ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمای برای مجموعه اقدامات بعد خرید vps برای نصب دایرکت ادمین ..

mamalfc
November 1st, 2011, 17:49
سلام دوستای خوبم ..

راستش من تو پست قبلی که با موضوع (راهنمایی در ورود به vps ) گفتم که vps لینوکس خریدم و مشکل داشتم در وارد شدن بهش .که با راهنمایی که چنتا از دوستان که الان اسمشونو برای تشکر این زیر مینویسم... فهمیدم که مدیر اون شر کت یوز پس اشتباه بهم داده بود .

( sardarn / bepad / kingoftehran / dertgtr / best74op / setareh66 / _t.e.r.r.o.r.i.s.t.66_ )

خوب دیگه برم رو اصل موضو ..

من الان یه vps لینوکس خریدم با کنسول مدیریتی SolusVM . همه چیش درسته و راحت با putty میتونم واردش بشم .
الان میخوام روش دایرکت ادمین نصب کنم . مراحل تنضیمات اولیه و تنضیمات نصب دایرکت ادمین چه جوریه . چه دستوراتی رو باید در putty اجرا کنم .

راستشو بگم چنجا تو این سایت اموزشا رو دیدما و لی یه خورده دست پا شکسته بود واسه همین دباره مزاحم شما شدم ... منو ببخشید دیگه ..

sardarn
November 1st, 2011, 20:10
سلام
از این استفاده کن اگه نتونستی بده برات نصب کنم

آموزش مدیریت سایت و سرور مجازی و اختصاصی Blog Archive آموزش نصب دایرکت ادمین (http://site-helper.ir/?p=50#more-50)