توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل افزایش لود سرور هنگام اپلود توسط ftp
Esi
November 1st, 2011, 00:38
سلام .
دوستان روی یک سرور اختصاصی که فقط یک اکانت داره ، وقتی قصد آپلود یک فایل سنگین مثلا 1.5 گیگ رو از طریق FTP نصب شده در یک VPS به اکانتی روی سرور داریم ، به یکباره لود سرور به حد 15-16 و یا بیشتر میرسه ! ابتدا هنگام ارسال سرعت آپلود بین 2-3 مگ هست که با افزایش لود سرور به 80 کیلوبایت میرسه که در نهایت با افزایش بیشتر لود سرور ، اتصال قطع میشه و حتی ممکنه سرور داون شه !
هم سرور و هم VPS هر دو در کشور هلند هستند و پورت 1 گیگ دارند .
سرور کنترل پنل whm/cpanel و و cpu 4 هسته ای داره .
دوستان ممنون میشم نظر بدن که این مشکل چطوری بوجود میاد و چگونه باید حلش کرد ؟
servertab
November 2nd, 2011, 03:02
خب به احتمال خیلی زیاد شما i/o هاردتون بسیار بالاست !
و مشکل از اینجا سرچشمه میگیره , اگر مخصوصا برای دانلود استفاده بشه و هاردتون فقط یکی باشه ! و از رید استفاده نکید .
riranet
December 29th, 2016, 04:12
سلام .
دوستان روی یک سرور اختصاصی که فقط یک اکانت داره ، وقتی قصد آپلود یک فایل سنگین مثلا 1.5 گیگ رو از طریق FTP نصب شده در یک VPS به اکانتی روی سرور داریم ، به یکباره لود سرور به حد 15-16 و یا بیشتر میرسه ! ابتدا هنگام ارسال سرعت آپلود بین 2-3 مگ هست که با افزایش لود سرور به 80 کیلوبایت میرسه که در نهایت با افزایش بیشتر لود سرور ، اتصال قطع میشه و حتی ممکنه سرور داون شه !
هم سرور و هم VPS هر دو در کشور هلند هستند و پورت 1 گیگ دارند .
سرور کنترل پنل whm/cpanel و و cpu 4 هسته ای داره .
دوستان ممنون میشم نظر بدن که این مشکل چطوری بوجود میاد و چگونه باید حلش کرد ؟
ببخشید تاپیک قدیمی میارم بالا. اما منم دقیقا همین مشکل رو دارم. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند چه تنظیماتی رو باید در ماشین مجازی پیاده کنم.
CANOR
December 30th, 2016, 13:09
اگر از کافی بودن منابع سرور مثل پردازنده، حافظه و همچنین پورت سرور مطمئن هستید و قبل از آپلود، لود سرور نرمال هست، وضعیت هارد(ها) رو چک کنید
برای این کار دستور atop را بزنید. اگر قرمز هست و دائما 100% bussy میشه مشکل از هارد سرور هست.
اگر دستور atop روی سروتون نصب نیست با استفاده از دستور زیر (در centos)، اون رو نصب کنید
yum install atop
riranet
December 30th, 2016, 16:10
اگر دستور atop روی سروتون نصب نیست با استفاده از دستور زیر (در centos)، اون رو نصب کنید
عجیبه این رو نصب کردم. دو دقیقه کار نکرده بود سرور داون شد!!!
برای این کار دستور atop را بزنید. اگر قرمز هست و دائما 100% bussy میشه مشکل از هارد سرور هست.
ماجرا واسه چند روز پیشه. همون روز این پست رو دیدم، رفتم i/o سرور رو چک کردم دیدم امارش اینطوری هست
34722
رفتم دیدم io نامحدود هست. تنظیمش رو گذاشتم روی 500 . share رو هم روی 200.
وضعیت بهتر شد و ظاهر مشکلی نیست. قبلا یهو load avrage می رفت روی 20-30-50.
الان روی 0.20 تا 0.75 متغیره. وقتی دارم با وردپرس کار می کنم روی 1-2 هم میاد. ولی بالاتر نمیره.
منتهی من همینطوری این مقدار io رو پایین اوردم. روش محاسبه دقیقی نداره که به یه عددی برسم؟
حقیقتش این سرور شخصی هست و متعلق به دانلود سنتر. منم زیاد وارد نیستم، تنظیمات رو در حد همین راهنمایی هایی که بچه های وب هاستینگ تالک می کنند انجام می دم.
حالا بنظرتون الان این مقادیر نرمال هست
34723