ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 50.000 تا 80.000 هزار تومان جایزه برای کسی که مشکل را برطرف کند

Warez-Host.IR
October 22nd, 2011, 12:00
سلام خدمت همه دوستان و همکارن محترم

مستقیم میرم سر داستان اصلی
بعد از خرید سرور هلند ما از بابک عزیز (( توکا سرور )) یک سرور از سینگل هاپ خرید کردیم
کیفیت سرویس و پشتیبانی توکاسرور در حد مناسبی هست ولی یک مشکلی از ابتدا داشتیم , که نه تیم توکاسرور و نه پشتیبانی دیتاسنتر نتونستم رفع کنن

حالا اصل موضوع :
هرشب بین ساعت 8 تا 9 شب نتورک سرور اصلی قطع میشه
همیشه هم در یک ساعت مشخص
در زمان قطع شدن ابتدا دسترسی ما به VMware vSphere Client و Vcenter قطع میشه ولی سرورهای مجازی فعال هستن و در حال کار
بعد از حدود 30 دقیقه شبکه سرورهای مجازی هم قطع میشه و حتی اتصال از طریق SSH به سرور اصلی نیز امکان پذیر نمی باشد و مجبور به ریست سرور اصلی هستیم تا مشکل برطرف شود
و بعد از ریست تا 24 ساعت مجدد هیچ مشکلی نداریم ولی بعد از این 24 ساعت , روز از نو , روزی از نو , همان برنامه ریست و روشن کردن سرورهای مجازی

یک تیکت در توکاسرور ایجاد کردیم که فکر کنم پست هایی که بین من و بابک و کوروش رد و بدل شده به بیش از 50 تا برسه در باره این موضوع
اوایل نظر دوستان بر این بود که نسخه مجازی ساز نصب شده برای ما مشکل داره یعنی نسخه 4.1 که با اسرار پشتیبانی توکاسرور ما به نسخه 5 ارتقاء دادیم , چون هیچ چاره ای دیگه نداشتیم
بعد از ارتقاء مشکل همچنان پابرجا بود و گفتن باید هاردیسک شماره یک سرور را خالی کنید تا مجدد فرمت شود و OS مجدد نصب شود که ما باز هم این مورد را انجام دادیم ولی باز هم مشکل برطرف نشد

دیتاسنتر هم که به گفته خودشون اعلام کرده مشکل سخت افزاری نیست
OS هم که مجدد نصب و راه اندازی شده
فعلاً هیچ نظریه ای دیگه در مورد این سرور موجود نیست که به چه دلیلی قطع میشه
قبلاً هم یک تاپیک با لینک زیر برای این مورد در انجمن ایجاد کردم :
http://www.webhostingtalk.ir/f65/33070/

از نظر سخت افزار هم که هر هاردیسک نهایت 200 گیگ پر شده باشه (( 4 هاردیسک ))
حدود 10 گیگ از 24 گیگ رم سرور نیز در حال استفاده است
پردازنده هم نهایت 2 هسته کامل در حال استفاده باشه

همانطور که به توکاسرور و همکارانشون هم گفتم , به هیچ عنوان ما از این سرور در یک ماهه گذشته راضی نبودیم و کارمون شده بود سرساعت 8.30 شب ریست سرور اصلی و روشن کردن سرورهای مجازی
(( تنها خوبی که برای ما داشت این بود که تیم پشتیبانی ما با این سرور سرعت عملش در روشن کردن سرورهای مجازی بالا رفت :D ))

خوب دلیل ایجاد تاپیک :
به دلیل آنکه نه دیتاسنتر و نه فروشنده نتونستن مشکل را برای ما برطرف کنند و مجبور شدیم یک تاپیک ایجاد کنیم و یک جایزه نه چندان چشم گیر قرار بدیم که از دیگر همکاران کمک بگیریم
چون با اون چیزی که من در انجمن مشاهده کردم , مبنای کمک به هم پول هست نه چیز دیگری

به کسی که بتونه دلیل اصلی این مشکل را پیدا کنه و آن را رفع کنه حداقل 50.000 هزار تومان و حداکثر 80.000 هزار تومان تقدیم خواهد شد که باید نصب آن را بابک عزیز زحمتش را بکشه (( به جبران این یک ماهه که کاربران ما ناراضی بودن ))

حالا کسانی که واقعاً بار عملی این کار را دارند همینجا اعلام کنند تا با هم هماهنگ کنیم
همچنین خواهشاً هرکسی در تاپیک اعلام آمادگی نکنه , چون باید مشخصات سرور اصلی را من تقدیمش کنم تا بررسی کنه و به هرکسی نمی شه اعتماد کرد
از دوستان با سابقه و خوب می خوام اعلام آمادگی کنند (( اعلام آمادگی در همین تاپیک نه در پیغام خصوصی ))

----
قبل از اتمام صحبت ها باید بگم من از تیم توکاسرور راضی هستم و این تاپیک جنبه انتقاد نداره
چون اونها هم تمام سعی و تلاش خودشون را انجام دادند که مشکل برطرف شود ولی نشد
قبل از ایجاد تاپیک هم دیروز در تیکتهای خودشون اعلام کردم که چنین تاپیکی ایجاد خواهیم کرد که پستی مبنی بر مخالفت ارسال نکردند
پس دوستان در مورد توکاسرور و ... نیاز نیست نظر بدن و به مشکل سرور باید بپردازیم

منتظر هستم
موفق باشید

RezaFH
October 22nd, 2011, 12:18
سلام رحمان جان

البته بنده نه متخصص هستم و نه بار علمی به حد کافی دارم
اما موردی که به ذهنم میرسه برای این مورد شما، مشکل داشتن (یا مشکل پیدا کردن) آی پی یا gateway سرور اصلی (یا رنج آی پی ) شما هست.
این مورد رو تاحالا چک کردید ؟
برای تست یک رنج آی پی جدید میتونید بگیرید و آی پی سرور اصلی و سرورهای مجازی رو از اون رنج ست کنید تا ببینید چی میشه.

faranetwork
October 22nd, 2011, 12:46
رحمان جان من 2تا چیز به ذهنم رسیده فکر میکنم از اون ها باشه ..لطفا بیا یاهو بهت بگم

s.w.a.t
October 22nd, 2011, 12:48
رحمان جان من 2تا چیز به ذهنم رسیده فکر میکنم از اون ها باشه ..لطفا بیا یاهو بهت بگم

دوست عزیز هرچی به ذهنتون میرسه طبق قوانین باید همینجا بیان کنید تا شاید مشکل دیگران هم حل بشود!
موفق باشید

TukaNet
October 22nd, 2011, 12:54
سلام رحمان جان

اما موردی که به ذهنم میرسه برای این مورد شما، مشکل داشتن (یا مشکل پیدا کردن) آی پی یا gateway سرور اصلی (یا رنج آی پی ) شما هست.
برای تست یک رنج آی پی جدید میتونید بگیرید و آی پی سرور اصلی و سرورهای مجازی رو از اون رنج ست کنید تا ببینید چی میشه.

رضا جان فکر نمی کنم مشکل از آی پی یا گیتوی باشه ولی این مورد رو هم تست میکنیم

چون ساپورت خود سینگل هاپ هم چیز خاصی پیدا نکرد ...

Warez-Host.IR
October 22nd, 2011, 14:36
سلام رحمان جان

سلام رضا جان
در یک ماهه گذشته هر تستی را روش انجام دادیم
بنده خدا کوروش , عزیز مدتها در جی تالک با من چت کرد و وقت گذاشت ولی باز هم به نتیجه قانع کننده ای نرسیدیم

سلام
می دونید که من مدتهاست که آنلاین نمی شم در یاهو و ...
ممنون میشم همینجا راهکار ارائه کنید

منتظر نظر بقیه متخصصان صنعت هاستینگ نیز هم هستیم
موفق باشید

pardishosting
October 22nd, 2011, 15:01
مشخصات هارد سرورتون رو به صورت کامل بگید لطفا .. ؟؟

RezaFH
October 22nd, 2011, 15:35
سلام رضا جان
در یک ماهه گذشته هر تستی را روش انجام دادیم
بنده خدا کوروش , عزیز مدتها در جی تالک با من چت کرد و وقت گذاشت ولی باز هم به نتیجه قانع کننده ای نرسیدیم

از نظر بنده، این مورد بیشتر میتونه مربوط به شبکه سرور باشه و مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری نیست.
تستی که بنده گفتم رو هم بنظرم انجام بدید، حداقل میتونم بگم ضرری نخواهد داشت ;)

Warez-Host.IR
October 22nd, 2011, 15:48
از نظر بنده، این مورد بیشتر میتونه مربوط به شبکه سرور باشه و مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری نیست.
تستی که بنده گفتم رو هم بنظرم انجام بدید، حداقل میتونم بگم ضرری نخواهد داشت ;)

سلام
چشم رضا جان میگم بابک انجام بده :65:
من این روزا درگیر مراسم عروسیم :d (( خودم , مشهدی ها همه دعوتن ))
زیاد نمی رسم کارها مختلف انجام بدم , حتی پیغام خصوصی ها را دیر جواب میدم
این مورد دست خود بابکو می بوسه

موفق باشی

Warez-Host.IR
October 22nd, 2011, 16:41
پ.ن. : رحمان به ما هم شیرینی میدی ؟ :d

سلام
شیرینی هم میدیم
به شرط اینکه بیای مشهد :d
خواستی بیای بگو آدرس دقیق بدم

iMohsen
October 22nd, 2011, 17:00
احیانا برای بررسی مشکل از لاگ های سیستم هم کمک گرفتید ؟
در زمان قطعی ارتباط درخواست ها تا کجا میرسن ؟ تا دیتاسنتر ؟‌تا پورت سرور اصلی ؟ تا پورت سرور مجازی ؟
آیا شده یک بار صبر کنید ببینید بعد از قطعی ارتباط مجددا برقرار میشه یا نه ؟

چون این قطعی ارتباط ۲حالت داره .
یا این ارتباط از سمت بیرون به داخل قطع میشه که به دلیل این که سرورهای مجازی بعد از قطعی سرور اصلی هنوز ارتباطشون برقرار هست امکان بیشتری داره .
یا ارتباط از سمت داخل به بیرون قطع میشه . که قاعدتا در زمان قطعی شما باید درخواستتون در ابتدا تا سرور اصلی و در قدم بعدی به سرور های مجازی نرسه .

Warez-Host.IR
October 22nd, 2011, 17:11
آیا شده یک بار صبر کنید ببینید بعد از قطعی ارتباط مجددا برقرار میشه یا نه ؟

سلام
ممنون از نظرت
بله زیاد صبر کردیم یک بار حدوداً 5 ساعت ولی فایده ای نداشت

به دلیل این که سرورهای مجازی بعد از قطعی سرور اصلی هنوز ارتباطشون برقرار هست امکان بیشتری داره .
فکر کنم این قسمت را من بد توضیح دادم
شما اینطوری فرض کنید:
سرور به درستی داره کار میکنی بدون هیچ مشکلی
بعد یکباره برنامه VMware vSphere Client که به سرور متصل بوده قطع میشه
در همان لحظه به سرورمجازی خودتون که Vcenter روی آن نصب هست مراجعه میکنید که از داخل اون هم قطع شده
بعد ای پی سرورهای مجازی و ای پی سرور اصلی را پینگ گرفتیم که به درستی پینگ میداد
چند عدد از سرورهای مجازی میکروتیک و لینوکس را هم از طریق وارد کردن ای پی در مرورگر مشاهده کردم که هنوز فعال بودن و مشکلی نداشتن
در این زمان فقط VMware vSphere Client و Vcenter نمی تونن به سرور متصل بشن ولی بقیه موارد درسته
بعد از حدود 10 تا 20 دقیقه شاید هم 10 تا 15 دقیقه یکباره سرورهای مجازی از دسترس خارج میشن و پینگ هم ندارن
این حالت تا زمانی باقی خواهند ماند که سرور اصلی ریست شود

موفق باشید

faranetwork
October 22nd, 2011, 18:28
1- تا حالا ساعت سرور رو عوض کردی؟؟ مثلا ساعت 8 قطع میشه شما ساعت 7 که شد سرور رو ساعتش رو عوض کنی بزاری رو 10 /...امتحان کردی؟؟؟؟
2- سرور هات به گیت وی دیتاسنتر وصل هست/؟؟ یا یک میکروتیک ساختی همه رو به اون وصل کردی؟

پ.ن : واسه عروسی ما که مشهد هستیم..دعوت کن بیایم...واسه عروس کشون هم میگم بچه های پیست بیان + خودم یک حالی بدیم :دی

Warez-Host.IR
October 22nd, 2011, 18:42
1- تا حالا ساعت سرور رو عوض کردی؟؟ مثلا ساعت 8 قطع میشه شما ساعت 7 که شد سرور رو ساعتش رو عوض کنی بزاری رو 10 /...امتحان کردی؟؟؟؟

سلام
فکر کنم یک بار کوروش تست کرد و بعد از این کار مشکلی تا 24 ساعت نداشتیم

پ.ن : واسه عروسی ما که مشهد هستیم..دعوت کن بیایم...واسه عروس کشون هم میگم بچه های پیست بیان + خودم یک حالی بدیم :دی
آدرس واست فرستادم
بیای خوشحال میشیم

موفق باشی

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

فعلاً میخوایم یک مورد جدید را تست کنیم
گفتن هاردیسک ها را روی یک سرور جدید منتقل می کنند تا ببینیم مشکل رفع میشه یا نه :d
شدیم موش آزمایشگاهی سینگل هاپ

faranetwork
October 22nd, 2011, 18:47
سلام
فکر کنم یک بار کوروش تست کرد و بعد از این کار مشکلی تا 24 ساعت نداشتیم

آدرس واست فرستادم
بیای خوشحال میشیم

موفق باشی

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

فعلاً میخوایم یک مورد جدید را تست کنیم
گفتن هاردیسک ها را روی یک سرور جدید منتقل می کنند تا ببینیم مشکل رفع میشه یا نه :d
شدیم موش آزمایشگاهی سینگل هاپ

خوب رحمان شما یک cron job تعریف کن که ساعت 7 که شد ساعت سرور رو به 10 تغییر بده

Warez-Host.IR
October 22nd, 2011, 18:56
خوب رحمان شما یک cron job تعریف کن که ساعت 7 که شد ساعت سرور رو به 10 تغییر بده

سلام
مشکل اساسی باید درست بشه
باید یک دلیل قانع کننده برای این مورد باشه
من برم واسه کاربرا ایمیل بزنم که سرور آمریکا یک ساعتی قطع میشه تا هاردیسک ها را روی یک سرور جدید بزارن
باز پس فردا ملت همیشه در صحنه نیان انتقاد کنن

موفق باشی

astro.alireza
October 22nd, 2011, 19:17
سلام
این مورد ربطی به سرور و دیتاسنتر نداره و مشکل از وی پی اس های شماست که اختلال ایجاد کردند
من هم از توکا سرور سرویس دارم و موارد مشابه رو با کمک آقا بابک حل کردیم. نمی دونم چرا من رو معرفی نکردند تا مشکل رو حل کنیم.
شما به شماره من زنگ بزنید تا مشکل رو سریعتر حل کنیم
۰۹۳۷۲۲۳۱۰۶۷

iMohsen
October 22nd, 2011, 19:41
شما اینطوری فرض کنید:
سرور به درستی داره کار میکنی بدون هیچ مشکلی
بعد یکباره برنامه VMware vSphere Client که به سرور متصل بوده قطع میشه
در همان لحظه به سرورمجازی خودتون که Vcenter روی آن نصب هست مراجعه میکنید که از داخل اون هم قطع شده
بعد ای پی سرورهای مجازی و ای پی سرور اصلی را پینگ گرفتیم که به درستی پینگ میداد
چند عدد از سرورهای مجازی میکروتیک و لینوکس را هم از طریق وارد کردن ای پی در مرورگر مشاهده کردم که هنوز فعال بودن و مشکلی نداشتن
در این زمان فقط VMware vSphere Client و Vcenter نمی تونن به سرور متصل بشن ولی بقیه موارد درسته
بعد از حدود 10 تا 20 دقیقه شاید هم 10 تا 15 دقیقه یکباره سرورهای مجازی از دسترس خارج میشن و پینگ هم ندارن
این حالت تا زمانی باقی خواهند ماند که سرور اصلی ریست شود

خب این حالت دقیقا شبیه حالتی هست که سرور اصلی esx 4.1 میخواد ریستارت بشه . اول سرور اصلی قطع میشه . بعد vm ها استاپ میشن .

برای اطمینان یک بار بعد از قطع ارتباط لاگ سیستم رو بررسی کنید . مسلما اونجا نشانی از مشکل پیدا میکنید 100%

Warez-Host.IR
October 22nd, 2011, 19:45
سلام
برای کاربران ایمیل فرستادیم که امشب ساعت 7.20 دقیقه دیتاسنتر هاردیسک های سرور را به یک سرور جدید منتقل می کنه
حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم قطعی باید داشته باشیم

جناب تکمیلی ما نسبت به شما ارادت خاصی داریم , یک روز شما تیکت ارسال نکنی , تیم پشتیبانی بیکار می مونه :d

موفق باشید

faranetwork
October 22nd, 2011, 20:44
رحمان جان همونطور که توی پیام خصوصی گفتم ...اینجا میگم بقیه هم بدونن...
به نظر من در درجه اول همون cronjobهست...در مرحله دوم اگه روی سرور جدید هم در یک ساعت خاص این اتفاق بیفته دقت کن ممکن هست ساعت سرور جدید با این یکی کی نباشه...واسه همین ممکن هست یکی از وی پی اس ها در ساعت مثلا 8 یک چیزی ران میکنه ...که سرور بهم میریزه..که باید ببینی کدوم یوزر فشار میاره تو اون لحظه

Warez-Host.IR
October 22nd, 2011, 20:52
سلام رحمان جان. آدرس رو پ.خ کن . من مشهد هستم میام اونجا از نزدیک میشه بهتر صحبت و مشکل رو تو عروسی با هم حل میکنیم:d

چشم حتماً
پیغام خصوصی کردم

رحمان جان همونطور که توی پیام خصوصی گفتم ...اینجا میگم بقیه هم بدونن...
به نظر من در درجه اول همون cronjobهست...در مرحله دوم اگه روی سرور جدید هم در یک ساعت خاص این اتفاق بیفته دقت کن ممکن هست ساعت سرور جدید با این یکی کی نباشه...واسه همین ممکن هست یکی از وی پی اس ها در ساعت مثلا 8 یک چیزی ران میکنه ...که سرور بهم میریزه..که باید ببینی کدوم یوزر فشار میاره تو اون لحظه
ممنون از نظرت
ببینیم بعد از انتقال چی پیش میاد
اطلاع میدم

موفق باشید

Warez-Host.IR
October 22nd, 2011, 21:02
خیلی مخلسیــــــــــــــم.
آقا به خدا میریزن سرم . =((
حالا با همه این تفاسیر درست میشه ؟
تازشم :65: من امروز ودیروز تیکت نزدم .... ما مبتدی هستیم :دی
هنوز شروع نکردین واسه هارد ؟؟؟

سلام
هنوز شروع نشده به صورت ایمیل به کاربران اطلاع رسانی میکنیم

موفق باشید

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

حالا رحمان جان به سلامتی عروسی خودت هست یا اقوام؟

سلام
آقا این موضوع رو بیخیال بشیم , الان مصطفی میاد به هممون اخطار میده :d
** خودم **

موفق باشید

delta
October 23rd, 2011, 02:17
از من میپرسی aria میتونه کمکت کنه... یادمه رو سرورهای فضاها بودیم که همچین مشکلی پیش میومد.دقیقا سر ساعت 10 شب تا 1 شب قطع میشد و کند میشه و شبکه میخوابید.بعدش هم فضاها نتونست مشکلش رو برطرف کنه و بعدا معلوم شد سرورها رو از aria گرفته که کمکش کرد مشکل رو ( با دعوا و تاپیک های مختلف) حل کرد.. حالا یه پ خ به آریا بده شاید کمکت کنه...

TukaNet
October 23rd, 2011, 03:23
سلام
من هم از توکا سرور سرویس می گیرم و مورد مشابه زیاد بوده که خودم حلش کردم!
تعجب می کنم آقا بابک واسه چی من رو معرفی نکردند!
شما به شماره من زنگ بزنید تا با هم صحبت کنیم
۰۹۳۷۲۲۳۱۰۶۷

با این کارا مشکل سرور شما حل نمی شه.
در کل اگه نتیجه نگرفتید راه حل بنده پاسخ گوی شما هست. می تونید تماس بگیرید
با تشکر

اولا که این رفتار شما از شان انجمن به دور هست ولی ...

