PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم فروش هاستینگ سما

mohsen1
October 31st, 2011, 19:43
به نام خدا

استفاده از یک سیستم کاملا ایرانی با ساپورت فارسی و دائمی و قیمت مناسب می تونه گزینه خوبی برای کسانی باشه که میلی به استفاده از سیستم های پیچیده مثل whmcs یا پر از باگ مثل .... رو ندارند!
بدیهی هست که کاربری که برای کارش ارزش قائل هست از نسخه نال هیچ سیستمی استفاده نمی کنه و حتما برای کار حرفه ای اقدام به خرید نسخه های قانونی سیستم های موجود می کنه...

مهمترین امکانات سیستم فروش هاستینگ و ارتباط با مشتری سما سی آر ام به شرح زیر هست.

1- تعریف سرویس و کالا در بخش مدیریت (نام گذاری ، تعیین نرخ ، انتخاب نحوه پرداخت و...)
2- مشاهده لیست خریدهای انجام شده همراه با جزئیات کامل (نام خریدار، تاریخ خرید ، وضعیت و ...)
3- امکان پرداخت آفلاین و آنلاین برای کاربران ( پرداخت از طریق کارت های طرح شتاب ، سیبا ، سپهر و ...)
4-مشاهده لیست پرداخت ها همراه با جزئیات کامل ( نام کاربر ، تاریخ ، مبلغ پرداخت شده و ...)
5- امکان جستجو دومین ( Whois ویژه سرویس های ثبت دومین)
6- تعریف دومین و یا پک های هاستینگ ( ویژه فروشندگان هاست )
7- امکان تنظيم فروش به صورت ماهيانه
8- عضویت کاربران
9- امکان تنظيم ارسال ايميل در مواقع خاص برای مشتری نظير ثبت ، تاييد سفارش و پرداخت ها
10- ارسال ایمیل گروهی به همه کاربران
11- ارسال اس ام اس گروهی به همه کاربران
12- امکان طراحی قالب های دلخواه ، تغییر رنگ ، اضافه نمودن تصویر، مطالب و ...
13- فرم آماده تماس با ما
14- صدور فاکتور چاپی در قطع A5 برای سفارشات
15- امکان وارد کردن تخفيف برای هر سفارش توسط تيم مديريت
16- ارسال ايميل خودکار در 7 روز مانده به انقضای سفارش و 1 روز مانده به آن در صورت عدم پرداخت
17- امکان ايجاد صفحات برای معرفی محصولات
18- سیستم تیکتینگ قدرتمند جهت بررسی و مشاهده وضعیت تیکت های ارسالی با امکان ارسال فایل توسط کاربر و نیز ثبت یادداشت توسط مدیر

به کلیه کاربران امکانات زیر برایگان اعظا می گردد:

1- ماژول پرداخت آنلاین از طریق زرین پال
2- ماژول پرداخت آنلاین برای یکی از بانک ها عضو شتاب (پاسارگاد - سامان - پارسیان)
3- ماژول ارسال اس ام اس از طریق وب سرویس نوین پیامک
4- آموزش رایگان سیستم بصورت آنلاین جهت ایجاد محصولات و آماده سازی سایت
5- ارسال فایل psd هدر جهت انجام اصلاحات بر روی قالب.
6- پشتیبانی دائمی و نا محدود بدون نیاز به پرداخت هزینه جهت تمدید دوره
7- بروزرسانی و بر طرف کردن مشکلات احتمالی بصورت رایگان

دمو :

http://samacrm.demo.samanfamily.com/
user: admindemo@samanfamily.com
password: admindemo

قیمت سیستم

نسخه ساده : در سایت شرکت سامان سیستم این محصول به قیمت 70 هزار تومان بفروش می رسد که در صورت خرید از طریق ما قیمت محصول تنها 65 هزار تومان می باشد.

تذکر : پشتیبانی کامل بر عهده شرکت سامان سیستم بوده و توسط گروه پشتیبانی آن شرکت انجام می گردد.

جهت خرید با ما در ارتباط باشید:

mohsen.pcman @ gmail.com
09194491628
محسن باستانی

موفق و پیروز باشید.

hristo
October 31st, 2011, 19:58
نال کردیدش؟

mohsen1
October 31st, 2011, 20:03
نال کردیدش؟

سیستمی که 70 تومان هست من بیام نال کنم 65 تومن بفروشم :d

نه عزیز ما نماینده این دوستان هستیم و با تخفیف نمایندگی ، به قیمتی کمتر از اون ها ارائه می دیم.

hristo
October 31st, 2011, 20:08
سیستمی که 70 تومان هست من بیام نال کنم 65 تومن بفروشم :d

نه عزیز ما نماینده این دوستان هستیم و با تخفیف نمایندگی ، به قیمتی کمتر از اون ها ارائه می دیم.

:64: بعید نیست

lkmew
October 31st, 2011, 21:59
گفتید نسخه ساده قیمتش اینه.
نسخه های دیگش امکانتشون چیه و قیمتوشن چنده؟

mohsen1
November 1st, 2011, 00:27
گفتید نسخه ساده قیمتش اینه.
نسخه های دیگش امکانتشون چیه و قیمتوشن چ
نده؟
می تونید هاست و دامنه رو آنلاین رجیستر کنید
در ضمن قالب اختصاصی هم براتون طراحی میشه
قیمت اون سیستم با تخفیف 400 تومان میشه

UserWht
November 1st, 2011, 00:44
psd بدیم قالب کنین چند میشه قیمتش ؟

نرخ گرفتن اس ام اس چطوریاست ؟

mohsen1
November 1st, 2011, 05:52
هزینه طراحی قالب حدود 120 تومان هست در این مورد می تونید تماس بگیرید تا هماهنگ بشه

UserWht
November 1st, 2011, 14:21
خیلی زیاد نیست ؟ psd رو خودمون بدیم یا ندیم تفاوتی نمی کنه در قیمت ؟ و اینکه خودمون html کنیم بدیم چی ؟

mohsen1
November 1st, 2011, 18:38
اگه توانایی طراحی قالب دارید طراحی قالب کار سختی نیست براش و تگ گذاری داره.

Amir.Mansoury
November 1st, 2011, 20:27
با درود. این امکانات بطور پیشفرض روش هست یا شما اضافه میکنید؟

mohsen1
November 2nd, 2011, 09:47
سلام.
برای زرین پال فقط کافیه که مرچنت زرین پال رو بفرستید.
برای اس ام اس باید تو سایت عصر اس ام اس سرویس داشته باشید.
برای ثبت دامنه آی آر باید تو رد ریسلر عضو باشید.
اطلاعات موارد فوق رو بفرستید تا در حین نصب براتون نصب و راه اندازی بشه.

Amir.Mansoury
November 2nd, 2011, 10:20
ماژول بنک ملت داره؟

mohsen1
November 2nd, 2011, 16:57
ماژول بانک ملت رو نداره
پ.ن => گویا در تسویه حساب با یوزر ها مشکل دارن/به مشکل خوردن

mohsen1
November 11th, 2011, 06:25
سیستم با دریافت هزینه توافقی امکان افزودن قالیت اختصایص و مد نظر شما رو داره.
قابلیت ارسال بک آپ به ایمیل در نسخه ی بعدی به سسیستم اضافه میشه.

DeltaGostar
November 11th, 2011, 09:58
جناب محسن جان

قرار بود این سیستم 2 سال قبل تحویل ما بدهید - تازه طراحیش تمام شد ؟ شرکت عصر کامیپیوتر ؟ کدام شرکت ساپورتش میکنه ؟

mohsen1
November 20th, 2011, 22:37
سلام.
الان پستتون رو دیدم.
متجه منظورتون نشدم.
سیستم برای شرکت سیستم های یک پارچه ی سامان هست:
Saman Systems | سیستم های یکپارچه سامان درباره سامان سيستم (http://www.samansystems.com/)

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

سلام.
الان پستتون رو دیدم.
متجه منظورتون نشدم.
سیستم برای شرکت سیستم های یک پارچه ی سامان هست:
Saman Systems | سیستم های یکپارچه سامان � درباره سامان سيستم (http://www.samansystems.com/)

UserWht
January 7th, 2012, 14:51
چند سوال :

- در تاپیک که جناب امیری ارسال کرده بودند هزینه طراحی قالب کاملاً اختصاصی رو 70 هزار گفته بودن که شما 120 میگین تفاوت قیمت تا این حد ؟ برای چی ؟

-
قابلیت ارسال بک آپ به ایمیل در نسخه ی بعدی به سسیستم اضافه میشه.

این اضافه شد ؟

- برای خرید سرویس فقط ارسال اس ام اس از نوین پیامک بدون شماره اختصاصی چقدر باید هزینه پرداخت بشه ؟

- تازگی ها یه خبر زدن که بروز رسانی تیکت اس ام اس میشه این قابلیت برای نسخه آفلاین (به قول شما ساده) هم بصورت رایگان راه اندازی میشه ؟

- میشه سیستم رو از خود شرکت سفارش داد و در تیکت بهشون مشخصات شما رو داد و از تخفیف برخوردار شد؟

mohsen1
January 7th, 2012, 18:32
سلام.

