توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درست كردن گوگل پلاس براي وردپرس به اين روش
bahman22
October 22nd, 2011, 20:24
باسلام
من ميخواستم براي سايتم كه باوردپرسه يه همچين چيزي كه مربوط به سيستم گوگل پلاسه درست كنم ولي نميدونم چيكار كنم راهنمايي كنيد ممنون
توي عكس همه چيز معلومه ميخوام كپي همين باشه كه اون گوشه پايين مرورگر نمايش داده ميشه
DostanWeb
October 26th, 2011, 15:54
با سلام خدمت دوست عزیز ، کد زیر را بین تگ های header قالب قرار دهید ...
<center></span><g:plusone></g:plusone></center>
<center><span style="font-family:tahoma;font-size:11px;"><b>جهت حمایت از ما روی +1 کلیک کنید
</center>
</div></div>
باتشكر از شما البته دكمه تشكرو الان ديدم وروش هم كليك كردم ولي اين كد نيازي نداره اسم سايتمو توش جايي اضافه كنم همينو اگه بگي ممنون:)
Milad._.R
November 12th, 2011, 13:43
باتشكر از شما البته دكمه تشكرو الان ديدم وروش هم كليك كردم ولي اين كد نيازي نداره اسم سايتمو توش جايي اضافه كنم همينو اگه بگي ممنون:)
فقط کلمه "شتاب دانلود" رو تغییر بدین به اسم سایت خودتون
bahman22
November 21st, 2011, 18:46
مگه كس ديگري نوع ديگه اي داره بزاره ممنون
دوستان وب
November 22nd, 2011, 15:44
این هم نوع دیگه ...
http://www.itarh.ir/wp-content/uploads/2011/08/+1-In-Web.jpg
آموزش قرار دادن +1 در گوشه وبسايت يا وبلاگتان (http://www.itarh.ir/1390/05/13/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-1-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D9%87-%D9%88%D8%A8%D8%B3%D8%A7%D9%8A%D8%AA-%D9%8A%D8%A7-%D9%88%D8%A8%D9%84%D8%A7/)
sam_ki1
December 31st, 2011, 19:16
سلام دوستا از شما خواهش می کنم به کد های که دیگران برای شما معرفی می کنند دقت کنید و به سادگی کپی نکنید که خیلی از انها فریبنده است و حدف های نا مطلوبی دارن
برای اینکه این دکمه رو رو سایت تون بزارید از پلاگین استاندارد خود گوگل استفاده کنید ایمن تر است به سایت من بیاید لینک دانلود رو براتون گذاشتم که مستقی از سایت ورد پرس است
من كه استفاده كردم ومشكلي نداشتم شما هم براي تبليغ سايتت روشهاي بهتري هست ...
sam_ki1
January 4th, 2012, 21:41
من كه استفاده كردم ومشكلي نداشتم شما هم براي تبليغ سايتت روشهاي بهتري هست ...
خدایا شکرت که اینقدر باز دید کننده خارجی دارم که با فرهنگن که از همشون راضیم وبه شما ایرانی ها نیاز ندارم در صد جا سایت های خارجی کمک کردم ولی تا حالا کسی این حرفهارو نزد وهمه جز تشکر چیزی نگفتن
کمک به شما ایرانی ها ادم و پشیمون می کنه من از کد استفاده کردم و سایتم هک شد گفتم شاید بگم دیگران از تجربه تلخم استفاده کنند نمی دونستم ایرانی ها همه رو مثل خود مکار و دروغ گو می بینن
ببخشید من اشتباه کردم غلط کردم کمک کردم خوبه زیاد به اسایت های ایرانی نمیام بازم هم خدیا شکرت به قول رفیقم کلرسون که همیشه شعارشه خوب بودن در این دنیا به معنی مرگ است و بد بودن یعنی شهرت و ثروت و محبوبیت ÷شیمون شدم دیگه کمک نمی کنم ممنون منو بیشتر از قبل پشیمون کردید برید با دستکاری امار سایتتون بگید ما 103000 بازدید کننده دارم با حسابی که من از امار سایت های ایرانی داشتم که به کمک بچه های خارجی سایت .... جمع کردم نمی دونید چقدر خجالت کشیدم بگم ایرانی هستم اخه امار به میلیارد ها رسیده بود نزدیک بود از جمعیت دنیا یکم یزنه بیرون
FILMHOO
January 4th, 2012, 22:09
خدایا شکرت که اینقدر باز دید کننده خارجی دارم که با فرهنگن که از همشون راضیم وبه شما ایرانی ها نیاز ندارم در صد جا سایت های خارجی کمک کردم ولی تا حالا کسی این حرفهارو نزد وهمه جز تشکر چیزی نگفتن
کمک به شما ایرانی ها ادم و پشیمون می کنه من از کد استفاده کردم و سایتم هک شد گفتم شاید بگم دیگران از تجربه تلخم استفاده کنند نمی دونستم ایرانی ها همه رو مثل خود مکار و دروغ گو می بینن
ببخشید من اشتباه کردم غلط کردم کمک کردم خوبه زیاد به اسایت های ایرانی نمیام بازم هم خدیا شکرت به قول رفیقم کلرسون که همیشه شعارشه خوب بودن در این دنیا به معنی مرگ است و بد بودن یعنی شهرت و ثروت و محبوبیت ÷شیمون شدم دیگه کمک نمی کنم ممنون منو بیشتر از قبل پشیمون کردید برید با دستکاری امار سایتتون بگید ما 103000 بازدید کننده دارم با حسابی که من از امار سایت های ایرانی داشتم که به کمک بچه های خارجی سایت .... جمع کردم نمی دونید چقدر خجالت کشیدم بگم ایرانی هستم اخه امار به میلیارد ها رسیده بود نزدیک بود از جمعیت دنیا یکم یزنه بیرون
یک سوال ... شما افغانی هستید ؟! واسه همین خجالت میکشی بگی ایرانی هستی ؟!!!
sam_ki1
January 5th, 2012, 00:00
یک سوال ... شما افغانی هستید ؟! واسه همین خجالت میکشی بگی ایرانی هستی ؟!!!
برات متاسفم خیلی ... واقعا دیگه زیونم بند امده چه روی داری تو . از مدیریت اینجا هم که کاربراشو زیر نظر نداره واقعا متاسفم که باعث میشه یکی پشیمون بشه بیاد اینجا
واقعا که وقتی می گن جهان سومی حق دارن بنده خدا ها باید حق توحش هم می گرفتن اخه اینا حتی بلد نیستن حرف بزنن کم می یارن می گه افغانی هستی
مگه افغانی با تو شرمنده ها بی مخ چه فرقی داره مگه تو چی چیزی داری که اون نداره
من چه ایرانی باشم چه افغانی چه هر کشور و ملیتی هر جا که من در اون احساس ارامش و امنیت و ازادی بکنم وطن من است همه از خاکیمو به خاک بر می گردیم
ادعای مسلمانی هم لابد می کنی اونم شیعی امام علی خاک تو سر نژاد پرستت بکنم که جز جهنم لیاقتی نداری