PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ارسال و دریافت ایمیل

sshiran
October 24th, 2011, 01:03
دوستان عزیز سلام من یک مشکلی برام پیش اومده و با اینکه هر کاری کردم نتونستم به نتیجه برسم

من نمیتونم ایمیلی ارسال یا دریافت کنم سرویس courier-imap و qmail فعال پورت روی 25 ست شده kloxo 6.1.6 آخرین آپدیت و Centos32 bite حتی گفتم ممکن از دیوار آتش باشهapf نصب شده غیر فعال کردم بازم مشکل حل نشد.
این پست رو هم دیدم ولی کاری از پیش نبرد : http://www.webhostingtalk.ir/f86/2636/

از دوستان ممنون میشم کمک کنن یا مرجع اصلی یا خودشون با اینکه مرجع اصلی رو هم گشتم.

با تشکر

camelian77
October 24th, 2011, 01:33
از توی ترمینال به خودتون می‌تونین ایمیل بزنین؟

sshiran
October 24th, 2011, 10:31
منظورتون دستور زیر و بعد .......

telnet localhost 25
هست ؟
البته امروز متوجه شدم ایمیل ها با تاخیر دو یا یک روزه و بعضی از اونها به گیرنده میرسه ولی هنوز ایمیلی دربافت نکردم و فکر کنم تو صف میل میمونه.

camelian77
October 24th, 2011, 12:28
منظورم اینه که

mail -s 'test email to myself!' MY_OWN_ADDRESS@gmail.com
رو بیازمایید و

mail -s 'another testmail' root@MY_IP_ADDRESS

sshiran
October 24th, 2011, 21:26
بله منظورم من هم همین بود ارسال میشه ولی نتیجه ای در بر نداره ممکنه بعد دو روز برسه چون یکی دوتا از چند ایمیل که تست کردم بعد چند روز اونم نه همش رسید ولی میگم ایمیلی نمتونم ایمیل دریافت کنم.

---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------

منظور من هم همین بود در هر دو صورت جواب ok رو میگیرم ولی فعلا خبری نیست !!

ایمیل های ارسالی و دریافتی تو صف میل هست و توی log فایل این پیغام رو میزنه :(

Oct 24 21:53:35 server-tarhchin qmail: 1319482415.998944 delivery 23: deferral: Sorry,_I_wasn't_able_to_establish_an_SMTP_connecti on._(#4.4.1)/