PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال عجیب دامنه

sama.s
October 27th, 2011, 23:39
باعرض سلام
من یه دامنهir.از اقای *************کارمندسرورآی آربه ادرس:http://www.s******r.com/گرفتم (http://www.serverir.com/%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%85) ایشان دامنه را درپنل خودشون ثبت کردن تا اینجامشکلی نداریم اما مشکل من با ایشان از اسفندماه 89شروع شد تا الان بنده درسایت نیک دات آی آریه پنل به نام خودم درست کردم از از اقای ص.ر یزد خواستم تا دامنه را به پنل بنده انتقال بدن اما ایشان درخواست انتقال دامنه راداده ولی مدارک مورد نظر را ناخوانا ارسال مینمودند تا اینکه مهلت درخواست منقضی شد برای بار اول.نکته: بنده مبلغ75هزاریال بابت انتقال دامنه پرداختم به حساب نیک دات ای اراما این جور به نظر میرسید که اقای ص.ر به صورت عمد مدارک راناخوانا ارسال میکردن
اما بار دوم:تا اینکه مهلت تمدید دامنه رسید.من مبلغ تمدید دامنه رابه حساب این فرد پرداختم واز ایشان خواستم که ضمن تمدید دامنه را به پنل خودم انتقال دهند ایشان نیز دامن را تمدید کرده واما از انتقال دامنه سر باز زده اند
تا الان برای انتقال دامنه باایشان مذاکره کردم اما متاسفانه نتیجه نداشته است

ایااین کلاه برداری نیست که من هزینه انتقال را پرداختم ایشان از اتتقال دامنه سربازده این کارا نمیکند؟
ایااین جرم نیست

لازم میدانم در تکمیل صحبتم عرض کنمکه دراین مدت درپی تماس های تلفنی بااین فرد بارها از ایشان خواستم که مدارک را تکمیل کنن برای نیک دات آی آر ارسال کنن اما این کاراانجام نمیدن
+ بنده هم بارها باسایت نیک دات ای ار تماس گرفتم اشکال را پرسیدم اما میگفتن مثل اینکه نامه انتقال دامنه + کارت ملی ص.ر یزد باید برای برسی ازجانب سایت نیک دات آی آر برای انتقال دامنه برایشان ارسال بشه
که میگفتن ارسال نشده
منم بااقای ص.ر یزد تماس میگرفتم به ایشان عرض میکردم که بایدنامه انتقال دامنه + کارت ملیش را برای سایت ارسال کنه اما ایشان این کاررا برای بار نخست باارسال مدارک ناقص(کارت ملی ناخوانا) برای بار 2اصلا مدارک را ارسال نکردن
من در این چند ماهه از کار-فعالیت اینترنتی ام بازمانده ام برای عدم ارسال مدارک ص.ر یزد

به نظر شما بنده چیکارکنم با این قضیه
من از شما تقاضای کمک - راهنمایی دارم

hamidjan
October 28th, 2011, 14:17
این رو هم در نظر داشته باشید سایت ایرنیک به شدت پایبند قوانینشه. یه جا یه مورد کوچیک ببینه اصلا ترتیب اثر نمیده. به اون اقا بگید ایرنیک دقیقا چه گیری داده بهشون؟ چون احتمال اینکه گیر داده باشه زیاده. به ایشون بگو مدارکو بدن خودتون ارسال کنید.
هزینه تمدید جداست. هزینه انتقال جدا.

در کل اگر ایشون حتی دامنه رو برای خودش برداره, اگر چه از نظر اخلاقی کار درستی نکرده ولی از نظر قانونی درسته. چون دامنه به نام ایشونه. اشتباهتون این بوده که همون اول توی پنل خودتون ثبت نکردید.