هزینه قالب به ما این اعلام شده (موارد قالب با خودشون هماهنگ باشید چون فقط فروش سیستم رو ما انجام میدیم و طراحی قالب هزینه توافقی در بعضی شرایط ممکنه فرق داشته باشه.)

نسخه جدید هنوز ارائه نشده . (اخیرا یه گروه برنامه نویس به شرکت سامان سیستم اضافه شده که بصورت جدی تر رو این اسکریپت کار می کنن.)

بدون شماره اختصاصی فکر نکنم سرویسی ارائه بدن.
بله امکان ارسال اس ام اس برای تیکت ها و ... وجود داره (حتی در سیستم ساده)
در سایت عصر نت عضو میشید.
پشتیبانی تون از طریق بخش تیکت همون سایت انجام میشه.
فقط پرداختتون از کانال ماست.و باید مبلغ رو از طریق سایت ما افزایش اعتبار بدید.

bepad
January 7th, 2012, 18:41
سلام

سیستم اصلا پشتیبانی خوبی نداره ما دو تا لاینسس داریم از این سیستم یکیشو خواستیم تغییر بدیم یک هفته است تیکت ارسال شده اما هیچکس پاسخگو نیست!

damashi
January 7th, 2012, 18:57
وقتی با whmcs کار به صورت کاملا حرفه ای انجام میشه دیگه چرا باید رفت سمت یه همچین چیزی؟ واسه امنیت؟

samansystems
January 7th, 2012, 20:29
سلام
سیستم اصلا پشتیبانی خوبی نداره ما دو تا لاینسس داریم از این سیستم یکیشو خواستیم تغییر بدیم یک هفته است تیکت ارسال شده اما هیچکس پاسخگو نیست!

بازم خدا رو شکر کنيد که ميتونيد تغيير لايسنس بديد.
تو سيستم های مشابه ايرانی که فکر نميکنم همچين قابليتی هم وجود داشته باشه اصلا.
شماره شرکت 88012882 هستش. لطفا از باز کردن چندين تيکت در سايت های نامرتبط خودداری کنيد.

UserWht
January 7th, 2012, 20:30
بازم خدا رو شکر کنيد که ميتونيد تغيير لايسنس بديد.
تو سيستم های مشابه ايرانی که فکر نميکنم همچين قابليتی هم وجود داشته باشه اصلا.
شماره شرکت 88012882 هستش. لطفا از باز کردن چندين تيکت در سايت های نامرتبط خودداری کنيد.

سامان سیستم عزیز میشه در مورد این سیستم و نسخه جدیدش یکمی توضیح بدید ؟

arman_gts
January 7th, 2012, 20:41
من علاقه مند شدم تهیه کنم اما از همه چیز مهمتر پشتیبانی و بروز رسانی است که آدم می ترسه مثل سایر برنامه های ایرانی نه پشتیبانی بشه نه بروزرسانی!

hamidjooni
January 7th, 2012, 20:43
چیزی راجع اتصال به WHM یا سایر کنترل پنلها ندیدم!!
یعنی سفارش مشتری رو نمیشه اتوماتیک ایجاد کرد؟
اگه اینجوری باشه که همون whmcs بهتره که

arman_gts
January 7th, 2012, 20:56
عجب نکته ای رو اشاره کردی! اصلا حواسم نبود
این یه مورد واقعا حیاتی هست؛نباشه چندان به کار نمیاد

samansystems
January 7th, 2012, 21:08
آقای نيک ائين يا اعظمی منش. من همين الان به آقای اميری اطلاع دادم و ايشون فرمودن در صورت راضی نبودن از برنامه امکان برگشت هزينه هر دو لايسنس با کسر هزينه يک ساعت پشتيبانی برای هر نسخه (معادل 15000 تومان) وجود داره.
با وجود اينکه از زمان يکی از نسخه های شما بيشتر از 1 سال و از نسخه دوم بيشتر از 6 ماه گذشته.
بنابراين اگر ناراضی هستيد امکان برگشت هزينه وجود داره.

در مورد ساير موارد و تفاوت نسخه عادی و نسخه آنلاين آقای باستانی به عنوان نماينده فروش توضيح خواهند داد.

mohsen1
January 7th, 2012, 21:19
عجب نکته ای رو اشاره کردی! اصلا حواسم نبود
این یه مورد واقعا حیاتی هست؛نباشه چندان به کار نمیاد

همونطور که گفتم این قابلیت در نسخه حرفه ای وجود داره.

در نسخه حرفه ای این قابلیت بهمراه ثبت آنلاین دامنه در ریسلر کلاب وجود داره.

وقتی با whmcs کار به صورت کاملا حرفه ای انجام میشه دیگه چرا باید رفت سمت یه همچین چیزی؟ واسه امنیت؟

تعداد سایت هایی که بواسطه ضعف امنیتی whmcs تو این یک ماه هک شدن واقعا به اعتبارشون لطمه زد. خیلی ها ضرر شدیدی از این بابت کردن.

arman_gts
January 7th, 2012, 21:21
میشه این موارد رو ذکر بفرمایید :
1. اتصال به whm یا direct admin
2. کنترل پنلی برای مدیریت دامنه (مانند Whmcs)
3. ایمپورت کردن کاربران از whmcs
بعد ...
فعلا همین .

---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------

این نسخه ها و مقایسه شون رو کجا می تونیم ببنیم ؟

mohsen1
January 7th, 2012, 21:31
تفاوت نسخه حرفه ای با ساده در این 3 مورد هست :
1- طراحی قالب اختصاصی
2- ثبت آنلاین دامنه در ریسلر کلاب
3- ثبت آنلاین هاست در سی پنل

بقیه قابلیت ها مشابه هستند.

---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

دوستان در نظر داشته باشید که لایسنس whmcs قیمتش ماهانه 15 دلار هست و با توجه به دلار 1600 تومان هزینه ماهانه اون 24 تومان میشه.
یعنی تقریبا هزینه 3 ماه لایسنس whmcs برابر با یک لایسنس دائم با پشتیبانی دائم این سیستم میشه.
البته امکانات و قابلیت های whmcs بالاتر و کامل تر هست ولی در مقایسه با سیستم های مشابه شما از سیستمی تماما فارسی با ساپورت فارسی دارید استفاده می کنید و منطبق با نیاز کاربر ایرانی این سیستم آماده شده.
و نیاز به پرداخت هزینه اضافی بابت ماژول پرداخت آنلاین بانک ها و ماژول اس ام اس و ... ندارید.

arman_gts
January 7th, 2012, 21:32
تفاوت نسخه حرفه ای با ساده در این 3 مورد هست :
1- طراحی قالب اختصاصی
2- ثبت آنلاین دامنه در ریسلر کلاب
3- ثبت آنلاین هاست در سی پنل

بقیه قابلیت ها مشابه هستند.

می تونید هاست و دامنه رو آنلاین رجیستر کنید
در ضمن قالب اختصاصی هم براتون طراحی میشه
قیمت اون سیستم با تخفیف 400 تومان میشه

تفاوت قیمت انقدر! 70 تومن 400 تومن!

mohsen1
January 7th, 2012, 21:36
تفاوت قیمت انقدر! 70 تومن 400 تومن!

بله ...

arman_gts
January 7th, 2012, 21:41
یعنی در نسخه ساده عملا ثبت دامین نخواهیم داشت
میشه تعدادی سایت که با این سیستم کار می کنند رو معرفی کنید
با تشکر

mohsen1
January 7th, 2012, 21:51
Ded24.ir - مرکز تخصصی ارائه ی سرور اختصاصی (http://www.ded24.com)
ورنا هاست | هاست لینوکس | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی (http://vornahost.com)
عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی (http://asrenet.com)
هاست سرويس | ميزباني هاست و فروش دامين (http://hostservice.ir)
طراحان آینده | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | طراحی وب | سرور مجازی (http://www.nexthost.ir)
و .....

arman_gts
January 7th, 2012, 22:21
بروز رسانی ها چطور هست ؟ چندوقت چندوقت آپدیت میشه
امکانات مدیریت جدید ، نواقص ریزی که داره ، اینها ایا پشتیبانی و بروز رسانی میشه ؟

mohsen1
January 7th, 2012, 22:34
سیستم در حال حاضر در حالت پایدار و استیبل هست و باگ یا مشکلی که روند کار رو مختل کنه یا ایراد برنامه ای نداره.
ممکنه کاربری در بخشی از برنامه مشکلی ببینه در حالت جزئی با تیکت میتونه مشکل رو اعلام کنه تا بر طرف بشه ولی افزودن قابلیت های عادی در سیستم در صورتی که اختصاصی باشه باید برآورد هزینه بشه و در حالت عادی و عمومی در آپدیت های بعدی بصورت خودکار اعمال میشه.

