ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بن شدن و تماس با مدیران

anooshr
October 22nd, 2011, 17:13
سلام به مدیران گرامی انجمن.

بنده تا پنجشنبه یوزر «camelian77» رو داشتم. همه چیز هم خوب و عالی بود تا اینکه به طور نا غافل لاگین دوباره کردم و دیدم که بعله،

شما نمیتوانید وارد سایت شوید ! دسترسی شما به سایت به دلیل زیر قطع شده است :
باسلام. لطفا از همان اکانت قبلی خود استفاده کنید. موفق باشید

پایان مدت محرومیت شما : هرگز

ولی من که یوزر دیگه ای نداشتم! و توی لیست اخراجی ها هم نبودم! برای همین اومدم این یکی رو ساختم که با مدیران تماس بگیرم. حتی المقدور (تا جایی که می‌تونستم اسم‌ها رو پیدا کنم) به مدیران پیغام خصوصی زدم. ولی دریغ از جواب ! آی پی ها و اطلاعات لازمه رو هم ارسال کردم. حدس زدم چون با چندین آی پی وصل می‌شم بعضی وقت‌ها این مشکل رخ داده باشه.

اون زیر سایت دیدم لینک تماس با ما هست، از اونجا هم ارسال کردم، نشد. باید چه کرد؟ چگونه تماس بگیریم و این مشکل رو حل کنیم؟

persian.developer
October 22nd, 2011, 17:27
سلام به مدیران گرامی انجمن.

بنده تا پنجشنبه یوزر «camelian77» رو داشتم. همه چیز هم خوب و عالی بود تا اینکه به طور نا غافل لاگین دوباره کردم و دیدم که بعله،

ولی من که یوزر دیگه ای نداشتم! و توی لیست اخراجی ها هم نبودم! برای همین اومدم این یکی رو ساختم که با مدیران تماس بگیرم. حتی المقدور (تا جایی که می‌تونستم اسم‌ها رو پیدا کنم) به مدیران پیغام خصوصی زدم. ولی دریغ از جواب ! آی پی ها و اطلاعات لازمه رو هم ارسال کردم. حدس زدم چون با چندین آی پی وصل می‌شم بعضی وقت‌ها این مشکل رخ داده باشه.

اون زیر سایت دیدم لینک تماس با ما هست، از اونجا هم ارسال کردم، نشد. باید چه کرد؟ چگونه تماس بگیریم و این مشکل رو حل کنیم؟
دوست گرامی من پیگیر کار شما هستم نیازی نیست تاپیک باز کنید، نتیجه را بصورت خصوصی برایتان میفرستم.

persian.developer
October 22nd, 2011, 17:32
در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي‌ آنرا براي ديگر مديران ارشد ارسال نمائيد، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي‌ براي مديريت سايت‌ : ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي‌ و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود . همچنين ميتوانيد از قسمت تماس با ما براي مدير انجمنها ايميل ارسال کنيد .
تاپیک بسته شد.