در ثانی اصلا سروی که شما دارید دارای سخت افزار دیگری هست و ....

از طرفی تیکت های شما موجود هست ، شما حتی یک بار هم در مورد چنین مشکلی تیکت نزدید !

در ضمن نیاز باشه تمام تیکت ها رو پابلیک میکنم تا قضیه کاملا مشخص بشه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا پیشنهاد بنده اگر مشکل با تغییر سخت افزار حل شد (در حال انجام هست) که خدا رو شکر میکنیم

ولی اگر مشکل حل نشد ، بنده کل مبلغ جایزه رو تقبل میکنم ( 100 هزار تومان ) تا شما مشکل رو حل کنید

پ.ن. : بحث بیشتر از بار فنی کشید شد به عروسی و کل کل و ... :|

Hostpolis
October 23rd, 2011, 03:40
سلام خدمت همگی،

برای بررسی مساله اطلاعات بیشتری نیاز هست طبیعتا ولی فقط چند تجربه ای که ما داشتیم رو باهاتون به اشتراک میگذارم تا شاید کمکی باشه.

1- بحث کرون که دوستان دیگه اشاره کردن خیلی معمول هست. سرویس هایی که حالت کرون دارند هم مارو خیلی ازار دادند. مثل بک آپ سی پانل. وقتی آی نود یک اکانت خیلی زیاد باشه و همه چی روی یک سرور باشه ، سرور توی لوپ میوفته و جالب اینجاست که نتورک قطع شده برای ما. این مورد رو روی سرور سنت او اس دیدم البته.

2- دوستان توکایی، میتونید تحقیق کنید که روی این سوئیچ سرور دیگه ای دارید یا نه؟ مدل سوئیچ رو هم اگر میشه دربیارید.

3- وی ام ویر رو شما اپگرید کردید. نتیجه اینه که این یه باگ نیست توی وی ام ویر. وی ام ویر بصورت کانتینر هست و فول ویرچوالایزیشن نداره. بنابراین هر وی پی اس شما میتونه این فشار رو بیاره. به عنوان مثال یه اسکریپت مثل شیرترونیکس که معمول شده پروسس های اوپتیماز نشده اس کیو ال داره. حالا اگه یکی از این کوئری ها توی لوپ بیوفته این مورد پیش میاد. ولی تاثیرش روی پردازنده هست نه رم.
برای این موارد یه پروسس مانیتور روی وی پی اس های لینوکسیتون نصب کنید که لود رو ببینید موقع کرش کردن چی بالا میبره.

امیدوارم کمکی کرده باشم. موفق باشید.

astro.alireza
October 23rd, 2011, 03:52
اولا که این رفتار شما از شان انجمن به دور هست ولی ...

در ثانی اصلا سروی که شما دارید دارای سخت افزار دیگری هست و ....

از طرفی تیکت های شما موجود هست ، شما حتی یک بار هم در مورد چنین مشکلی تیکت نزدید !

در ضمن نیاز باشه تمام تیکت ها رو پابلیک میکنم تا قضیه کاملا مشخص بشه

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا پیشنهاد بنده اگر مشکل با تغییر سخت افزار حل شد (در حال انجام هست) که خدا رو شکر میکنیم

ولی اگر مشکل حل نشد ، بنده کل مبلغ جایزه رو تقبل میکنم ( 100 هزار تومان ) تا شما مشکل رو حل کنید

سلام آقای علمدار
اولا قصد بنده فقط کمک به ایشون بود نه چیز دیگه. هم به ایشون پیام خصوصی دادم هم تو یاهو مسنجر پی ام دادم و هم به شما تیکت زدم. شماره هم دادم تا بشه در سریعترین زمان ممکن مشکل رو حل کرد وگرنه قصد دیگه ای نبود.
دوما مشکل ایشون همونطوری که به شما گفتم نه به شما نه به دیتاسنتر و نه به خود سرور مربوط نمی شه بلکه مشکل ایشون خرابکاری وی پی اس هایی هست که توی شبکه سرور ایشون مشکل ایجاد کردند. حداقل خود من ماهی ۲ بار با چنین موضوعی مواجه می شم و سر این موضوع اینقدر با تجربه شدم که حد نداره :d در ضمن شما می تونید در مورد داون تایم هایی که تو سرورهای من به خاطر چنین موضوعی پیش میاد سوال کنید که حرفام رو تایید می کنند!
سوما کیفیت خدمات شما کاملا مطلوب هست و تا به حال من راضی بودم و به بقیه دوستان هم که سراغ سرور اختصاصی گرفتند سایت شما رو معرفی کردم. اگه خلاف این بود خودم ۲ تا سرور با اون قیمت از شما نمی گرفتم
چهارما اگه تاپیک های من موجب سوتفاهم شده من از شما معذرت می خوام و الان نسبت به ویرایش محتوای تاپیک ها اقدام می کنم.
امیدوارم همه چی به خوبی و خوشی تموم شه و عروس و دوماد به پای هم پیر شن

TukaNet
October 23rd, 2011, 04:35
سلام خدمت همگی،

برای بررسی مساله اطلاعات بیشتری نیاز هست طبیعتا ولی فقط چند تجربه ای که ما داشتیم رو باهاتون به اشتراک میگذارم تا شاید کمکی باشه.

1- بحث کرون که دوستان دیگه اشاره کردن خیلی معمول هست. سرویس هایی که حالت کرون دارند هم مارو خیلی ازار دادند. مثل بک آپ سی پانل. وقتی آی نود یک اکانت خیلی زیاد باشه و همه چی روی یک سرور باشه ، سرور توی لوپ میوفته و جالب اینجاست که نتورک قطع شده برای ما. این مورد رو روی سرور سنت او اس دیدم البته.

2- دوستان توکایی، میتونید تحقیق کنید که روی این سوئیچ سرور دیگه ای دارید یا نه؟ مدل سوئیچ رو هم اگر میشه دربیارید.

3- وی ام ویر رو شما اپگرید کردید. نتیجه اینه که این یه باگ نیست توی وی ام ویر. وی ام ویر بصورت کانتینر هست و فول ویرچوالایزیشن نداره. بنابراین هر وی پی اس شما میتونه این فشار رو بیاره. به عنوان مثال یه اسکریپت مثل شیرترونیکس که معمول شده پروسس های اوپتیماز نشده اس کیو ال داره. حالا اگه یکی از این کوئری ها توی لوپ بیوفته این مورد پیش میاد. ولی تاثیرش روی پردازنده هست نه رم.
برای این موارد یه پروسس مانیتور روی وی پی اس های لینوکسیتون نصب کنید که لود رو ببینید موقع کرش کردن چی بالا میبره.

امیدوارم کمکی کرده باشم. موفق باشید.

ممنون جناب راستگو ، بحث کرون تقریبا منتفی هست چون طبق گراف های موجود در زمانی که این مشکل به وجود میاد اصلا فشاری روی سرور نیست !

از طرف سوئیچ هم نبود چون نه سایر سرورها این مشکل رو داشتند و نه مشکل ما مربوط به سوئیچ بود و همیشه با ریبوت سرور همه چیز حالت عالی پیدا میکرد

در ضمن نمی دونم شما چقدر با وی ام ویر کار کردید ولی هم میشه وی پی اس ها رو کاملا لیمیت کرد و هم گراف دقیق از رِسورس های وی پی اس ها داشت

به هر حال واقعا از شما تشکر میکنم که وقت گذاشتید و نظرات علمی و فنی خودتون رو بیان کردید

سلام آقای علمدار
اولا قصد بنده فقط کمک به ایشون بود نه چیز دیگه. هم به ایشون پیام خصوصی دادم هم تو یاهو مسنجر پی ام دادم و هم به شما تیکت زدم. شماره هم دادم تا بشه در سریعترین زمان ممکن مشکل رو حل کرد وگرنه قصد دیگه ای نبود.
دوما مشکل ایشون همونطوری که به شما گفتم نه به شما نه به دیتاسنتر و نه به خود سرور مربوط نمی شه بلکه مشکل ایشون خرابکاری وی پی اس هایی هست که توی شبکه سرور ایشون مشکل ایجاد کردند. حداقل خود من ماهی ۲ بار با چنین موضوعی مواجه می شم و سر این موضوع اینقدر با تجربه شدم که حد نداره :d در ضمن شما می تونید در مورد داون تایم هایی که تو سرورهای من به خاطر چنین موضوعی پیش میاد سوال کنید که حرفام رو تایید می کنند!
سوما کیفیت خدمات شما کاملا مطلوب هست و تا به حال من راضی بودم و به بقیه دوستان هم که سراغ سرور اختصاصی گرفتند سایت شما رو معرفی کردم. اگه خلاف این بود خودم ۲ تا سرور با اون قیمت از شما نمی گرفتم
چهارما اگه تاپیک های من موجب سوتفاهم شده من از شما معذرت می خوام و الان نسبت به ویرایش محتوای تاپیک ها اقدام می کنم.
امیدوارم همه چی به خوبی و خوشی تموم شه و عروس و دوماد به پای هم پیر شن

جواب چهارما : بحث ناراحت شدن یا نشدن بنده نیست ، وقتی تاپیکی به این مرحله رسیده انتظار میره هر کس نظر و علمی رو که داره به اشتراک بگذاره تا همه استفاده کنند

شاید این مشکل برای سایر اعضای انجمن هم اتفاق بیافته و با استفاده از همین تاپیک و راهنمایی های امثال من و شما مشکل به راحتی حل بشه ( i know , you know , we know )

در مورد سرور هم عرض کردم فعلا در حال تغییر کل سخت افزار هستیم ، باز هم اگر مشکل حل نشد از راه حلی که شما فرمودید استفاده میکنیم ، از اطمینان و برخورد شما تشکر می کنم :)

amiry
October 23rd, 2011, 05:52
جناب وارز هاست عزیز یه نگاهی به تنظیمات بایوس سرورتون بندازید احتمال قوی مشکل از اونجا باشه ! ولی اینکه اول سرورتون داون می شه بعد وی پی اس ها عجیبه یا باید کلا داون بشه همشون یا نشن به احتمال خیلی قوی مشکل از نتورکینگ جایی هست که سرورتون رو گرفتید از سنل سرور خریداری کردید؟

Aria
October 23rd, 2011, 07:23
از من میپرسی aria میتونه کمکت کنه... یادمه رو سرورهای فضاها بودیم که همچین مشکلی پیش میومد.دقیقا سر ساعت 10 شب تا 1 شب قطع میشد و کند میشه و شبکه میخوابید.بعدش هم فضاها نتونست مشکلش رو برطرف کنه و بعدا معلوم شد سرورها رو از aria گرفته که کمکش کرد مشکل رو ( با دعوا و تاپیک های مختلف) حل کرد.. حالا یه پ خ به آریا بده شاید کمکت کنه...

سلام.

بنده خاطرم نیست با کسی -دعوا- کرده باشم. روش کاری ما و همه سرویس دهنده ها مشخص هست، سرویس Self Managed می بایست توسط کاربر مدیریت و اشکال یابی بشه و در این حالت تنها مشکلات سخت افزار و شبکه بر عهده سرویس دهنده خواهد بود و اگر کاربر با پرداخت هزینه سرویس Self Managed انتظار دریافت سرویس مدیریت شده داشته باشند، مشخصاً این درخواست رد خواهد شد چون در صورت انجام کار ایشان، وقتی که می بایست برای کاربرانی که هزینه سرویس Full Managed رو پرداخت کردند بزاریم، برای کار ایشان استفاده خواهد شد و حق کاربرانی که سرویس مدیریت شده خریداری کردند زیر پا گذاشته میشه و این یک خیانت در تجارت به حساب میاد، پیشنهاد می کنم به این مورد کمی فکر کنید.

اما در مورد مشکل آقای رحمان، فکر می کنم -جایزه- کلمه مناسبی نباشه و در واقع لفظ صحیح در این مورد پرداخت admin fee خواهد بود.

اگر مشکلتون حل نشد، مشخصات رورود به سرور اصلی به همراه یک KVM رو در اختیار بنده قرار بدید تا مورد رو بررسی و برطرف کنم که فکر کنم حدوداً 30 دقیقه کار خواهد داشت و هزینه این کار 50 دلار خواهد بود که هزینه تنها در صورت حل مشکل دریافت خواهد شد.

با تشکر.

Warez-Host.IR
October 23rd, 2011, 10:00
اما در مورد مشکل آقای رحمان، فکر می کنم -جایزه- کلمه مناسبی نباشه و در واقع لفظ صحیح در این مورد پرداخت admin fee خواهد بود.

اگر مشکلتون حل نشد، مشخصات رورود به سرور اصلی به همراه یک kvm رو در اختیار بنده قرار بدید تا مورد رو بررسی و برطرف کنم که فکر کنم حدوداً 30 دقیقه کار خواهد داشت و هزینه این کار 50 دلار خواهد بود که هزینه تنها در صورت حل مشکل دریافت خواهد شد.

با تشکر.

سلام آریا جان
مشکل هزینه نیست و با کمال میل تقدیم خواهم کرد
دوستان گفتن بزاریم انتقال هاردیسک ها به سرور جدید انجام بشه بعد اگر مشکل رفع نشد به راه حل های دوستان اقدام کنیم
همچنین من در مورد اعتماد به شما و علم شما شکی ندارم و در صورتی که مشکل رفع نشد با این مورد در مورد kvm با بابک هماهنگ میکنم

بابک بچه ها را چی کار داری میخوان بیان یک شب دور هم باشیم ;)

موفق باشید

iMohsen
October 23rd, 2011, 12:33
خیلی جالبه که به کاربران تذکر داده میشه که سولوشن خودشون رو در این تاپیک مطرح کنند اما مدیران انجمن روش پیشنهادی خودشون رو در قالب ادمین فی مطرح میکنند .

انشالله که مشکل شما هم سریعا برطرف میشه .

Aria
October 23rd, 2011, 12:52
خیلی جالبه که به کاربران تذکر داده میشه که سولوشن خودشون رو در این تاپیک مطرح کنند اما مدیران انجمن روش پیشنهادی خودشون رو در قالب ادمین فی مطرح میکنند .

انشالله که مشکل شما هم سریعا برطرف میشه .

کاربر درخواست حل مشکل رو کردند به همراه پرداخت هزینه و تنها به همین دلیل هست که بنده در این تاپیک شرکت کردم.

دلیلی برای انجام کاری که سالها برای یادگرفتنش تلاش کردم و سختی کشیدم، به صورت رایگان نمی بینم و اگر منظور شما این هست، متاسفانه شخص مورد نظر شما بنده نیستم چون هیچ گاه انتظار صدقه از کسی رو نداشتم و به کسی هم صدقه نمیدم مگر از نیازمند بودنش اطمینان داشته باشم.

شخصاً به کلفت کردن هر چه بیشتر گردن کلفتان اعتقادی ندارم ... اما این اعتقاد بنده هست فقط ;)

با تشکر.

rn4j1m1
October 23rd, 2011, 12:55
رحمان مشکل حل شد ؟
توی لاگ های vcenter چیز خاصی نمیبینی ؟
پ.ن : من هم دعوت کن خوب :d

astro.alireza
October 23rd, 2011, 13:23
سلام آریا جان
مشکل هزینه نیست و با کمال میل تقدیم خواهم کرد
دوستان گفتن بزاریم انتقال هاردیسک ها به سرور جدید انجام بشه بعد اگر مشکل رفع نشد به راه حل های دوستان اقدام کنیم
همچنین من در مورد اعتماد به شما و علم شما شکی ندارم و در صورتی که مشکل رفع نشد با این مورد در مورد kvm با بابک هماهنگ میکنم

بابک بچه ها را چی کار داری میخوان بیان یک شب دور هم باشیم ;)

موفق باشید
امیدوارم حل شه مشکلتون ولی اگر حل نشد kvm لازم نیست. شما سرور رو ریستارت کنید تا بالا بیاد ولی وی پی اس ها رو روشن نکنید. بعد به من یا بقیه دوستان که اطلاع دارند بگید تا از طریق همون کنسول vsphere نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.
خیلی خوب شد که این مشکل دوستان رو به جالش کشید در اینجا تا بدونند که یه مشکل اساسی توی شبکه داخلی esxi وحود داره. قبلا که این مشکل واسه من پیش اومده بود تو همین انجمن واسه دیباگ کردن اون تاپیک زدم ولی کسی نظری نداد ولی فکر می کنم باید تغییرات عمده ای توی شبکه esxi داده بشه تا این مشکلات پیش نیاد. این هم از تاپیک های ایجاد شده:
http://www.webhostingtalk.ir/f65/30555/
http://www.webhostingtalk.ir/f64/28318/

goldcom2
October 23rd, 2011, 15:56
معمولا وقتی یوزری CPU رو Overload میکنه این مشکل در سرور و مجازی ساز پیش میاد. برای من هم چند باز این مشکل پیش اومده

PDhost.net
October 23rd, 2011, 18:26
سلام . دو تا سوال . یکی اینکه آیا شبکه شما از arp استفاده می کنه مثل ovh ? یا giga-international زمانی که شما می خواهید شبکه سرور رو تعریف کنید حتما باید مک آدرس و arp , ... رو هم تنظیم کنید یا فقط با آی پی سرور متصل میشه ؟
2- اینکه آیا شما kvm over ip دارید ؟ زمانی که سرور هنگ میکنه یا نتورک و پینگش رو از دست میده کنسول سرور رو میتونید ببینید و از طریق kvm با سرور کار کنید ؟

HyperServer
October 23rd, 2011, 18:47
سلام رحمان جان ...

نظر شخصی بنده هم بحث شبکه هستش...

ببینید IP Conflict دارید یا نه ...
همچنین تنظیمات شبکه سرور رو از vCenter چک کنید و با سایر سرورهای داخل vCenter مقایسه کنید...

ما هم همچین مشکلی رو روی سرور سوئیس داریم که هر از گاهی چیش میاد...دقیقا ساعت 9 صبح سرور و تمام سرور های مجازی پینگشون میره...در حالی که سرور اصلی آپ هست

Aria
October 23rd, 2011, 19:39
مثل اینکه همه این مشکل مشترک رو دارن !

برام سوال شده این همه ESXi کار هنوز نمی دونند که باید management network رو به حالت Isolate تنظیم کرد که این موارد پیش نیاد ؟!

من که هر موقع گفتم ESX/ESXi تنظیمات داره و همینجوری نمیشه OS رو نصب کنید و برید بدید دست مشتری بدبخت، همه گفتند ما همین کارو می کنیم و میشه و مشکلی نیست ...

رک بودن من رو ببخشید (یا نبخشید - تفاوتی نداره) ولی سرویس دهنده ایرانی روزی موفق میشه که به غیر از پول به چیز دیگه هم فکر کنه!

موفق باشید.

makh000f
October 25th, 2011, 00:48
چندین بار من همین مشکل رو با isolate حل کردم اما بهتره قبل اینکه توش سرور create کنید این تنظیمات رو انجام بدهید از آریا سپاس گزاریم.

astro.alireza
October 25th, 2011, 01:20
مثل اینکه همه این مشکل مشترک رو دارن !

برام سوال شده این همه ESXi کار هنوز نمی دونند که باید management network رو به حالت Isolate تنظیم کرد که این موارد پیش نیاد ؟!

من که هر موقع گفتم ESX/ESXi تنظیمات داره و همینجوری نمیشه OS رو نصب کنید و برید بدید دست مشتری بدبخت، همه گفتند ما همین کارو می کنیم و میشه و مشکلی نیست ...

رک بودن من رو ببخشید (یا نبخشید - تفاوتی نداره) ولی سرویس دهنده ایرانی روزی موفق میشه که به غیر از پول به چیز دیگه هم فکر کنه!

موفق باشید.
می شه در مورد این موضوع توضیح بدید؟ من قبلا واسه راه حل این مساله تاپیک زده بودم ولی کسی جوابی نداد.
ممنون

TukaNet
October 25th, 2011, 01:51
سرور بعد از گذشت 3 روز مشکلی نداره :)

فکر کنم مشکل به طور کامل حل شده باشه

پ.ن. : تاپیک دچار مشکل شده ؟ من پست های آخر رو نمی بینم !

Aria
October 25th, 2011, 01:52
می شه در مورد این موضوع توضیح بدید؟ من قبلا واسه راه حل این مساله تاپیک زده بودم ولی کسی جوابی نداد.
ممنون

بزارید براتون گوگل کنم ...

Let me google that for you (http://lmgtfy.com/?q=how+to+isolate+esxi+management+network)

با تشکر.

