PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوری مشکل Sinkhole-HTTP-Drone

azaronline
October 30th, 2011, 11:44
با سلا م
امروز این اخطار و ابیوز از طرف دیتا سنتر بهمون ارسال شده و این لینک به عنوان توضیحات ارسال شده
Shadowserver Foundation - Services - Sinkhole-HTTP-Drone (http://www.shadowserver.org/wiki/pmwiki.php/Services/Sinkhole-HTTP-Drone)
حدود 10 تا آی پی گیر دادن همشون در یک زمان
دیتا سنتر سنل هلند هست

rn4j1m1
October 30th, 2011, 11:53
حسین (مدیر حامی هاست) هم همین مشکل رو داشت ، ازش بپرس تونست کاری انجام بده یا نه

azaronline
October 30th, 2011, 12:02
حسین (مدیر حامی هاست) هم همین مشکل رو داشت ، ازش بپرس تونست کاری انجام بده یا نه

دوست عزیز آی دی شماره تلفن دارید از ایشون ؟

iMohsen
October 30th, 2011, 12:34
http://www.webhostingtalk.ir/f55/29185/index3.html

zcj
October 30th, 2011, 12:50
سلام

دوست عزیز منم یه تاپیک با همین موضوع زدم یه تیکت هم به دیتاسنتر زدم که گفتن .

Dear Danial,

A sinkhole is a place where there used to be a website to control a botnet (e.g. send out DDoS).
It means there is a virus/spyware/malware located on the IPs reported.

You can use anti-virus on Windows and chkrootkit/rkhunter on Linux to find it.
Then use the log files and such things to find the exploit that allowed it to get on there.

Yours Sincerely,
Wouter van Eekelen

من اومدم یه انتی ویروس Shead نصب کردم رو یکی از سرور مجازی ها و نتیجه شو براتون میزارم .

3562

azaronline
October 30th, 2011, 17:39
سلام

دوست عزیز منم یه تاپیک با همین موضوع زدم یه تیکت هم به دیتاسنتر زدم که گفتن .

Dear Danial,

A sinkhole is a place where there used to be a website to control a botnet (e.g. send out DDoS).
It means there is a virus/spyware/malware located on the IPs reported.

You can use anti-virus on Windows and chkrootkit/rkhunter on Linux to find it.
Then use the log files and such things to find the exploit that allowed it to get on there.

Yours Sincerely,
Wouter van Eekelen

من اومدم یه انتی ویروس Shead نصب کردم رو یکی از سرور مجازی ها و نتیجه شو براتون میزارم .

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f55/3562-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-sinkhole-http-drone-worm-jpg

قربان شما سریال تریال شید رو دارید ؟

rn4j1m1
October 30th, 2011, 20:45
قربان شما سریال تریال شید رو دارید ؟

نسخه تریال داره و قیمتش هم خیلی کم هست هزینه یک ساله اون فقط 6500 تومان هست (این ارزش دز دی داره ؟)

azaronline
October 30th, 2011, 20:52
نسخه تریال داره و قیمتش هم خیلی کم هست هزینه یک ساله اون فقط 6500 تومان هست (این ارزش دز دی داره ؟)

دوست عزیز بهتر هست وقتی صحبت میکنیم بفهمیم که چی از دهنمون میاد بیرون اگر دقت کنید نوشتم تریال ؟؟؟؟ معنیش براتون مشخص نیست ؟
در ضمن برای یکی دو تا وی پی اس نیست برای حدود 35 تا وی پی اس هست
همچنین لازم نیست در موردی که ضرورت نداره اظهار نظر کنیم

