PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور خود به خود خاموش میشود

shafiei7
October 26th, 2011, 10:56
با سلام
سرور جدیدی از هتزنر خریداری شده است و CentOS 6 به همراه cPanel نصب است. این سرور خود به خود خاموش میشود و پس از اینکه ریست بکنم سرور درست میشود و در هفته حدود پنج بار این اتفاق رخ داده است. دیتاسنتر چک سخت افزاری انجام داده ولی موردی پیدا نکرده و گفت هیچ مشکل سخت افزاری یافت نشد و ممکن است مشکل در سیستم عامل باشد. آیا کسی میتونه کمک کنه برای رفع این مشکل؟

با تشکر

poshtiban
October 26th, 2011, 11:14
با سلام
سرور جدیدی از هتزنر خریداری شده است و CentOS 6 به همراه cPanel نصب است. این سرور خود به خود خاموش میشود و پس از اینکه ریست بکنم سرور درست میشود و در هفته حدود پنج بار این اتفاق رخ داده است. دیتاسنتر چک سخت افزاری انجام داده ولی موردی پیدا نکرده و گفت هیچ مشکل سخت افزاری یافت نشد و ممکن است مشکل در سیستم عامل باشد. آیا کسی میتونه کمک کنه برای رفع این مشکل؟

با تشکر

دوست عزیز به احتمال زیاد سرور شما Crash می کنه...
شما به KVM دسترسی دارید روی این سرور ؟
بار زیادی روی سرور هست ؟

irlogo
October 26th, 2011, 11:46
می تونه مشکل از centos 6 باشه
در هتزنر یک centos 6 نصب کردم همین مشکل رو داشت
با نصب نسخه های پیشین مشکل مرتفع شد

shafiei7
October 26th, 2011, 13:18
دوست عزیز به احتمال زیاد سرور شما crash می کنه...
شما به kvm دسترسی دارید روی این سرور ؟
بار زیادی روی سرور هست ؟

بله به kvm دسترسی دارم. زمانی که داون میشه چک کنم بوسیله kvm ?

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------

می تونه مشکل از centos 6 باشه
در هتزنر یک centos 6 نصب کردم همین مشکل رو داشت
با نصب نسخه های پیشین مشکل مرتفع شد

خودم هم همین حدس رو میزنم اگر نشه حل کرد مجبورم ریبیلد کنم و سنت او اس 5.7 نصب کنم.

poshtiban
October 26th, 2011, 13:29
بله.
وضعیت ترمینال رو چک کنید ببینید به چه صورت هست...

camelian77
October 26th, 2011, 13:31
اگر می‌خواید مشکل رو دقیقا پیدا کنید این رو ببینید:

man rsyslogd

باید دید منظور از خاموش​ شدن چی هست. power off یا kernel panic? اگر که می‌خواید همین رو درست کنید.

shafiei7
October 26th, 2011, 13:35
بله.
وضعیت ترمینال رو چک کنید ببینید به چه صورت هست...

مشکل اینه که وقتی داون میشه مشتری ها مرتب تیکت میزنند و مجبورم سریع ریست کنم تا سرور بالا بیاد چون درخواست kvm که بکنم تا برام ارسال کنن طول میکشه. من فکر نمیکنم بار اضافی روی سرور باشه چون همین سایتها قبلا روی سرور ضعیف تر بودند و مشکلی نداشتند والان سرور رو قدرتمند تر کردم و حالا این مشکلات پیش اومده روی سرور جدید.

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

اگر می‌خواید مشکل رو دقیقا پیدا کنید این رو ببینید:

man rsyslogd

باید دید منظور از خاموش​ شدن چی هست. power off یا kernel panic? اگر که می‌خواید همین رو درست کنید.

دقیقا نمیدونم خاموش میشه یا نه فقط خود به خود دیگه هیچ سایتی بالا نمیاد و پینگ نیز نمیدهد سرور. دستور man rsyslogd نیز کار نمیکنه و اینو رو زدم rsyslogd نوشته Already running.

tthost
October 26th, 2011, 17:46
فکر نمیکنم کرنل پانیک باشه