ماژول های ردریسلر و عصر اس ام اس بمرور به سیستم اضافه شدن.
برخی بروزرسانی ها هم از طریق اعلام عمومی در سایت عصر نت اعلام و انجام شد.
پیشنهادی که به دوستان دادیم این بود که همانند سایر سیستم ها برای این اسکریپت ، شرح وقایع و ورژن تعریف کنند و تمامی تغییرات و ... درج و ثبت بشه.

arman_gts
January 7th, 2012, 23:20
سایت دمو برای من ناقص بالا میاد، می تونم من مدیریتش رو هم ببینم
همین می خوام بدونم مثلا بعد از یک سال آیا امکانات جدید بش اضافه میشه ،پیشرفته تر میشه ، روند پیشرفتش چطور هست
مثلا الان من یه سفارش ثبت کردم ، پشیمون شدم ، حالا می خوام اینو حذفش کنم! گزینه ای برای حذفش نبود باید همینطور بمونه ، و یا اینکه من دیدم مشتری می تونه مبلغ رو خودش تعیین کنه که چقدر پول بریزه ، من می خوام نتونه اینکارو بکنه و فقط به اندازه سفارشش بتونه بریزه ، یا اینکه چندتا سفارش داره ؛ همه رو با هم در یک فاکتور بتونه پرداخت کنه ...

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------

میشه یوزرها رو از whmcs ایمپورت کرد ؟

mohsen1
January 8th, 2012, 06:11
حذف سفارش توسط ادمین انجام میشه.
به مروز امکانات اضافه میشه.مثلا ارسال ایمیل گوهی چند وقت پیش به سیستم اضافه شد.ارسال بک آپ به ایمیل هم در آپدیت بعدی انجام میشه.
امکان تعریف اپراتور فروش و ساپورت هم در آپدیت های بعدی اضافه میشه .
ولی زمانی رو براشون نمیشه تعریف کرد.

در مورد ایمپورت یوزر با واحد پشتیبانی صحبت کنید. بهتر می تونن راهنمایی کنن.

vps-baran.ir
January 8th, 2012, 07:29
حذف سفارش توسط ادمین انجام میشه.
به مروز امکانات اضافه میشه.مثلا ارسال ایمیل گوهی چند وقت پیش به سیستم اضافه شد.ارسال بک آپ به ایمیل هم در آپدیت بعدی انجام میشه.
امکان تعریف اپراتور فروش و ساپورت هم در آپدیت های بعدی اضافه میشه .
ولی زمانی رو براشون نمیشه تعریف کرد.

در مورد ایمپورت یوزر با واحد پشتیبانی صحبت کنید. بهتر می تونن راهنمایی کنن.

سیستم 12 تا باگ داره و به راحتی هکش کردن

توجه توجه سیستم هاستینگ سما 12 باگ دارد.! (http://www.webhostingtalk.ir/f41/38196)

samansystems
January 8th, 2012, 10:28
هک از طريق لايو زيلا بوده.
والا سايت های مهمتری هم با سما طراحی شده بوده، برای خود نمائي بوده که ميشد اونخا رو زد :دی
در حال پيگيری موضوع هستيم.

maryam1
January 8th, 2012, 10:36
لایوزیلا؟
لطفا باگ لایوزیلا رو اعلام کنید
البته نه مثل whmcs که نصف ایران شده بودن هکر

samansystems
January 8th, 2012, 11:15
خوب الان دليل هک مشخص شد.
هک از طريق نسخه دمو نصب شده روی سايت سامان فاميلی بوده:
http://samacrm.demo.samanfamily.com
دليل هک هم به خاطر نسخه قديمی ای بوده که در اين آدرس وجود داشته و به خاطر آپلود فايل های php بوده.
هکر تلاش زيادی برای هک کردن يکی دو سايت مهمتر استفاده کننده از سما هم داشته و بيش از 5 فايل روی يکی از سايت ها فرستاده بود که بدليل بروز بودن نسخه موفق نشده بود کاری بکنه

arman_gts
January 8th, 2012, 12:22
هک از طريق لايو زيلا بوده.
والا سايت های مهمتری هم با سما طراحی شده بوده، برای خود نمائي بوده که ميشد اونخا رو زد :دی
در حال پيگيری موضوع هستيم.
میشه سایتای مهمتر رو چندتاشون رو اینجا لینک بدید از خودشون بپرسیم که با سیستم کار کردن

---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

سایتایی معرفی کنید که الکساشون زیر 800 هزار باشه

shamimi
January 8th, 2012, 12:25
باز نمی شه لینکش

UserWht
January 8th, 2012, 12:30
این تاپیکی که گذاشته شده بود چرا حذف شده (12 باگ رو میگم)

arman_gts
January 8th, 2012, 12:31
مشکلاتی که من بش برخورد کردم ،دیروز یکم تو سیستمش گشت زدم این بود که ، تاریخ تمدید سفارشات ، نداشتن دپارتمان و چند مورد دیگه که دیشب گفتم (یکی دو صفحه قبل)

armintanha
January 8th, 2012, 12:32
ویرایش

arman_gts
January 8th, 2012, 12:53
راست میگه این تاپیک چرا حذف شده ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f41/38196/
با مدیران بسیار صمیمی هستید به گمونم!
اگه کاری نتونست، پس این دوستمون چطور هک کردن سیستم رو ؟

بیخیال!

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

تاحالا دلتون خواسته يا احتياج داشتين يه سايت بدون دغ دغه داشته باشين بدون اينکه برين دنبال هاست برين دنبال ثبت دامنه بعد از اين همه مشکلات تازه برين دنبال کسي که واستون مديريت محتوا نصب کنه بعد بريد دنبال قالب يا کسي که واستون يه قالب اختصاصي طراحي کنه سروهاست همه اين کارارو واستون انجام ميده گروه تخصصي سرو هاست در اجراي سياستهاي خدمت دهي به مشتريان اين برنامه رو راه اندازي کرده شما کافيه فضا دامنه خود رو به ما بگيد بعد يه هفته سايتتونو تحويل بگيريد مثل اينکه شما فقط يه زمين ميخريد وميديد مهندس همه کاراي ساختو سازو واستون انجام بده وشما فقط به راحتي کليد ساختمان رو ميگيريد و... طراحي قالب ميزباني دامنه نصب مديريت محتوا همه وهمه رو به عهده ما بسپاريدبا بودن سرو هاست ديگه راحت يه سايت تحويل بگيريد
برای یکبارهم شده نگاه کنید وقیمتها وخدمات مارومقایسه وقضاوت کنید
لازم به توضیح است این خدمات در دوره زمانی محدود انجام میشود
لینک خرید:سرو هاست/سرور امریکا/کانادا - سبد خرید (http://portal.sarwhost.ir/cart.php?gid=3)
sarwhost@yahoo.com
سرو هاست /سرور امریکا/سرورکانادا (http://www.sarwhost.ir)
tl:09354140160
شما یه تاپیک جدا بزنید لطفا!

samansystems
January 8th, 2012, 13:02
میشه سایتای مهمتر رو چندتاشون رو اینجا لینک بدید از خودشون بپرسیم که با سیستم کار کردن

---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

سایتایی معرفی کنید که الکساشون زیر 800 هزار باشه

هر چند سوال شما بيشتر بوی قصد و قرض ميده اما وظيفه من به عنوان عضو کوچيکی از مجموعه سامان سيستم پاسخگویی به سوالات شما هستش:
.: NovinPayamak - نوین پیامک :. راهی نوین در عرصه تبلیغات (http://www.novinpayamak.com)
هاست سرويس | ميزباني هاست و فروش دامين (http://www.hostservice.ir)
Redreseller - شبکه نمايندگی سرخ (http://www.redreseller.com)

سايتهای ديگه ای هم هستند که در حال برسی نسخه اونها و بروز رسانی هستيم. :67:

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

مشکلاتی که من بش برخورد کردم ،دیروز یکم تو سیستمش گشت زدم این بود که ، تاریخ تمدید سفارشات ، نداشتن دپارتمان و چند مورد دیگه که دیشب گفتم (یکی دو صفحه قبل)

کدوم نسخه رو ديديد ؟ نسخه دمو ؟ بايد بگم اون نسخه بيش از 1 سال هستش که بروز رسانی نشده بود. انشالا امروز بچه ها نسخه جديد رو ميفرستند شما برسی کنيد. اگر نقصی هم داشت که 100% داره خوشحال ميشيم پيشنهاد بديد تا در بروز رسانی های بعدی مد نظر داشته باشيم.

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

samanfamily.com hacked by ArminTanha (http://www.zone-h.org/mirror/id/16585001)
http://showmovieone.co.cc/HackSimaHosting.rar

راست میگی .! اصلا نتونست کاری بکنه :67:

خوشبختانه آی پی شما در سيستم ثبت شده و امروز خودم به صورت تلفنی و شخصا پيگير خواهم بود از پليس فتا تا انشالا بشه اين موضوع رو به نتيجه رسوند.

---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

ظاهرا اون فيلمی هم که با پسوند exe آپلود شده بود برای کابران مشکل ايجاد کرده که اون رو هم همراه همين موضوع ارجاع خواهم داد. چون با توجه به اينکه فايل exe بوده امکان وجود key logger قابل حدس بودش که ممکنه در سرقت اطلاعات کاربران در آينده تاثير گذار باشه و باعث خرابکاری های بيشتری از سمت شما بشه.

