PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی

PDhost.net
October 28th, 2011, 18:34
سلام . دوستان من نیاز به یک سرور اختصاصی برای یک ماه دارم که اگه سرور خوبی از کار در بیاد بعدا هم تمدیدش می کنم . قضیه اینه که من الان از leaseweb سرور دارم که citrix xenserver 5.6 بود اومدم بعد 15 ماه که هیچ مشکلی نداشت آپگیریدش کنم که وسط آپگیرید اررور داد و از اون به بعد هم هی هنگ میکنه بدون اینکه errorlog خاصی ثبت کنه . حالا باید rebuild کنمش . 600 gb اطلاعات روش دارم پس برای هارد جدیدم حداقل 1 ترابایت یا دو هارد 500 گیگابایت لازم دارم .
قیمت این ماه رو میخوام زیر 150 تومن باشه چون مجبور شدم پورت سرور رو افزایش بدم و kvm سفارش بدم براش و الانم که سر ماه هست و دستم خالی شده پرداخت اون رو انجام دادم.

رم 8 گیگابایت و پورت 100 و ترافیک 5 ترابایت برام کافیه . تنها چیزی که مهمه برام قیمت آپگیرد در آینده هست ( مثلا افزودن آی پی یا افزایش پورت به 1 گیگابایت (shared هم باشه پورت 1 مشکلی نیست ) زیاد گرون نباشه .
مشکلی که با leaseweb دارم اینه که پورتش واقعا عالیه اما گرونه پورت 1 رو هزینه اش رو ندارم که بدم . و اینکه هر سرور محدود به 16 آی پی ورژن 4 هست وگرنه خودم سرور دوم رو از همینجا می گرفتم.

در مورد cpu هم میخوام که 4 هسته ای باشه و vmware ساپورتش کنه . یه cpu quad core ya core i5 مناسبه برام.
پنل سرور رو هم میخوام که به نام و ایمیل خودم ثبت بشه چون تجربه خوبی از کار کردن با پنل سایر دوستان اصلا ندارم و این 1.5 سال که مستقیم با leaseweb کار کرده ام واقعا راحت بودم تا اینکه بخوام برای هر کاری به کس دیگری میل بزنم و بعد اون طرف آیا کار من رو به دیتاسنتر منتقل بکنه آیا نکنه و کلی هزینه موبایل و ... آخرشم بی اثر باشه .

حالا آفر هاتون رو بگید . ممنون

---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------

دیتا سنترهای زیر رو نگاه کرده ام اما یا به ایرانی سرویس نمیدن یا اینکه قیمتی که من بتونم الان پرداخت کنم سروری نداشتن.

Canada : Iweb ,
USA : Caro.net , SoftLayer.com , FDC SERVERS (http://fdcservers.net) , (WSI) wholesaleinternet.net

Germany : Giga-International , Hetzner.de , Premium Managed Server Hosting – plusserver.com (http://www.plusserver.net/) ( Setup Fee daran ) ,

leaseweb , worldstream.net, dediserv.com هلند هم که هیچی.

آلمان hetzner.de هم سرور x5 رو خوشم اومد که اون هم بعد از order دادن دوباره سفارش رو به خاطر ایرانی بودن خوشش نیومد و کنسل کرد ! با وجود اینکه مدارک پرداخت و پاسپورت و ... واقعی و وریفای شده براش فرستادم !

میمونه ovh.com که دو سال پیش سرور ازشون داشتم و خیلی پورتش خوب بود اما هنوز جوابی به تیکتی که بهشون زده ام نداده اند.
دیگه کجا رو سراغ دارید ؟

Hostpolis
October 28th, 2011, 18:44
سلام، ما می تونیم بهتون کمک کنیم.
تعداد آی پی و میزان رم سرور رو بفرمائید. و تاریخی که سرور رو لازم دارید.

php.source
October 28th, 2011, 19:30
CPU: Intel Quad-Core Xeon X3323 2.5GHz/2x6MB 1066FSB
RAM: 8 GB
HDD: 500GB
BW: 100TB
Uplink: 1GBps

نمونه آی پی برای تست: 94.102.49.90

سرور کاملا وارز میباشد و از اینترنت ماهواره ای پشتیبانی میکند.

