PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی با پورت 1 و پشتیبانی خوب

sam24
October 27th, 2011, 07:33
با سلام
یه سرور با مشخصات زیر برای سایت دانلود فیلم نیاز دارم

پورت : 1 گیگابایت و پهنای باند 60 ترا

رم : 16 یا 12

هارد : 6 ترابایت

سی پی یو هم یه چیزی تو مایه های core i7 اینتل یا یکمی بالاتر که به مشکل بر نخورم

از دیتا سنتر معتبری باشه و با ایران هم مشکلی نداشته باشه که بخواد یه موقعی سرورو ببنده

وارز هم باشه و پشتیبانی خوب

کشورش و قیمت تقریبی رو هم بگید

ممنون

TukaNet
October 27th, 2011, 11:12
با سلام
یه سرور با مشخصات زیر برای سایت دانلود فیلم نیاز دارم

پورت : 1 گیگابایت و پهنای باند 60 ترا

رم : 16 یا 12

هارد : 6 ترابایت

سی پی یو هم یه چیزی تو مایه های core i7 اینتل یا یکمی بالاتر که به مشکل بر نخورم

از دیتا سنتر معتبری باشه و با ایران هم مشکلی نداشته باشه که بخواد یه موقعی سرورو ببنده

وارز هم باشه و پشتیبانی خوب

کشورش و قیمت تقریبی رو هم بگید

ممنون

چند روز پیش هم درخواست داده بودید ، مشکلی در تاپیک قبلی بود ؟

در ضمن یک راهنمایی ، مواردی که مشخص کردم کمی سازگاری نداره

یا اگر هم داشته باشه قیمت سرور سر به فلک میگذاره !

kingoftehran
October 27th, 2011, 11:21
با سلام
سرور مورد نظر شما را دقیقا با مشخصات درخواستی با پرداخت هزینه 170 هزار تومان ماهیانه +300 هزار تومان هزینه نصب اولییه به صورت فول منیج می تونیم در اختیارتون قرار بدهیم.

Warez-Host.IR
October 27th, 2011, 11:58
سرور مورد نظر شما را دقیقا با مشخصات درخواستی با پرداخت هزینه 170 هزار تومان ماهیانه +300 هزار تومان هزینه نصب اولییه به صورت فول منیج می تونیم در اختیارتون قرار بدهیم.
سلام
از کدام دیتاسنتر ؟؟

موفق باشید

MagicVps.Com
October 27th, 2011, 14:16
سلام
از کدام دیتاسنتر ؟؟

موفق باشید

فکر میکنم از دیتا سنتر هتزنر منظورش باشه

sam24
October 27th, 2011, 16:11
چند روز پیش هم درخواست داده بودید ، مشکلی در تاپیک قبلی بود ؟

در ضمن یک راهنمایی ، مواردی که مشخص کردم کمی سازگاری نداره

یا اگر هم داشته باشه قیمت سرور سر به فلک میگذاره !
سلام
من درخواست دیگیه ای ندادم اولین درخواستم هست
حالا 30 ترا هم باشه خوبه

amirlord
October 27th, 2011, 16:21
سلام
من درخواست دیگیه ای ندادم اولین درخواستم هست
حالا 30 ترا هم باشه خوبه
با سلام
30 ترابایت هم کم نیست ! با این اوصاف فقط ماهی حدود 70-80 دلار حداقل هزینه پهنای باند پرمیوم شما خواهد شد ! در ضمن فضای مورد نیاز شما بالاست و روی سرور های 1Unit معمولی جا نمیشن !! اگر بخوایم بگیم 6 تا هارد 1 ترا . پس باید دنبال سرور های 3یونیتی بگردید که 6 اسلات هارد 2.5 اینچی رو جا بدن ! هارد هم اگر بخواید 7200 با 32 مگ کش ببندید بازم قیمتش سر به فلک می کشه !
من حدس میزنم حداقل هزینه کرایه این سرور به صورت ماهیانه 350 دلار خواهد بود ( اگر دیتاسنتر ، دیتاسنتر باشه ! ) . در ضمن اگر از سرویس دهندگانی تهیه کنید که کولو دارند مطمئن باشید حداقل 150 دلار از شما ستاپ فی خواهند گرفت !

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

برای اینجور کیس ها با هاست پولیس یه تماسی داشته باشید :
سرور اختصاصی - هاست پولیس (http://hostpolis.com/ir/fa/dedicated-servers/)ولی پورت یک گیگابیت فکر نکنم بهتون بدن !

sam24
October 27th, 2011, 17:16
با سلام
30 ترابایت هم کم نیست ! با این اوصاف فقط ماهی حدود 70-80 دلار حداقل هزینه پهنای باند پرمیوم شما خواهد شد ! در ضمن فضای مورد نیاز شما بالاست و روی سرور های 1Unit معمولی جا نمیشن !! اگر بخوایم بگیم 6 تا هارد 1 ترا . پس باید دنبال سرور های 3یونیتی بگردید که 6 اسلات هارد 2.5 اینچی رو جا بدن ! هارد هم اگر بخواید 7200 با 32 مگ کش ببندید بازم قیمتش سر به فلک می کشه !
من حدس میزنم حداقل هزینه کرایه این سرور به صورت ماهیانه 350 دلار خواهد بود ( اگر دیتاسنتر ، دیتاسنتر باشه ! ) . در ضمن اگر از سرویس دهندگانی تهیه کنید که کولو دارند مطمئن باشید حداقل 150 دلار از شما ستاپ فی خواهند گرفت !

---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

برای اینجور کیس ها با هاست پولیس یه تماسی داشته باشید :
سرور اختصاصی - هاست پولیس (http://hostpolis.com/ir/fa/dedicated-servers/)ولی پورت یک گیگابیت فکر نکنم بهتون بدن !

مشکلی نیست . ما همین الانشن بابت 2تا سرور ماهی 550 میپردازیم اما مشکل پورت داریم میخوایم این دوتارو بکنیم یکی با پورت 1گیگ

Hostpolis
October 27th, 2011, 17:20
سلام

تا چه زمانی سرور رو لازم دارید؟