Ahmad110
January 8th, 2012, 13:12
بنده براي سرويس پيامك از اين سيستم استفاده ميكنم . تا الان هم مشكلي نبوده و نيازهاي بنده رو برطرف كرده . بنده تعجب ميكنم از دوستاني كه فقط قصد تخريب دارن ، مگه همين whmcs تو اين ورژن جديد اين همه مشكل ساز نشد ؟ در كل فكر ميكنم هر كسي طبق نياز خودش يه سيستمي رو انتخاب ميكنه و اين كاملا سليقه اي هستش .

damashi
January 8th, 2012, 13:16
اقا یه سوال سامان برای کسی که میخواد سرور اس ام اس راه بندازه نرم افزار هم ارائه میده؟ همون نرم افزاری که همه جا همه دارن استفاده میکنن؟

armintanha
January 8th, 2012, 13:18
ویرایش

MihanTech
January 8th, 2012, 13:59
واقعا حیف که تاپیک قبلی پاک شد !! بنده اونجا جوابتون رو داده بودم

کاش اقتضای سنتون اجازه میداد تا به جای اینکه سریع ...کیف بشید و با شادمان برید سریع در Zone-h ثبت کنید ، با یک اخلاق حرفه ای ، بهشون ایمیل میدادید و جریان رو میگفتید ! میتونستید هم هزینه هم دریافت کنید !!

واقعا متاسفم !!

arman_gts
January 8th, 2012, 15:25
هر چند سوال شما بيشتر بوی قصد و قرض ميده اما وظيفه من به عنوان عضو کوچيکی از مجموعه سامان سيستم پاسخگویی به سوالات شما هستش:
به هیچ جه قصد و قرضی در کار نیست ، من می خوام بخرم اما قبلش می خوام بدونم چی می خرم ، چه کم و کاستی هایی داره سیستم ، آیا می تونم با این سیستم کار کنم یا نه
ازین 3 تا سایت 2 تاش مال خودتون هست که به طور قطع هیچ کی از محصول خودش بد نمی گه ، اما اون یکی هم تماس گرفتم باهاشون و ..
من به هیچ وجه قصد تخریب ندارم ، قبلا هم از یک ایرانی خرید داشتم! که .. بماند
راجع به پشتیبانی ، اگر من اشکالی ببینم یا مثلا یک امکان ساده، یه چیز ساده مثلا ، کاربر بتونه چند محصول رو باهم سفارش بده یا فاکتورهاشو یک جا واریز کنه ، کی به این پشتیبانی رسیدگی میشه ، بروز رسانی نسخه چطور هست ، الان نسخه چندم هست ؟

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------

متاسفانه دیشب که داشتم نسخه دمو رو بررسی می کردم یهو سایت دچار مشکل شد ، که احتمالا کار این دوستمون بوده ، اگه میشه نسخه دمو رو دوباره بزارید تا بتونم مدیریت رو کامل بررسی کنم!
اگر نقصی هم داشته باشه بیان میکنم به امید اینکه در بروز رسانی های آینده برطرف بشه!
دوباره می گم قصد من تخریب نیست

UserWht
January 8th, 2012, 15:26
آقای باستانی من به کسی که می خواد سیستم رو بخره گفتم ایشون تیکت زدن متاسفانه میگن با گذشت چندین ساعت از ایجاد تیکت در عصرنت هنوز پشتیبانی جوابی بهشون نداده

mohsen1
January 8th, 2012, 15:55
سلام.
شماره تیکت رو برای من بفرستید تا پیگیری بشه.
ممنون

a1000a
January 8th, 2012, 16:05
سلام
سیستم سما یکی از بهترین سیستم ها هست
از نظره من از whmcs هم بهتره
تا حالا هم مشکلی برام پیشنیمده و هر بروزرسانی که خواستم برام انجام دادن
دستشون درد نکنه

arman_gts
January 8th, 2012, 16:26
سلام
سیستم سما یکی از بهترین سیستم ها هست
از نظره من از whmcs هم بهتره
تا حالا هم مشکلی برام پیشنیمده و هر بروزرسانی که خواستم برام انجام دادن
دستشون درد نکنه
دوست عزیز می تونی یه دسترسی به قسمت ادمین بدی من فقط می خوام ببینم ادمین رو

a1000a
January 9th, 2012, 00:09
دوست عزیز می تونی یه دسترسی به قسمت ادمین بدی من فقط می خوام ببینم ادمین رو

خودشون که دمو دارن!
اگر بخوای میتونم از همه قسمت هاش عکس بگیرم و بدم

AriyaDownload
January 9th, 2012, 00:09
تایپک دیشب حیف پاک شد.!!!!!!!!!!!!!!!!!

من قصد خراب کردن شما رو نداشتم

ببین داداش من.! اگر یکی از طرف سیستم شما هک بشه چندین سرور و هزارن کاربر به خاک سایه نشسته میشه.!

قصدم تذکر امنیت بود.!

حالا شما میخوای شکایت کنی بده میتونم مشخصات کامل تری در اختیارتون بزارم.!
اگر قصد بدی داشتم تو این تایپک جواب شمارو نمیدادم چون میدونم واسم بد تموم میشه ;)

نمی خواستم پاسخ بدم ولی از دوستان عذرخواهی می کنم
منم با آرمین موافقم
تاحالا بهم خیلی کمک کرده آرمین
اگه هدفش هک و سو استفاده بوده هیچوقت به صورت عمومی اینجا اطلاع رسانی نمی کرد
فکر کنم هدفش این بوده که شما این باگ ها رو پچ کنید
در هر صورت امیدوارم موفق باشید
;)

arman_gts
January 9th, 2012, 00:43
خودشون که دمو دارن!
اگر بخوای میتونم از همه قسمت هاش عکس بگیرم و بدم
دمو فعلا کار نمی کنه!
تیکت دادم هنوز جواب ندادن، منتظرم بم دسترسی بدن

a1000a
January 9th, 2012, 00:46
دمو فعلا کار نمی کنه!
تیکت دادم هنوز جواب ندادن، منتظرم بم دسترسی بدن

فردا صبح با داخلی 160 تماس بگیرین ( قبلا که آقای امیری پاسخ میداد) احتمالا هنوز هم ایشون پاسخ بدن
بهشون بگید همه چیز حل میشه

UserWht
January 9th, 2012, 00:49
حیف این سیستم که پشتیبانیشون ضعیفه ، جواب تیکت رو خیلی خیلی دیر میدن

a1000a
January 9th, 2012, 00:50
حیف این سیستم که پشتیبانیشون ضعیفه ، جواب تیکت رو خیلی خیلی دیر میدن

برعکس صحبت شما من اعتقادم اینه که خیلی زود پاسخ میدن !
شاید باورتون نشه ولی من درخواست نصب اس ام اس پنل(ارسال اس ام اس هنگام تیکت و...) رو دادم
خیلی زود انجام دادن
کلا تیکت های من رو زیره 1 ساعت پاسخ میدن

UserWht
January 9th, 2012, 01:15
کجای کاری من تیکت 12 ساعته دارم +8 ساعته ، میره که به 24 هم برسه

arman_gts
January 9th, 2012, 01:38
نمی دونم والا ، تو زرین پال که پشتیبانیشون عالی هست من 1 شب تیکت بزنم 2 جواب می گیرم!
بعضی از دوستان اصلا راضی نیستن و بعضی ها راضیند !
من تیکتم رو ساعت 12:11 دقیقه همین امشب دادم ، احتمالا در ساعت اداری جواب بدن

samansystems
January 9th, 2012, 09:27
تاحالا بهم خیلی کمک کرده آرمین
;)

اسم کاملشون رو ميفرمائيد ؟

شماره تيکت رو ميفرمائيد ؟

arman_gts
January 9th, 2012, 10:32
شماره تيکت رو ميفرمائيد ؟
شماره تیکت منم بگیرید دیگه:دی

2633

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------

اتفاقی افتاده که جواب نمی دن ؟ مشکلی پیش اومده ؟
یه قسمت داره پیگیری تیکت ، میزنم میگه شماره تيکت با ايميل مطابقت ندار

okey
January 9th, 2012, 10:44
من از سیستم سما استفاده می کنم .
پشتیبانی شون واقعا ضعیت هست و ما تیکتی داشتیم که بعد 8 روز جواب دادن ! البته با کلی تلفن زدن .
البته تو سیستم های هاستینگ ایرانی بهترین هست
بهتره whmcs رو انتخاب کنید .