قیمت : 165.000 تومان در ماه
تحویل : 2 روزه + 12 ساعت منیج رایگان + آموزش اولیه
برای سفارش تماس بگیرید:

آیدی: php.source
ایمیل: INFO@afaghserver.com
شماره تماس: 09367861768

PDhost.net
October 29th, 2011, 09:36
سلام از Phoenix nap از چه سایتی میشه خرید کرد؟

kingoftehran
October 29th, 2011, 10:18
با سلام
سرور هاس ما را با منیج رایگان نمایید.
Dedicated Server|هاست اختصاصی|سرور اختصاصی|سروراختصاصی ایران (http://dedicated.serverpars.com/)

php.source
October 29th, 2011, 11:25
سلام از Phoenix nap از چه سایتی میشه خرید کرد؟

www.securedservers.com

mgp.co.ir
October 29th, 2011, 15:47
One CPU - Core i7 950, 4x 3.06 GHz (with HyperThreading)
3x 2 GB DDR3 1066 MHz (Total of 6 GB)
2x 500 GB harddisks (7200 rpm)
Unlimited incoming and 4 TB of outgoing bandwidth
Uplink : 100mbit
IP : 2

قیمت ماه اول : 110 هزار تومان
قیمت ماه های بعدی : 130 هزار تومان

سرور شماره 3
One CPU - Core i7 970, 6x 3.2 GHz (with HyperThreading)
6x 2 GB DDR3 1066 MHz (Total of 12 GB)
2x 1000 GB harddisks (7200 rpm)

قیمت ماه اول : 160 هزار تومان
قیمت ماه های بعدی : 185 هزار تومان

محدودیت در ارائه ایپی با ورژن 4 نداریم . قیمت پورت 1000 مگابیت فقط 15 هزار تومان می باشد .
تحویل سرور فقط 5 ساعت طول می انجامد.
IPMI نیز به صورت 24 ساعته ارائه می شود.

متاسفانه سرور در پنل ما می باشد .

موبایل : 09372412864
ای-میل : info@mgp.co.ir
مسئول فروش : علی میرزایی

itjavani
October 29th, 2011, 17:55
از ovh اگر خواستید میتونم براتون خرید داشته باشم!

PDhost.net
October 30th, 2011, 09:32
www.securedservers.com

ممنون اره با ساپورت فونیکس تونستم چت کنم و اونم گفت که باید از ریسلر هاشون بگیرم فقط . خودشون مستقیم سرور نمی دن و برای ریسلرش هم همین سایت رو معرفی کرد .

---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------

One CPU - Core i7 950, 4x 3.06 GHz (with HyperThreading)
3x 2 GB DDR3 1066 MHz (Total of 6 GB)
2x 500 GB harddisks (7200 rpm)

قیمت ماه اول : 110 هزار تومان
قیمت ماه های بعدی : 130 هزار تومان

سرور شماره 3
One CPU - Core i7 970, 6x 3.2 GHz (with HyperThreading)
6x 2 GB DDR3 1066 MHz (Total of 12 GB)
2x 1000 GB harddisks (7200 rpm)

قیمت ماه اول : 160 هزار تومان
قیمت ماه های بعدی : 185 هزار تومان

محدودیت در ارائه ایپی با ورژن 4 نداریم . قیمت پورت 1000 مگابیت فقط 15 هزار تومان می باشد .
تحویل سرور فقط 5 ساعت طول می انجامد.
IPMI نیز به صورت 24 ساعته ارائه می شود.

متاسفانه سرور در پنل ما می باشد .

موبایل : 09372412864
ای-میل : info@mgp.co.ir
مسئول فروش : علی میرزایی

عزیز جان دیتاسنترش کجاس ؟ سایتشون رو میدی که سایر سرورهاشون رو هم بتونم ببینم ؟ اینکه پورت یک 15 تومنه و محدودیت آی پی ورژن 4 نداره خیلی خوبه.
پورت 1 فقط uplink هست یا مثل leaseweb هم پورت uplink یک گیگابیت میده و هم dedicated port speed 1 gbps تعریف میکنه ؟
مثلا توی یک ویندوز سرور سرعت دانلود پورت یک اینها تا چند مگ download rate میده ؟

---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------

از ovh اگر خواستید میتونم براتون خرید داشته باشم!

پنل سرور رو هم میتونید برای خودم بگیرید که بتونم با دیتاسنتر در ارتباط باشم و شما پرداخت هاش رو انجام بدید ؟

mgp.co.ir
October 30th, 2011, 16:15
عزیز جان دیتاسنترش کجاس ؟ سایتشون رو میدی که سایر سرورهاشون رو هم بتونم ببینم ؟ اینکه پورت یک 15 تومنه و محدودیت آی پی ورژن 4 نداره خیلی خوبه.
پورت 1 فقط uplink هست یا مثل leaseweb هم پورت uplink یک گیگابیت میده و هم dedicated port speed 1 gbps تعریف میکنه ؟
مثلا توی یک ویندوز سرور سرعت دانلود پورت یک اینها تا چند مگ download rate میده ؟

دیتاسنتر : https://www.snelserver.com
پورت به صورت آپ لینک ارائه می شود . 500 یورو هزینه پورت 1000 مگابیت اختصاصی می باشد.
به راحتی از کشور های اروپای با سرعت 40 مگابایت دانلود می کنید . ( البته با در نظر گرفتن شرایط )