توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتا سنتر خانگی
ema_d57
October 26th, 2011, 17:22
سلام
یه سوال که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده ؟
آیا با راه اندازی یک دیتا سنتر خانگی برای vps و دانلود از طریق اون میشه فایل های دانلود شده رو از دیتا سنتر به هارد شخصی انتقال داد
اگه میشه یک راهنمایی کامل بکنید!!!
از چند نفرم که پرسیدم گفتن میشه ؟؟؟
مثلا کسایی هستن تو همین اینترنت که سفارش دانلود می گیرن هر گیگم قیمت خیلی پایینی میگن!!! طی تحقیقم که کردم هیچ کدومشون از اینترنت ماهواره ای استفاده نمی کنن چون هم سرعتی که میده محدوده هم هزینش بالاست !!!
یه عکس دارم که یکی از همین دوستان تو ایران با سرعت 8 مگ داره دانلود فایل انجام میده ! که این سرعت به نظر من فقط از سرور مجازی بر میاد!!!
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم یعنی منم می خوام مثل اینا که سفارش دانلود می گیرن و 100 گیگ رو کمتر از 10 ساعت دانلود می کنن این کارو انجام بدم و وارد این کار بشم
طی تحقیقیم که کردم فقط همین دیتا سنتر بوده واسه این جور دانلود
arao
October 26th, 2011, 19:16
تا اونجا که من میدونم با ماهواره تا 20 مگابایت هم میشه گرفت
خرجی ام نداره باید هک ماهواره ای بلد باشی
یک سری رو هک کنی بعد از انترنت شون استفاده کنی
یه راه هم اینه که بری پهنای باند بگیری که باید قیمت بالا باشه نمی صرفه
reza7701
November 19th, 2011, 20:36
سلام بر دوستان گرامی
اقا یعنی تو این جا هیچ کسی نیست که جوابی برای این سوال دوستمون داشته باشه
من یه سوال تو همین موضوع دارم اینکه منم میخوام یه کاری کنم که از یه جا(اسمشو نمیدونم (سرور)) فایل های دلخواه خودمو روی کامپیوتر شخصیم اپلود کنم با سرعت 20 مگ یعنی دستور به اپلودر بدم بعد روی کامپیوترم تحویل بگیرم ولی اینترنت خودم از 256 بیشتر پهنا لازم نداشته باشه
حالا اینکار شدنی هست یا نه یه خواب
allbert
November 19th, 2011, 20:48
سلام دوست عزیز
دوست عزیز همچین چیزی امکان نداره
برای تهیه همچین سرعتی شما باید یک ارگان باشید
برای مثال عرض میکنم یکی از دوستان بنده تو مخابرات مشغول به کار هست و سرعت دانلود 7 مگابایت داره
اما برای منازل با کارت دانشجویی 2 مگابیت (256 کیلوبایت ) d:
راه اندازی سرور در خانه ممکن هست اما با سرعت محدود
اونهایی که سفارش میگیرند از اینترنت مجانی موجود در ارگان ها استفاده میکنند دوست عزیز
موفق باشید
amirlord
November 19th, 2011, 21:00
با سلام
اگر توانایی هزینه ماهیانه 9 میلیون تومان و حدود 25 میلیون تومان هزینه ی اولیه را دارید ، میتوانیم برای شما یک Server Room راه اندازی کنیم !
(نمیشه که ! با 256 میخوای سرعت 20 مگ بگیری ! کلک رشتی هم اینجا کارساز نیست :d )
بهتره بیخیال این موضوع بشید !
milad221
November 19th, 2011, 22:05
بهترین کار خرید یک میکروتیک رم 256 کانفیگ ال تو تی پی و هک کردن یک اکانت روی ماه-واره توتلست iهستش
و خرید یک کارت دی وی بی کیو 2 تک تیونر حدود 130-140 هزینه داره
بعد هم یک اکانت 20مگ هک کن دانلود کن حاشو ببر
mahosseini
November 19th, 2011, 22:33
کلا تکنولوژی ADSL بیشتر از 2 مگا بایت نمیده . با فیبر نوری می تونی این سرعت رو بگیری .
اگر می خوای خرج کنی . می تونی بری یکی از شرکت های ارائه اینترنت مثل افرا نت .