arman_gts
January 9th, 2012, 10:58
من از سیستم سما استفاده می کنم .
پشتیبانی شون واقعا ضعیت هست و ما تیکتی داشتیم که بعد 8 روز جواب دادن ! البته با کلی تلفن زدن .
البته تو سیستم های هاستینگ ایرانی بهترین هست
بهتره whmcs رو انتخاب کنید .
خیلی ممنون، برای خرید هم حتی جواب نمی دن چه برسه به پشتیبانی!
الان وضع این باشه بعد از خرید چی میشه!
باید یه فکری به حال پشتیبانیشون بکنن واقعا

samansystems
January 9th, 2012, 11:37
دوستان توقع دارند هر تيکتی ميزنن 1 دقيقه ای پاسخ داده بشه :دی
اگر اينطور بود که اسمش ميشد پشتيبانی آنلاين و تو لايو زيلا انجام ميشد.
تيکت يعنی اينکه شما زمان بديد کار در روال انجام بشه و حداکثر زمان پاسخگویی به تيکت ها 48 ساعت هستش. البته اين هم برای موارد روتين هستش. نه اينکه مثلا کاربر بياد بگه من فلان مشکل رو دارم که کارش نياز به برنامه نويسی داشته باشه و توقع داشته باشه 1 دقيقه ای انجام بشه. اگر غير از اين هستش ما موظفيم به شما پاسخ بديم.
در هر حال من احساس ميکنم خيلی از دوستان شرکت کننده تو اين تاپيک دنبال هدف ديگه ای هستند. هر دوستی مشکلی داره شماره سما گستر 88015757 و شماره سامان سيستم هم 88012882 هستش.

arman_gts
January 9th, 2012, 11:54
دوستان توقع دارند هر تيکتی ميزنن 1 دقيقه ای پاسخ داده بشه :دی
اگر اينطور بود که اسمش ميشد پشتيبانی آنلاين و تو لايو زيلا انجام ميشد.
تيکت يعنی اينکه شما زمان بديد کار در روال انجام بشه و حداکثر زمان پاسخگویی به تيکت ها 48 ساعت هستش. البته اين هم برای موارد روتين هستش. نه اينکه مثلا کاربر بياد بگه من فلان مشکل رو دارم که کارش نياز به برنامه نويسی داشته باشه و توقع داشته باشه 1 دقيقه ای انجام بشه. اگر غير از اين هستش ما موظفيم به شما پاسخ بديم.
در هر حال من احساس ميکنم خيلی از دوستان شرکت کننده تو اين تاپيک دنبال هدف ديگه ای هستند. هر دوستی مشکلی داره شماره سما گستر 88015757 و شماره سامان سيستم هم 88012882 هستش.
باور کنید کسی اینجا دشمن شما نیست ، این دوستمون گفت 8 روز ، و در یه پست دیگه که پاک کردن مثل اینکه به دلایلی! چند ماه!
من 2 تا سوال ساده پرسیدم ، حتی اگر کسی اون تیکت رو می خوند من راضی بودم! چیزی نبود که کار کارشناسی بخواد! دسترسی به ادمین دمو می خواستم! خیلی سخت بود ؟!
فقط همین قدر جواب می دادید که در فلان ساعت فلان روز در اختیارت گذاشته میشه!
باور کنید کسی نخونده هنوز اون تیکت رو که بخواد جواب بده

samansystems
January 9th, 2012, 12:09
سيستم کاری سامان سيستم اين هستش که تا مشکل حل نشه به تيکت جواب داده نميشه.
در مورد نسخه دمو هم بايد صبر کنيد تا اطلاعاتش اصلاح بشه و بعد در اختيارتون قرار داده ميشه. جواب ندادن به تيکت دليل نيست که شما بخوای اينور و اونور نقد و انتقاد کنيد. اگر بعد از 2 روز تيکت جواب داده نشد شما بيا بگو بعد از دو روز جواب نخورده. نه اينکه هنوز 6 ساعت از تيکت نگذشته شما اومدی ميگی ای وای بر من. حداقل شلوغش ميکنيد بگيد چند ساعته جواب نخورده. هر کس ندونه فکر ميکنه 1 هفته هستش جواب نخورده.

در هر حال نسخه دمو يوزر پسوردش آماده بود فقط آقای اميری تاکيد داشتند که حتما يکبار برسی بشه و محتوا روی نسخه دمو قرار داده بشه و بعد در اختيار کاربران قرار داده بشه. صبر کنيد تا در همون تيکت پاسخ داده بشه.
افتخار مجموعه سامان سيستم اين هستش که روزانه بيش از 80 تيکت پاسخ داده ميشه. شما اگر مايل هستيد يکبار تشريف بياريد شرکت فقط سيستم مانيتورينگ تيکت ها و حل مشکلات رو مشاهده کنيد. ببينيد در ازای خيلی از تيکت ها که کاربر فقط يک تيکت زده بچه های گروه های مختلف تماس تلفنی ميگيرن و تلفنی راه حل رو برای کاربر شرح ميدن. اونوقت متوجه ميشيد که پيگيری از تيکت ها در اين مجموعه به چه صورت هستش.

در هر حال الان دليلی برای شلوغ کردن نداره. دوستانی هم که اينقدر حساس هستند و فکر ميکنن بايد تيکت هاشون يک دقيقه ای جواب داده بشه، اصلا محصولات سامان سيستم رو بهشون توصيه نميکنيم. چون سامان سيستم بر اساس اولويت بندی مشکلات رو حل ميکنه و اين دوستانی که دوست دارند يک دقيقه ای مشکلشون حل بشه 100% در آينده به مشکل برميخورند.

arman_gts
January 9th, 2012, 12:24
سيستم کاری سامان سيستم اين هستش که تا مشکل حل نشه به تيکت جواب داده نميشه.
در مورد نسخه دمو هم بايد صبر کنيد تا اطلاعاتش اصلاح بشه و بعد در اختيارتون قرار داده ميشه. جواب ندادن به تيکت دليل نيست که شما بخوای اينور و اونور نقد و انتقاد کنيد. اگر بعد از 2 روز تيکت جواب داده نشد شما بيا بگو بعد از دو روز جواب نخورده. نه اينکه هنوز 6 ساعت از تيکت نگذشته شما اومدی ميگی ای وای بر من. حداقل شلوغش ميکنيد بگيد چند ساعته جواب نخورده. هر کس ندونه فکر ميکنه 1 هفته هستش جواب نخورده.

در هر حال نسخه دمو يوزر پسوردش آماده بود فقط آقای اميری تاکيد داشتند که حتما يکبار برسی بشه و محتوا روی نسخه دمو قرار داده بشه و بعد در اختيار کاربران قرار داده بشه. صبر کنيد تا در همون تيکت پاسخ داده بشه.
افتخار مجموعه سامان سيستم اين هستش که روزانه بيش از 80 تيکت پاسخ داده ميشه. شما اگر مايل هستيد يکبار تشريف بياريد شرکت فقط سيستم مانيتورينگ تيکت ها و حل مشکلات رو مشاهده کنيد. ببينيد در ازای خيلی از تيکت ها که کاربر فقط يک تيکت زده بچه های گروه های مختلف تماس تلفنی ميگيرن و تلفنی راه حل رو برای کاربر شرح ميدن. اونوقت متوجه ميشيد که پيگيری از تيکت ها در اين مجموعه به چه صورت هستش.

در هر حال الان دليلی برای شلوغ کردن نداره. دوستانی هم که اينقدر حساس هستند و فکر ميکنن بايد تيکت هاشون يک دقيقه ای جواب داده بشه، اصلا محصولات سامان سيستم رو بهشون توصيه نميکنيم. چون سامان سيستم بر اساس اولويت بندی مشکلات رو حل ميکنه و اين دوستانی که دوست دارند يک دقيقه ای مشکلشون حل بشه 100% در آينده به مشکل برميخورند.
جناب بنده تاکید کردم که پشتیبانی در زرین پال عالی هستش ، نه اینجا کسی قصد تخریب شما رو داره نه چیز دیگه ، شما چرا با همه دشمنید!
من 2 شب هم تیکت دادم جواب گرفتم
من 12 ساعت پیش تیکت دادم ، یه دوست دیگمون الان 36 ساعت هست تیکت دادن ، بله به دو روز نرسیده !!
متن تیکت بنده :

سلام
ببخشید می خواستم اگه میشه ، دسترسی به مدیریت دموی سیستم سما به من بدید تا بتونم مدیریتش رو ببینم
با تشکر
یک سری سوال دیگه داشتم گفت در همین تیکت بپرسم ، راجع به نسخه ساده
دامین
1.ثبت آنلاین انواع دامین که اینجور که من پرسیدم نداره ، برای ثبت دامین و ارائه پنلی جهت امور دی ان اس کاربر چی کار باید بکنه یا مثلا مدیریت دامین هاش
در همین نسخه شما که نسخه پیشرفته هست من همچین امکانی ندیدم (ثبت آنلاین منظورم نیست)
و در نسخه ساده ثبت دامین چطور انجام میشود
اگر مثلا من از یکی از دوستان نمایندگی ثبت دامنه بگیرم به سیستم متصل میشه ؟
در مورد دامنه های آی ار تقریبا ما وابسته به شرکت شما خواهیم شد درسته ؟
2. ماژول اس ام اس هم فقط برای شرکت خودتون رو میشه وصل کرد ؟
آخه بعضی از دوستان قیمتهای بسیار پایین تری دارند ، و حتی نیازی به شماره اختصاصی ندارند
3. پشتیبانی به چه صورت هست ؟
مثلا اگر اعلام بشه فلان امکان باشه خوب هست و یا فلان مشکل برای من به وجود امده چقدر طول میکشه که به این امکان اضافه شه یا مشکل برطرف بشه
---------------------------------------
من علاقه مند به استفاده از سیستم های نوشته شده ایرانی هستم اما متاسفانه بعضی اوقات اونقدر پشتیبانی و مسئولیت پذیری پایین هست که آدم از کرده خودش پشیمون میشه!
البته پشتیبانی در زرین پال که تا الان عالی بوده
این همه پر حرفیه من هم سر اینه که اگر تهیه کردم بعدا به مشکل نخورم ، لا اقل از الان بدونم !
با تشکر
آرمان شافعی