TukaNet
October 25th, 2011, 02:31
آریا جان به نکته های خوبی اشاره میکنی ولی ایزولیت کردن هم مطمئنا نیاز به پیش نیازهایی داره

در ضمن جدای بحث فنی ، فکر نمی کنم کاربران ایرانی حاظر باشند مبالغی که باید برای این پروسه پرداخت کنند رو بپردازند

از طرفی شبکه ایزولیت شده روی ESXi نیاز به اطلاعات فنی کامل داره تا اپراتور هنگام کار دچار مشکل نشه که این موارد اطلاعات فنی بالایی رو می طلبه

Warez-Host.IR
October 25th, 2011, 10:19
سلام
پست ها مقداری زیاده و به علت کمبود وقت نمی تونن همه را پاسخ بدم
بله همونطور که بابک عزیز فرمودند در 48 ساعت گذشته مشکلی نداشتیم
در مورد اون جمله ای که دوستمون گفتن :

نباید هیچ زمان از کسی توقع انجام کاری به صورت رایگان داشته باشیم , حتی هرچند کوچک
آریا عزیز هم تا امروز به ما , به اندازه کافی لطف داشتند و همینقدر که اعلام کردند که توان انجام این کار را دارند و در کنار اون به ما راهنمایی کردن , لطف بزرگی بود

موفق باشید

پ.ن :
بهتره اینقدر به مسائل حاشیه ای نپردازیم , با این بحث ها آخرش میخوایم به کجا برسیم

iMohsen
October 25th, 2011, 11:01
من اطلاعات کافی در مورد ایزوله کردن نودها رو esx/esxi ندارم . اما طبق مطالبی که خوندم به نظر میاد در esxi 4.1 بعد از ایزوله شدن و در زمان قطع ارتباط سرور اصلی vm ها shutdown میشن ( البته آپدیتی ارایه شده بود که این رویه رو تغییر میداد و اجازه میداد vm ها کماکان به کارشون ادامه بدن ) آیا من این مورد رو درست متوجه شدم‌؟

AmirHosein
October 25th, 2011, 11:05
سلام
پست ها مقداری زیاده و به علت کمبود وقت نمی تونن همه را پاسخ بدم
بله همونطور که بابک عزیز فرمودند در 48 ساعت گذشته مشکلی نداشتیم
در مورد اون جمله ای که دوستمون گفتن :

نباید هیچ زمان از کسی توقع انجام کاری به صورت رایگان داشته باشیم , حتی هرچند کوچک
آریا عزیز هم تا امروز به ما , به اندازه کافی لطف داشتند و همینقدر که اعلام کردند که توان انجام این کار را دارند و در کنار اون به ما راهنمایی کردن , لطف بزرگی بود

موفق باشید

پ.ن :
بهتره اینقدر به مسائل حاشیه ای نپردازیم , با این بحث ها آخرش میخوایم به کجا برسیم

رحمان عزیز مشکلتون برطرف شده؟

Warez-Host.IR
October 25th, 2011, 11:56
رحمان عزیز مشکلتون برطرف شده؟

سلام امیر جان
در 44 ساعت گذشته که من خودم مانیتور کردم هیچ مشکلی نداشتیم

uptime: 44h 24min 4sec
البته هفته پیش هم یک بار 48 ساعت بدون مشکل بود , بعد بابک آمد گفت :
رحمان مشکلت برطرف شده
دقیقاً فرداش قطع شد :d
به همین دلیل گفتم تا فردا هم صبر کنم و حداقل 72 ساعت بگذره و بعد خبری 100% را بدم

موفق باشید

PDhost.net
October 26th, 2011, 02:00
سلام آخر راه حل چی بود ؟ مشکل رو متوجه شدید ؟

ViToN
October 26th, 2011, 02:07
۴تاپست بالاتر رو بد نبود یه چک میکردید ...

Let me google that for you (http://lmgtfy.com/?q=how+to+isolate+esxi+management+network)

TukaNet
October 26th, 2011, 02:56

والله انقدر رو سرور کار کردیم که تقریبا میشه گفت آخرش هم معلوم نشد چی بود مشکل

تا جایی که مشخص شد یک یا یک سری پراسس در زمانی خاص باعث این مورد میشدند

البته به احتمال بسیار زیاد مشکل مربوط به یکی از وی پی اس های هاست شده بوده

چون نه مشکل از سخت افزار بود و نه از سیستم عامل یا کانفیگ سیستم عامل !

۴تاپست بالاتر رو بد نبود یه چک میکردید ...

نه ، ربطی به ایزولیت کردن نداشت

---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------

من اطلاعات کافی در مورد ایزوله کردن نودها رو esx/esxi ندارم . اما طبق مطالبی که خوندم به نظر میاد در esxi 4.1 بعد از ایزوله شدن و در زمان قطع ارتباط سرور اصلی vm ها shutdown میشن ( البته آپدیتی ارایه شده بود که این رویه رو تغییر میداد و اجازه میداد vm ها کماکان به کارشون ادامه بدن ) آیا من این مورد رو درست متوجه شدم‌؟

ایزولیت شدن نتورک اصلا ربطی به پاور وی ام ها نداره

vmware hypervisor از این نظر میشه گفت خیلی هم خوب و کامل هم هست

Aria
October 26th, 2011, 09:17
سلام.

هیچ مجازی سازی به صورت out of the box آماده استفاده نیست ... هر کس همچین فکری می کنه مبتدی بودن خودش رو نشون میده!

Isolate کردن شبکه ESX/ESXi تنها یکی از مراحل پیش پا افتاده ای هست که در مراحل نصب سرور مجازی ساز باید رعایت و اجرا بشه و حدوداً 10 مرحله هست که باید به صورت کامل و دقیق انجام بشند تا سرور آماده سرویس دهی بشه.

همینطور لازم به ذکر هست که ESXi یک محصول رایگان هست و در اصل برای Productive Environment نباید استفاده بشه چون هیچ گونه پشتیبانی ای نداره.

ما کاربرانی داشتیم که از ESX استفاده می کردند و لایسنس خریداری کرده بودند و در صورت بروز مشکل با یک تماس تلفنی به شرکت vmware در کمتر از 1 ساعت بدترین مشکلاتشون حل شده بود و این معنی تجارت صحیح هست، کمی فکر کنید!

با تشکر.

Warez-Host.IR
October 26th, 2011, 12:32
سلام
تشکر از همه دوستان

uptime: 69h 3min 24sec
مشکلی در زمان اعلام شده ایجاد نشده است
تنها موردی که دیدم سرور از وی سنتر قطع شده بود با همان پیغام قدیم که مربوط به ssl بود که مجدد متصل کردیم
به جز این مورد مشکلی دیگه نداشتیم

موفق باشید

Warez-Host.IR
October 27th, 2011, 12:23
سلام آریا جان
ممنون میشم که هر زمان آنلاین شدی یک پیام تو جی تالک به من بدی
به قول دوستان دیتاسنتر که بچه نیست و مشکل از طرف منه و باید خودم فکری به حال مشکل خودم کنم

ممنون
منتظر هستم

Aria
October 27th, 2011, 15:12
سلام.

مشکلی پیش اومده ؟ بنده در gtalk شما رو online نمی بینم.

با تشکر.

Warez-Host.IR
October 27th, 2011, 16:01
سلام
تشکر آریا جان تا چند دقیقه دیگه مزاحمت میشم

موفق باشی

shahmoradi
November 4th, 2011, 23:36
ببخشیدا این تاپیکو بالا اوردم !
چون مشکلشون حل نشده
یه چیزی هم به ذهنم رسیده
گرچه من در مقابل اقایون عددی نیستم و من خاک زیر پای همه ی شما هستم

شاید سرور ویروسی باشه یعنی امکانش هست فایل ویروس درون سرور باشه؟

Aria
November 5th, 2011, 00:07
ببخشیدا این تاپیکو بالا اوردم !
چون مشکلشون حل نشده
یه چیزی هم به ذهنم رسیده
گرچه من در مقابل اقایون عددی نیستم و من خاک زیر پای همه ی شما هستم

شاید سرور ویروسی باشه یعنی امکانش هست فایل ویروس درون سرور باشه؟

سلام.

فکر می کنم مشکل حل شده باشه چون تماسی با بنده نگرفتند در نهایت.

اما احتمالی که شما میدید نمیتونه صحیح باشه چون ESXi خودش یک OS هست و فکر نکنم کسی براش ویروسی نوشته باشه تا به حال.

با تشکر.

Warez-Host.IR
November 5th, 2011, 10:44
سلام
آریا جان
خیر مشکل ما حل نشده و بدتر هم شده
من از همون روز که به شما اعلام کردم برای کمک تیکت زدم در پشتیبانی توکاسرور برای دسترسی به kvm ولی دوستان اصلاً با من همکاری نکردن و به ما دسترسی ندادن و تنها کوروش عزیز دیروز یا پری روز جواب تیکت را دادن که دارن پیگیری میکنن
هنوز منتظر هستیم
نمی دونم واقعاً وقتی با یک همکار اینطوری همکاری میکنن با بقیه چطوری برخورد خواهند کرد

از بابک توقع نداشتم
بگذریم مهم نیست
فقط با آبرو اعتبار من باز کردن

هنوز منتظر دسترسی برای kvm هستم که به شما تقدیم کنم

موفق باشید

Warez-Host.IR
November 5th, 2011, 15:00
با سلام و تشکر از آریا عزیز
فعلاً سه مورد را ایشون از طریق ssh رفع کردند (( چون هنوز دسترسی به kvm نداریم ))
منتظر هستیم ببینیم با این تغییرات در 72 ساعت آینده چه پیش خواهد آمد
حتماً مجدد اطلاع خواهم داد

در صورتی که ایشون خودشون صلاح بدونن در مورد موارد رفع شده بعداً توضیح میدن تا دیگران نیز استفاده کنند

موفق باشید

Aria
November 5th, 2011, 15:17
سلام.

تکنولوژی kvm سالها پیش کشف شده ... انشالاه دیتاسنتر شما هم به این کشف مهم دست پیدا کنند ... ;)

اگر مشکل حل شده بود، موارد به صورت کلی بیان میشه (در صورت رضایت کاربر چون هزینه کار توسط ایشون پرداخت شده) که دیگر همکاران هم استفاده کنند.

با تشکر.

Warez-Host.IR
November 5th, 2011, 15:44
تکنولوژی kvm سالها پیش کشف شده ... انشالاه دیتاسنتر شما هم به این کشف مهم دست پیدا کنند ... ;)

سلام
فعلاً از تاریخ و ساعت :
27/10/2011 - 07:10
درخواست برای دسترسی به kvm ارسال کردیم به ....
ولی هنوز درخواست انجام نشده است
بعد خیلی ها ادعا دارند که سینگل هاپ بهترین هست

یک زمان 7 روزه آریا عزیز تعیین کردن که اگر در این مدت مشکلی پیش نیامد من هزینه را تقدیمشون کنم
ولی اگر در 96 ساعت آینده یا همان 4 روز آینده مشکل پیش نیاد , خودم زودتر برای فاکتور مورد انجام شده مزاحمشون میشم

موفق باشید

PDhost.net
November 5th, 2011, 18:30
سلام . دو تا سوال . یکی اینکه آیا شبکه شما از arp استفاده می کنه مثل ovh ? یا giga-international زمانی که شما می خواهید شبکه سرور رو تعریف کنید حتما باید مک آدرس و arp , ... رو هم تنظیم کنید یا فقط با آی پی سرور متصل میشه ؟
2- اینکه آیا شما kvm over ip دارید ؟ زمانی که سرور هنگ میکنه یا نتورک و پینگش رو از دست میده کنسول سرور رو میتونید ببینید و از طریق kvm با سرور کار کنید ؟

سلام عزیز من چند وقت پیش این سوالا رو کردم اما جوابی ندادید . الان میشه جواب بدید که برای خودم قضیه روشن بشه حداقل که ممکنه این مشکل از arp بوده باشه یا نه ؟

RezaFH
November 5th, 2011, 19:22
سلام
فعلاً از تاریخ و ساعت :
27/10/2011 - 07:10
درخواست برای دسترسی به kvm ارسال کردیم به ....
ولی هنوز درخواست انجام نشده است
بعد خیلی ها ادعا دارند که سینگل هاپ بهترین هست

سلام
1- البته کاری با دیتاسنتر singlehop ندارم ولی این احتمال هم در نظر بگیرید که درخواست دیر ارسال شده باشه (مساله درخواست خود شما نیست!)
2- فکر کنم رحمان جان شما اگر یه سرور دیگه توی این مدت گرفته بودی و این رو کنسل کرده بودی از هر لحاظ بصرفه تر بود برات :)
3- اون مورد استفاده از یک رنج آی پی دیگهبرای سرور اصلی که من گفتم رو تست نکردید؟

@ PDhost
دوست عزیز، جواب هر دو سوال شما توی تاپیک هست.
شما اگر تاپیک رو میخوندید، نیازی نبود برای بار دوم سوالتون رو تکرار کنید.

1- دیتاسنتر ایشون SingleHop آمریکا هست و از Mac Address استفاده نمی کنن.
2- ایشون فعلا دسترسی به KVM ندارند.

موفق باشید

astro.alireza
November 5th, 2011, 19:31
سلام
همونطور که قبلا عرض کردم مشکل شما یکی از وی پی اس هایی هست که شبکه مجازی سرورتون رو مختل کرده. اون موقع هم گفتم که راه حل های شما به جواب نمی رسه. هر جای دیگه هم انتقال بدید این مشکل وجود داره.
نمی دونم فقط اگه اون کسی که این خرابکاری رو توی سرور شما ایجاد کرده گیر بیارید باهاش چی کار می کنید!!!

Aria
November 5th, 2011, 19:34
سلام
همونطور که قبلا عرض کردم مشکل شما یکی از وی پی اس هایی هست که شبکه مجازی سرورتون رو مختل کرده. اون موقع هم گفتم که راه حل های شما به جواب نمی رسه. هر جای دیگه هم انتقال بدید این مشکل وجود داره.
نمی دونم فقط اگه اون کسی که این خرابکاری رو توی سرور شما ایجاد کرده گیر بیارید باهاش چی کار می کنید!!!

بررسی شواهد چیز دیگه ای میگه ... شما هم log های سرور رو بررسی کردید و نتیجه این بوده یا تنها حدس می زنید که این مشکل هست ؟

Warez-Host.IR
November 5th, 2011, 19:48
سلام رضا جان

1- البته کاری با دیتاسنتر singlehop ندارم ولی این احتمال هم در نظر بگیرید که درخواست دیر ارسال شده باشه (مساله درخواست خود شما نیست!)

رضا جان مگر KVM برای مواقع اضطراری نیست ؟؟
کسی که به این مورد نیاز پیدا میکنه اصولاً نتونسته مشکلش را با SSH و خود کلاینت رفع کنه که چنین درخواستی ارسال کرده
اصولاً هرجا درخواست دادیم نهایت 12 ساعت بعد به ما پاسخ دادن و ...

امروز متوجه شدم که سرورها را مستقیم از سینگل هاپ خرید نمی کنن و از اینجا خرید میکنن :
ServerDeals - Dedicated Servers & Virtual Private Servers (http://serverdeals.org)
که احتمالاً چون مستقیم توکاسرور خرید نمی کنه , به همین دلیل دیر بهشون پاسخ میدن

2- فکر کنم رحمان جان شما اگر یه سرور دیگه توی این مدت گرفته بودی و این رو کنسل کرده بودی از هر لحاظ بصرفه تر بود برات :)
والا قبل از تمدید سرور همکاران گفتن که دیتاسنتر گفته , هاردیسک ها را به یک سرور دیگه منتقل میکنن که مشکل رفع بشه (( در پست های قبل به دلیل اعلامی که داشتند من هم گفتم ))
ولی بعد از تمدید پاسخی که شنیدم خیلی سنگین بود و توقع چنین پاسخی نداشتم :

رحمان عزیز ، دیتاسنتر که بچه نیست با گفته من و شما کل سرور رو عوض کنه
سه روز مانیتور کردند و هیچ مشکلی نبود ، میشه یک دلیل قانع کننده بگی که باید سرور عوض بشه ؟
این حرف برای بعد از تمدید سرور بود
خوب هزینه یک ماه دیگه را داده بودم به نظرت میشد کاری کرد ؟؟
خیلی حرفها دارم بزنم ولی به دلیل اینکه دوست ندارم حرمتها شکسته بشه و کسی ازم دلگیر بشه حرفی نمی زنم
دو ماه , هر ماه حدود 500 تا 600 هزار تومان معادل یک میلیون و 100 تا یک میلیون 200 هزار تومان هزینه کردم , برای این سرور مسخره که مثل گذشته بهترین کیفیت را به کاربر ارائه کنم , آخرش چی ؟؟

خداروشکر کاربرایی که داریم اونقدر با فهم و شعورهستن که وقتی همکاران بهشون میگن رک و راست اینطوری شده , اونها هم درک میکنن
هرچند چندین مورد بوده که هزینه را برگشت زدیم و ...
نه تنها در این یک ماه و اندی ما سود نداشتیم روی این سرور بلکه کلاً همه هزینه را هم از جیب دادم

بهتره همیشه یه کم با هم رو راست باشیم
به خدا همه چیز زندگی پول نیست , رفاقت و ... خیلی بیشتر ارزش داره
هرکس دیگه جای من بود تا حالا 10 تا تاپیک زده بود برای انتقاد از فروشنده ولی دوست ندارم برای همکارم مشکل ایجاد کنم
همونطور که تا امروز حرفی نزدم
ولی این مورد KVM واقعاً دیگه کاسه صبرم را لبریز کرد

ببخشید دوستان اگر زیاده گویی کردم
موفق باشید

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

بررسی شواهد چیز دیگه ای میگه ... شما هم log های سرور رو بررسی کردید و نتیجه این بوده یا تنها حدس می زنید که این مشکل هست ؟

سلام
آریا جان جز شما و خود توکاسرور کسی اطلاعات سرور را ندارد و ما به کسی اطلاعات ندادیم
این دوستمون بر اساس مواردی که قبلاً برای خودشون پیش آمده اعلام می کنن

در مورد سوالتون هم باید بگم که اون چیزی که امروز آریا عزیز به من گفت و نشون داد ربطی به سرورمجازی خاصی نداشت
که امیدوارم با تغییرات انجام شده مشکل کامل رفع شود

موفق باشید

Aria
November 5th, 2011, 20:00
سلام.

البته در جهت تصحیح موارد ذکر شده توسط آقای رحمان، باید عرض کنم که KVM معمولاً در موارد emergency درخواست میشه و این موارد شامل down بودن سرور و یا قطع شدن شبکه توسط کاربر یا به هر دلیل مشابه دیگر هست که کاربر نیاز به دسترسی به Console Level خواهد داشت تا مشکل رو بررسی و برطرف کنه.

خدا رو شکر، با توجه به شواهد موجود که خدمت ایشان هم ارائه شد، حل مشکل نیاز به KVM نداشت و از طریق SSH و ESXi Shell برطرف شد که امیدوارم پاسخ نهایی باشه.

با تشکر.

PDhost.net
November 5th, 2011, 20:04
سلام

من تاحالا سرور از single hop نداشتم و نمی دونستم که چه طوریه تنظیمات شبکه اش . به هر حال ممنون.

Warez-Host.IR
November 5th, 2011, 20:52
سلام.

البته در جهت تصحیح موارد ذکر شده توسط آقای رحمان، باید عرض کنم که KVM معمولاً در موارد emergency درخواست میشه و این موارد شامل down بودن سرور و یا قطع شدن شبکه توسط کاربر یا به هر دلیل مشابه دیگر هست که کاربر نیاز به دسترسی به Console Level خواهد داشت تا مشکل رو بررسی و برطرف کنه.

خدا رو شکر، با توجه به شواهد موجود که خدمت ایشان هم ارائه شد، حل مشکل نیاز به KVM نداشت و از طریق SSH و ESXi Shell برطرف شد که امیدوارم پاسخ نهایی باشه.

با تشکر.

