ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشتریان هتزنر توجه کنند

Mehrvarzan
October 26th, 2011, 14:32
سلام
داستان از این قرار هست که چند روز پیش یه طور ناگهانی تمام سرورهای این دیتاسنتر ریست شدند. که دلیل ریست رو دیتاسنتر اینجا مطرح کرده.
Hetzner Online AG - Status-Webseite (http://www.hetzner-status.de/en.html#137)

امروز متوجه شدیم که یکی یکی سرورهای این دیتاسنتر در حال خارج شدن از مدار به طور کامل هست که البته دلیلشو نوشته ولی مشتریان این دیتاسنتر حتی دسترسی کنسول هم ندارن عملا دستشون رو سرشون هست.

دوستانی که از این دیتاسنتر سرور دارند برای احتیاط سریعا از تمامی سرورهای خودشون بک آپ تهیه کنند که بعدا به مشکل برنخورند. :)

موفق و پیروز باشید

irlogo
October 26th, 2011, 14:54
این خبر رو از کجا شنیده اید؟

Mehrvarzan
October 26th, 2011, 14:59
خبر اول یا دوم؟
خبر اول که توی سایتش هم زده و هر کی داشته و پرسیدم گفته آره سرور ریست شده.
خبر دوم هم نمونش خاموش شدن سه تا از سرور های دوست من هست. :).

یه تیکت بده به هتزنر تا کاملا روشنت کنند :)

tehvps
October 26th, 2011, 15:05
خبر اول یا دوم؟
خبر اول که توی سایتش هم زده و هر کی داشته و پرسیدم گفته آره سرور ریست شده.
خبر دوم هم نمونش خاموش شدن سه تا از سرور های دوست من هست. :).

یه تیکت بده به هتزنر تا کاملا روشنت کنند :)

من 4 سرور دارم از این دیتاسنتر و هیچ کدوم ار ریست نشدن

smartieuser
October 26th, 2011, 15:50
سلام
داستان از این قرار هست که چند روز پیش یه طور ناگهانی تمام سرورهای این دیتاسنتر ریست شدند. که دلیل ریست رو دیتاسنتر اینجا مطرح کرده.
Hetzner Online AG - Status-Webseite

امروز متوجه شدیم که یکی یکی سرورهای این دیتاسنتر در حال خارج شدن از مدار به طور کامل هست که البته دلیلشو نوشته ولی مشتریان این دیتاسنتر حتی دسترسی کنسول هم ندارن عملا دستشون رو سرشون هست.

دوستانی که از این دیتاسنتر سرور دارند برای احتیاط سریعا از تمامی سرورهای خودشون بک آپ تهیه کنند که بعدا به مشکل برنخورند.

موفق و پیروز باشید

چون سرورهای دوست شما دچار مشکل شدند یعنی همه سرورهای هتزنر میخواد دچار مشکل بشه ؟!
پیغام شما به صورت ترجمه شده در اختیار این شرکت قرار گرفته و درخواست اطلاعات شما را کرده اند. لطفا از طریق یاهو با بنده تماس باشید

php.source
October 26th, 2011, 15:54
دوستان
ایشون گفتن:
دوستانی که از این دیتاسنتر سرور دارند برای احتیاط سریعا از تمامی سرورهای خودشون بک آپ تهیه کنند که بعدا به مشکل برنخورند.

نگفتن که سریع جمع کنید و برید(:|

Ashkankamangar.ir
October 26th, 2011, 16:00
خب احتیاط شرط عقله
من سرور از همین دیتاسنتر هست و خدارو شکر هیچ مشکلی نداریم

smartieuser
October 26th, 2011, 16:08
دوستان
ایشون گفتن:

نگفتن که سریع جمع کنید و برید

برای خود من هم حرف های ایشون سوال هست !

خود دیتاسنتر اعلام کرده مشکل چی هست. طبیعتا تعدادی از سرور ها دچار مشکل و خاموش شدند. زمانی که سرور خاموش هست انتظار دارید به کنسول دسترسی داشته باشید ؟! وقتی سرور خاموش بشه اطلاعات شما پاک میشه ؟ عجب !