به نظر شما من قصد تخریب دارم ؟!
انتقاد بده به نظر شما ؟؟
جنبه انتقاد رو هم داشته باشید ، لطفا

---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

به نظرتون سوالهای من به دو روز زمان نیاز داره ؟

samansystems
January 9th, 2012, 12:31
شما اگر مشکلی داريد نياز نيست اينجا بگيد آی وای به حال شما، با اين پشتيبانيتون. (از نظر من اين طرز حرف زدن شما در اينجا .....)
شماره تلفن ها رو خدمتتون عرض کردم: 88012882 سامان سيستم و 88015757 تلفن مستقيم سما گستر هستش.

arman_gts
January 9th, 2012, 12:39
شما اگر مشکلی داريد نياز نيست اينجا بگيد آی وای به حال شما، با اين پشتيبانيتون. (از نظر من اين طرز حرف زدن شما در اينجا .....)
شماره تلفن ها رو خدمتتون عرض کردم: 88012882 سامان سيستم و 88015757 تلفن مستقيم سما گستر هستش.
فکر نمی کنم من همچین جمله ای رو گفته باشم !؟
پست های من موجود هست یک بار دیگه مطالع بفرمایید
ممنون حتما تماس می گیرم

samansystems
January 9th, 2012, 12:39
1.ثبت آنلاین انواع دامین که اینجور که من پرسیدم نداره ، برای ثبت دامین و ارائه پنلی جهت امور دی ان اس کاربر چی کار باید بکنه یا مثلا مدیریت دامین هاش
در همین نسخه شما که نسخه پیشرفته هست من همچین امکانی ندیدم (ثبت آنلاین منظورم نیست)

در نسخه 420 هزار تومانی اين سرويس وجود داره. ماژول ثبت دامين از دايرکتی روی اون نسخه قابل فعال شدن هستش.

و در نسخه ساده ثبت دامین چطور انجام میشود

در نسخه ساده فقط امکان ثبت دامين ملی به طور انلاين وجود داره. برای دامين های بين المللی بايد اينکار رو دستی انجام بديد.

اگر مثلا من از یکی از دوستان نمایندگی ثبت دامنه بگیرم به سیستم متصل میشه ؟
در مورد دامنه های آی ار تقریبا ما وابسته به شرکت شما خواهیم شد درسته ؟

ماژول ثبت دامين .ir مربوط به سايت رد ريسلر هستش. Redreseller - شبکه نمايندگی سرخ (http://www.redreseller.com)

2. ماژول اس ام اس هم فقط برای شرکت خودتون رو میشه وصل کرد ؟
آخه بعضی از دوستان قیمتهای بسیار پایین تری دارند ، و حتی نیازی به شماره اختصاصی ندارند.

ماژول اس ام اس برای سايت نوين پيامک (http://www.novinpayamak.com) و سايت های نماينده عصر اس ام اس (http://www.asresms.net) هستش. در مورد ساير شرکت ها ما ماژول رو ننوشتيم ولی دوستان به سادگی ميتونن اين ماژول رو بنويسن و به سايت خودشون متصل کنند.

3. پشتیبانی به چه صورت هست ؟
مثلا اگر اعلام بشه فلان امکان باشه خوب هست و یا فلان مشکل برای من به وجود امده چقدر طول میکشه که به این امکان اضافه شه یا مشکل برطرف بشه

اصلا زمان دقيقی اعلام نميشه. اگر يک مورد باشه که امنيت سايت رو به خطر بندازه يا برای مثال در مورد اسپم شدن سايت توسط روبات ها باشه طی دو تا 3 روز بروز رسانی ميشه.
اما اگر يک قابليت ويژه باشه شرکت در برنامه قرار ميده و يک اولويت بهش ميده. ممکه 6 ماه و حتی 1 سال هم زمان ببره ممکنه 20 روزه اضافه بشه.

مزيتی که سما داره اين هستش که يک تيم ايرانی داره روش کار ميکنه و چندين پروژه به طور موازی داره با اين نرم افزار پيش ميره بنابراين برای پيش برد اهداف خود شرکت هم که شده بسياری از قابليت ها داره هر روز روی سيستم اضافه ميشه.

UserWht
January 16th, 2012, 16:26
بله متاسفانه خیلی پشتیبانیشون ضعیفه یکی از دوستان بنده که خودم معرفی اش کرده بودم الان 6 روزه که میگه 6 تا تیکت زده هیچکس پاسخگو نیست حتی بنده خدا زنگ هم زده پیگیر شده گفتن پاسخ میدن ولی ... شماره تیکتی که 6 روز گذشته و پاسخی داده نشده 2649 بقیه هم ظاهراً 3 روز 4 روز 5 روز متغیره

iraniit
January 18th, 2012, 02:26
تو سایت قیمت نیست چرا؟

mohsen1
January 18th, 2012, 06:22
قیمت در پست اول گفته شده دوست عزیز

iraniit
January 18th, 2012, 16:55
من از پست اول تا آخر رو خوندم یه جا گفتین 69 یه جا گفتین 400
کدومه؟ بعد مشکل امنیتی نداره سیستم؟

mohsen1
January 18th, 2012, 20:17
قیمت اگه از طریق ما خرید برای برای نسخه عادی 65 و نسخه حرفه ای 400 تومان لحاظ میشه.
هیچ سیستمی 100 در 100 امن نیست و چنین ادعایی هم غیرمنطقی هست ولی سعی شده نکات لازم رعایت بشه

extern
January 27th, 2012, 14:20
سلام.دمو واسه نسخه حرفه ای ندارید ؟

mohsen1
January 27th, 2012, 15:54
asrenet.net

extern
January 27th, 2012, 15:57
سلام.دمو واسه نسخه حرفه ای ندارید ؟
سلام.تفاوتی ندارند سایت خود شما در امضا نسخه حرفه ای هست ؟

mohsen1
January 27th, 2012, 16:06
سلام
خیر
نسخه حرفه ای به لحاظ ظاهر تفاوتی نداره فقط ماژول های ثبت آنلاین هاست و دامنه اضافه شده.البته قالب اخصاصی هم اگه نسخه حرفه ای درخواست بدید براتون رایگان طراحی میشه

masoudgolchin
February 2nd, 2012, 20:08
من سه ، چهار روز پیش سیستم سما رو سفارش دادم و اطلاعات هاست رو در اختیارشون گذاشتم. ولی متاسفانه هنوز هیچ اقدامی برای نصب سیستم نکردن !
گفتم اینجا مطرح کنم ، شاید زودتر رسیدگی کنند :(

okey
February 2nd, 2012, 20:29
من سه ، چهار روز پیش سیستم سما رو سفارش دادم و اطلاعات هاست رو در اختیارشون گذاشتم. ولی متاسفانه هنوز هیچ اقدامی برای نصب سیستم نکردن !
گفتم اینجا مطرح کنم ، شاید زودتر رسیدگی کنند :(

بزرگ ترین مشکل این اسکریپت پشتیبانی ضعیف تیم مدیریتی هست

masoudgolchin
February 2nd, 2012, 20:39
من نمی‌دونم چرا با وجود اینکه می‌دونند مشتری‌ها از پشتیبانی راضی نیستند و پیشتیبانی‌شون ضعیف هست ولی باز هیچ اقدامی برای رفع این مشکل نمی‌کنند.

novindevelop
February 3rd, 2012, 04:53
اتفاقا دوست عزیز پشتیبانی بسیار به موقعی دارند بنده کاملا راضی بودم چون به محض سفارش تحویل گرفتم و سیستمشون بسیار عالی هستش

masoudgolchin
February 3rd, 2012, 07:09
اتفاقا دوست عزیز پشتیبانی بسیار به موقعی دارند بنده کاملا راضی بودم چون به محض سفارش تحویل گرفتم و سیستمشون بسیار عالی هستش
امیدوارم در آینده برای من هم اینطور که شما میگید باشه !

extern
February 4th, 2012, 18:32
سلام.آخر به کجا سیستم رو سفارش بدیم ؟توی سایت samansystems.c (http://samansystems.com/)om یا در این تایپیک
توی سایت که 2 3 روزه من یه درخواست ارسال کردم کسی جواب نداده.

