ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عوض کردن آی پی cpanel

saeed.spore
October 26th, 2011, 12:54
سلام کسی می دونه چطوری میشه آی پی که روی اون cpanel نصب کردم چطوری میشه نغییر داد به یه آی پی دیگه که روی اون آی پی cpanel بالا بیاد

saeed.spore
October 26th, 2011, 14:59
کسی هست به من کمک کنه

servertab
October 27th, 2011, 04:40
شما سرورتون اختصاصی هست یا مجازی ؟

poshtiban
October 27th, 2011, 07:45
سلام کسی می دونه چطوری میشه آی پی که روی اون cpanel نصب کردم چطوری میشه نغییر داد به یه آی پی دیگه که روی اون آی پی cpanel بالا بیاد

دوست عزیز لایسنس Cpanel روی IP ست می شه و شما اگر بخوایی IP رو عوض کنی اولین کاری که باید بکنی اینه که با جایی که ازش License رو گرفتی تماس بگیری و بگی IP رو برات عوض کنن...

Warez-Host.IR
October 27th, 2011, 10:14
دوست عزیز لایسنس Cpanel روی IP ست می شه و شما اگر بخوایی IP رو عوض کنی اولین کاری که باید بکنی اینه که با جایی که ازش License رو گرفتی تماس بگیری و بگی IP رو برات عوض کنن...

سلام
فکر کنم منظور ایشون این هست که
روی سرور قبلاً با ای پی مشخص سی پنل نصب کردن , حال زمان نسخه تریال به اتمام رسیده و تمایل دارن اقدام به تعویض ای پی کنن

اگر این مورد هست که قبلاً در انجمن بحث شده و می تونید جستجو کنید

موفق باشید

saeed.spore
October 27th, 2011, 10:17
دوستان من لایسنس تریال استفاده می کنم سرور مجازی هست اما کله سرور ماله خودمه می خواستم ببینم چطوری می شه عوض کرد آی پی را چو دیتا سنتر به این آی پی گیر داده و میگه این تو لیست شما نبوده که استفاده کردین و بید من اینا عوض کنم
راهی هست که به من بگید انجام بدم الان تمام اطلاعاتم روی اینه نمی خوام پاک بشه

---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------

سلام
فکر کنم منظور ایشون این هست که
روی سرور قبلاً با ای پی مشخص سی پنل نصب کردن , حال زمان نسخه تریال به اتمام رسیده و تمایل دارن اقدام به تعویض ای پی کنن

اگر این مورد هست که قبلاً در انجمن بحث شده و می تونید جستجو کنید

موفق باشید

نه عزیز تمام نشده اصلا دیتاسنتر به من گیر داده

poshtiban
October 27th, 2011, 11:34
این امکان وجود ندارد.
از کل اکانت ها روی یک سرور جدید یا یک هارد دیگه سرور بک آپ بگیر.
OS Reinstall کن و با IP جدید License Trial بگیر.
یا اینکه حدود 20 تومان هزینه کن License بخر و به راحتی IP سرور رو عوض کن.