این اتفاق خیلی بدی هست. اما مشکلی هست که در هر دیتاسنتری ممکن هست پیش بیاد !

* دوستانی که دچار مشکل شده اند صبور باشند و مشکلشون رو از طریق تیکت به دیتا سنتر اعلام کنند.

اگر از دست بنده هم کاری بر میاد در خدمتم

kingoftehran
October 26th, 2011, 17:40
با سلام
دوستان ما حد اقل 60 تا سرور اختصاصی از دیتاسنتر های مختلف داریم که 17 تا از آنها روی هتزنر هست ولی هیچ کدام به مشکل نخورده اند .البته بررسی کردم خبری نبود و انگار همه چیز روی هتزنر آروم هست زیاد نگران نباشید.

faranetwork
October 26th, 2011, 18:06
هتزنر کلا دیتاسنتر داغونی هست ..ما یک سرور از سوئیس داشتیم abuse اومده که دیتاسنتر هتزنر گفته دارین پورت هاشو رو اسکن میکنین ...خیلی جالب بود خود دیتاسنتر سوئیس نوشته بود که نیاز به انجام کاری نیست هتزنر دیتاسنتر نیست فقط جهت اطلاع گفتیم ما هم الیکی گفتیم باشه درست شد

smartieuser
October 26th, 2011, 18:10
هتزنر کلا دیتاسنتر داغونی هست ..ما یک سرور از سوئیس داشتیم abuse اومده که دیتاسنتر هتزنر گفته دارین پورت هاشو رو اسکن میکنین ...خیلی جالب بود خود دیتاسنتر سوئیس نوشته بود که نیاز به انجام کاری نیست هتزنر دیتاسنتر نیست فقط جهت اطلاع گفتیم ما هم الیکی گفتیم باشه درست شد

عجب ! جای آریا خالیه واقعا !

tehvps
October 26th, 2011, 18:19

فکر نکنم خیلی جالب باشه در مورد یکی از بهترین دیتاسنترهای آلمان اینطوری صحبت کنید، ما حدود 1 سال هست ازشون سرور داریم و تا حالا باهاشون مشکلی نداشتیم،اتفاقا در مورد اسپم و اینجور مسائل خیلی خوب برخورد میکنن

AvalinHost
October 26th, 2011, 18:35
بنده هم 2 تا سرور از هتزنر دارم.
البته یکی که حدودا 1 سال پیش خریدیم چند روز پیش بطور ناگهانی رسیت شد و اون یکی نشده بود.
من هم تاکنون با هتزنر هیچ مشکلی نداشتم و واسه کسایی که نیاز به ساپورت نرم افزاری ندارند فوق العاده هست.

logofun
October 26th, 2011, 19:46
همه به جا به اتک و اسپم حساس هستند اما میتونه در مورد محتوای وارز سلیقه ای عمل بشه

قزوین هاست
October 26th, 2011, 20:19
به نظر من هتزنر از بقیه دیتاسنتر های آلمان بهتر هست؛خیلی خوب مشکلات رو حل میکنند؛پاسخگویی قوی ای دارند و تیم متخصص

Mehrvarzan
October 26th, 2011, 22:23
ای بابا من چی میگم شما چی میگین.

مگه من گفتم هتزنر بدرد بخور نیست؟
عزیز من سه نفر با خودم چهار نفر بودیم که دو روز پیش همه سرورامون ریست شده بود

امروز هم سرورهای دوستم دان شدند.

چرا جوری برخورد میکنید که انگار حرف بدی زدم؟
این که گفتم بک بگیرید که اگه یه موقع دان شدن بتونید جای دیگه سریع بالا بیارید حرف بدیه؟

واقعا برای بعضی از شما متاسفم

بعضی هاتون انگار وکیل هتزنر توی ایران هستید.

