توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گرفتن هاست از سرور مجازی ویندوز
djsina
October 28th, 2011, 16:59
با عرض سلام خدمت شما دوستان گلم که خیلی زحمت میکشید برای رفاه حال دیگران
من از شما سپاس گزارم
یک سوال دارم که خیلی این موضوع برام مهمه اگه میشه پاسخش رو بهم بدید و درخواستم رو رد نکنید
من یک سرور مجازی ویندوز سرور 2003 گرفتم که از اون به عنوان هاست دانلود استفاده کنم یعنی کاربران با باز کردن آدرس دامنه مثل yourdomain.comتو مرورگرشون بتونن فایل های موجود در یک فایل خاص تو وی پی اس رو دانلود کنند مثل هاست معمولی که یه ایندکس میاد خواستم بدونم چجوری میتونم از وی پی اس هاست بگیرم و یک دامنه روی اون هاست اد کنم
خواهش میکنم کمکم کنید کارم خیلی ضروریه:111:
mamali5
October 28th, 2011, 17:04
با سلام
شما به نصب iis میتونین این کار رو انجام بدین
آموزش نصب هم جستجو کنین پیدا میشه
djsina
October 28th, 2011, 17:07
لطف میکنید لینک آموزشش رو بدید خیلی زحمت کشیدید:67:
Mohammad_reza
October 28th, 2011, 17:33
لطف میکنید لینک آموزشش رو بدید خیلی زحمت کشیدید:67:
از ریسک کردن نترسید ، دکمه جستجو را بزنید و کلمه "نصب iis" رو جستجو کنید.
با این حال : https://encrypted.google.com/search?q=%D9%86%D8%B5%D8%A8+iis&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
djsina
October 28th, 2011, 18:23
با تشکر از شما
ولی الان چجوری میتونم دامنه روی همون فولدر iis نصب کنم تا یوزر ها بتونن با اون دامنه دانلود کنند؟
php.source
October 28th, 2011, 19:34
در قسمت add site ، هدر را نام دامنه خود بزارید
djsina
October 28th, 2011, 20:08
یه مشکل جدید هست و اون اینه که وقتی آیپی رو باز میکنم جای باز شدن ایندکس این رور رو میده
Directory Listing DeniedThis Virtual Directory does not allow contents to be listed.
من میخوام کلا ایندکسم معلوم باشه میشه کمکم کنید ممنون زا زحماتتون
FILMHOO
October 28th, 2011, 22:25
اگر بخواهید اصلا نیازی به ست کردن دامنه نیست و به جای دامنه میتونید از ای پی سرورتون استفاده کنید ...
kingoftehran
October 29th, 2011, 10:23
با سلام
دوست گرامی برای فایل هاستینگ بهتر هست که آپاچی را کانفیگ نمایید.
AlborzVPS
October 29th, 2011, 11:21
با سلام
برای این که به دامنه وصل کنید باید dns رو نصب کنید
djsina
November 2nd, 2011, 19:22
با عرض سلام و خسته نباشید میشه آموزش مبتدی dns server رو بزارید ممنون از شما دوستان