بعد به PTP ( وایرلس پونت تو پونت ) بزنی و سرعت در حد Lan بگیری .
milad221
November 19th, 2011, 22:35
خوب بازم این کار خیلی هزینه داره البته تو ایران ولی فک کنم بهترین گزینه مک باشه که من گفتم شاید کلا 200 تومن هزینه اولیه داشته باشه ولی از ماهه بعد فقط 15 تومان همون پول میکروتیک هست فقط
amirlord
November 19th, 2011, 22:43
کلا تکنولوژی adsl بیشتر از 2 مگا بایت نمیده . با فیبر نوری می تونی این سرعت رو بگیری .
اگر می خوای خرج کنی . می تونی بری یکی از شرکت های ارائه اینترنت مثل افرا نت .
بعد به ptp ( وایرلس پونت تو پونت ) بزنی و سرعت در حد lan بگیری .
فناوری adsl2+ تا 24 مگابیت دریافت پشتیبانی میکنه !
خوب بازم این کار خیلی هزینه داره البته تو ایران ولی فک کنم بهترین گزینه مک باشه که من گفتم شاید کلا 200 تومن هزینه اولیه داشته باشه ولی از ماهه بعد فقط 15 تومان همون پول میکروتیک هست فقط
دریافت اینترنت ماهواره ای به صورت یک طرفه امکان پذیر است ، ولی در صورتی که نیاز ما به ارسال بیشتر از دریافت است ! میتونید تجهیزات گران دوطرفه رو تهیه نمایید و دو روز دیگر توسط سپاه پاسداران توقیف و جریمه براتون ببرن . جرمش هم جاسوسی محسوب میشه و حسابی میوفتید توی .... !
همینطور میگین یه مک 20 مگ هک کن برو حالشو ببر ! به این راجتی ها هم نیست . چون مک های بالای 2 مگ سکیور هستند و هک کردن اونها مثل اون راحتی قبل نیست ! در ضمن شما با این هک دارید از اینترنت شیر استفاده میکنید ! یعنی ممکنه چند نفر دیگر هم از این استفاده کنند و این یعنی دردسر ! احتمالا قطع شدن اینترنت هر لحظه وجود داره !
milad221
November 19th, 2011, 22:47
فناوری adsl2+ تا 24 مگابیت دریافت پشتیبانی میکنه !
دریافت اینترنت ماهواره ای به صورت یک طرفه امکان پذیر است ، ولی در صورتی که نیاز ما به ارسال بیشتر از دریافت است ! میتونید تجهیزات گران دوطرفه رو تهیه نمایید و دو روز دیگر توسط سپاه پاسداران توقیف و جریمه براتون ببرن . جرمش هم جاسوسی محسوب میشه و حسابی میوفتید توی .... !
همینطور میگین یه مک 20 مگ هک کن برو حالشو ببر ! به این راجتی ها هم نیست . چون مک های بالای 2 مگ سکیور هستند و هک کردن اونها مثل اون راحتی قبل نیست ! در ضمن شما با این هک دارید از اینترنت شیر استفاده میکنید ! یعنی ممکنه چند نفر دیگر هم از این استفاده کنند و این یعنی دردسر ! احتمالا قطع شدن اینترنت هر لحظه وجود داره !
بله اینم هست ولی واسه سند میتونه از همین ای دی اس ال که داره استفاده کنه
یک سری انجمن ها هستن که این مک های هک شده رو فری میزارن میتونه از اونجا بگیره خوب
و در ضمن اگر یک مک 20 پیدا شد که 10 نفر دارن استفاده میکنن میره از یک ماه-واره دیگه یا حالا رو همون یوتل روی فرکانس دیگه مک میزنه
amirlord
November 19th, 2011, 22:51
بله اینم هست ولی واسه سند میتونه از همین ای دی اس ال که داره استفاده کنه
یک سری انجمن ها هستن که این مک های هک شده رو فری میزارن میتونه از اونجا بگیره خوب
و در ضمن اگر یک مک 20 پیدا شد که 10 نفر دارن استفاده میکنن میره از یک ماه-واره دیگه یا حالا رو همون یوتل روی فرکانس دیگه مک میزنه
ولی نیازمون به ارسال بیشتر از دریافت خواهد شد !
