PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم دسترسی به پنل مدیریت دامنه

civil-arshad
November 1st, 2011, 19:45
سلام به دوستان عزیز
من دامنه ای را ثبت کردم توسط آقای داود تنهایی و سایت egostar.ir پس از ثبت ایشون به من یک آدرسی دادند که پنل مدیریت بود .
اما حالا آدرس پنل دیگر کار نمی کند هر قدر تیکت دادم و زنگ زدم کسی جوابم را نمی دهد به خدا خسته شدم از دست این شرکت های هاست و دامنه خدا شاهده من نمیدونم بعضی ها دین و ایمان ندارند فکر نمی کنند یک روزی هم قبری هست خدایی هست قیامتی هست ؟!!!
3 ماه قبل هم در سایت iran-team.net یا همان هاست لينوكس ارزان | فروشگاه ساز اينترنتي | سايت ساز پيشرفته | مديريت آگهي و تبليغات ايستگاه | نمايندگي ريسلر هاستينگ | ایران تیم وب (http://www.center24.ir) یک هاست 5 گیگ خریدم که یک ساله بود اما پس از سه ماه به طرز عجیبی ساسپند شدم از مدیر هاست جویا شدم فرمودند که هاست 3 ماهه بوده و باید دقت می کردید در صورتی که همان اول در تماسی که داشتم صراحتا گفتند هاست امریکا و یک ساله .
چی بگم فقط به خدا این راه پولدار شدن نیست اینا همه تبدیل به چرک و خون میشه یک روزی گریبان آدمو میگیره ، اگر از عزیزان کسی میتونه کمک کنه دامنه را پس بگیرم ممنون میشم .
برای سوء استفاده احتمالی دامنه را نمی گویم اگر کسی خواست بگه پیغام خصوصی کنم .

Saati
November 2nd, 2011, 01:20
دوست عزیز دامنه center24.ir مالکش بهنام سپهری هست. اگر شما بهنام سپهری هستید پس دارای شناسه ایرنیک هم باید باشید.
میتونید با ارسال کپی کارت ملی و درخواستی با متنی کوتاه به ایرنیک Nic.ir به راحتی دامنه رو از شناسه کنترل کنید.
ولی اگه این شخص شما نیستید تنها راهش اینه که با خود این اقا صحبت کنید. پیشنهاد میکنم در صورت حل مشکلتون سریعا یک شناسه ایرنیک بسازید از از ایشون بخوایید دامنه رو به شناسه خودتون منتقل کنند.
موفق باشید.

civil-arshad
November 2nd, 2011, 02:09
سلام
دستت درد نکنه از جواب ولی خدایی اصلا چیزی که نوشتمو خوندی ؟
اصلا دامنه ی من ir نیست دوست عزیز یک بار دیگه متن پیغام منو بخون !!! دامنه info هستش .

Saati
November 2nd, 2011, 10:54
پوزش میخوام دوست عزیز.:53:

Mohammad_reza
November 2nd, 2011, 17:56
هر شرکتی اگه از ریسلرکلاب دامنه بده ، علاوه بر آدرسی که خودش به شما میده برای پنل ، یک سابدومین هم از طرف ریسلرکلاب دریافت می کنه ، یعنی یه آدرسی که هیچ ربطی به شرکت نداره ،

توصیه می کنم به هر نحوی شده اون آدرس رو گیر بیارید و وارد پنلتون بشید و دامنه رو انتقال بدید.

serverpars
November 2nd, 2011, 18:15
سلام
اگر منظور شما پانل مدیریت دامنه هست لطفا بفرمایید که این پانل در چه شرکتی اصلی بوده ؟ Onlinenic -- DirectI ؟ اگر هم نمیدانید آدرس پانل را ارسال کنید تا بررسی کنیم که در چه سروری بوده یا نام دامنه را بدید تا از روی دامنه شرکت را مشخص کنیم و سپس دامنه را بتوانید به شرکت دیگری انتقال دهید

سلام به دوستان عزیز
من دامنه ای را ثبت کردم توسط آقای داود تنهایی و سایت egostar.ir پس از ثبت ایشون به من یک آدرسی دادند که پنل مدیریت بود .
اما حالا آدرس پنل دیگر کار نمی کند هر قدر تیکت دادم و زنگ زدم کسی جوابم را نمی دهد به خدا خسته شدم از دست این شرکت های هاست و دامنه خدا شاهده من نمیدونم بعضی ها دین و ایمان ندارند فکر نمی کنند یک روزی هم قبری هست خدایی هست قیامتی هست ؟!!!
3 ماه قبل هم در سایت iran-team.net یا همان هاست لينوكس ارزان | فروشگاه ساز اينترنتي | سايت ساز پيشرفته | مديريت آگهي و تبليغات ايستگاه | نمايندگي ريسلر هاستينگ | ایران تیم وب (http://www.center24.ir) یک هاست 5 گیگ خریدم که یک ساله بود اما پس از سه ماه به طرز عجیبی ساسپند شدم از مدیر هاست جویا شدم فرمودند که هاست 3 ماهه بوده و باید دقت می کردید در صورتی که همان اول در تماسی که داشتم صراحتا گفتند هاست امریکا و یک ساله .
چی بگم فقط به خدا این راه پولدار شدن نیست اینا همه تبدیل به چرک و خون میشه یک روزی گریبان آدمو میگیره ، اگر از عزیزان کسی میتونه کمک کنه دامنه را پس بگیرم ممنون میشم .
برای سوء استفاده احتمالی دامنه را نمی گویم اگر کسی خواست بگه پیغام خصوصی کنم .