masoudgolchin
February 4th, 2012, 18:39
سلام.آخر به کجا سیستم رو سفارش بدیم ؟توی سایت samansystems.c (http://samansystems.com/)om یا در این تایپیک
توی سایت که 2 3 روزه من یه درخواست ارسال کردم کسی جواب نداده.
با یوزر‌ : Mohsen1 تماس بگیرید. ایشون نمایندگی فروش این سیستم هستند.
آدرس پروفایل Mohsen1 : نمایش مشخصات: mohsen1 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/6325/)
البته نحوه سفارش و اطلاعات تماس‌شون رو در پست اول همین تاپیک اعلام کردند.

masoudgolchin
February 5th, 2012, 20:20
4- آموزش رایگان سیستم بصورت آنلاین جهت ایجاد محصولات و آماده سازی سایت

آموزش کار با این سیستم رو از کجا میشه گیر آورد ؟
آموزش رایگان سیستم بصورت آنلاین !! چطور و چگونه ؟

mohsen1
February 5th, 2012, 21:03
آموزش کار با این سیستم رو از کجا میشه گیر آورد ؟
آموزش رایگان سیستم بصورت آنلاین !! چطور و چگونه ؟

http://www.webhostingtalk.ir/f42/20349/

دسترسی دائم داید به لینک فوق.
ایشالله فیلم آموزشی رو هم تو برنامه گذاشتیم تا آماده کنیم.

masoudgolchin
February 5th, 2012, 22:34
http://www.webhostingtalk.ir/f42/20349/

دسترسی دائم داید به لینک فوق.
ایشالله فیلم آموزشی رو هم تو برنامه گذاشتیم تا آماده کنیم.
ممنون
این سیستم نرم‌افزار تیکتینگ تحت ویندوز هم داره ؟‌ (از یکی از افرادی که از سیستم سما استفاده می‌کنه این مورد رو شنیدم !!! )
اگر داره از کجا میشه دانلود و نصبش کرد ؟

a1000a
February 5th, 2012, 23:58
http://www.webhostingtalk.ir/f42/20349/#post198181

شايد خيلی از کابرای سما، نرم افزار تحت ويندوز اين اسکريپت رو استفاده نکرده باشن:
http://asrenet.download.samanfamily....k/samadesk.zip (http://asrenet.download.samanfamily.com/samadesk/samadesk.zip)

اين نرم افزار رو ميتونيد از طريق لينک بالا دانلود کنيد و با يوزر و پسورد مديريتی خودتون وارد بشيد و استفاده کنيد.

masoudgolchin
February 6th, 2012, 09:06
http://asrenet.download.samanfamily.com/samadesk/samadesk.zip
ممنون ، ولی مثل اینکه لینک دانلود کار نمیکنه !
کسی هست که این نرم‌افزار رو داشته باشه ؟

extern
February 7th, 2012, 18:00
سلام.دوستان زمان تحویل بعد از سفارش رو کسی نیمدونه؟
من حدودا 3روزی هست سفارش دادم هنوز خبری نشده

mohsen1
February 7th, 2012, 18:20
سلام.
دوست عزیز تماس بگیرید با بخش فروش در سایت عصر نت .

extern
February 13th, 2012, 13:23
سلام.بعد از 8روز گذشت از زمان سفارش بنده هنوز چیزی دریافت نکردم تماس گرفتم گفتن حداکثر 1 هفته که به 1 هفته نمیرسه الان 8روز هست
از دوستان کسی نمیدونه چه جوری من پیگیری کنم که به نتیجه برسه؟

samansystems
February 14th, 2012, 09:56
شماره تيکت بگيد من پيگيری ميکنم. با توجه به تاخير امکان لغو سفارش و برگشت هزينه کامل وجود داره.

extern
February 14th, 2012, 16:07
سلام.بفرمایید 2731 دیروز با سپردن به چند جا آخر نصب شد گفتن یوزر ایجاد کنید تا ادمین کنیم یوزر ایجاد شد اما دیگه جوابی ندادن ما همچنان منتظریم.
موضوع یوزر حل شد.

extern
February 15th, 2012, 13:25
سلام.یه مشکل توی صفحه تماس با ما سیستم هست بعد از ایجاد صفحه و قرار دادن کد %contact% صفحه تماس باما ایجاد میشه اما کد امنیتیش لود نمیشه و ارور میده

کد امنيتیInput error: Invalid referer

دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

okey
February 15th, 2012, 13:53
سلام.یه مشکل توی صفحه تماس با ما سیستم هست بعد از ایجاد صفحه و قرار دادن کد %contact% صفحه تماس باما ایجاد میشه اما کد امنیتیش لود نمیشه و ارور میده

دوستان کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

مشکل از سرور تون هست .
اگر مدیر سرور هستید gd نصب نیست

mohsen1
February 16th, 2012, 03:44
آقای عزیز اینجا بخش یا تاپیک ساپورت این سیستم هست؟
لطفا برای موارد مشابه و نیز این مورد پست ٰ تاپیک جدید باز کنید و پست خودتون رو حذف کنید. :)

Amir.Mansoury
February 16th, 2012, 13:09
با دورود خدمت دوستان.

آیا بجر WHM شرکت Cpanel به پنلهای دیگر مانند DirectAdmin,Plesk,WebsitePanel و ... امکان اتصال است؟

اگر چنین امکانی نیست خوشحال میشم به عنوان پیشنهاد قبول کنید.

شخصا قصد دارم WHMCS را کناربزارم و از Sama CRM استفاده کنم.

با آرزوی موفقیت و پایداری برای خانواده سامان

ارادتمند
امیر منصوری

Amir.Mansoury
February 18th, 2012, 11:09
آیا سما از Cron Job پشتیبانی میکند؟ این امکان را دارد که هرروز بک آپ تهیه کند و بصورت زیب شده ایمیل کند؟

ارادتمند
امیر منصوری

okey
February 18th, 2012, 11:15
آیا سما از Cron Job پشتیبانی میکند؟ این امکان را دارد که هرروز بک آپ تهیه کند و بصورت زیب شده ایمیل کند؟

ارادتمند
امیر منصوری

بله . jobs پشتیبانی می کنه .
سیستم پشتیبان گیری نداره و باید دسترسی برین تو mysql و پشتبان بگیرید .

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------

با دورود خدمت دوستان.

آیا بجر WHM شرکت Cpanel به پنلهای دیگر مانند DirectAdmin,Plesk,WebsitePanel و ... امکان اتصال است؟

اگر چنین امکانی نیست خوشحال میشم به عنوان پیشنهاد قبول کنید.

شخصا قصد دارم WHMCS را کناربزارم و از Sama CRM استفاده کنم.

با آرزوی موفقیت و پایداری برای خانواده سامان

ارادتمند
امیر منصوری

بله امکانش هست .
به نظرم اشتباه می کنید whmcs رو کنار می زنید .
البته سما رو از بین سیستم های ایرانی ترجیح می دم

samansystems
February 18th, 2012, 11:18
پشتيبانی از کران جاب يعنی چی ؟
يکسرس کران جاب داره استفاده ميکنه. برای بک آپ بايد از نرم افزار جانبی استفاده کنيد يا خودتون دستی اينکار رو انجام بديد.

در مورد کنترل پنل ها دايرکت ادمين و lxadmin هم قابل پشتيبانی هستند علاوه بر cpanel

hmarei
March 31st, 2012, 15:41
سلام
ضمن تبریک سال نو خدمت کاربران محترم ...

سامان سیستم پرداز کیش تصمیم گرفته که برای امسال سیستم سما رو بصورت رایگان عرضه کنه و فقط برای پشتیبانی (آن هم در صورت لزوم و ساعتی) هزینه دریافت کنه ... هدف از اینکار رشد یک نرم افزار اوپن سورس به دست کاربران برنامه نویس و ارائه نسخه های جدید تر و قوی تر هست .
در مجموع ، طی روز های آتی لینک دانلود آخرین نسخه این نرم افزار برای کاربران قرارداده خواهد شد ...

پیروز باشید . /

extern
March 31st, 2012, 15:43
سلام
ضمن تبریک سال نو خدمت کاربران محترم ...

سامان سیستم پرداز کیش تصمیم گرفته که برای امسال سیستم سما رو بصورت رایگان عرضه کنه و فقط برای پشتیبانی (آن هم در صورت لزوم و ساعتی) هزینه دریافت کنه ... هدف از اینکار رشد یک نرم افزار اوپن سورس به دست کاربران برنامه نویس و ارائه نسخه های جدید تر و قوی تر هست .
در مجموع ، طی روز های آتی لینک دانلود آخرین نسخه این نرم افزار برای کاربران قرارداده خواهد شد ...