همچنین صاحب اکانت هم همینطور بیکار نمیشینه ببینه کیا اکانتش رو هک میکنن !
در ضمن وقتی ارسال و دریافت شما از طریق adsl با هم متناسب نباشه ، مخابرات مشکوک میشه و دیگران رو در جریان میذاره !
استفاده از اینترنت ماهواره ای هک شده برای این جور مصارف اشتباه محض می باشد !
Sir.DarKNesS
November 19th, 2011, 23:27
بعضی از افراد از روی ندونستن چند نفر رو دچار گمراهی میکنند :)) شما مینونید براحتی تو ایران با ... ارسال داشته باشید بدون اینکه برای شما مشکلی پیش بیاد خوب شما نیاز به دستگاهی به اسم Idirect با Access Box و یا دارید
3732
3733
و L N B که بهش میگند ILNB که روش که 2تا سویچ میخوره یکیش سند هست TX برای ارسال و RX برای دریافت و یه سیم دیگه که برای رفع برقو نوسانات جوی که از اون یه سیم میکشی میزنی به د ی ش
این دستگاه یه RX با TX داره که از L N B میکشی میاری میزنی به پشت IDrect و یه کابل لن که میزنی به PC و تو فایرفاکس مثل مودم ADSL میزنی 192.168.1.1 و کانفیگ داره و غیر قابل ردیابی هستش چند نفر رو یه ماهوراه بووووووووق دارند استفاده میکنند اما هکی نیست چون اکانت هاش مفت هستش برای کانکت شدن اصلا نیاز به ADSL دیال اپ نیست !
و این اکانت های که این شرکت میفروشه رو فکر کنم 99% میشه هک کرد
بنده حدودا 3 ساله مک هک میکنم و هر سوالی داشتی چه رابطه با این موضوع و غیره تو پیغام خصوصی ایدیتو بده مشاوره رایگان بدم چون بیشتر عکس ها و توضیحات رو نمیشه اینجا داد :))
amirlord
November 19th, 2011, 23:35
ممنون از اطلاعاتتون . ولی طبق مصوبه ی دولت هرگونه ارسال ماهواره ای بدون مجوز غیرقانونی هست ! استفاده ی شما تجاری بوده ؟؟؟؟ مطمئنا اگر تجاری کنید به شدت به دردسر میوفتید .
در ضمن ***ی ، ***ی هست ! میخواد از مومن باشه یا از کافر !
اگر لطف کنید در مورد این چیزی که معرفی کردید بیشتر توضیح بدید ممنون میشم . تعرفه ی حدودی و ... - ممنون
Sir.DarKNesS
November 19th, 2011, 23:45
جرم ؟ شما یه سوییج ماهواره بگیری تو دست بری خیابون میگرنند :))
3734
این ال ان بی در بازه فرکانسی زیر کار میکنه و کارتهای DVB معمولی و ال ان بی های معمولی این بازه فرکانسی را نمیتوانند دریافت کنند ، چون فرکانس رسی ورها و کارتهای دی وی بی در مقیاس Mhz (مگاهرتز) هستش
این عکس کامل همه چیرو توضیح میده
3735
***ی =))) ؟ یه جا خوندم دقیق یادم نمیاد از یه مرجه تقلید پرسیدند اگه حساب های خارجی مثل ..... رو هک کنیم و از پولش استفاده کنیم حلاله یا حروم طرف گفت اگه امریکا اسراییل باشه حلاله :)) شما برید از ایشون بپرسید !
iranian-portal
November 19th, 2011, 23:59
آقا میگم حالا اینارو ولش کن :-p
من چیزی سر در نیاوردم اما با چیزهایی که شما تعریف کردید به نظرم میشه با تقریبا هزینه هیچ یک اینترنت بهتر از این ای دی اس ال ها داشت
من مخابرات هستم و سر خیرشون بالاترین سرعت ممکن رو با کارت دانشجویی دریافت کردم
اما روزانه بیش از 5بار دارای قطعی و افت سرعت شدید هست
زنگ هم میزنی بلا نسبت سگ بنده خدا :))
در مورد چیزی که گفتید در پیغام خصوصی بیشتر توضیح میدین؟