PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : dns ها ست بشن تمومه؟

shazo
October 28th, 2011, 20:05
سلام دوستان من يه وبلاگ دارم توي شاپينگ فا

توي تنظيماتش اينو گفته

به کمک امکان پارک دامنه فروشگاه شما در یک دامنه (Domain) یا سایت کاملا مستقل نمایش داده می شود. برای مثال آدرس فروشگاه شما به جای آنکه به صورت YourShop.shopingfa.com باشد یک دامنه یا سایت مستقل و بصورت YourShop.com خواهد بود.
برای اتصال دامنه به فروشگاه ابتدا بایستی نام دامنه را توسط شرکتهای میزبانی وب ثبت کنید و سپس تنظیمات زیر را در قسمت DNS های دامنه خود قرار دهید.

الان من اين كارو انجام دادم و ميخوام جاي اون سايت وبلاگ كه توي شاپينگفا درست كردم بياد

دوستان مشكلي نيست ؟ همه كارا انجام شده ؟ مرسي

sadegh
October 28th, 2011, 22:22
با سلام
اگه دومین رو در پنل شاپینگ فا ثبت کردی و تا یید کرده باشی
و تو پنل دومین دی ان اس های شاپینگ فا رو گذاشتی و دخیره کرده باشی
بهله به محض اینکه ست بشه سایت روی دامنه بالا میاد :111:

shazo
October 28th, 2011, 22:52
بله ثبت كردم dns هاي سايت قبلي رو هم به دي ان اس هاي شاپي.... تغيير دادم و لي هنوز اوكي نشده

shazo
October 29th, 2011, 01:43
خوب دوستان dns ها ست شدن

حالا براي من سوالي پيش اومد

كه مطالب قبلي كه توي سايت بودن چه بلايي سرشون اومده و اين كه من هر تغييري روي روي اون وبلاگ بدم اون سايت هم خودكار تغيير مي كنه ؟

مرسي

shazo
October 30th, 2011, 02:48
دوستان كسي اطلاع نداره ؟

H.G.N
October 30th, 2011, 12:08
دوست گرامی

ببینید این یک امکان رایگان هست که الان سایت های ارائه دهنده خدمات وبلاگ جهت رند و اختصاصی شدن آدرس وبلاگ انجام میدن.

بله - شما هر تغییری که در وبلاگتون انجام بدین , در دامنه اختصاصی خودتون که به سیستم شاپینگفا متصل کردین مشاهده خواهید کرد !