rn4j1m1
October 30th, 2011, 21:13
دوست عزیز بهتر هست وقتی صحبت میکنیم بفهمیم که چی از دهنمون میاد بیرون اگر دقت کنید نوشتم تریال ؟؟؟؟ معنیش براتون مشخص نیست ؟
در ضمن برای یکی دو تا وی پی اس نیست برای حدود 35 تا وی پی اس هست
همچنین لازم نیست در موردی که ضرورت نداره اظهار نظر کنیم
من دقیقا حواسم بود چی گفتم
نسخه تریالش رو هم در اختیار همه قرار نمیده ، تنها در صورتی که شما cd اون رو به صورت پستی بخرید بهتون نسخه تریال میده
یوزرنیم و پسورد تریال اون هم فقط 30 روزه هست یعنی 30 روز از طرف سرور اونها اعتبار داره نه این که چند نفر بتونن از اون استفاده کنند.
یعنی اعتبار هر اکانت از طرف سرور شید تعیین میشه و مثل بعضی نرم افزار ها نیست که بعد از وارد کردن مشخصات شما 30 روز اعتبار داشته باشید

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------

درضمن یوزرنیم و پسورد صرفا واسه آپدیت هست (یه جورایی مثل نود32)
یعنی این که شما میتونید یه اکانت بخرید و از اون به نوبت واسه هر وی پی اس استفاده کنید (استفاده همزمان احتمالا باعث غیرفعال شدن اکانت میشه)

azaronline
October 30th, 2011, 21:14
من دقیقا حواسم بود چی گفتم
نسخه تریالش رو هم در اختیار همه قرار نمیده ، تنها در صورتی که شما cd اون رو به صورت پستی بخرید بهتون نسخه تریال میده
یوزرنیم و پسورد تریال اون هم فقط 30 روزه هست یعنی 30 روز از طرف سرور اونها اعتبار داره نه این که چند نفر بتونن از اون استفاده کنند.
یعنی اعتبار هر اکانت از طرف سرور شید تعیین میشه و مثل بعضی نرم افزار ها نیست که بعد از وارد کردن مشخصات شما 30 روز اعتبار داشته باشید

خوب این چه ربطی داره به دز دی ؟

m3hdi
October 30th, 2011, 21:17
یکم با دقت تر بخونید ، شما cd رو بخرید و یا دانلود کنید فرقی برای شرکت سازنده نداره ؟
تاپیک داره از بحث اصلیش خارح میشه !

rn4j1m1
October 30th, 2011, 21:18
خوب در واقع سریال تریالی وجود نداره
شید اون رو به کسانی میده که cd اون رو بخرند
در ضمن بهتره از موضوع اصلی خارج نشیم
من فقط قصد تاکید و حمایت داشتم ، اصلا هدف من توهین به کسی نبود (اگه اینجوری برداشت شده عذر میخام)

azaronline
October 30th, 2011, 22:44
یکم با دقت تر بخونید ، شما cd رو بخرید و یا دانلود کنید فرقی برای شرکت سازنده نداره ؟
تاپیک داره از بحث اصلیش خارح میشه !
شما هم لطفا دقت کنید نوشتم تریال

---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------

نام کاربری خرید شد بعد از آپدیت هیچ ویروسی پیدا نشد /:)

zcj
October 31st, 2011, 13:09
دوستان بحث رو چرا الکی کش می دید شید 2 تا نسخه داره یکی نسخه ی پولی که اپدیت میشه یکی نسخه مجانی که اپدیت نمیشه حالا شما از نسخه ی بدون اپدیت استفاده کن و راحت ویروس ها رو بفرست به جهنم . :69:

azaronline
October 31st, 2011, 13:15
دوستان بحث رو چرا الکی کش می دید شید 2 تا نسخه داره یکی نسخه ی پولی که اپدیت میشه یکی نسخه مجانی که اپدیت نمیشه حالا شما از نسخه ی بدون اپدیت استفاده کن و راحت ویروس ها رو بفرست به جهنم . :69:
من نسخه اصلی رو خریدم آپدیت هم کردم ویروسی پیدا نشد

Pooldar
November 1st, 2011, 11:47
سلام
دوستان بلاخره راه حل چیه ؟
الان واسه من هر روز چند تا از این اخطارها می یاد معلوم هم نیست چیه

یک نمونه از این اخطار ها همشون عین هم هستند

Sinkhole located at IP
Our systems have detected a sinkhole located at IP at 2011-10-30 00:37:32 (UTC+0).

