرور مجازیتون چه سیستم عاملی داره؟
mamali5
November 1st, 2011, 22:31
حالت دیگه share کردن درایو مورد نظر در ریموت دسکتاپ هست
که از این طریق میتونین فایل ها رو بین سیستم خودتون و وی پی اس منتقل کنین
که البته با توجه به سرعت اینترنت ما انتقال دیتا سرعت بالایی نداره...
azaronline
November 1st, 2011, 22:39
اگه وی پی اس ویندوز هست روی سرور xampp نصب کنید و ftp رو فعال کنید بعدش یه ftp client هم رو کامپیوتر خودتون نصب کنید و از طریق اف تی پی فایل ها رو منتقل کنید
با هاماچی هم میتونین یه شبکه ایجاد کنید و فایل هارو منتقل کنین
zirefi
November 2nd, 2011, 10:30
نه میخوام انتقالش با سرعت بالا باشه سرور هم وی پی اس مجازی با ویندوز اکس پی سرور 2008 یعنی همانطور که میشه از سرور یه فایلی رو از یه سایتی با سرعت 100 مگ بر ثانیه یا بیشتر دانلود کرد سرعت کپی فایل ها از کامپیوتر هم همینطوری باشه حداقل سرعت انتقال از کامپیوتر به سرور بشه 10 مگ بر ثانیه که فکر کنم این بستگی به سرعت اینترنت خودمون بستگی داره و اگه راهی وجود داره لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
azaronline
November 2nd, 2011, 10:45
نه میخوام انتقالش با سرعت بالا باشه سرور هم وی پی اس مجازی با ویندوز اکس پی سرور 2008 یعنی همانطور که میشه از سرور یه فایلی رو از یه سایتی با سرعت 100 مگ بر ثانیه یا بیشتر دانلود کرد سرعت کپی فایل ها از کامپیوتر هم همینطوری باشه حداقل سرعت انتقال از کامپیوتر به سرور بشه 10 مگ بر ثانیه که فکر کنم این بستگی به سرعت اینترنت خودمون بستگی داره و اگه راهی وجود داره لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون
تقریبا راهی وجود نداره با این سرعت
MagicVps.Com
November 2nd, 2011, 11:21
دوست عزیز این چیز یک ه میگید 100% نسبت مستقیم داره به سرعت نت شما هرچی از این طرف سرعت نت بالا باشه سرعت انتقال هم بالاتر
که با این وضعیت سرعت نت ایران این سرعت اپلود از سیستم شما به سرور تغریبا در حد خواب و رویا باقی خواهند ماند که با سرعت 10 مگ اپلود کنی