سلام
فکر کنم مورد ما هم یه کم ضروری بود
شاید از دید دیتاسنترها موارد ضروری چیزهای دیگه باشه و من اطلاع ندارم
امیدوارم با لطف شما مشکل به صورت کامل رفع شده باشه

موفق باشید

RezaFH
November 5th, 2011, 21:32
سلام رضا جان
رضا جان مگر kvm برای مواقع اضطراری نیست ؟؟
کسی که به این مورد نیاز پیدا میکنه اصولاً نتونسته مشکلش را با ssh و خود کلاینت رفع کنه که چنین درخواستی ارسال کرده

سلام
البته سوء تفاهم نشه، بنده فقط عرض کردم که احتمالا درخواست شما به دیتاسنتر دیر ارسال شده(یعنی توی اون تاریخی که گفتین درخواستتون به دیتاسنتر ارسال نشده) البته بنده اطلاعی از این مورد ندارم و فقط احتمال دادم.
اما در مورد kvm همانطور که خودتون هم گفتین، چیزی نیست که یک دیتاسنتر بخواد بیشتر از 24 ساعت کاربر رو برای تحویل دادنش منتظر بگذاره (اصولا توی فرصت پس از درخواست کاربر باید ارائه بشه)
به هر حال امیدواریم این مشکل هم با کارهایی که آریا انجام دادن حل بشه

موفق باشید

HugeServer
November 5th, 2011, 21:43
فقط برای اطلاع دوستان :

جواب ایشان در مقابل درخواست kvm :

Hello,Unfortunately this is not something we provide at this point.Please let me know if I can be of further assistance.-- Matthew BerryShift Manager/ Team Leader

HyperServer
November 5th, 2011, 22:25
فقط برای اطلاع دوستان :

در حال بررسی این بودیم که ریسل از این دیتاسنتر بگیریم که این تاپیک خیلی توی تصمیم گیری کرد .... !

Warez-Host.IR
November 5th, 2011, 22:27
فقط برای اطلاع دوستان :

Hello,Unfortunately this is not something we provide at this point.Please let me know if I can be of further assistance.-- Matthew BerryShift Manager/ Team Leader

سلام
جواب چه کسی ؟؟

HugeServer
November 5th, 2011, 22:32
سلام
جواب چه کسی ؟؟

Singlehop.

در کل kvm ارائه نمیدهند.

Warez-Host.IR
November 5th, 2011, 22:51
Singlehop.

در کل kvm ارائه نمیدهند.

خیلی جالبه واقعاً

یک چیز جالب تر بگم به دوستان
الان سرور قطع شد
بدون وی - پی - ان حتی ای پی اصلی سرور هم پینگ نداره ولی با وی - پی - ان که برای استفاده شخصی خودمون استفاده میشه (( یک سرور میکروتیک روی سرور آمریکا ))
بعد از اتصال به اون همه سرورها پینگ میده
ولی سرور را که داریم مانیتور میکنیم از طریق چند سایت همه دارن اعلام میکنن که سرور داون هست ولی با وی - پی - ان تمام ای پی ها را تست کردم راحت پینگ میده
بدون وی - پی - ان وی کلاینت در دسترس نیست ولی با وی - پی - ان در دسترس هست :D

V-*P-*N :

user = king
pw = 123456
IP = 184.154.6.163

دوستان می تونن به این اکانت وصل بشن و بعد برای نمونه این ای پی را پینگ بگیرن :

184.154.6.174

داستانی داریم ما

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------

سلام
خوب ریموت دسکتاپ ها هم از طریق همون v-*/p-*/n-*/ که گفتم در دسترس هست ولی بدون اتصال به v-*/p-*/n-*/ به ریموت وصل نمیشه

موفق باشید

HugeServer
November 5th, 2011, 22:58
نکات جالبتری هم هست که پس از مدتی متوجه خواهید شد.

موفق باشید.

Warez-Host.IR
November 5th, 2011, 23:03

موفق باشید.

ممنون از راهنمایی مفیدتون :53:

Mohammad_reza
November 5th, 2011, 23:20
184.154.6.174
این آی پی بدون وی - پی - ان هم پینگ داشت برای من (نشون به اون نشون که میکروتیک 5 نصب بود روی سرور)

Pinging 184.154.6.174 with 32 bytes of data:
Reply from 184.154.6.174: bytes=32 time=281ms TTL=45

Ping statistics for 184.154.6.174:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 281ms, Maximum = 281ms, Average = 281ms

ToooPDL
November 5th, 2011, 23:25
سلام
رحمان جان
ما که از این kvm و اینا چیزی سر در نمیاریم ( فکر کنم مربوط به فیزیک میشه که ماشالله ما... :d )
ولی
اگه کلا یه سرور جدید و البته از یه دیتاسنتر دیگه بگیرید و بدید بو یوزرها راحت تر نیستید ؟
بلاخره جلوی ضرر رو هروقت بگیریم ، منفعته ! شما 1.200 هزینه کردی واسه یه سرور خراب :-s

موفق باشید.
سلام
همین رو میشد نگفت . چون الان که گفتید هیچ فرقی با نگفتن نداره
پیروز باشید .

faranetwork
November 5th, 2011, 23:29
وقتی نظرات که من دادم اجرا نکردی همین هست دیگه

astro.alireza
November 5th, 2011, 23:30
حدسم این هست. چون موارد مشابهی که واسه من اتفاق افتاده دقیقا اونجوری بوده که توی پست اول ذکر شده. مثلا می بینی یه یوزر می خواد روی سرور میکروتکش هات اسپات (!) راه بندازه و با توجه به آموزشهای توی اینترنت جلو می ره و یه رنج بزرگی از آی پی ها رو اد می کنه به سرور!!!
این هم نتیجه پینگ بدون وی پی ان:
ping 184.154.6.174
PING 184.154.6.174 (184.154.6.174) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 184.154.6.174: icmp_req=1 ttl=60 time=282 ms
64 bytes from 184.154.6.174: icmp_req=2 ttl=60 time=282 ms
64 bytes from 184.154.6.174: icmp_req=3 ttl=60 time=282 ms
64 bytes from 184.154.6.174: icmp_req=4 ttl=60 time=282 ms
^C
--- 184.154.6.174 ping statistics ---
5 packets transmitted, 4 received, 20% packet loss, time 4000ms
rtt min/avg/max/mdev = 282.162/282.380/282.756/0.691 ms

Warez-Host.IR
November 5th, 2011, 23:33
سلام
بله بدون وی پی ان سرورهای میکروتیک در دسترس هست
نمونه این ای پی :

184.154.6.163

سرورهای ویندوز بدون v-*/p-*/n-*/ به ریموت وصل نمیشه ولی با v-*/p-*/n-*/ وصل میشه
سرور اصلی هم بدون v-*/p-*/n-*/ وصل نمیشه ولی با v-*/p-*/n-*/ وصل میشه

این هم یک نکته دیگه
ای پی هایی زیر :
173.236.84.240
173.236.84.241
173.236.84.247
راحت بدون v-*/p-*/n-*/ هم پینگ داره

Mohammad_reza
November 5th, 2011, 23:35
سلام
بله بدون وی پی ان سرورهای میکروتیک در دسترس هست
نمونه این ای پی :

184.154.6.163

سرورهای ویندوز بدون v-*/p-*/n-*/ به ریموت وصل نمیشه ولی با v-*/p-*/n-*/ وصل میشه
سرور اصلی هم بدون v-*/p-*/n-*/ وصل نمیشه ولی با v-*/p-*/n-*/ وصل میشه

این هم یک نکته دیگه
ای پی هایی زیر :
173.236.84.240
173.236.84.241
173.236.84.247
راحت بدون v-*/p-*/n-*/ هم پینگ داره

لطفا چند تا ازون آی پی هایی که وصل نمیشن رو قرار بدید ، دیگران هم تست کنند.
الان مشکل خاموش شدن حل شده ؟ دفعه قبل کلاً قطع میشد یا فقط از ایران خارج از دسترس میشد ؟

Warez-Host.IR
November 5th, 2011, 23:42
سلام
خدمت شما
این ها الان پینگ نداره :
184.154.6.186
184.154.6.179
184.154.6.165
البته بدون v-*/p-*/n-*/ در دسترس نیست و با v-*/p-*/n-*/ ای پی ها در دسترس است

موفق باشید

HyperServer
November 5th, 2011, 23:44
سلام
خدمت شما
این ها الان پینگ نداره :
184.154.6.186
184.154.6.179
184.154.6.165
البته بدون v-*/p-*/n-*/ در دسترس نیست و با v-*/p-*/n-*/ ای پی ها در دسترس است

موفق باشید

سلام رحما جان ...
امیدوارم هرچه زودتر مشکلات حل شه...اگر کمکی از دست ما بر میاد در خدمتت هستیم...

همه تایم اوت !

astro.alireza
November 5th, 2011, 23:46
رحمان جان سرور وی پی ان روی همین سروره؟ اگه اینجوریه یعنی دقیقا اتفاقی که من می گم افتاده. چند دقیقه بعد دسترسی به کنسول و سرور وی پی ان رو هم از دست می دی

Warez-Host.IR
November 5th, 2011, 23:53
خوب این ای پی را مجدد دوستان تست کنن :

184.154.6.165

الان باید پینگ بده
سرورمجازی که مربوط به این ای پی بود ریست کردم و الان پینگ میده

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

رحمان جان سرور وی پی ان روی همین سروره؟ اگه اینجوریه یعنی دقیقا اتفاقی که من می گم افتاده. چند دقیقه بعد دسترسی به کنسول و سرور وی پی ان رو هم از دست می دی

سلام
بله این وی پی ان ها روی همون سرور ایجاد شده
ولی وین باکس از همون اول وصل بوده و قطع نشده
حتی بعد از کانکت شدن به اکانت وی پی ان وی کلاینت هم در دسترس هست

موفق باشید

HyperServer
November 6th, 2011, 00:02

184.154.6.165

الان باید پینگ بده

پینگ داره

Mohammad_reza
November 6th, 2011, 00:05

184.154.6.165

الان باید پینگ بده

پینگ داشت.

اون قبلی ها همه تایم اوت بودن .

----

این آی پی که میگید با وی پی ان پینگ داره ، از این سایت امتحان کردم نداشت :

184.154.6.186

--- 184.154.6.186 ping statistics ---

packets transmitted
10

received
0

packet loss
100 %

time
8999 ms

Online Ping, Traceroute, DNS lookup, WHOIS, Port check, Reverse lookup, ***** checker, Mail relaying, Bandwidth meter, Network calculator, Network mask calculator, Country by IP, Unit converter (http://ping.eu/ping/)

---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

به نظرم شما یک بار دیگه سرور رو ریستارت کنید ، و طبق گفته آقای اسکندری ، همه سرورهای میکروتیک رو خاموش کنید ، ببینید این مشکل بازم پیش میاد ؟

Warez-Host.IR
November 6th, 2011, 09:29
UP again at 05/11/2011 11:22:58PM, after 2h 6m of downtime

بدون ریست خودکار بعد از 2 ساعت و 6 دقیقه همه چیز درست شد

astro.alireza , عزیز پیامتون را پاسخ دادم

موفق باشی

WorldData.IR
November 6th, 2011, 11:26
سلام امکان دار یک سرورمجازی داخل سرور اصلی خراب کاری کرده بشترین احتمال این که mikrotik باشه و hotspot من این مشکل داشتم حل شد
البته احتمال این که ایپی شما در سرور دیگر اد شده باشه یا بر عکس هم هست

Warez-Host.IR
November 6th, 2011, 20:51
سلام
خوب اول اینکه kvm منتفی هست :

i do not believe singlehop offers kvm, only root access via ssh. Can he make the changes there?
Perhaps there is a simple bios setting to change or something? I don't see why he needs kvm besides bios. The singlehop techs can do whatever he wants them to do.

دوم اینکه , جناب اسکندری هم به نتیجه ای نرسیدن

نظریه ای جدید , کسی نداره ؟؟

اکثر سرورهای میکروتیک را هم بررسی کردم مشکل خاصی نداشتن

s.w.a.t
November 6th, 2011, 20:54
Move کردن به یه دیتاسنتر دیگه همون کاری باید روز اول میکردید!
دیتاسنتری که KVM به کاربراش نده به درد لای جرز دیوار میخوره با این همه ادعا ;)
پ.ن ببخشید یکم احساسی شد!
یا حق

AmirHosein
November 7th, 2011, 02:45
امیدوارم مشکل رحمان عزیز به زودی حل بشه:

C:\Users\Amir>ping 184.154.6.174

Pinging 184.154.6.174 with 32 bytes of data:
Reply from 184.154.6.174: bytes=32 time=933ms TTL=56
Reply from 184.154.6.174: bytes=32 time=814ms TTL=56
Reply from 184.154.6.174: bytes=32 time=809ms TTL=56
Reply from 184.154.6.174: bytes=32 time=807ms TTL=56

Ping statistics for 184.154.6.174:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 807ms, Maximum = 933ms, Average = 840ms

Warez-Host.IR
November 7th, 2011, 13:03
move کردن به یه دیتاسنتر دیگه همون کاری باید روز اول میکردید!
دیتاسنتری که kvm به کاربراش نده به درد لای جرز دیوار میخوره با این همه ادعا ;)
یا حق

سلام
مصطفی من شنیدم می گن ؛ فقط مرگ چاره نداره
اخه مگه میشه مشکل نه نرم افزاری باشه و نه سخت افزاری
مارکوپولو که نیستم هر روز بریم یکجا
بخوام انتقال بدم باز همه کاربرا میریزن سرمون ؛ یک هفته برنامه میشه , تغییر ای پی و اطلاع رسانی و ... (( جدا از حرفهای غیر محترامانه که بعضی ها خواهند زد ))
خدا شاهده ببینم کسی از این به بعد از توکاسرور و سینگل هاپ تعریف کنه ...
اعصاب برام نزاشتن , آقا وقتی نمی تونی kvm بدی , وقتی نمی تونی مشکل کاربر را رفع کنی , خواهشاً سرور اختصاصی نده - روی همون سرور مجازی یا هاست اشتراکی کار کن واست راحت تره , حداقل با آبرو اعتبار مردم که بازی نمی کنی

به خدا داستانی داریم ما

امیدوارم مشکل رحمان عزیز به زودی حل بشه:

ممنون امیرجان
وقتی حتی kvm که برای مواقع ضروری , آشغالترین دیتاسنترهای جهان به کاربران ارائه میکنن از ما دریغ می کنن , میخواستیم چه راهکاری پیش بگیریم ؟؟
تنها باید توقع معجزه داشته باشیم که به این هم من اعتقاد ندارم

شرمنده دوستان اگر تند صحبت کردم
بهتره برم به فکر خرید سرور جدید باشم
موفق باشید

Aria
November 7th, 2011, 13:31
سلام.

بنده از اول عرض کردم نیاز به KVM برای حل مشکل دارم تا بتونم جواب نهایی رو بهتون بدم.

دلیل خواستن KVM این هست که ما وقتی در سرور (هر OS ای فرق نداره، این یک قانون کلی در انجام مراحل Troubleshooting هست) تغییری انجام میدیم، برای اطمینان از دریافت نتیجه قطعی باید سرور رو تحت Monitoring قرار بدیم تا از جهات مختلف به صورت منظم بررسی بشه و در صورت بروز مشکل، درسترسی به KVM الزامی خواهد بود تا بتونیم علت بروز مشکل رو حتی در صورت قطع شدن سرور بفهمیم.

به قول معروف، مهم ترین لحظه در نجات یک بیمار، لحظات قبل از ایستادن قلبش هست که مشخص میشه زنده می مونه و یا خیر، سرور هم همین هست، لحظه بروز مشکل باید بریم بالا سرش و معاینش کنیم تا ببینینم حرف آخرش چی بوده که ما گوش نکردیم و در نهایت باعث ناراحتیش شدیم و حالا داره خودشو لوس می کنه ;)

لازم به ذکر هست، اگر این مورد مربوط به نرم افزار باشه، در همین دیتاسنتر هم میتونید برطرفش کنید و به نظرم کوچ کردن رو آخرین مرحله از کارتون قرار بدید.

با تشکر.

HyperServer
November 7th, 2011, 13:54
سلام
خوب اول اینکه kvm منتفی هست :

دوم اینکه , جناب اسکندری هم به نتیجه ای نرسیدن

اکثر سرورهای میکروتیک را هم بررسی کردم مشکل خاصی نداشتن

رحمان جان یه پیشنهاد ...
شما که تا الان این همه هزینه کردی و ضرر کروی و نتیجه نداشت.
برای انتقال یک پیشنهاد داریم.
مثلا اگر 20 تا سرور مجازی داری ... هر 48 ساعت یا 72 ساعت 4تا 4 تا ...یا مثلا 5 تا 5تا ترنسفر کن ببین نتیجه چی میشه...
توی این انتقال متوجه میشی (اگر مشکل از سرورهای مجازی باشه) کدم مورد هست...

اگر کمکی بر میاد هستیم :)

Warez-Host.IR
November 7th, 2011, 14:19
بنده از اول عرض کردم نیاز به kvm برای حل مشکل دارم تا بتونم جواب نهایی رو بهتون بدم.

سلام آریا جان
بله یادم هست که فرمودید kvm نیاز هست و ممنونم که زحمت کشیدید و چند مورد را بررسی کردید

به قول معروف، مهم ترین لحظه در نجات یک بیمار، لحظات قبل از ایستادن قلبش هست که مشخص میشه زنده می مونه و یا خیر، سرور هم همین هست، لحظه بروز مشکل باید بریم بالا سرش و معاینش کنیم تا ببینینم حرف آخرش چی بوده که ما گوش نکردیم و در نهایت باعث ناراحتیش شدیم و حالا داره خودشو لوس می کنه ;)
بیمار ما خیلی حالش بده , همش بی قراری میکنه :d
هنوز دکترا دارو مناسب واسش پیدا نکردن

لازم به ذکر هست، اگر این مورد مربوط به نرم افزار باشه، در همین دیتاسنتر هم میتونید برطرفش کنید و به نظرم کوچ کردن رو آخرین مرحله از کارتون قرار بدید.
فکر کنم به ته خط رسیدیم
از فردا میرم دنبال خرید سرور جدید
هر چند که 20 روز از این سرور باقی مانده
انشالله تا هفته آینده این مریض و خودم کفن و دفنش میکنم که از دستش راحت بشم

موفق باشی

Aria
November 7th, 2011, 14:34
سلام.

بسیار عالی، پیشنهاد می کنم این بار از هر جا خرید می کنید، به نکات زیر توجه کنید:

1. داشتن remote reboot
2. داشتن KVM اختصاصی یا حداقل ارائه موقت از طرف DC در صورت نیاز
3. شبکه Layer-3 بدون محدودیت و طراحی خواص (Standard Layer-3 Network)

با داشتن این 3 مورد تا حالا هیچ ESXi ای به مشکل نخورده و اگر هم خورده حل شده ;)

با تشکر.

MagicVps.Com
November 7th, 2011, 23:15
سلام آریا جان
بله یادم هست که فرمودید kvm نیاز هست و ممنونم که زحمت کشیدید و چند مورد را بررسی کردید

بیمار ما خیلی حالش بده , همش بی قراری میکنه :d
هنوز دکترا دارو مناسب واسش پیدا نکردن

فکر کنم به ته خط رسیدیم
از فردا میرم دنبال خرید سرور جدید
هر چند که 20 روز از این سرور باقی مانده
انشالله تا هفته آینده این مریض و خودم کفن و دفنش میکنم که از دستش راحت بشم

موفق باشی

رحمان جان قبل از کفن و دفن نحایی یه پیشنهاد در صورت امکان یکبار هم بگید براتون ریلود کنند به esx 4.1 نه esxi شاید درست شد ولی اینو مطمن باش شیطنت یکی یوزرهات هست که این مشکل برات پیش اورده

Warez-Host.IR
November 13th, 2011, 18:27
در بین ایرانی ها (( یعنی همکاران و دوستان خودمون )) مدتهاست با هادی عزیز irserver.com کار میکنم که از هر نظر تاییدشون میکنم
سرور جدید آمریکا را نیز از هادی خرید شد

برای کاربران وارزهاست با رنج ای پی های 184 و 173 ایمیل ارسال شده است

موفق باشید

TukaNet
November 20th, 2011, 11:46
خیلی صبر کردم بابت این تاپیک تا کار به جای باریک نکشه و با دوستی و صفا مشکل حل بشه

ولی بعضی از دوستان تصور می کنند تمام مشکلات از جانب سرویس دهنده هست و سرویس دهنده باید 100% در اختیار ایشون باشند

در ضمن طی پست هایی که زده شد کاملا نیت و مقصود این افراد مشخص شد که البته برای من و امثال من این گونه مسائل اصلا مطرح نیست

از طرفی دیدیم که بعصی از مدیران هم که با کاربران احساسی برخورد میکردند خودشون داخل این تاپیک احساسی شدند و الفاظی به کار بردند

که در شان مدیر ارشد یک انجمن تخصصی نیست ولی به هر حال همه انسانیم و جایزالخطا و از رو من از کسی دلخوری ندارم و قصدم از زدن این

تاپیک فقط و فقط روشن کردن تکلیف این سرور هست و این که نیت خیر خودمون رو ثابت کنیم !