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

من رفتم 8 نصب کنم :)

it-net
October 26th, 2011, 22:43
سرور من و چند تا از مشتریانم الان داون شده و مشکلات رو تیکت کردیم.
اینپ مشکل از 4 روز پیش برام ایجاد شد که بعد از ریست شدن اول بود از دوستانی که با هتزنر کار کردم سوال کردم و اونا هم گفتن یه ریستی شد ولی موردی نداریم.
فعلا از صبح تا الان داون هست سرور من و مشتریانم و مشکل من اینه که سرور های اصلی من در این دیتاسنتر هست و باید از جند دیتاسنتر سرویس بگیرم.

Saati
October 27th, 2011, 00:37
یکی از سایت های من هم روی سرورهای هتزنر هست و الان بالا نمیاد.
یعنی فاتحه سایت خوندست یا فایل ها سر جاش میمونه؟

Talahost.Com
October 27th, 2011, 14:37
Uptime : 46 days 13:46:08

novinhost
October 27th, 2011, 16:54
یکی از سایت های من هم روی سرورهای هتزنر هست و الان بالا نمیاد.
یعنی فاتحه سایت خوندست یا فایل ها سر جاش میمونه؟

نه عزیز یک مشکل کوچکی در خود دیتاسنتر هست که رفع می شود ، و الان از یکی از دوستان پرسیدم مشکلی نداشت ، اما همیشه و همیشه از سرور بک آپ داشته باشید که بک آپ شرط اول برای کار هاستینگ هست .

Aria
October 27th, 2011, 17:07

لطفاً به title تایین شده برای این تاپیک دقت کنید، بنده هیچ کجای این تاپیک نشانه ای از کلماتی مثل "نظر شخصی شما" و یا "احساسات شما در مورد دیتاسنتر هتزنر" و یا "چگونه هتزنر را توصیف کنیم" و ... ندیدم و در این حالت پست شما ارزشی به جز اسپم نخواهد داشت.

در مورد دیگر کاربران، مشکلات power outage ممکن هست برای هر دیتاسنتری پیش بیاد و به این دلیل نمیشه گفت دیتاسنتر بدرد نمی خوره، اگر اینطور باشه، دیتاسنتر colo4 که یکی از قدیمیترین، بهترین و بزرگترین دیتاسنتر های دنیا هست به دلیل مشکلی که ماه قبل داشتند و باعث شد کل دیتاسنتر به مدت 12 ساعت down بشه، باید دیتاسنتر رو بی کفایت و بدرد نخور خطاب می کردند ... کمی منطقی فکر کنید و احساسات رو کنار بزارید تا دیگران برای حرف هاتون ارزش قاعل بشند.

اما مشکل یک کاربر مشخصاً نمیتونه دلیل مناسبی برای وجود مشکل در کل دیتاسنتر باشه. معمولاً در این شرایط باید بررسی کرد که آیا کاربر کار خطایی انجام دادند ؟ آیا پرداخت هاشون سر وقت انجام نشده ؟ آیا سرورشون بعد از Restart شدن به مشکل hardware failure خورده ؟ و چندین سوال دیگه که در نهایت مشخص می کنه مشکل از کجا هست ... پس باز هم دقت کنید که احساسی برخورد نکنید و به اعتبار خودتون لطمه نزنید!

با تشکر.

it-net
October 27th, 2011, 20:11
درسته منم نظرم با آریا هست.
مشکل ما حل شد و من حدود 2 ساله از این دیتاسنتر سرور دارم و باهاش خیلی خوب کار می کنم و خواهم کرد.
اطلاعات از بین نرفته فقط power outag مورد پیدا کرده بود که حل شد پس هیچ وقت نمیشه که سرور 100% آپ تایم داره و مشکلات سخت افزاری بخصوص الکترونیکی هیچ وقت دعوت نامه نمیده که می خوام خراب شم.

سرویس دهی در این دیتاسنتر نصبت به قیمت کیفیت مطلوبی داره.