توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ساخت ساب دامین در دامنه های ir
vahab00
October 27th, 2011, 19:17
سلام خدمت همه دوستان گلم . خیلی وقته سوال نپرسیده بودم اومدم بپرسم :دی . دوستان یک مشکل که دارم اینه که میخوام دامنه مثلا xxx.ir رو بزارم روی یک سیستم وبلاگ دهی . اما نیاز دارم از همین xxx.ir یه ساب بگیرم روی هاست . تو دامنه های جهانی با آ ریکورد و چیلد نیم ها میشه این کار رو کرد اما تو دامنه آی آر تو پنلش این چیزا رو نداریم . آیا میشه چنین کاری با دامنه های IR کرد ؟ اگه بشه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم . این سوال مطمئنا سوال خیلی از دوستان دیگه هم هست.باتشکر
Mohammad_reza
October 27th, 2011, 19:56
قبلا توضیح داده شده ...
باید یک a record در سی پنل یا ... خودتون بگیرید ، و آی پی سرور دیگر رو بهش بدید و روی اون سرور...
vahab00
October 27th, 2011, 21:16
دوست من میشه لطفا لینک تاپیک رو بدید ؟ چون من گشتم نبود . در مورد ساب دامین بوسیله دامنه های جهانی کار ساده ای هست و یا اینکه اتصال ساب از روی هاست اما وقتی دامنه xxx.ir رو صل کنی به ی وبلاگ چطور میشه ازش ساب گرفت برای یه هاست ؟ در این مورد اگه میشه راهنمایی کنید
Mohammad_reza
October 27th, 2011, 21:22
داخل همون هاست که دامنه اصلی روش هست ، یک آ رکورد از بخش Simple DNS Editor سی پنل بسازید
vahab00
October 27th, 2011, 21:50
برادر من وقتی شما دامنه میزاری روی وبلاگ می تونی آ ریکورد کنی ؟
makh000f
October 27th, 2011, 22:50
دوست من دامنه تو پابلیک اچ تی املش وبلاگ هست ! بنابرین خود دامنه برای وبلاگ هست !
اما اگه هاست دارید و سیستم وبلاگ خودتون دارید با ساختن یک آ رکورد و تنظیم آی پی روی دی ان اس سرور دیگه این مشکل برطرف میشه !
اما اگه خود وبلاگ هست فقط اتصال دامنه کردید و اونم . دات آی آر باید بگم امکانش نیست ! فقط دامنه های دات کام و... اینجوری هستند اما دات آی آر امکانش نیست.
موفق باشید.
vahab00
October 27th, 2011, 23:32
اما من دیدم طرف این کار و کرده ها . دامنه ای آر رو بلاگفا هست ساب رو گذاشته رو هاستش