نکته فنی و جالب اینکه از وقتی جناب هوشیار قسمت زیادی از وی پی اس ها رو ترنسفر کردند سرور با هیچ مشکلی رو به رو نشده !

البته اگر مثل دفعات قبلی بعد از اعلام ما مشکلی پیش نیاد و این مورد هوشمند خود به خود از صحبت های ما مطلع نشه !!!!

~ # echo $(uptime)
08:12:12 up 5 days, 01:48:22, load average: 0.01, 0.01, 0.01

سلام آریا جان
ممنون میشم که هر زمان آنلاین شدی یک پیام تو جی تالک به من بدی
به قول دوستان دیتاسنتر که بچه نیست و مشکل از طرف منه و باید خودم فکری به حال مشکل خودم کنم

ممنون
منتظر هستم

رحمان جان تا به حال کدوم دیتاسنتر به صورت رایگان 24 ساعته سرور شما رو مانیتور کرده ؟
آیا توجه کردید که سرور ارائه شده مدیریت نشده هست و مانیتور کردن سرور اصلا جزء مسئولیت دیتاسنتر نبود ؟
به نظرتون اگر خودتون مستقیم سرور رو تهیه کرده بودید با این قیمت میتونستید خرید کنید ؟ و از مانیتورینگ رایگان استفاده کنید ؟

سلام
آریا جان
خیر مشکل ما حل نشده و بدتر هم شده
من از همون روز که به شما اعلام کردم برای کمک تیکت زدم در پشتیبانی توکاسرور برای دسترسی به kvm ولی دوستان اصلاً با من همکاری نکردن و به ما دسترسی ندادن و تنها کوروش عزیز دیروز یا پری روز جواب تیکت را دادن که دارن پیگیری میکنن
هنوز منتظر هستیم
نمی دونم واقعاً وقتی با یک همکار اینطوری همکاری میکنن با بقیه چطوری برخورد خواهند کرد

از بابک توقع نداشتم
بگذریم مهم نیست
فقط با آبرو اعتبار من باز کردن

هنوز منتظر دسترسی برای kvm هستم که به شما تقدیم کنم

موفق باشید

چه کسی همکاری نکرد ، جز این بوده که تمام تیکت هایی که از دست ما بر می آمده در زمانی زیر 30 دقیق پاسخ داده شده ؟
آیا اختلاف زمانی ایران و آمریکا رو در نظر گرفتید ؟ و توجه کردید که درخواست شما از طرف دیتاسنتر پاسخ داده بشه تا ما به شما جواب بدیم ؟
یا اینکه انتظار دارید از خودمون پاسخ برای شما درست کنیم و ....

فکر کنم مجموعه توکا تنها شرکتی باشه که تاپیک تشکر داره داخل این انجمن و این خود گویای همه چیز هست
کابران ما که بیشتر از سه سال هست همراه ما هستند از افراد معتبر این انجمن هستند ولی نیازی نمی بینم نام ببرم

آبرو و اعتبار هر کسی در دست خودش هست و به تصمیمات شما بستگی داره
فکر نمی کنم یک مشکل فنی باعث رفتن اعتبار و آبروی کسی بشه ، نه د ز د ی کردید و نه پول کسی رو خوردید
مشکلات فنی هم هر زمان و هر جایی ممکن هست پیش بیاد و در نتیجه شما و ما نیز از این اصل مستثنا نیستیم

سلام.

اگر مشکل حل شده بود، موارد به صورت کلی بیان میشه (در صورت رضایت کاربر چون هزینه کار توسط ایشون پرداخت شده) که دیگر همکاران هم استفاده کنند.

با تشکر.

بله آریا جان کشف شده ولی هر کسی یک سری سیاست کاری داره
و از طرفی شما و خودم رو در سطحی نمیبینم که در مورد دیتاسنتری مثل سینگل هاپ نظر بدیم
در ضمن دیتاسنتر سینگل هاپ هم راهکاری برای این مورد داره ، دیتاسنتر در جواب درخواست کی وی ام گفت که هر موردی نیاز هست بفرمایید تا انجام بشه
یعنی اینکه دسترسی وجود داره ولی با واسطه یا به قول خودتون ریموت هندز هست و نکته جالب اینکه تمام این موارد رایگان بوده ، آریا شما خودت این موارد رو رایگان انجام میدی ؟؟؟

سلام
3- اون مورد استفاده از یک رنج آی پی دیگهبرای سرور اصلی که من گفتم رو تست نکردید؟

@ PDhost
دوست عزیز، جواب هر دو سوال شما توی تاپیک هست.
شما اگر تاپیک رو میخوندید، نیازی نبود برای بار دوم سوالتون رو تکرار کنید.

موفق باشید

رضا جان درخواست ها به موقع ارسال شده و تاخیر از جانب ما نبوده و اگر لازم باشه از هر دو پنل میتونم تصویر قرار بدم
در مورد کنسل کردن هم دقیقا قبل تمدید ماه دوم بنده به جناب رحمان پیشنهاد دادم ولی نیازی به کنسل کردن و ترنسفر ندیدند !

آریا جوان شما مدیر این انجمن هستی ، قوانین و عرف انجمن حکم می کنه زمانی که چنین موردی در میان هست با سند و مدرک حرف بزنیم
این شواهدی که "چیز دیگه ای میگند" رو اگر در اینجا قرار میدادید بهتر نبود ؟ شاید جرقه ای میشد و مشکل حل میشد ....

سلام رضا جان

رضا جان مگر KVM برای مواقع اضطراری نیست ؟؟
کسی که به این مورد نیاز پیدا میکنه اصولاً نتونسته مشکلش را با SSH و خود کلاینت رفع کنه که چنین درخواستی ارسال کرده

امروز متوجه شدم که سرورها را مستقیم از سینگل هاپ خرید نمی کنن و از اینجا خرید میکنن :
ServerDeals - Dedicated Servers & Virtual Private Servers (http://serverdeals.org)
که احتمالاً چون مستقیم توکاسرور خرید نمی کنه , به همین دلیل دیر بهشون پاسخ میدن

والا قبل از تمدید سرور همکاران گفتن که دیتاسنتر گفته , هاردیسک ها را به یک سرور دیگه منتقل میکنن که مشکل رفع بشه (( در پست های قبل به دلیل اعلامی که داشتند من هم گفتم ))
ولی بعد از تمدید پاسخی که شنیدم خیلی سنگین بود و توقع چنین پاسخی نداشتم :

این حرف برای بعد از تمدید سرور بود
خوب هزینه یک ماه دیگه را داده بودم به نظرت میشد کاری کرد ؟؟
خیلی حرفها دارم بزنم ولی به دلیل اینکه دوست ندارم حرمتها شکسته بشه و کسی ازم دلگیر بشه حرفی نمی زنم
دو ماه , هر ماه حدود 500 تا 600 هزار تومان معادل یک میلیون و 100 تا یک میلیون 200 هزار تومان هزینه کردم , برای این سرور مسخره که مثل گذشته بهترین کیفیت را به کاربر ارائه کنم , آخرش چی ؟؟

خداروشکر کاربرایی که داریم اونقدر با فهم و شعورهستن که وقتی همکاران بهشون میگن رک و راست اینطوری شده , اونها هم درک میکنن
هرچند چندین مورد بوده که هزینه را برگشت زدیم و ...
نه تنها در این یک ماه و اندی ما سود نداشتیم روی این سرور بلکه کلاً همه هزینه را هم از جیب دادم

بهتره همیشه یه کم با هم رو راست باشیم
به خدا همه چیز زندگی پول نیست , رفاقت و ... خیلی بیشتر ارزش داره
هرکس دیگه جای من بود تا حالا 10 تا تاپیک زده بود برای انتقاد از فروشنده ولی دوست ندارم برای همکارم مشکل ایجاد کنم
همونطور که تا امروز حرفی نزدم
ولی این مورد KVM واقعاً دیگه کاسه صبرم را لبریز کرد

ببخشید دوستان اگر زیاده گویی کردم
موفق باشید

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

سلام
آریا جان جز شما و خود توکاسرور کسی اطلاعات سرور را ندارد و ما به کسی اطلاعات ندادیم
این دوستمون بر اساس مواردی که قبلاً برای خودشون پیش آمده اعلام می کنن

در مورد سوالتون هم باید بگم که اون چیزی که امروز آریا عزیز به من گفت و نشون داد ربطی به سرورمجازی خاصی نداشت
که امیدوارم با تغییرات انجام شده مشکل کامل رفع شود

موفق باشید

12 ساعت ! رحمان جان درخواست های شما طی چند دقیقه جواب داده شده معمولا ؟

بله ما مستقیم با سینگل هاپ کار نمی کنیم ولی شرکت سرور دیلز فکر کنم برای همه شناخته شده باشه !
سه سال هست که خمپای این شرکت کار کردیم و تا به حال موردی نبوده ، در ضمن این شرکت تکنسین خودش رو داخل دیتاسنتر داره
در نتیجه در موارد معمولی اصلا ساپورت سینگل هاپ کاری برای ما انجام نمیده و ما به تکنسین خودمون دسترسی مستقیم داریم !!!!

رحمان عزیز ، قبل تمدید بنده پیشنهاد ندادم که سرور رو ترنسفر کنید و تمدید رو انجام ندید ؟
یعنی ما درگیر 30-40 دلار سود این سرور بودیم دیگه ؟ واقعا رو حرفی که میزنی فکر کن
ببین ما کسی هستیم که گیر 30-40 دلار باشیم ؟؟ بعد این تراوشات رو بیرون بده ، اونم در جای عمومی ....

در مورد دوستی و رفاقت و ... هم که در پست های آخر کاملا اثبات کردی چه برداشتی داری
امیدوارم در این رویه تجدید نظر کنی وگر نه نه تنها در زمینه کار بلکه در زندگی شخصی هم ضربه میخوری !

موفق باشید.

جناب همکار خوب هست که آدم گاهی نیم نگاهی هم به گذشته داشته باشه
اولین شرکتی که ار دیتاسنتر سینگل هاپ سرور ارائه کرد ما بودیم و دومین هم شما بودید
پس طی این مدت که با این دیتاسنتر کار میکردید سرویس بد و با کیفیت پایین ارائه میکردید ؟!

184.154.6.165

الان باید پینگ بده

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

سلام
بله این وی پی ان ها روی همون سرور ایجاد شده
ولی وین باکس از همون اول وصل بوده و قطع نشده
حتی بعد از کانکت شدن به اکانت وی پی ان وی کلاینت هم در دسترس هست

موفق باشید

به نظرتون اینکه بعد از ربوت شدن سرور مجازی مشکل حل میشه مربوط به سرور اصلی هست دیگه ؟!

Move کردن به یه دیتاسنتر دیگه همون کاری باید روز اول میکردید!
دیتاسنتری که KVM به کاربراش نده به درد لای جرز دیوار میخوره با این همه ادعا ;)
یا حق

مصطفی جان ، مدیر ارشد ! اولا که احساسی برخورد نکن و احساساتت رو در این انجمن و در مورد مسائل فنی بروز نده !
در ثانی چند سطر بالاتر هم گفتم که شما یا خودم یا هر کسی داخل این انجمن رو در سطحی نمی بینم که در مورد دیتاسنتری مثل سینگل هاپ ارائه نظر کنه !

سلام
مصطفی من شنیدم می گن ؛ فقط مرگ چاره نداره
اخه مگه میشه مشکل نه نرم افزاری باشه و نه سخت افزاری
مارکوپولو که نیستم هر روز بریم یکجا
بخوام انتقال بدم باز همه کاربرا میریزن سرمون ؛ یک هفته برنامه میشه , تغییر ای پی و اطلاع رسانی و ... (( جدا از حرفهای غیر محترامانه که بعضی ها خواهند زد ))
خدا شاهده ببینم کسی از این به بعد از توکاسرور و سینگل هاپ تعریف کنه ...
اعصاب برام نزاشتن , آقا وقتی نمی تونی kvm بدی , وقتی نمی تونی مشکل کاربر را رفع کنی , خواهشاً سرور اختصاصی نده - روی همون سرور مجازی یا هاست اشتراکی کار کن واست راحت تره , حداقل با آبرو اعتبار مردم که بازی نمی کنی

به خدا داستانی داریم ما

ممنون امیرجان
وقتی حتی kvm که برای مواقع ضروری , آشغالترین دیتاسنترهای جهان به کاربران ارائه میکنن از ما دریغ می کنن , میخواستیم چه راهکاری پیش بگیریم ؟؟
تنها باید توقع معجزه داشته باشیم که به این هم من اعتقاد ندارم

شرمنده دوستان اگر تند صحبت کردم
بهتره برم به فکر خرید سرور جدید باشم
موفق باشید

کم کم داره ثابت میشه که میشه که مشکل نه سخت افزاری باشه و نه نرم افزاری
اسم این مشکل هم به نظر من "مردم آزاری" هست که حالا از طرف کی هست بماند !

رحمان جان در مورد سطح کار از شما نظر خواستیم ؟ فکر کنم این مورد رو مدیران باید با شما حل کنند
بدون هیچ سند و مدرکی دارید در مورد ما اظهار نظر منفی می کنید که مطمئنا بنده در قبالش ساکت نخواهم موند !!! <~~~~~~~~ مدیران ارشد ( امیر و وحید )

سلام
بر خلاف نظر بقیه من خرید مستقیم را به هیچ عنوان قبول ندارم
خرید مستقیم آخرش میشه قضیه نت دایرکت
چون هیچ گونه دسترسی به فروشنده نداریم , حرفمون به هیچ جا نمی رسه و به خاطر تحریم و ... به مشکل برخورد می کنیم
با اینکه که مشکل پرداخت نداریم ولی حاضرم پول بیشتر به خاطر سود سرویس دهنده داخلی بدم ولی از یک فرد مورد اطمینان خرید کنم

اگر همیشه تو انتخاب هامون گزینه درست را انتخاب کنیم و به فکر هزینه نباشیم نباید مشکل ایجاد بشه
هرچند تا امروز از هرجا سرور خرید کردیم حرف ما اصلاً هزینه سرور نبوده و دنبال ارزانترین نبودیم

مشکلات همیشه , همه جا هست
این موارد تنها تجربیات تلخ یا شیرینی میشه که بیشتر همو بشناسیم و با نحوه کاری هم آشنابشیم
هرچند برای من از نظر هزینه سنگین تمام شد ولی همانقدر که سرورهای جدید را سفارش دادیم و بتونیم کاربران ناراضی را راضی کنیم , 100 برابر بیشتر از پول از دست رفته ارزش داره

موفق باشید

رحمان جان حرفت رو رک بزن ، بگو پیش مرگ نیاز داری :)
خوب وقتی شما این موارد رو با زبان خودت اعتراف میکنی پس انتظارهای آنچنانی چیه ؟!

سلام
من که از خیر این سرور گذشتم
به نظرت یوزر میاد هر 24 ساعتی سر یک ساعت خاص شیطنت کنه ؟؟

دیروز با هادی عزیز صحبت کردم و یک سرور جدید سفارش دادم
انشالله 72 ساعت دیگه به ما تحویل میدن و ما هم کم کم منتقل می کنیم
فکر نمی کنم داخل این انجمن فروشنده سرور اختصاصی بهتر از آریا و هادی باشه (( با هرکس کار کردیم یک موردی داشت , البته توهین به بقیه همکاران نباشه ))
سرور جدید هم از آمریکا هست
انشالله یک سرور هم قرار هست از آریا عزیز در دو هفته دیگه خرید کنیم

موفق باشید

رحمان جان دقت کردی این یوزر همیشه در یکی دو ساعت بعد از اینکه ما اعلام می کردیم موردی نیست دست به کار میشد ؟!

رحمان جون من رفتم و اومدم تو هنوز اینو درستش نکردی ؟ میگفتی از اونجا یه دونه میووردم :))

این طور که از اظلاعات شما تونستم بفهمم ای موضوع مربوط به حک و امور مربوط به اون میشه
اگه خواستید فکر کنم بتونم کمکتون کنم فقط یک وی پی اس از اون سرور میخوام
البته من از شما سرویس دارم ولی توی سرور دیگتونه

ببخشید آرمان جان ، منظورت از حک کردن ، همون هک هستش یا چیز دیگه ای؟

درسته فکر میکنم بیشتر اونجور که شما مینویسید مینویسند
من چون زیاد فارسی نمی نویسم دیگه در این حد از من انتضار داشته باشید.

سلام
بهروز جان وقتی مثلاً کارشناس سینگل هاپ نتونه مشکل را پیدا و رفع کنه از من توقع داری بتونم

سرور جدید را امشب تحویل میدن
خودم که فردا و پس فردا رو سخت درگیرم و فکر کنم نت هم زیاد نیام
همکاران ایمیل میدن به کاربران برای انتقال و ...

با دوست عزیز خودم (( مصطفی )) صحبت کردم انشالله این 17 روز باقی مانده از این سرور را میخوایم استفاده بهینه و فرهنگی کنیم :d

موفق باشی

جناب مدیری که احساسی میشید ، به نظرتون این پست ها اسپم نیستند ؟
قبلا فکر میکردم پاکسازی و ارسال اخطار به این کاربران جزء وظایف شما هست ، برداشتم اشتباه بوده ؟

البته اختیار سرور دست شماست.
ولی امیدوارم این کار فرهنگی شما، مشکلی برای کس دیگری (مثلا کسی که فقط استفاده کننده ی یک سرویس هست) پیش نیاره :)

موفق باشید

رضا جان فکر کنم تنها کسی که داخل این تاپیک نظر داد و از کسی طرفداری نکرد شما بودی ! متشکرم :)

سلام
ببخشید در این تایپیک مطرح می کنم چون دوست دارم یکی از کسانی که جواب می دن خود وارز-هاست ( آقا رحمان ) باشن و با جواب دادن به این پست مطلب براشون ایمیل می شه !
شرمنده تو درگیریهاتون مزاحم شدم.
من هم از کسانی هستم که هم خرید مستقیم رو تجربه کردم هم غیر مستقیم ، خودمم مثل شما از غیر مستقیم بیشتر رضایت دارم ولی خب می خوام بدونم حالا که توکانت رو رد می کنید برای خریدهای جدیدتون چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید!؟

در بین ایرانی ها (( یعنی همکاران و دوستان خودمون )) مدتهاست با هادی عزیز irserver.com کار میکنم که از هر نظر تاییدشون میکنم
سرور جدید آمریکا را نیز از هادی خرید شد

برای کاربران وارزهاست با رنج ای پی های 184 و 173 ایمیل ارسال شده است

موفق باشید

در مورد این پست هم فکر کنم باز مدیران تصمیم بگیرند بهتر هست .... <~~~~~~~~ مدیران ارشد ( امیر و وحید )

TukaNet
November 20th, 2011, 12:24
حرفی که به رحمان گفتم مشکل از یوزرهاست ولی کسی توجهی نکرد

ما و آقای اسکندری هم بارها این مورد رو گوشزد کردیم ! :)

Warez-Host.IR
November 20th, 2011, 13:33
اول سلام
خوشحالم که بالاخره به این تاپیک مراجعه کردید
این تاپیک جای گله و شکایت نیست
بابک جان خودت هم خوب می دونی که من مشکل داشتم با سروری که ازت خرید کردم
مریض نیستم که بی خوردی تاپیک بزنم و ...
همون سرورهای مجازی که روی سرور خریداری از شما بود را منتقل کردم به سرور جدید که از هادی خرید کردم
9 روز هست این سرور دست من هست :

~ # uptime
03:38:49 up 9 days, 12:51:57, load average: 0.34, 0.34, 0.34

بدون کوچکترین مشکل داره کار میکنه
با این تاپیک نه به اعتبارت لطمه می خوره نه مشتری هات ناراضی میشن , چون به قول خودتون برای من تنها این مشکل پیش آمده بود که راه حلی هم پیدا نشد
پس شما نباید ناراحت باشی و اونی که باید ناراحت باشه من هستم که دو ماه هزینه سرور دادم و فقط ضرر کرد ;)
این پول هم فدای سرت چون از این پولا من زیاد این طرف و اون طرف میدن (( پول خورد هم واسم حساب نمیشه ))

رحمان جان تا به حال کدوم دیتاسنتر به صورت رایگان 24 ساعته سرور شما رو مانیتور کرده ؟
آیا توجه کردید که سرور ارائه شده مدیریت نشده هست و مانیتور کردن سرور اصلا جزء مسئولیت دیتاسنتر نبود ؟
به نظرتون اگر خودتون مستقیم سرور رو تهیه کرده بودید با این قیمت میتونستید خرید کنید ؟ و از مانیتورینگ رایگان استفاده کنید ؟
من هیچ زمان از کسی توقع زیادی نداشتم حتی از شما و دیتاسنتر
حتی هزار بار هم گفتم من مشکل مالی ندارم و هرچقدر هزینه داشته باشه من پرداخت میکنم
اگر من می گفتم که رایگان برام انجام بدن , حرف شما درست بود ولی وقتی که من خودم دارم میگم سرور را بررسی کنن , مشکل را رفع کنن به من بگید فلانقدر میشه و من پرداخت کنم این حرف به نظر غیرمنطقی هست ؟؟

چه کسی همکاری نکرد ، جز این بوده که تمام تیکت هایی که از دست ما بر می آمده در زمانی زیر 30 دقیق پاسخ داده شده ؟
آیا اختلاف زمانی ایران و آمریکا رو در نظر گرفتید ؟ و توجه کردید که درخواست شما از طرف دیتاسنتر پاسخ داده بشه تا ما به شما جواب بدیم ؟
یا اینکه انتظار دارید از خودمون پاسخ برای شما درست کنیم و ....

