توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : move or transfer
bersam
November 1st, 2011, 00:34
با سلام
من میخوام دامنه هام رو منتقل کنم به یه شرکت دیگه چون شرکت فعلی خیلی اذیت میکنه.
من نمیدونم این شرکت از کجا ریسلری دامنه داره ولی پنل من myorderbox هست.
با جستجوهایی که تو انجمن انجام دادم متوجه شدم میتونم دامنه رو به یه پنل myorderbox دیگه که با در اختیار داشتن customer id و email شرکت دوم و با استفاده از گزینه move services دامنه رو move کنم و حتی هزینه هم نداره. اما مشکل اینجاست که هیچ شرکت معتبری رو پیدا نمیکنم که از myorderbox استفاده کنه و این 2 مورد رو در اختیار من قرار بده.
و اما حالت دوم transfer دامنه که بین هر 2 شرکتی ممکنه که نیاز داره به این که دامنه unlock بشه و یک کد در اختیار شرکت دوم قرار بگیره ...
که من نتونستم راه unlock کردن دامنه رو تو این پنل پیدا کنم.
1- شرکت معتبری رو معرفی کنید که به من پنل myorderbox بده تا بتونم بین این 2 تا اکانت دامنه رو move کنم.
2- راه unlock کردن دامنه در این پنل
Milad-H
November 1st, 2011, 00:40
در واقع ثبت کننده دامنه شما نمایندگی دایرکت آی هستند
بهترین گذینه move service هستش
در صورتی که نیاز به آفر دارید در بخش فروش تایپیک بزنید (البته این اقدام سود فعلی برای ثبت کننده نداره)
bersam
November 1st, 2011, 01:05
یعنی راهی برای tranfer نیست؟
ToooPDL
November 1st, 2011, 01:18
سلام
وقتی move بشه دیگه چی میمونه که شما میگی transfer ؟
شما یه شرکت جدید پیدا کن و شماره مشتری ( customer id ) خودتونو بدید و بگید move کنن . هزینه هم فکر نکنم کسی بگیره
bersam
November 1st, 2011, 01:49
منظورم از transfer انتقال به شرکت های دیگه غیر directi هست.
مشکل اینه که دامنه ها برای من نیست و من واسطه خرید بودم
حالا صاحب اصلی که یکی از دامنه هاش ***یده شده میگه دامنه هام رو به اکانتم تو iranhost منتقل کن چون اونجا بحث احراز هویت رو انجام داده ولی با شرکت که صحبت کردم میگن باید اون کد unlock رو بدید تا منتقل بشه.
الان بحث هزینش نیست فقط راهی میخوام که دامنه رو unlock کنم....
ToooPDL
November 1st, 2011, 02:02
توی شرکتهایی که غیر از دایرکتی ، خدمات میدن من سرور دقیق یا همون شرکت سرور دقیق (http://www.exactserver.ir/) رو پیشنهاد میکنم .
bersam
November 1st, 2011, 02:08
ممنون از راهنماییتون
این شرکت از کدوم پنل و ثبت کننده استفاده میکنه؟
داخل سایتشون رو گشتم چیزی نبود و در مراحل درخواست انتقال هم باز کد انتقال رو میخواست...
ToooPDL
November 1st, 2011, 02:15
فکر کنم tocows . یا همچین اسمی داشت
بقیه موارد رو تو سایتشون تیکت بزنید و بپرسید .
این هم یوزرشون هست توی همین سایت : نمایش مشخصات: exactserver - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/9021/)
exactserver
November 1st, 2011, 05:28
سلام
شرکت ما یا همان سرور دقیق یک شرکت میزبانی وب در کشور ارمنستان هست که به صورت نمایندگی چند دیتاسنتر آمریکایی داریم کار میکنیم. در مورد دامنه ها ما با شرکت Tucows کانادا که بهش OpenSRS هم میگن ثبت می کنیم که دومین ثبت کننده در دنیا هست. دایرکتی مقام هفتم رو داره که ما پنل اون هم داریم ولی باهاش کار نمیکنیم.
از هر دو شرکت میتونیم هم بهتون نمایندگی بدیم و یا فقط عمل ثبت یا انتقال رو انجام بدیم. اگر کیفیت و ثبات و پشتیبانی ثبت کننده براتون مهم هست حتما از Tucows استفاده کنید. ما نماینده رسمی این شرکت هستیم و تو سایت www.exactserver.com (http://www.exactserver.com) ما تاییدیه نمایندگی ما وچود داره.
برای حل مشکل شما هم باید در پنل مدیریت دامنه بشه کد انتقال رو بدست آورد اگر نه می توانید به دایرکتی ایمیل بزنید و مشکل خودتون رو بگید تا کد انتقال رو بدن بهتون. در نهایت میشه دامنه رو ابتدا به پنل دیگه ای تو دایرکتی Move کرد که به این عمل پوش می گن و بعد اگر خواستید انتقال بدید به یک ثبت کننده دیگه مثلا Tucows که می توانیم این کار رو برای شما انجام بدیم.
ای دی یاهو اینجانب faridparsaei و شماره های تماس اینجانب هم 09354314312 می باشد برای راهنمایی بیشتر و یا کسب اطلاعات می توانید با من تماس بگیرید.
bersam
November 1st, 2011, 11:29
تو پنل یه گزینه پیدا کردم به نام: Domain Secret
و این توضیحات رو دربارش داده:
The Domain Secret is basically a password for a domain name. It is a security measure, ensuring that only the domain name owner can transfer a domain name.
و یک کد هم داخلش هست.
ولی جایی برای unlock کردن نیست.