Please check your server, kill the process(es) responsible for the sinkhole and seal the exploit that allowed it to run in the first place.
If you are a reseller, please communicate this to your client and shut them down if they don't reply or if this isn't their first abuse report.

For more information about a sinkhole, please refer to this documentation:
Shadowserver Foundation - Services - Sinkhole-HTTP-Drone (http://www.shadowserver.org/wiki/pmwiki.php/Services/Sinkhole-HTTP-Drone)

Raw information:
--
Array
(
[0] => 2011-10-30 00:37:32
[1] => IP
[2] => 42267
[3] => SA
[4] => GET /search?q=0 HTTP/1.0
[5] => downadup
[6] => Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.2; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
[7] =>
[8] => 4562
[9] =>
[10] =>
[11] =>
[12] => 80
[13] => 143.215.143.11
[14] =>
[15] =>
[16] =>
[17] => 143.215.143.11
[18] => 2637
[19] => US
)

rn4j1m1
November 1st, 2011, 13:11
سلام
دوستان بلاخره راه حل چیه ؟
الان واسه من هر روز چند تا از این اخطارها می یاد معلوم هم نیست چیه

یک نمونه از این اخطار ها همشون عین هم هستند

Sinkhole located at IP
Our systems have detected a sinkhole located at IP at 2011-10-30 00:37:32 (UTC+0).

Please check your server, kill the process(es) responsible for the sinkhole and seal the exploit that allowed it to run in the first place.
If you are a reseller, please communicate this to your client and shut them down if they don't reply or if this isn't their first abuse report.

For more information about a sinkhole, please refer to this documentation:

Raw information:
--
Array
(
[0] => 2011-10-30 00:37:32
[1] => IP
[2] => 42267
[3] => SA
[4] => GET /search?q=0 HTTP/1.0
[5] => downadup
[6] => Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.2; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
[7] =>
[8] => 4562
[9] =>
[10] =>
[11] =>
[12] => 80
[13] => 143.215.143.11
[14] =>
[15] =>
[16] =>
[17] => 143.215.143.11
[18] => 2637
[19] => US
)
واسه چه سیستم عامل هایی این اخطار رو میگیرید ؟

azaronline
November 1st, 2011, 13:15
برای من ویندوز ها مشکل دارن

Pooldar
November 1st, 2011, 13:27
واسه چه سیستم عامل هایی این اخطار رو میگیرید ؟

ویندوز و میکروتیک

zcj
November 1st, 2011, 13:33
توی یه قسمت از فروم جناب Aria گفته بودن که مشکل مربوط به پخش شدن پاکت های دیتا از سرور مجازی ها تو زمانی که RRAS انجام میشه هست و باید دیتاسنتر مشکل رو حل کنه یه متن انگلیش هم گزاشته بودن من همونو بهشون گفتم کلا زیر بار نمیرن که مشکل از اوناست .

azaronline
November 3rd, 2011, 16:21
دوسان کسی ویندوز 2008 رو تست کرده که ببینه این مشکل اونجا هست یا نه ؟

novinvps.com
November 3rd, 2011, 18:18
توی یه قسمت از فروم جناب Aria گفته بودن که مشکل مربوط به پخش شدن پاکت های دیتا از سرور مجازی ها تو زمانی که RRAS انجام میشه هست و باید دیتاسنتر مشکل رو حل کنه یه متن انگلیش هم گزاشته بودن من همونو بهشون گفتم کلا زیر بار نمیرن که مشکل از اوناست .
این مشکل قبلا تجربش رو داشتم
ضد ویروس رو نصب و اسکن کنید سیستمتون ! مهم نیست که ضد ویروس شید باشه فقط اپدیت باشه
در ضمن شما از dynaceron سرویس نگرفتید از اقای بورا ایسمن؟ که این مشکل برخوردید؟

Aria
November 3rd, 2011, 18:31
سلام.

این مشکل در واقع از طرف دیتاسنتر نیست ولی یه دیتاسنتر در سطح متوسط تا حرفه ای می بایست شبکه هاشون رو با نوشتن چند firewall rule بسیار ساده در برابر اینجور موارد ایمن کنند.

برای یک دیتاسنتر هزینه هایی مثل 3 تا 4 هزار دلار پول زیادی نیست و میتونند یک Security Appliance سر راه شبکه هاشون نصب کنند تا از فعالیت این گونه Worm ها جلوگیری بشه.

در واقع اگر دیتاسنتر ها کمی بیشتر فکر کنند متوجه میشند که با یک بار هزینه کردن، میتونند زمان بسیار زیادی رو ذخیره کنند و به جای اطلاف وقت برای ارسال گزارش به کاربر و در خواست حل مشکل توسط ایشان، تمام این مراحل رو به صورت یکجا با خرید یک Security Appliance حل کنند و هم کاربر رو از دست ندن و هم وقتشون رو برای forward کردن گزارش های دریافتی به کاربران و ...

البته اینها نظر شخصی من هست و کاری هست که ما ترجیه دادیم در دیتاسنتر خودمون انجام بدیم، دیگران رو نمی دونم ... حق انتخاب همیشه با خودشون هست ;)

با تشکر.

zcj
November 4th, 2011, 13:17
سلام

با تشکر از جناب Aria امکان داره بگید چه Rule هایی باید اینا ادد کنند ؟

Aria
November 4th, 2011, 13:46
سلام.

بستگی به شبکه ای داره که استفاده میشه در هر دیتاسنتر.

شبکه های ما Juniper هست و Firewall Rule های خودش رو داره ولی در شبکه های Cisco شما می بایست با دستور های کاملاً متفاوت به جای Firewall Rule در واقع ACL تعریف کنید.

در شبکه های Foundry هم که اکثر دیتاسنتر های اروپایی استفاده می کنند، دستور ها کاملاً متفاوت هست ولی در هر حال می بایست تنظیمات به شیوه ای انجام بشه که تعداد ارسال Request های رفت و برگشت به IP های random توسط javascript محدود بشه.

با تشکر.

info_dlsong
November 9th, 2011, 04:46
سلام.
دوستان بنده در این زمینه در کمتر از دو ماه بیش از 200 شکایت دریافت کردم و رکوردم رو ثبت کردم :دی
حق با آریا عزیز هست! بنده در دیتاسنتر های معتبر این مشکل رو ندارم و بیشتر روی دیتاسنتر های اروپایی این مشکل رو دارم.
در اکثر موارد مشکل اصلی سرور شما نیست! مشکل اصلی بات نت و worm های سمت کلاینت هست که به سرور تانل زده و آی پی سرور بهش اختصاص داده شده.
دیتاسنتر زمانی که لاگ رو به شما میده زمان دقیق داخلش ذکر شده ! اگر شما اکانتینگ پیشرفته ای داشته باشید میتونید کاربر خاطی رو حذف کنید.

من زمانی که این کار مقدور نیست دست به بلاک کردن آی پی ها میزنم !
بطور مثال کل 200 گزارش دیتاسنتر به یک رنج آی پی حمله کرده بودند بنده کل اون رنج آی پی رو توی سرور بستم. (dst. address)
راه حل درستی نیست ولی برای من تنها راه است...
ارادتمند

---------- Post added at 04:46 AM ---------- Previous post was at 04:45 AM ----------

دوسان کسی ویندوز 2008 رو تست کرده که ببینه این مشکل اونجا هست یا نه ؟
وقتی شما داخل سرور برنامه مخربی پیدا نکردی با آپگرید سرور به ویندوز 2008 تغییری در سرور شما حاصل نخواهد شد

azaronline
November 9th, 2011, 11:55
بعد از مشکلات فراوان مجبور شدیم 3 سرور هلند از snel تخلیه کنیم متاسفانه مشکل با آنتی ویروس و ... حل نشد

info_dlsong
November 10th, 2011, 02:28
بعد از مشکلات فراوان مجبور شدیم 3 سرور هلند از snel تخلیه کنیم متاسفانه مشکل با آنتی ویروس و ... حل نشد
SmartDC(Server Boost)
Netrouting

دو دیتاسنتر بالا رو بنده امتحان کردم... این دیتاسنتر ها هم این مشکل رو دارند.
ارادتمند