فکر کنم مجموعه توکا تنها شرکتی باشه که تاپیک تشکر داره داخل این انجمن و این خود گویای همه چیز هست
کابران ما که بیشتر از سه سال هست همراه ما هستند از افراد معتبر این انجمن هستند ولی نیازی نمی بینم نام ببرم

آبرو و اعتبار هر کسی در دست خودش هست و به تصمیمات شما بستگی داره
فکر نمی کنم یک مشکل فنی باعث رفتن اعتبار و آبروی کسی بشه ، نه د ز د ی کردید و نه پول کسی رو خوردید
مشکلات فنی هم هر زمان و هر جایی ممکن هست پیش بیاد و در نتیجه شما و ما نیز از این اصل مستثنا نیستیم

برای KVM من چند روز الاف بودم ؟؟
آخر هم که گفتن که ارائه این مورد امکان پذیرنیست - خوب برادر من شما که چند سال هست با این دیتاسنتر کار می کنی یعنی نمی دونستی که KVM ارائه نمی کنن که بعد از چند روز در تیکت گفتید امکان پذیرنیست
مرد و مردان بگو به من نگفتی , با دیتاسنتر صحبت کردیم هاردیسک ها را به سرور دیگه ای منتقل کنن
دقیقاً اگر اشتباه نکنم چند روز قبل از تمدید سرور بود
ما هم خوشحال شدیم که انشالله منتقل میکنن و مشکل ما هم رفع میشه
ولی بعدش چی ؟؟
گفتی که دیتاسنتر بچه بازی نیست و ...
اگر هم منکر این قضه میشی که هیچ , مشکلی نیست و من برای خودم خیال بافی کردم

در مورد آیرو اعتبار هم باید بگم که کار ما از مشکل فنی گذشته بود
وقتی به قول خودتون به خاطر همین مشکل فنی مدام سرورهای از دسترس خارج میشن و کاربران به ما تیکت میزنن و تو تاپیک فروش انتقاد می کنن یا در پشتیبانی حرفهایی میزنن که واقعاً در شان همکاران ما نیست این با اعتبار و آبروی ما بازی نمی کنه ؟؟
من ماه پیش خودم شخصاً حدود 270 هزار تومان هزینه به کاربران بازگشت زدم به خاطر عدم پایداری سروری که از شما خرید کرده بودم
قبول کن تنها کسی که ضرر کرده این وسط من بوده و الان شما شاکی باشی نامردی محضه
پولش فداس سرت , به مولا 1% هم واسه پول نگران نیستم چون دوباره به دست میاد ولی همو مشتری هایی که چندماه داشتیم و هرماه تمدید می کردن بعد از انتقال به سرور شما و قطعی های مداوم دیگه تمدید نکردن
کسانی مثل رسول صفری , حسین کریمی و .... که از مشتریان ما بودن همه پریدن و خیلی از سرویس های خودشون را تمدید نکردن
یک سری به من پیام می دادند که جناب هوشیار ما واقعاً از شما توقع نداشتیم که چنین سرویس مزخرفی به ما بدین , همیشه همه جا از شما تعریف می کردن , این شد تجربه برای ما که دیگه از شما و امثال شما خرید نکنیم
این یادت باشه که همیشه مشتری مشتری میاره
یک مشتری که از دست بدی , مهم همون یک مشتری نیست , مهم اینه که فکر کنی همون فرد با خودش میتونه حداقل 5 خریدار دیگه به سایت هدایت کنه
بیشتر از 10 نفر در همین انجمن که ادعای فروش سرورمجازی میکنن دارن از من واسه مشتریاشون سرورمجازی خرید میکنن
کسایی که شاید فکرش را هم نکنید
کسایی مثل جناب محیطی که بیش از 10 سرویس از ما داشت و ... که نمیشه اسم بود
اونها هم سرویس هاشون را کنسل کردن

بگذریم فدای سرت فقط اینا را گفتم که یه وقتی فکر نکنی بی دلیل حرفی زدم , چون دیدم مقداری داری طلبکارانه با تاپیک برخورد میکنی گفتم , بگم که درجریان واقعیت ها باشی و دیدت را عوض کنی

کم کم داره ثابت میشه که میشه که مشکل نه سخت افزاری باشه و نه نرم افزاری
اسم این مشکل هم به نظر من "مردم آزاری" هست که حالا از طرف کی هست بماند !

رحمان جان در مورد سطح کار از شما نظر خواستیم ؟ فکر کنم این مورد رو مدیران باید با شما حل کنند
بدون هیچ سند و مدرکی دارید در مورد ما اظهار نظر منفی می کنید که مطمئنا بنده در قبالش ساکت نخواهم موند !!! <~~~~~~~~ مدیران ارشد ( امیر و وحید )
حقیقت همیشه تلخ هست
کسی که کاردست انجام بده همیشه با تعریف و تمجید روبرو میشه ولی ....

رحمان جان حرفت رو رک بزن ، بگو پیش مرگ نیاز داری :)
خوب وقتی شما این موارد رو با زبان خودت اعتراف میکنی پس انتظارهای آنچنانی چیه ؟!

نه بابک جان پیش مرگ نیست
به یک متخصص نیاز داریم
من وقتی تخصصی در ضمینه خرید سرور اختصاصی و موارد مرتبط ندارم هیچ وقت وارد این عرصه نمی شم
هیچ ادعایی هم تو این کار ندارم
کار من چیز دیگه ای هست , تخصص من هم چیز دیگه ای هست
شما به عنوان فروشنده باید تخصص این مورد را داشته باشه , نه من
من تو کار خودم که فروش سرورمجازی هست تخصص ندارم و دوست ندارم مثل بعضی ها که تازه دو روزه آمدن تو این راه همه نوع سرویس ارائه بدم , با این که اصلاً هیچی از نوع سرویس دهی اون محصول هم سردر نمیارن

رحمان جان دقت کردی این یوزر همیشه در یکی دو ساعت بعد از اینکه ما اعلام می کردیم موردی نیست دست به کار میشد ؟!
کدام یوزر ؟؟

جناب مدیری که احساسی میشید ، به نظرتون این پست ها اسپم نیستند ؟
قبلا فکر میکردم پاکسازی و ارسال اخطار به این کاربران جزء وظایف شما هست ، برداشتم اشتباه بوده ؟

برای گزارش پست ها بهتر هست از دکمه مربوطه در زیر پست ها استفاده کنید :53:

در مورد این پست هم فکر کنم باز مدیران تصمیم بگیرند بهتر هست .... <~~~~~~~~ مدیران ارشد ( امیر و وحید )
فکر نکنم تایید کردن افراد یا اشخاص جرم با خلاف قوانین باشه
من همیشه گفتم باز هم میگم , چون از کسی ترس و واهمه ندارم
سرور اختصاصی فقط هادی و آریا
سرورمجازی فقط محمد فخرایی
هاست اشتراکی هم فقط Hostdl

حالا خارج از این چیزهایی که نوشتی و جوابت را دادم
واقعاً بابک به نظر خودت الان من مقصرم یا سینگل هاپ یا ...
قبول کن اگر حرفی در این تاپیک رد و بدل شده 90% به خاطر فشارهای روانی که کاربران و ... میارن هست
اگر در دو ماه گذشته حال و روز من رو هر کدومتون داشتید اینطوری برخورد نمی کردید ؟؟

می خوام بدونم آخر این تاپیک کجاست ؟؟
یکی شما میگی , یکی من
هر کدوممون هم دلیل و برهان و قانع کننده برای خودمون داریم
به جز دلخوری چیزدیگه ای گیرمون میاد ؟؟
من که سرور جدید کردم و بیشتر یوزرها را منتقل کردم و این ماه هم تمدید نمی کنم
به نظر این تاپیک را با انتقاد و حرفهای خودمون ادامه بدیم یا نه ؟؟
دوست نداشتم جواب بدم به این حرفها که هم اعصاب تو رو خورد کنم و هم خودمو ولی باید یک سری توضیحات بهت میدادم که یک طرفه به قاضی نری
نه شما بچه ای نه من , هر کدوممون هم مشتری های خودمون را داریم
دوست ندارم با ادامه دادن این تاپیک فقط باعث دلخوری بیشتری بین خودمون بشیم

دوستان همیشه این یادمون باشه که فقط جلو پامونو نگاه نکنیم , بد نیست بعضی وقتها یه کم دور اندیش هم باشه
موفق باشید

Warez-Host.IR
November 20th, 2011, 15:41
حرفی که به رحمان گفتم مشکل از یوزرهاست ولی کسی توجهی نکرد

مبین جان همون یوزرها را من الان انتقال دادم به سرور جدید
چرا الان قطعی نداریم ؟؟

Aria
November 20th, 2011, 15:57
سلام.

بنده شواهد رو در GTalk به آقای رحمان ارائه دادم و ازشون میخوام که اگر اینطور نبوده همینجا اعلام کنند تا بنده از شما پوزش بخوام برای حرف بی مدرکم.

در مورد اینکه ما همچین کاری می کنیم و یا خیر (ارائه free remote hands روی سرور اختصاصی) مسلماً تا حد بسیار مبتدی، بله این کار انجام میشه ولی بیشتر از اون -همیشه- به کاربران KVM دادیم حتی قبل از اینکه خودشون درخواست کنند و بهشون آموزش دادیم که چگونه از طریق KVM مشکل رو بررسی کنند و با این کار وقت خودمون رو برای کارهای مهمتر گزاشتیم تا بررسی مشکل سرور کاربر.

در هر حال بنده هیچ وقت با خود شما (بابک) مشکلی نداشتم ولی خودم رو کاملاً در حدی می بینم که در مورد دیتاسنتر singlehop نظر بدم چون شواهد و مدارک بسیار زیادی در این زمینه دارم و نتیجتاً قادر به نظر دادن به صورت علمی و فنی هستم.

لازم به ذکر است که کل دیتاسنتر Singlehop کماکان تنها از دو سرویس دهنده شبکه AboveNET و nLayer استفاده می کنه در حالی که ما، به عنوان یک سرویس دهنده بسیار کوچیک که شاید 1/100 دیتاسنتر Singlehop سرور نداریم، از 3 سرویس دهنده استفاده می کنیم و در اواخر December به چهار سرویس دهنده ارتقا میدیم شبکه رو !

در هر حال موفق باشید.

با تشکر.

TukaNet
November 20th, 2011, 16:07
اول سلام
خوشحالم که بالاخره به این تاپیک مراجعه کردید
این تاپیک جای گله و شکایت نیست
بابک جان خودت هم خوب می دونی که من مشکل داشتم با سروری که ازت خرید کردم
مریض نیستم که بی خوردی تاپیک بزنم و ...
همون سرورهای مجازی که روی سرور خریداری از شما بود را منتقل کردم به سرور جدید که از هادی خرید کردم
9 روز هست این سرور دست من هست :

~ # uptime
03:38:49 up 9 days, 12:51:57, load average: 0.34, 0.34, 0.34

بدون کوچکترین مشکل داره کار میکنه
با این تاپیک نه به اعتبارت لطمه می خوره نه مشتری هات ناراضی میشن , چون به قول خودتون برای من تنها این مشکل پیش آمده بود که راه حلی هم پیدا نشد
پس شما نباید ناراحت باشی و اونی که باید ناراحت باشه من هستم که دو ماه هزینه سرور دادم و فقط ضرر کرد ;)
این پول هم فدای سرت چون از این پولا من زیاد این طرف و اون طرف میدن (( پول خورد هم واسم حساب نمیشه ))

من هیچ زمان از کسی توقع زیادی نداشتم حتی از شما و دیتاسنتر
حتی هزار بار هم گفتم من مشکل مالی ندارم و هرچقدر هزینه داشته باشه من پرداخت میکنم
اگر من می گفتم که رایگان برام انجام بدن , حرف شما درست بود ولی وقتی که من خودم دارم میگم سرور را بررسی کنن , مشکل را رفع کنن به من بگید فلانقدر میشه و من پرداخت کنم این حرف به نظر غیرمنطقی هست ؟؟

برای KVM من چند روز الاف بودم ؟؟
آخر هم که گفتن که ارائه این مورد امکان پذیرنیست - خوب برادر من شما که چند سال هست با این دیتاسنتر کار می کنی یعنی نمی دونستی که KVM ارائه نمی کنن که بعد از چند روز در تیکت گفتید امکان پذیرنیست
مرد و مردان بگو به من نگفتی , با دیتاسنتر صحبت کردیم هاردیسک ها را به سرور دیگه ای منتقل کنن
دقیقاً اگر اشتباه نکنم چند روز قبل از تمدید سرور بود
ما هم خوشحال شدیم که انشالله منتقل میکنن و مشکل ما هم رفع میشه
ولی بعدش چی ؟؟
گفتی که دیتاسنتر بچه بازی نیست و ...
اگر هم منکر این قضه میشی که هیچ , مشکلی نیست و من برای خودم خیال بافی کردم

در مورد آیرو اعتبار هم باید بگم که کار ما از مشکل فنی گذشته بود
وقتی به قول خودتون به خاطر همین مشکل فنی مدام سرورهای از دسترس خارج میشن و کاربران به ما تیکت میزنن و تو تاپیک فروش انتقاد می کنن یا در پشتیبانی حرفهایی میزنن که واقعاً در شان همکاران ما نیست این با اعتبار و آبروی ما بازی نمی کنه ؟؟
من ماه پیش خودم شخصاً حدود 270 هزار تومان هزینه به کاربران بازگشت زدم به خاطر عدم پایداری سروری که از شما خرید کرده بودم
قبول کن تنها کسی که ضرر کرده این وسط من بوده و الان شما شاکی باشی نامردی محضه
پولش فداس سرت , به مولا 1% هم واسه پول نگران نیستم چون دوباره به دست میاد ولی همو مشتری هایی که چندماه داشتیم و هرماه تمدید می کردن بعد از انتقال به سرور شما و قطعی های مداوم دیگه تمدید نکردن
کسانی مثل رسول صفری , حسین کریمی و .... که از مشتریان ما بودن همه پریدن و خیلی از سرویس های خودشون را تمدید نکردن
یک سری به من پیام می دادند که جناب هوشیار ما واقعاً از شما توقع نداشتیم که چنین سرویس مزخرفی به ما بدین , همیشه همه جا از شما تعریف می کردن , این شد تجربه برای ما که دیگه از شما و امثال شما خرید نکنیم
این یادت باشه که همیشه مشتری مشتری میاره
یک مشتری که از دست بدی , مهم همون یک مشتری نیست , مهم اینه که فکر کنی همون فرد با خودش میتونه حداقل 5 خریدار دیگه به سایت هدایت کنه
بیشتر از 10 نفر در همین انجمن که ادعای فروش سرورمجازی میکنن دارن از من واسه مشتریاشون سرورمجازی خرید میکنن
کسایی که شاید فکرش را هم نکنید
کسایی مثل جناب محیطی که بیش از 10 سرویس از ما داشت و ... که نمیشه اسم بود
اونها هم سرویس هاشون را کنسل کردن

بگذریم فدای سرت فقط اینا را گفتم که یه وقتی فکر نکنی بی دلیل حرفی زدم , چون دیدم مقداری داری طلبکارانه با تاپیک برخورد میکنی گفتم , بگم که درجریان واقعیت ها باشی و دیدت را عوض کنی

حقیقت همیشه تلخ هست
کسی که کاردست انجام بده همیشه با تعریف و تمجید روبرو میشه ولی ....

نه بابک جان پیش مرگ نیست
به یک متخصص نیاز داریم
من وقتی تخصصی در ضمینه خرید سرور اختصاصی و موارد مرتبط ندارم هیچ وقت وارد این عرصه نمی شم
هیچ ادعایی هم تو این کار ندارم
کار من چیز دیگه ای هست , تخصص من هم چیز دیگه ای هست
شما به عنوان فروشنده باید تخصص این مورد را داشته باشه , نه من
من تو کار خودم که فروش سرورمجازی هست تخصص ندارم و دوست ندارم مثل بعضی ها که تازه دو روزه آمدن تو این راه همه نوع سرویس ارائه بدم , با این که اصلاً هیچی از نوع سرویس دهی اون محصول هم سردر نمیارن

کدام یوزر ؟؟

برای گزارش پست ها بهتر هست از دکمه مربوطه در زیر پست ها استفاده کنید :53:

فکر نکنم تایید کردن افراد یا اشخاص جرم با خلاف قوانین باشه
من همیشه گفتم باز هم میگم , چون از کسی ترس و واهمه ندارم
سرور اختصاصی فقط هادی و آریا
سرورمجازی فقط محمد فخرایی
هاست اشتراکی هم فقط Hostdl

حالا خارج از این چیزهایی که نوشتی و جوابت را دادم
واقعاً بابک به نظر خودت الان من مقصرم یا سینگل هاپ یا ...
قبول کن اگر حرفی در این تاپیک رد و بدل شده 90% به خاطر فشارهای روانی که کاربران و ... میارن هست
اگر در دو ماه گذشته حال و روز من رو هر کدومتون داشتید اینطوری برخورد نمی کردید ؟؟

می خوام بدونم آخر این تاپیک کجاست ؟؟
یکی شما میگی , یکی من
هر کدوممون هم دلیل و برهان و قانع کننده برای خودمون داریم
به جز دلخوری چیزدیگه ای گیرمون میاد ؟؟
من که سرور جدید کردم و بیشتر یوزرها را منتقل کردم و این ماه هم تمدید نمی کنم
به نظر این تاپیک را با انتقاد و حرفهای خودمون ادامه بدیم یا نه ؟؟
دوست نداشتم جواب بدم به این حرفها که هم اعصاب تو رو خورد کنم و هم خودمو ولی باید یک سری توضیحات بهت میدادم که یک طرفه به قاضی نری
نه شما بچه ای نه من , هر کدوممون هم مشتری های خودمون را داریم
دوست ندارم با ادامه دادن این تاپیک فقط باعث دلخوری بیشتری بین خودمون بشیم

دوستان همیشه این یادمون باشه که فقط جلو پامونو نگاه نکنیم , بد نیست بعضی وقتها یه کم دور اندیش هم باشه
موفق باشید

1 - تاپیک جای گله و شکایت نیست ؟! پس این پست هایی که شما زدی چی هستند ؟

2 - مشکل شما رو هر کسی کمی با منطق برخورد کنه متوجه میشه که مشکل از کجاست !

اگر مشکل از سرورهای مجازی نبود چرا سرور بعد از انتقال سرورها هیچ مشکلی نداره ؟!

3 - شما وقتی این جمله رو میگی "خدا شاهده ببینم کسی از این به بعد از توکاسرور و سینگل هاپ تعریف کنه ..." یعنی چی ؟

خوبه ما هم یک سرور مجازی از شما بگیریم ، پدر سرور رو به هر نوع در بیاریم و بعد همین جمله رو تحویل خودتون بدیم ؟

کلاهت رو قاضی کن بببین این جمله به اعتبار لطمه نمیزنه پس چیکار میکنه ؟

4 - بحث پول رو پیش نکش عزیز من ، برداشتت باز هم اشتباه بوده !

من این موارد رو گفتم تا پاسخی باشه به جمله شما که فرمودید " همکاری نمیکنند "

فکر نکنم همکاری از این هم بیشتر باشه که نزدیک 50-60 تا وی پی اس رو دونه به دونه داخل esxi شما اضافه کردیم

همکاری بیشتر از اینکه ساعت 4 صبح هم که تیکت زدید ، در عرض 30 دقیقه پاسخ دریافت کردید ؟

5 - در مورد کی وی ام ، باید بگم که طی سه سالی که با سینگل هاپ کار میکنیم هیچ موقع نیاز به کی وی ام نبوده

با اجازه از دوستان نام میبرم تا بدونید چه کسانی و از کی با ما همکاری می کنند و حتی کوچکترین مشکلی نداشتند

جناب فخرایی ، از اولین کاربرهای ما بودند و نزدیک 7-8 سرور داشتند که تا به حال هر موردی بوده ، دقیقا عین سرور فول منیج برخورد شده

جناب امین زاده ، کاربر مجیک وی پی اس و خیلی کاربران دیگه که همین الان داخل انجمن فعال هستند !