پیروز باشید . /
سلام.برای کسانی که سیستم رو خریداری کردن مزایایی در نظر نگرقتید ؟

hmarei
March 31st, 2012, 15:44
سلام.برای کسانی که سیستم رو خریداری کردن مزایایی در نظر نگرقتید ؟

ما آخرین نسخه رو ارائه می کنیم ، فکر می کنم تعداد کمی نسخه آنلاین رو خریده باشند ، نسخه آنلاین : ثبت آنلاین دامنه و هاست و ... رو هم داره ..

extern
March 31st, 2012, 15:47
ما آخرین نسخه رو ارائه می کنیم ، فکر می کنم تعداد کمی نسخه آنلاین رو خریده باشند ، نسخه آنلاین : ثبت آنلاین دامنه و هاست و ... رو هم داره ..
یعنی نسخه که در روز های آینده برای دانلود قرار میدید نسخه آنلاین هست یا معمولی؟

hmarei
March 31st, 2012, 15:48
آنلاین ..

tarsiran
April 5th, 2012, 18:47
سلام بی صبرانه منتظز لینک دانلود هستیم

mojtaba_gk671
April 10th, 2012, 17:11
من از دست آقای امیری و شرکت بی مسئولیش به شدت عصبانی ام!
یک ساله می خوان برای ما درگاه پرداخت آنلاین بانک ملی روی سما نصب کنند. مشکلات دیگه رو هم نصفه نیمه رفع می کنن و بعد چند هفته تیکت رو می بندن!
اگر شما می تونید واسه ما مشکلات سیستم رو رفع کنید و درگاه پرداخت بانک ملی نصب کنید به بنده ایمیل بزنید : javidhost (at) yahoo . com

hmarei
April 25th, 2012, 17:17
سلام
لینک GITHUB :
https://github.com/SamaGostar/SamaCRM

قبل از هر چیزی ما اینجا قصد بی احترامی به هیچ شخصی رو نداریم و قبل از اینکه یک قرداد رسمی داشته باشیم یک قرارداد اخلاقی خواهیم داشت .
درگاه بانک ملی رو زمانی نصب می کنیم که برای خودمون هم نوشته باشیم ! قرار بود برای تعطیلات عید انجام بشه که متاسفانه وقت نشد .
با توجه به اوپن سورس شدن سما هزینه مربوطه دریافت میشه ... اما چون بنده قبل از این قضیه به شما قول داده بودم انجام خواهم داد ... تیکت جدیدی باز کنید تا تاریخ دقیق را برایتان در تیکت شرح دهم .
تیکت ها رو هم بنده می بندم ! سیستم تیکتینگ در ماه های پایانی سال به دلیل حجم بالای کاری شرکت زیاد رسیدگی نشد ، اما سعی کردیم تا حد ممکن مشکلات را برطرف کنیم ....
در مجموع فکر می کنیم چنانچه نیاز مند خدمات خاصی هستید از سیستم تیکت استفاده کنید، سعی می کنیم در ساعات اداری کمتر از 1 ساعت و ساعات غیر اداری کمتر از4 ساعت پاسخ گوی شما باشیم .
موفق باشید ..

mojtaba_gk671
April 25th, 2012, 17:45
5614
تاریخ افتتاح تیکت و تاریخ بسته شدن تیکت رو ببینید. این تیکت بسته شده ولی حل نشده. توش هم همش امروز و فردا کردید این کارهای شما واقعا رو اعصاب آدم رفتنه!
قبل از خرید به بنده گفته شده بود که هر درگاهی رو بخواید رایگان براتون نصب می کنیم و من خریدم! حالا شما می خواید پول بگیرید؟
پاسخدهی ایشون بسیار دیر به دیره و حتی روزی که چندبار زنگ زدم و ایشون نبودن و من تاکید کردم بهشون حتما بگید که با من تماس بگیرن یا جواب تیکت رو بدند هم خبری از پاسخ نشد.
صبر تا چقدر؟؟ 8 ماه صبر کافی نیست؟

hmarei
April 25th, 2012, 17:59
سلام
1 - بنده تیکت رو در حالت بسته قرار دادم ، تماس هم با شما گرفته بودم متاسفانه پاسخگو نبودید !
2 - بعد اینکه لطف کنید ریپلای بنده رو کامل بخونید ". اما چون بنده قبل از این قضیه به شما قول داده بودم انجام خواهم داد ..." . لازم به پرداخت هزینه نیست .
3 - مجدد اینکه گفتم ریپلای رو بخونید، در زمینه نحوه پاسخگویی جدید سیستم تیکتینگ : "، سعی می کنیم در ساعات اداری کمتر از 1 ساعت و ساعات غیر اداری کمتر از4 ساعت پاسخ گوی شما باشیم ."
شرکتی که قبل از سال 83 داره فعالیت می کنه و اعتماد زیادی رو در زمینه سرور ، هاستینگ و برنامه نویسی جذب کرده فکر نمی کنم با یک بد قولی بشه خراب کرد ...

موفق باشید .

mojtaba_gk671
April 25th, 2012, 18:09
منظورتون از ریپلای اگر پاسخ به تیکت هست باید بگم من همه رو کامل خوندم اصلا با عقل جور در میاد نخونم؟ اگر منظورتون تغییر آی پی بوده من انجام دادم و منتظر نصب درگاه بانک ملی از سمت شما بودم و در آخر تیکت هم این جمله رو گفتم.
من به شما بی احترامی نمی کنم سیستمی که نوشته شده سیستم خوبی هست و کار با کیفیتیه ولی من به عنوان یک مشتری حق انتقاد یا بیان نظر شخصی خودم در رابطه با شما رو نداشتم؟

hmarei
April 25th, 2012, 18:11
سلام

بنده به خودم این اجازه رو نمی دم که جلوی انتقاد بایستم ، بلکه انتقاد رو استفاده می کنم ، عرض کردم خدمتتون قسمتی از دیر شدن کار از سمت ما بود . باز هم عرض می کنم تیکت جدیدی باز کنید ، بنده پاسخگوی شما خواهم بود .

موفق باشید

baranblog
April 30th, 2012, 03:56
سیستم بروی هاست اشتراکی هم قابل نصب هست؟

naeini89
May 8th, 2012, 22:13
سلام

من همين الان به آقای اميری اطلاع دادم و ايشون فرمودن در صورت راضی نبودن از برنامه امکان برگشت هزينه هر دو لايسنس با کسر هزينه يک ساعت پشتيبانی برای هر نسخه (معادل 15000 تومان) وجود داره.
با وجود اينکه از زمان يکی از نسخه های شما بيشتر از 1 سال و از نسخه دوم بيشتر از 6 ماه گذشته.
بنابراين اگر ناراضی هستيد امکان برگشت هزينه وجود داره.
من حاضرم برام 30 تومن كم كنيد و مابقي رو برگشت بديد=((
اگه قبول كرديد بگيد تا مشخصات بدم
با اين مشخصات : naeini89 [a] yahoo dot com

mojtaba_gk671
May 30th, 2012, 23:20
هنوز و هنوز و هنوز هم متاسفانه درگاه پرداخت رو نصب نکردند و هنوز مشکلات سایت ما رفع نشده.

evinsoft
July 1st, 2012, 12:38
سلام درگاه بانک ملت روش نیست؟

manotohost
July 1st, 2012, 18:46
با سلام
ببخشید api ثبت آنلاین دامنه رو چه جوری باید نصب کنم
ممنون میشم هرکی جوابم رو بده

vebc
October 30th, 2012, 05:05
salam
من سیستم سما رو میخوام
فروشی هست لایسنس میخرم رایگانه لطفا لینک بدین
این هم ایمیل من لطفا اطلاع بدین
oryblogir@gmail.com

ahmadshop
December 24th, 2012, 15:54
این لینکش خرابه کسی نداره بزاره برا دانلود

sardarn
December 24th, 2012, 18:40
این لینکش خرابه کسی نداره بزاره برا دانلود

سلام
یه سرچ کنید توی همین انجمن هست.بنویسید sama بعد بزنید سرچ.لینک ندادم تا یکم با قسمت سرچ آشنا بشید.:دی

morteza.pr
December 24th, 2012, 18:51
سلام و عرض ادب

اي تاپيك آموزش و دانلود :
دانلود و آموزش نصب سیستم مدیریت محتوای سما Sama CRM (http://www.webhostingtalk.ir/f135/53900)

اينم لينك دانلود :
/SamaGostar/SamaCRM (https://github.com/SamaGostar/SamaCRM)

بعد از باز كردن لينك بر روي zip كليك كنيد تا دانلود شروع شه ...

ahmadshop
December 24th, 2012, 18:51
خیلی ممنون با این جواب دادنت
عزیز من چندین بار سرچ کردم همه لینکها خرابه
خودتون یه سرچ کنید متوجه میشید!!!!!!!

morteza.pr
December 24th, 2012, 18:54
بيا و خوبي كن

عزيز من مجدد لينك رو تست كردم و سالم هست و راحت دانلود ميشه

SamaGostar/SamaCRM (https://github.com/SamaGostar/SamaCRM)

ahmadshop
December 24th, 2012, 18:56
من نرم افزار تحت ويندوز اين اسکريپت رو میخام نه خود اسکریپ
ممنون که جواب دادید

ahmadshop
December 24th, 2012, 19:02
من نرم افزار تحت ويندوز اين اسکريپت رو میخام نه خود اسکریپ
ممنون که جواب دادید

badsector.system
February 16th, 2013, 11:59
یعنی واقعا کسی نرم افزار تحت دسکتاپ این شرکت رو نداره بزاره برای دانلود بقیه
آقایون یه نمه همکاری لطفا:71: