توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور ارسال ایمیل
esmojtaba
October 29th, 2011, 22:51
با سلام
یه سرور ارسال فقط برای ایمیل میخواستم که ویژگیهای زیر رو داشته باشه
قابلیت اینو داشته باشه که روزانه بشه از طریقش 2 میلیون ارسال ایمیل کرد که حداقل 80 درصدش بره داخل اینباکس
اگه بیشتر هم باشه که بهتر
هزینش هم هرچی مناسب تر بهتر
فقط من اطلاعاتم زیاد نیست
لطفا توضیح بیشتر بدین
من ممنون میشم اگه توضیح بدین حتی حاضرم بابت آموزش پول هم بدم
فقط اگه میشه منبع خرید چنین سروری هم بهم بدین
با تشکر
esmojtaba
October 30th, 2011, 19:54
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟
لااقل راهنمایی کنید
parsreseller
October 30th, 2011, 20:17
با سلام
قابلیت اینو داشته باشه که روزانه بشه از طریقش 2 میلیون ارسال ایمیل کرد که حداقل 80 درصدش بره داخل اینباکس
لطفا توضیح بیشتر بدین
با تشکر
توی این انجمن معمولا سرورهای کیفیت بالا ارائه میشه!
بعید میدونم کسی چنین سرویسی رو ارائه بده!!!
قزوین هاست
October 30th, 2011, 20:39
ارسالتون بالاست
تا100هزار تا میتونم ارائه بدم؛ارسال به اینباکس هم بستگی به نرم افزار خودتون داره
هلند
itjavani
October 31st, 2011, 01:06
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟
لااقل راهنمایی کنید
درخواست نامعقول مسلما آفر هم دنباله دارش نیست!
بازه زمانی ارسال 2 میلیون ایمیلتون رو بفرمایید تا براتون محاسبه کنم نیاز به چند سرور ارسالی دارید تا به 80% اینباکس مدنظرتون بره
nasa_de
October 31st, 2011, 01:26
بازه زمانی ارسال 2 میلیون ایمیلتون رو بفرمایید تا براتون محاسبه کنم نیاز به چند سرور ارسالی دارید تا به 80% اینباکس مدنظرتون بره
من هم به چنین سروری یا سرور مجازی با ارسال روزانه 50 هزار ایمیل نیاز دارم. قیمت لطف میکنید؟
exactserver
October 31st, 2011, 10:02
سلام
اگر دوستان وی پی اسی برای اینکار سراغ دارند که بشه روزانه 5000 تا 10000 ایمیل ارسال کرد و تضمینی تو اینباکس باشه به من هم خبر بدن.
با تشکر
پارسایی
itjavani
October 31st, 2011, 11:59
من هم به چنین سروری یا سرور مجازی با ارسال روزانه 50 هزار ایمیل نیاز دارم. قیمت لطف میکنید؟
هفته آینده با بنده در تماس باشید آفر مناسب بدون نیاز به هزینه ماهیانه و به دور از ریسک میتونم تقدیمتون کنم!
esmojtaba
October 31st, 2011, 18:00
توی این انجمن معمولا سرورهای کیفیت بالا ارائه میشه!
بعید میدونم کسی چنین سرویسی رو ارائه بده!!!
خب منم سرویس با کیفیت میخوام دیگه منظورتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
من به بالای 50 درصد به اینباکس رفتن هم راضیم بازیه ی زمانی هم منظورم یه روزه هست
یعنی حداقل تویه یه روز بشه به 2 میلیون ارسال داشت
باتشکر
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
ارسالتون بالاست
تا100هزار تا میتونم ارائه بدم؛ارسال به اینباکس هم بستگی به نرم افزار خودتون داره
هلند
100000 تا رو که خودم هم میتونم به خودم ارایه بدم;)
به هر حال ممنون
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروریه
parsreseller
October 31st, 2011, 18:16
خب منم سرویس با کیفیت میخوام دیگه منظورتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
چنین سرویسی که شما درخواست کردید فشار زیادی رو به سرور میاره! و وقتی چنین فشاری روی سرور باشه کیفیت سرویس دهنده به شدت افت میکنه!
واسه همینه که کسی چنین سرویسی رو ارائه نمیده دوست عزیز
esmojtaba
October 31st, 2011, 18:17
چنین سرویسی که شما درخواست کردید فشار زیادی رو به سرور میاره! و وقتی چنین فشاری روی سرور باشه کیفیت سرویس دهنده به شدت افت میکنه!
من تعداد بیشتر از این رو شنیدم ارسال میکنن 2 میلیون که چیزی نیست
amiry
October 31st, 2011, 18:21
دوست عزیز اگر مایل بودید در خدمتتون هستیم راهکارشم عرض می کنیم !
با سلام
لطفا توضیح بیشتر بدین
با تشکر
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
دقیقا همین طور هست که می فرمایید در ضمن تعداد محدود سرور مجازی به نسبت ایمیلی که ارسال می شه باید روی هر هارد قرار بگیره هارد دیسک نرمال هم به هیچ وجه توصیه نمی شه
esmojtaba
October 31st, 2011, 18:22
دوست عزیز اگر مایل بودید در خدمتتون هستیم راهکارشم عرض می کنیم !
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
دقیقا همین طور هست که می فرمایید در ضمن تعداد محدود سرور مجازی به نصبت ایمیلی که ارسال می شه باید روی هر هارد قرار بگیره هارد دیسک نرمال هم به هیچ وجه توصیه نمی شه
بله حتما لطفا اطلاعات رو پی ام بزنید
itjavani
October 31st, 2011, 18:53
2میلیون ایمیل برای بازه زمانی 24 ساعت که اسمش دیگه ایمیل مارکتینگ نیست ، اسپم مارکتینگ هست!یک سرور گنجایش ارسال همچین حجمی رو نداره! باید از چندین سرور بیش از 50 -100 سرور تهیه کنید تا بتونید با کیفیتی مناسب همچین حجم ایمیل رو در بازه 24 ساعت ارسال کنید که 30 درصد امکان اینباکس رفتن ممکن هست
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
البته میتونید از سرویس های معتبری همچون SMTP.com استفاده نمایید ولی بعید میدونم مقرون به صرفه باشه
esmojtaba
October 31st, 2011, 19:10
2میلیون ایمیل برای بازه زمانی 24 ساعت که اسمش دیگه ایمیل مارکتینگ نیست ، اسپم مارکتینگ هست!یک سرور گنجایش ارسال همچین حجمی رو نداره! باید از چندین سرور بیش از 50 -100 سرور تهیه کنید تا بتونید با کیفیتی مناسب همچین حجم ایمیل رو در بازه 24 ساعت ارسال کنید که 30 درصد امکان اینباکس رفتن ممکن هست
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
البته میتونید از سرویس های معتبری همچون SMTP.com استفاده نمایید ولی بعید میدونم مقرون به صرفه باشه
راستش من پرسیدم گفتن امکانش هست و الله اصلا مطرح نمیکردم
من قصدم تبلیغاته و کمی هم ایمیل مارکتینگ
الان شرکت هایی هستن که تا 500000 تا رو میدن تا 90 درصد به اینباکس به صورت تضمینی پس مطمئنا 2 میلیون زیاد غیر ممکن به نظر نمیرسه
amiry
October 31st, 2011, 20:10
با 8-11 عدد سرور اختصاصی حدود 2.2 میلیون ایمیل حدودا 80 سرور مجازی بالای 97% ایمیل ها به اینباکس ارسال می شه تست شده ج هم گرفتیم دوستان مایل باشد در خدمتشون هستیم