فکر کنم نظرات این کاربران هم مطرح بشه تعداد پست های این تاپیک سر به فلک میگذاره !

6 - در مورد تغییر سخت افزار ، بله ما گفتیم این کار هم ممکن هست که انجام بشه

ولی وقتی دیتاسنتر کل سخت افزار رو ترابل شوتینگ میکنه و مشکلی پیدا نمیشه من با چه دلیلی دیتاسنتر رو قانع کنم که سرور رو عوض کنه ؟

شما فقط و فقط یک دلیل منطقی و قانع کننده بیان کن و اطمینان بده که مشکل از سخت افزار هست ، ما ده بار سخت افزار عوض میکنیم !

7 - در مورد باقی حرف ها تون هم چیزی نگم بهتر هست ، تبلیغ در بخش فنی و همینطور ضد تبلیغ در بخش فنی و ....

این ها همه و همه بحث های بیخودی هست که ما رو از اصل مطلب دور میکنه و به حاشیه میبره

ولی به یک نکته توجه کن چون شما با کسی به مشکل بر نخوردی باعث نمیشه بگی فلانی بهترین هست !

فکر کنم کمی به آرشیو این انجمن مراجعه کنی به نتایجی جز اینی که در ذهن داری برسی ...

8 - حال و احوال مدیران خوبه ؟

---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

سلام.

بنده شواهد رو در GTalk به آقای رحمان ارائه دادم و ازشون میخوام که اگر اینطور نبوده همینجا اعلام کنند تا بنده از شما پوزش بخوام برای حرف بی مدرکم.

در مورد اینکه ما همچین کاری می کنیم و یا خیر (ارائه free remote hands روی سرور اختصاصی) مسلماً تا حد بسیار مبتدی، بله این کار انجام میشه ولی بیشتر از اون -همیشه- به کاربران KVM دادیم حتی قبل از اینکه خودشون درخواست کنند و بهشون آموزش دادیم که چگونه از طریق KVM مشکل رو بررسی کنند و با این کار وقت خودمون رو برای کارهای مهمتر گزاشتیم تا بررسی مشکل سرور کاربر.

در هر حال بنده هیچ وقت با خود شما (بابک) مشکلی نداشتم ولی خودم رو کاملاً در حدی می بینم که در مورد دیتاسنتر singlehop نظر بدم چون شواهد و مدارک بسیار زیادی در این زمینه دارم و نتیجتاً قادر به نظر دادن به صورت علمی و فنی هستم.

لازم به ذکر است که کل دیتاسنتر Singlehop کماکان تنها از دو سرویس دهنده شبکه AboveNET و nLayer استفاده می کنه در حالی که ما، به عنوان یک سرویس دهنده بسیار کوچیک که شاید 1/100 دیتاسنتر Singlehop سرور نداریم، از 3 سرویس دهنده استفاده می کنیم و در اواخر December به چهار سرویس دهنده ارتقا میدیم شبکه رو !

در هر حال موفق باشید.

با تشکر.

خوب آریا جان من هم گفتم بهتر بود این موارد رو عمومی و به وقتش در تاپیک قرار میدادید

شاید با استفاده از همین موارد مشکل حل میشد و کار به اینجا نمیرسید ولی متاسفانه ....

من هم با شما تا به حال مشکلی نداشتم و حتی در مواردی از کمک های شما استفاده کردم

ولی نظر شما رو در مورد این دیتاسنتر قبول ندارم ، در این مورد هم اگر قصد بررسی و بحث داشته

باشیم بهتر هست به wht.com بریم تا نظرات کاملا فنی و افراد متخصص تر رو هم داشته باشیم

در ضمن آریا جان توجه کن که سینگل هاپ تا جایی که بنده به یاد دارم تا به حال مشکل نتورک نداشته

ولی چه بسا دیتاسنترهایی که پییرینگ خیلی قوی دارند و چند بار در طی سال داون میشوند ....

Warez-Host.IR
November 20th, 2011, 16:58
نمی دونم پاسخ بدم یا نه
چون این تاپیک میشه یک طومار که آخرش معلوم نیست به کجا خطم میشه

2 - مشکل شما رو هر کسی کمی با منطق برخورد کنه متوجه میشه که مشکل از کجاست !

اگر مشکل از سرورهای مجازی نبود چرا سرور بعد از انتقال سرورها هیچ مشکلی نداره ؟!

این همه سرویس دهنده در این تاپیک شرکت کردند یعنی همه بی منطق بودن که کسی به راه حل مناسب نرسید ؟؟
در مورد سوال دوم من نباید پاسخگو باشم فکر کنم خود شما باید پاسخگو باشید , چون اگر مشکل از سرورهای مجازی بود ما باید همون داستان را این طرف هم داشتیم

3 - شما وقتی این جمله رو میگی "خدا شاهده ببینم کسی از این به بعد از توکاسرور و سینگل هاپ تعریف کنه ..." یعنی چی ؟

خوبه ما هم یک سرور مجازی از شما بگیریم ، پدر سرور رو به هر نوع در بیاریم و بعد همین جمله رو تحویل خودتون بدیم ؟

کلاهت رو قاضی کن بببین این جمله به اعتبار لطمه نمیزنه پس چیکار میکنه ؟
واقعاً توکاسرور به قول خودتون با این همه سابقه و ... بخواد با این جمله اعتبارش زیر سوال بره باید درش و تخته کرد
ناراحت نشی ولی حقیقت را دارم میگم
چون به گفته خودتون تنها کسی که مشکل داشته من بودم نه کسی دیگه و تنها یک یوزر نمی تونه اعتبار چند ساله یک شرکت را زیر سوال ببره
ولی 30 یوزر می تونه با اعتبار ما بازی کنه
اگر هم من حرفی زدم که با اعتبار توکاسرور بازی کرده نهایت در دو پست همین تاپیک بود و نه جایی دیگه
پس اگر بحث خراب شدن اعتبار شرکت و شخص باشه من بیشتر ضررر کردم نه شما

4 - بحث پول رو پیش نکش عزیز من ، برداشتت باز هم اشتباه بوده !

من این موارد رو گفتم تا پاسخی باشه به جمله شما که فرمودید " همکاری نمیکنند "

فکر نکنم همکاری از این هم بیشتر باشه که نزدیک 50-60 تا وی پی اس رو دونه به دونه داخل esxi شما اضافه کردیم

همکاری بیشتر از اینکه ساعت 4 صبح هم که تیکت زدید ، در عرض 30 دقیقه پاسخ دریافت کردید ؟
بحث پول نیست
من همون روز به کوروش , عزیز هم گفتم
گفتم کوروش جان شما این مورد را برای ما در فلان ساعت انجام بده من هزینه را تقدیم می کنم
من هیچ کاری از شما بدون دریافت هزینه نخواستم
خواستم ؟؟
در ضمن پاسخ دادن به تیکت در ساعت 4 صبح یا 8 شب یا هر زمان آن هم در کوتاهترین زمان ممکن جزء وظایف من و شما هستم
اگر من و شما به کاربران پشتیبانی مناسب ندیم و در حداقل زمان ممکن پاسخ تیکت ها و ... را ندیم , به کاربر کم لطفی کردیم
پس این مورد که در عرض 30 دقیقه پاسخ دادید نباید منتی به ما باشه ;)

5 - در مورد کی وی ام ، باید بگم که طی سه سالی که با سینگل هاپ کار میکنیم هیچ موقع نیاز به کی وی ام نبوده

با اجازه از دوستان نام میبرم تا بدونید چه کسانی و از کی با ما همکاری می کنند و حتی کوچکترین مشکلی نداشتند

جناب فخرایی ، از اولین کاربرهای ما بودند و نزدیک 7-8 سرور داشتند که تا به حال هر موردی بوده ، دقیقا عین سرور فول منیج برخورد شده

جناب امین زاده ، کاربر مجیک وی پی اس و خیلی کاربران دیگه که همین الان داخل انجمن فعال هستند !

فکر کنم نظرات این کاربران هم مطرح بشه تعداد پست های این تاپیک سر به فلک میگذاره !

برای من تمام این اشخاص محترم هستن و ما در این تاپیک به آقای x یا y کاری نداریم که دنبال جمع کردن نظرات یا امضاء برای تایید شما باشیم و شما به اندازه کافی اعتبار دارید که این مورد انجامش نیازی نیست
وقتی ما میخوایم هر سرویسی از هرجایی تهیه کنیم باید همه نوع اطلاعات از سرویس دهنده خودمون داشته باشیم
یا حداقل سرویس دهنده به ما اطلاعات مناسب ارائه کنه
شما وقتی بعد از 3 سال فعالیت با یک دیتاسنتر اطلاع ندارید که kvm ارائه میکنه یا نه از دیگران نباید توقع زیادی داشت

6 - در مورد تغییر سخت افزار ، بله ما گفتیم این کار هم ممکن هست که انجام بشه

ولی وقتی دیتاسنتر کل سخت افزار رو ترابل شوتینگ میکنه و مشکلی پیدا نمیشه من با چه دلیلی دیتاسنتر رو قانع کنم که سرور رو عوض کنه ؟

شما فقط و فقط یک دلیل منطقی و قانع کننده بیان کن و اطمینان بده که مشکل از سخت افزار هست ، ما ده بار سخت افزار عوض میکنیم !

دلیل قانع کننده این که شما خودتون هر روز مشاهده می کردید که ما چه برنامه ای داشتیم
حتی پنل برای ریست سرور نداشتیم که سرور را ریست کنید و باید تیکت ارسال می کردیم
سروری که روزی یک یا دو بار داره از دسترس خارج میشد اون هم بدون دلیل آیا نیازی به مدرک داره ؟؟

7 - در مورد باقی حرف ها تون هم چیزی نگم بهتر هست ، تبلیغ در بخش فنی و همینطور ضد تبلیغ در بخش فنی و ....

این ها همه و همه بحث های بیخودی هست که ما رو از اصل مطلب دور میکنه و به حاشیه میبره

ولی به یک نکته توجه کن چون شما با کسی به مشکل بر نخوردی باعث نمیشه بگی فلانی بهترین هست !

فکر کنم کمی به آرشیو این انجمن مراجعه کنی به نتایجی جز اینی که در ذهن داری برسی ...

گذشته هر شخص به خودش مربوطه
من هیچ زمان به گذشته افراد کاری نداشتم
اگر بخوایم با این دید نگاه کنیم همیشه به یک *** باید به چشم یک *** نگاه کنیم (( توهین به شخص خاصی نیست )) هرچند که شاید طرف تصمیم گرفته باشه دیگه ***ی نکنه و انسانی درستی باشه ولی ما با بدبینی که دارید مانع از پیشرفت و ... طرف میشیم
پس گذشته دیگران به من هیچ ربطی نداره و من طبق تجربیات خودم کار میکنم نه حرف و سخن های دیگران
اگر من بخوام طبق حرفهای دیگران زندگی کنم و مسیر خودمو انتخاب کنم - الان اصلاً اینجا حضور نداشتم

باز هم اگر موردی مونده , بگو تا پاسخ بدم
دوست دارم حداقل خودت با وجدان خودت کنار بیاری - یه دو دوتا , چهارتا کنی ببینی بیشتر تقصیر من سرویس گیرنده هست یا شما سرویس دهنده یا دیتاسنتری که دو پول نمی ارزه
نیازی نیست این را پاسخ بدی , اینو بین خودتو و وجدان خودت حل کن

موفق باشی

TukaNet
November 24th, 2011, 16:28
ما سکوت را برگزیدیم و سخن را به اعداد واگذاشتیم !

~ # echo $(uptime)
12:54:00 up 9 days, 06:30:13, load average: 0.03, 0.03, 0.03
~ #

AmirHosein
November 24th, 2011, 16:57
حس میکنم بحث داره از حالت کمک به دعوا و... تبدیل میشه هم رحمان هم بابک از دوستای خوب من هستن اگر مشکل رحمان عزیز برطرف شده که بحث ااینطور که نشون میده سرور جدید تهیه کردن و اگر از توکانت (بابک عزیز) شکایت و گِله ای دارن بهتره توی بخش انتقادات و پیشنهادات اقدام کنن، دوستانی هم که نمیتونن کمکی کنن لطفا توی این بحث شرکت نکنن!
با تشکر.

Aria
November 24th, 2011, 17:36
سلام.

من تصور می کنم مشکل نه از طرف رحمان و نه از طرف بابک بوده !

کسانی که شبکه کار کردند بهتر می دونند که هر switch تعداد محدودی ARP و MAC رو میتونه Broadcast کنه و اگر از اون تعداد افزایش پیدا کنه، پورتی که داره abuse می کنه رو با روش هایی مثل DataStorm Control و موارد مشابه (در Cisco اطلاعی ندارم) کنترل می کنه و در واقع سرور پورت مذکور رو null می کنه.

این احتمال وجود داره که یک یا چند VPS هاست شده در سرور شما باعث ارسال تعداد زیادی MAC می شدند و switch متصل شده به سرور شما نیز قادر به پشتیبانی از این همه broadcast نبوده و در نتیجه پورت سرور شما رو null می کرده!

در هر حال هر چیز که بوده تمام شده، پیشنهاد می کنم ادامه ندید، این مشکلات در هر کاری پیش میاد، یکی از یک دیتاسنتر به شدت راضی هست و سالها باهاش کار می کنه، یکی دیگه از همون دیتاسنتر تنفر داره و 1 هفته هم نمی تونه دوام بیاره!

با تشکر.

Warez-Host.IR
November 24th, 2011, 17:41
سلام امیرجان
ممنون از لطفت
از نظر من مشکلی نیست و اگر تمایل داشتی میتونی تاپیک را ببندی
من شکایت یا انتقاد خاصی ندارم که بخوام به بخش مربوطه مراجعه کنم
همچنین اگر 1% فکر میکنید بودن این تاپیک و حرفهای درون اون ممکن هست برای کار بابک مشکل ایجاد کنه از نظر من می تونید کلاً تاپیک را حذف کنید

موفق باشی

AmirHosein
November 24th, 2011, 19:09
سلام امیرجان
ممنون از لطفت
از نظر من مشکلی نیست و اگر تمایل داشتی میتونی تاپیک را ببندی
من شکایت یا انتقاد خاصی ندارم که بخوام به بخش مربوطه مراجعه کنم
همچنین اگر 1% فکر میکنید بودن این تاپیک و حرفهای درون اون ممکن هست برای کار بابک مشکل ایجاد کنه از نظر من می تونید کلاً تاپیک را حذف کنید

موفق باشی
با اجازه رحمان من تاپیک رو قفل میکنم هر وقت حس کردید لازم تاپیک مجدد باز بشه میتونید به من یا مصطفی از طریق پیام خصوصی اطلاع بدید تا تاپیک رو برای رسیدگی مجدد باز کنیم.
موفق باشید.

AmirHosein
November 29th, 2011, 12:39
تاپیک مجدد باز شد و بابک عزیز گفتن:

توی این 2 هفته آپ تایم سرور این بوده:

~ # echo $(uptime) 21:44:20 up 13 days, 15:20:42, load average: 0.00, 0.00, 0.00 ~ #
و سرور هیچ مشکلی نداشته و مشکل از سمت توکانت نبوده!
تاپیک مجدد باز میشه برای پاسخگویی رحمان عزیز و بحث فقط بین طرفین هست و ارسال پست از سمت سایر کاربران مجاز نیست!
منتظر پاسخ جناب هوشیار هستیم.

Warez-Host.IR
November 29th, 2011, 13:16
سلام
ممنون امیر جان منتظر بودم تاپیک را باز کنید
الان نمی دونم بابک دوست داره چه پاسخی بهش بدم
دوست داره بگم سرور مشکل نداره یا من مشکل داره یا ...
این هم آپتایم سرور جدید من بعد از 18 روز :

~ # uptime
04:28:18 up 18 days, 13:41:26, load average: 0.47, 0.47, 0.45

همون یوزرها با سرور جدید
USA - Chigaco - Swiftway

الان بگم حق با بابک هست ؟؟
حق با منه ؟؟
حق با مشتری که سرویش قطع میشد ؟؟

به هر حال بابک جان اگر دنبال این هستی که من بگم اشتباه از من بوده تا این تاپیک به انتها برسه (( به خاطر دوستی که بینمون هست )) من می تونم بگم شاید مشکل از من بوده
این باید مدنظرمون باشه که من و شما اونقدر بیکار نیستیم که هر روز بیایم و به این تاپیک ها سر بزنیم و یک چیزی بنویسم که طرف مقابل را قانع کنیم
اگر هم الان دارم در این تاپیک پست ارسال میکنم تنها به خاطر امیر عزیز هست
چون اینقدر این روزها درگیر هستم که وقت این مدل تاپیک ها را ندارم

به هر حال بابک جان اگر میخوای بگم مشکل از من بوده , باشه هرچی تو بگی
کاربران عزیز انجمن هرچی جناب علمدار بگن همون درسته , تا اینجا بنده هرچی پست ارسال کردم ساخته توهمات خودم بوده :53:

موفق باشید

RezaFH
November 29th, 2011, 13:18
سلام

پیشنهاد دوستانه ای که دارم اینه که تاپیک کلا حذف بشه ;)
چون هیچ سودی برای کسی نداره (در حالی که ممکنه ضرر داشته باشه)

Aria
November 29th, 2011, 13:40
سلام.

فکر می کنم این مورد به خودی خود ثابت کنه که مشکل نه از کاربران شما بوده، نه از شما و نه از طرف بابک.

همانطور که در chat هم به بابک گفتم، این مورد مشخصاً از طرف همان switch ای بوده که سرور شما بهش متصل بوده.

ببینید، هر switch تعداد مشخصی broadcast و unicast پکت رو میتونه process کنه و اگر سرور های متصل شده به اون switch بیش از تعداد محدودیت اون switch پکت ارسال کنند، درنهایت سیستم امنیتی storm-control که در لینک زیر توضیحاتش موجود هست، باعث میشه پورت مورد نظر که در حال ارسال بیشترین تعداد پکت هست محدود بشه و یا به کلی از شبکه قطع بشه و تا زمانی که ارسال پکت ها غیر فعال نشه، switch اجازه فعالیت مجدد به سرور نمیده که در واقع با restart کردن سرور این اتفاق می افتاد و ارسال پکت ها متوقف میشد.

Catalyst 6500 Release 12.2SXF and Rebuilds Software Configuration Guide - Traffic-Storm Control [Cisco Catalyst 6500 Series Switches] - Cisco Systems (http://www.cisco.com/en/US/docs/switches/lan/catalyst6500/ios/12.2SXF/native/configuration/guide/storm.html)

همینطور لازم به ذکر هست که این سیستم کاملاً طبیعی هست چون کاربران شما سیستم های routing در سرور های مجازی خودشون داشتند و این سیستم ها پکت های بسیار زیادی تولید و process می کنند.

برای اطمینان بیشتر میتونید از singlehop بخواید log های مربوط به پورت متصل شده به این سرور رو در روز هایی که این مشکل رخ می داد بررسی کنند تا اطمنان حاصل بشه که مشکل تنها از طرف switch بوده و از نظر بنده این یعدی کوتاهی دیتاسنتر در کنترل نکردن سرویس ها و مانیتور نشدن شبکه از طریق sflow و یا netflow که دو روش بسیار ساده برای جلوگیری از رخ دادن چنین مشکلاتی هستند.

با تشکر.

TukaNet
November 29th, 2011, 13:49
تاپیک مجدد باز میشه برای پاسخگویی رحمان عزیز و بحث فقط بین طرفین هست و ارسال پست از سمت سایر کاربران مجاز نیست!
منتظر پاسخ جناب هوشیار هستیم.

امیر جان بنده مایل نبودم تاپیک باز بشه چون موارد جدیدتری هم پیش خواهد آمد !

فقط دوست دارم مدیران 3 موردی که پ.خ. کردم رو بررسی کنند و خودشون تصمیم بگیرند

اگر تبلیغ و ضد تبلیغ ، زیر سوال بردن اعتبار افراد و از این دست اعمال مجاز هست که بسم الله ما هم از فردا شروع کنیم !

