PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اموزش انتقال fullbackup از دایرکت ادمین

behtash007
October 26th, 2011, 16:24
سلام . میدونم این سوال تکراری هستش . در سی پنل موقع پک اپ گرفتن . میتوانید فول بک اپ را جای دیگر بصورت اف تی پی انتفال دهید اینطوری همیشه شما یک بک آپ سالم در یک سرور دارید بدون اینکه ترسی از ازبین رفتن فایل هاتون داشته باشید. حالا چرا دایرکت ادمین این امکان رو نداره موقع بک آپ بشه فایل رو در یکجا انتقال داد. من از هاست رایگان دایرکت ادمین استفاده می کنم. و یک افتی پی دایکتریک توری هم دارم . /:) لطفا به من کمک کنید که آیا اسکریپتی هست بشه فول پکاب بگیره از سایتم و بصورت افتی پی انتقال بده . من روزانه بکاپ از دیتابیس میگریم ولی به دلیل حجم بالای فضای سایتم نمی تونم هر روز 200 یا 300 مگابایت رو بعد از بکاپ گرفتن دانلود کنم .. ممنون میشم کمکم کنید

sa_sh41
December 2nd, 2011, 13:35
در دایرکت ادمین هم این امکان هست
در مرحله ۳ بجای لوکال تیک ftp را بزنید
و اطلاعات را وارد کنید

mohsen1
December 2nd, 2011, 14:13
در دایرکت ادمین هم این امکان هست
در مرحله ۳ بجای لوکال تیک ftp را بزنید
و اطلاعات را وارد کنید

1- لطفا اسپم نزنید!
2- تا رسیدن به 100 پست وقت زیاد دارید پس عجله نکنید.
3- تاپیک قدیمی بالا نیارید یا الکی جواب ندید!
4- ایشون هاست دایرکت ادمین دارن نه سرور! در هاست امکان انتقال بک آپ بصورت ریموت نیست و فقط ادمین این دسترسی رو داره.

seyyed_ahmad
January 21st, 2013, 21:20
سلام اساتید عزیز ... خسته نباشید ...
دوستان من که کاربر معمولی هاست دایرکت ادمین هستم برای اینکه یک نسخه فول بکاپ روی یک سرور و هاست دیگه که مال خودمه داشته باشم چیکار باید بکنم ...
تو پست اول همین تاپیک هم استارتر گفتن که سی پنل اف تی پی برای انتقال فول بکاپ داره ولی دایرکت ادمین که نداره باید چیکار کرد و چاره چیه ؟