نه اگر خلاف قوانین هست چرا به این موارد رسیدگی نمیشه و کاربران و به خصوص مدیری که این اعمال رو انجام دادند هیچ مجازاتی نمیشوند ؟

سلام
ممنون امیر جان منتظر بودم تاپیک را باز کنید
الان نمی دونم بابک دوست داره چه پاسخی بهش بدم
دوست داره بگم سرور مشکل نداره یا من مشکل داره یا ...
این هم آپتایم سرور جدید من بعد از 18 روز :

~ # uptime
04:28:18 up 18 days, 13:41:26, load average: 0.47, 0.47, 0.45

همون یوزرها با سرور جدید
USA - Chigaco - Swiftway

الان بگم حق با بابک هست ؟؟
حق با منه ؟؟
حق با مشتری که سرویش قطع میشد ؟؟

به هر حال بابک جان اگر دنبال این هستی که من بگم اشتباه از من بوده تا این تاپیک به انتها برسه (( به خاطر دوستی که بینمون هست )) من می تونم بگم شاید مشکل از من بوده
این باید مدنظرمون باشه که من و شما اونقدر بیکار نیستیم که هر روز بیایم و به این تاپیک ها سر بزنیم و یک چیزی بنویسم که طرف مقابل را قانع کنیم
اگر هم الان دارم در این تاپیک پست ارسال میکنم تنها به خاطر امیر عزیز هست
چون اینقدر این روزها درگیر هستم که وقت این مدل تاپیک ها را ندارم

به هر حال بابک جان اگر میخوای بگم مشکل از من بوده , باشه هرچی تو بگی
کاربران عزیز انجمن هرچی جناب علمدار بگن همون درسته , تا اینجا بنده هرچی پست ارسال کردم ساخته توهمات خودم بوده :53:

موفق باشید

رحمان جان موردی که بود مربوط به یکی از وی پی اس های شما بوده اگر حرف بنده رو قبول نداری حرف آریا رو قبول کن

در ضمن بحث ما فنی بود ولی شما با آگاهی یا بدون آگاهی این بحث رو به سمت دیگری کشیدی که در این مورد من دوست دارم فقط سکوت کنم

فعلا طرف مورد نظر من شما نیستید چون پاسخ شما رو به وقتش دادم و هنوز هم فکر نمی کنم پاسخی در مقابل حرف من داشته باشید ...

سلام

پیشنهاد دوستانه ای که دارم اینه که تاپیک کلا حذف بشه ;)
چون هیچ سودی برای کسی نداره (در حالی که ممکنه ضرر داشته باشه)

تاپیک باقی بمونه یا نمونه فرقی نداره رضا جان

اگر تعداد ویزیت های تاپیک رو مد نظر بگیری خواهد دید که همه مطلب رو خوندن !

Arte
November 29th, 2011, 13:50
جالبه .
اینا مسائل خیلی کوچیکی هست که طرفین میتونن بین خودشون حلش کنن و اصلا اسمی از هم نبرن زندگیتون رو هوا نیست که مشکل مقطعیه و خیلی ساده حل میشه .
تیم توکا کارش خوبه هم به بابک هم به اعضای دیگر این تیم شناخت دارم و امتحانش رو پس داده .
این تاپیک بسته بمونه مشکلات خیلی زودتر حل میشه و بقیه هم از آب گل آلود ماهی نمیگیرن .
شاد باشید .

Warez-Host.IR
November 29th, 2011, 14:55
سلام.

فکر می کنم این مورد به خودی خود ثابت کنه که مشکل نه از کاربران شما بوده، نه از شما و نه از طرف بابک.

همانطور که در chat هم به بابک گفتم، این مورد مشخصاً از طرف همان switch ای بوده که سرور شما بهش متصل بوده.

ببینید، هر switch تعداد مشخصی broadcast و unicast پکت رو میتونه process کنه و اگر سرور های متصل شده به اون switch بیش از تعداد محدودیت اون switch پکت ارسال کنند، درنهایت سیستم امنیتی storm-control که در لینک زیر توضیحاتش موجود هست، باعث میشه پورت مورد نظر که در حال ارسال بیشترین تعداد پکت هست محدود بشه و یا به کلی از شبکه قطع بشه و تا زمانی که ارسال پکت ها غیر فعال نشه، switch اجازه فعالیت مجدد به سرور نمیده که در واقع با restart کردن سرور این اتفاق می افتاد و ارسال پکت ها متوقف میشد.

Catalyst 6500 Release 12.2SXF and Rebuilds Software Configuration Guide - Traffic-Storm Control� [Cisco Catalyst 6500 Series Switches] - Cisco Systems (http://www.cisco.com/en/US/docs/switches/lan/catalyst6500/ios/12.2SXF/native/configuration/guide/storm.html)

همینطور لازم به ذکر هست که این سیستم کاملاً طبیعی هست چون کاربران شما سیستم های routing در سرور های مجازی خودشون داشتند و این سیستم ها پکت های بسیار زیادی تولید و process می کنند.

برای اطمینان بیشتر میتونید از singlehop بخواید log های مربوط به پورت متصل شده به این سرور رو در روز هایی که این مشکل رخ می داد بررسی کنند تا اطمنان حاصل بشه که مشکل تنها از طرف switch بوده و از نظر بنده این یعدی کوتاهی دیتاسنتر در کنترل نکردن سرویس ها و مانیتور نشدن شبکه از طریق sflow و یا netflow که دو روش بسیار ساده برای جلوگیری از رخ دادن چنین مشکلاتی هستند.

با تشکر.

سلام آریا جان
من هم 70 تا 80 درصد احتمال میدم موردی که شما توضیح داده باشه , هرچند که بار فنی من به اندازه شما نیست که بخوام 100% نظر قطعی بدم
اما اگر شما بگی احتمالاً چنین چیزی بوده , با شناختی که نسبت به شما دارم میگم 100% همین مورد بوده

امیر جان , فکر نکنم به حضور من در این تاپیک نیازی باشه
چون بابک عزیز هم فرمودند قبلاً پاسخ به من دادن
هر زمان که صلاح دونستید تاپیک را قفل یا حذف کنید

موفق باشید

TukaNet
November 29th, 2011, 15:04
سلام آریا جان
من هم 70 تا 80 درصد احتمال میدم موردی که شما توضیح داده باشه , هرچند که بار فنی من به اندازه شما نیست که بخوام 100% نظر قطعی بدم
اما اگر شما بگی احتمالاً چنین چیزی بوده , با شناختی که نسبت به شما دارم میگم 100% همین مورد بوده

امیر جان , فکر نکنم به حضور من در این تاپیک نیازی باشه
چون بابک عزیز هم فرمودند قبلاً پاسخ به من دادن
هر زمان که صلاح دونستید تاپیک را قفل یا حذف کنید

موفق باشید

رحمان عزیز بستن یا پاک کردن تاپیک به مشکل بنده کمک نمی کنه

در مورد فنی نتیجه گیری شد و همه هم که مطلع شدند مشکل چی بوده و از کجا بوده !

ولی الان زمان این هست که در مورد الفاظ خوب و حرف های حاشیه ای به نتیجه برسیم !

هر موقع مدیران درباره 3 موردی که پ.خ. کردم تصمیمشون رو اعلام کردند تیکت هم میتونه بسته بشه

Warez-Host.IR
November 29th, 2011, 16:40
رحمان عزیز بستن یا پاک کردن تاپیک به مشکل بنده کمک نمی کنه

در مورد فنی نتیجه گیری شد و همه هم که مطلع شدند مشکل چی بوده و از کجا بوده !

ولی الان زمان این هست که در مورد الفاظ خوب و حرف های حاشیه ای به نتیجه برسیم !

هر موقع مدیران درباره 3 موردی که پ.خ. کردم تصمیمشون رو اعلام کردند تیکت هم میتونه بسته بشه

سلام
مشکلی نیست
مدیران محترم لطفاً پیغام های خصوصی بابک عزیز را پاسخ بدن و اگر تونستن سریعتر تصمیم گیری کنند
چون دوست ندارم دلخوری باقی بمونه
نهایت تصمیم مدیران چه چیزی می تونه باشه ؟؟
1 - بستن شدن یوزر من برای مدتی کوتاه (( یک هفته تا 2 ماه ))
2 - بسته شدن یوزر برای همیشه
که این دو مورد هم برای من فرق چندانی نداره
این موضوع برای کسی مهم هست که فروشش از این انجمن باشه و به نوعی وابستگی خاصی برای سوددهی داشته باشه ولی ما که 90% فروشمون از جاهای دیگه هست فعالیت کردن در انجمن یا نکردن اون فرق چندانی نداره
اگر هم وقت دارم میزام و اینجا پستی ارسال میکنم , 80% به این دلیل هست که دانسته ها و داشته های خودمو در اختیار کاربران دیگر قرار بدم (( هرچند هنوز به اون حدی نرسیدیم که ادعایی داشته باشیم ))

پس هر طور که مدیریان صلاح بدونن بنده مشکلی ندارم , فقط خوشحال میشیم نتیجه را به من هم اعلام کنند
موفق باشید

guerillamethod
December 8th, 2011, 01:54
درود بر شما آقا رحمان،
یک راه حل به نظر من میرسه. اون که هر روز یکی‌ از وی‌پی‌اس هارو به صورت ترتیبی خاموش کنین.
و بد ببینین باز مشکل هست یا نه. این کار رو تا پیدا کردن عامل مشکل ادامه بدین.
مثلا اگه ۵ تا وی‌پی‌اس دارین، ۵ روز این کار طول خواهد کشید.
این بهترین راه حال ممکن هست.

MagicVps.Com
December 8th, 2011, 10:57
دوست عزیز بیشتر از 20 روزه که ویپیاسها منتقل شده و سرور جابجا شده و کلا اون قضیه تمام شده دهست حتی فکرکنم سرور دیگهد ست رحمان هم نباشه و و سررسید ماه بعدی شده

mehrshad.ho
December 8th, 2011, 11:27
عروسی منم دعوت کنین

Warez-Host.IR
December 8th, 2011, 12:20
عروسی منم دعوت کنین

سلام
شرمنده مقداری دیر اعلام کردید
یک ماه از این موضوع می گذره

موفق باشید

MagicVps.Com
December 8th, 2011, 13:37
عروسی منم دعوت کنین

سلام
شرمنده مقداری دیر اعلام کردید
یک ماه از این موضوع می گذره

موفق باشید

واقعا نمیدونم چرا بعضیها هرجا تاپیکی میببند احساس میکنند باید ریپلای کنند

نکته بعدی دلیل باز موندن این تاپیک چیه چرا مدیران تاپیک نمیبندن

taghi.karimi
December 8th, 2011, 18:39

نکته بعدی دلیل باز موندن این تاپیک چیه چرا مدیران تاپیک نمیبندن

هر دو طرف باید راضی به بسته شدن تاپیک باشند!که جناب علمدار منتظر پاسخ مدیران هستند!

Esi.Online
December 9th, 2011, 00:49
سلام رحمان جان مشکلت حل شد :دی
تنظیمات شبکه سرورهارو چک کن همون ساعت در سرورو پیش بزار از لای در ببین مشکل چیه کسی نمیاد تو دس بزنه =))

آقای ایکس شما هم یکم به متن من دقت کنید بهد شرو کنید به اظهار نظر واقعا برای خودمو یه مشته متاسفم ( خوب بارش کردم :دی )

:دی آقا من خیلی وقت بود میخاسم ادای این آدم بزرگای اینجارو در بیارم دیدم موقعیت مناسبه ، آخیش ( عذرخواهی میکنم )

m_dg_farari
December 10th, 2011, 01:49
سلام به همه ی عزیزان
اول از همه عذرخواهی میکنم که در بین بزرگان اهل علم حرفی میزنم. اما فکر میکنم اگر نظرات شخصیمو بیان کنم به عنوان یک کاربری که هم از بابک سرویس داره. هم از آریا سرویس داره. هم از رحمان سرویس داره ، شاید خیلی موثر باشه تو افکار یک نویسنده مثل خود من.
حقیقت امر این هست که به محض اینکه متوجه شدم Singlehop به هیچ عنوان KVM ارائه نمیکنه ، به شدت نگران شدم! و تصمیم به کنسل سرویسم گرفتم! (جنبه ی تخریب توکا از سمت وارزهاست)
نظر شخصی من در این مورد: بسیار کار مبتدیانه ای هست که سرویس سلف منیج ارائه کنه یک دیتا سنتر و KVM ارائه نکنه!
جلوتر که اومدم متوجه شدم همکاری توکا با سرور دیل در حد بسیار نزدیکی هست و سرور دیل هم تکنسین شخصی خودش رو در دیتا سنتر داره. پس کمی اطمینان خاطر به من داد (بازگشت از تخریب البته 2 صفحه بعدش.... مسلما کمتر "کاربری" پیدا میشه که 13 صفحه تاپیک رو کامل بخونه!
در مورد مشکل کلی ، چیزی که آریا جان گفتن تا به اینجا منطقی ترین (و به نظر من تنها) مورد ممکن بوده!
حالا میرسیم سر این موضوع که مقصر کیه!
1- شما وقتی که میخواین 60 و پی اس رو روی یک سرور اختصاصی میزبانی کنید ، مسلما باید از سخت افزار سرور مطلع باشید که بتونه این تعداد یوزر رو ساپورت کنه. پس تحقیق در مورد سخت افزار مورد استفاده در سرور خریداری شده بر عهده ی شما هست! یکی از مشکلات اصلی ایرانیان (اصلا خود من!) اینه که فقط 3 4 تا چیز سرور مد نظرمونه: سی پی یو ، رم ، هارد.... (وقتی بترکونه برند مادربورد و سرور)
تا به حال به این موضوع فکر کردید که مهم ترین قطعه در "سرور" سوویچش هست؟
حالا این بحث ها به کنار. و این رو هم بله قبول دارم که دیتا سنتری مثل Single Hop باید اونقدر بار کیفیش بالا باشه که خودش تشخیص بده یک سرور با رم -مثلا- 24 گیگ یه سوئیسچ درست درمون میخواد!
2- بنده یوزر داشتم که بیش از 1400 کاربر تونـل آنلاین داشته که حدودا 460 مگابیت پهنای باند رو داشتن میخوردن!!!! اگر قرار باشه سوئیچ استفاده شده در سخت افزار سرور های سینگل هاپ این تعداد ریکوئست رو هندل کنه ، پس مسلما منم باید همین مشکل رو داشته باشم! درسته؟ (ماهیانه + 35 ترابایت پهنای باند مصرف داشته این یوزرم)
در ضمن ، فکر میکنید مشکلی که 1 ماه هم دیتا سنتر ، هم واسطه ی خرید و هم Server holder رو معطل خودش کرده ، اگر برای کسی در سطح دنیا پیش میومد ، مثل شما مینشست و منتظر معجزه میشد؟ یعنی حتی نباید از بین بیش از 10 هزار کاربری که سینگل هاپ داره ، 10 تاشون نارضایتی خودشون رو از این دیتا سنتر در Webhostingtalk.com اعلام کنن؟
3- رحمان جان شما میگید که 270 هزار تومان برگشت وجه داشتید سر همین سرور. هزینه ی سرویس های ارائه شده ی شما هم که خیلی بالا نیست. پس این هزینه ای که برگشت دادید به جرئت میتونم بگم مربوط میشه به حد اقل 10 وی پی اس. درسته؟ حتی 1% هم پیش خودتون این احتمال رو ندادید که یکی از این 10 یوزر ، مخرب بوده؟
قبول دارید که مشکل در حین ساکن بودن وی پی اس های شما برای این سرور پیش میومده و بعد از انتقال همه ی وی پی اس ها مشکلی نبوده؟ واقعا قصد شما برطرف شدن مشکل و به وجود اومدن دوستی ها هست....؟
4- کاملا به رحمان حق میدم که ناراحت باشه .... چون اگر بابک با 1 نفر ترفه ، رحمان باید جوابگوی 30 40 نفر باشه!

من دی حدی نیستم که بحث فنی بکنم! صرفا عقاید خودم رو بیان کردم! امیدوارم کسی از من ناراحت نشه! چون اصلا قصد دفاع از کسی رو نداشته و ندارم!

Aria
December 10th, 2011, 02:09
سلام.

اگر در مورد صحبت بنده نظر دادید، جا داره که یک مورد رو در صحبت هاتون اصلاح کنم.

اولاً بنده شخصاً میتونم تضمین کنم که هم سخت افزار سرور و هم switch متصل شده به این سرور و هم کاربران آقای رحمان همگی سالم و بدون مشکل بودند، اگر مایل به دونستنش هستید میتونم نتیجه بررسی های شخصیم رو در یکی از سرور های دیتاسنتر خودمون بهتون بدم (1200 MAC Address به همراه 340 هزار ARP TABLE از یک سرور به شبکه داخلی ما push شد و هیچ مشکلی رخ نداد) و در واقع تنها چیزی که مشکل داشت و بنده تصور می کنم مستقیماً به مهندس شبکه شرکت Singlehop مربوط میشه، فرایند Storm control و تنظیمات پیرامون این سیستم امنیتی در switch متصل شده به سرور آقای رحمان و یا حتی تنها switchport متصل شده به سرور ایشان هست.

اگر این سیستم امنیتی به درستی تنظیم نشه، باعث بروز مشکلات بسیاری میشه، برای مثال بنده روی یک سرور معمولی webhosting که برای تست نصب کرده بودیم با کمک همکارم شرایط مشابه در همین تیکت رو به صورت مجازی ایجاد کردیم.

سرور شروع کرد به ارسال هزاران arp و هیچ مشکلی رخ نداد تا زمانی که ما روی switchport متصل به این سرور، سیستم storm control رو به 20% محدود کردیم.

نمونه تنظیمات:

asn-c01-sw02-gigE# show ethernet-switching-options
voip;
storm-control {
interface ge-0/0/5.0 {
level 20;
}
interface all;
}

که بعد از ذخیره این تغییرات سرور 10 دقیقه بعد از دسترس خارج شد بدون اینکه ما تغییری در مصرف بدیم!

در نتیجه بنده میتونم با اطمینان 90% بگم که مشکل از همین مورد در switchport متصل شده به سرور آقای رحمان بوده و در این بین تخسیر کار هیچ کس نیست به جز مدیر/مهندس شبکه دیتاسنتر singlehop !

با تشکر.

TukaNet
December 10th, 2011, 09:08
متشکر از محسن و آریا !

قصد بحث ندارم و این تاپیک محول شده به مدیران ( شخص وحید )

فعلا که بعد از گذشت ده روز فرصت نداشتند مواردی که بیان شده رو بررسی کنند

فکر کنم این کاملا نشون میده که در پس پرده دست هایی هستند که نمی گذارند کار پیش برود ! :دی

m_dg_farari
December 10th, 2011, 12:16
سلام.

اولاً بنده شخصاً میتونم تضمین کنم که هم سخت افزار سرور و هم switch متصل شده به این سرور و هم کاربران آقای رحمان همگی سالم و بدون مشکل بودند، اگر مایل به دونستنش هستید میتونم نتیجه بررسی های شخصیم رو در یکی از سرور های دیتاسنتر خودمون بهتون بدم (1200 MAC Address به همراه 340 هزار ARP TABLE از یک سرور به شبکه داخلی ما push شد و هیچ مشکلی رخ نداد) و در واقع تنها چیزی که مشکل داشت و بنده تصور می کنم مستقیماً به مهندس شبکه شرکت Singlehop مربوط میشه، فرایند Storm control و تنظیمات پیرامون این سیستم امنیتی در switch متصل شده به سرور آقای رحمان و یا حتی تنها switchport متصل شده به سرور ایشان هست.

اگر این سیستم امنیتی به درستی تنظیم نشه، باعث بروز مشکلات بسیاری میشه، برای مثال بنده روی یک سرور معمولی webhosting که برای تست نصب کرده بودیم با کمک همکارم شرایط مشابه در همین تیکت رو به صورت مجازی ایجاد کردیم.

سرور شروع کرد به ارسال هزاران arp و هیچ مشکلی رخ نداد تا زمانی که ما روی switchport متصل به این سرور، سیستم storm control رو به 20% محدود کردیم.

نمونه تنظیمات:

voip;
storm-control {
interface ge-0/0/5.0 {
level 20;
}
interface all;
}

که بعد از ذخیره این تغییرات سرور 10 دقیقه بعد از دسترس خارج شد بدون اینکه ما تغییری در مصرف بدیم!

در نتیجه بنده میتونم با اطمینان 90% بگم که مشکل از همین مورد در switchport متصل شده به سرور آقای رحمان بوده و در این بین تخسیر کار هیچ کس نیست به جز مدیر/مهندس شبکه دیتاسنتر singlehop !

با تشکر.
ممنون آریا جان بابت پاسختون.
بنده نظر شخصی خودم رو بیان کردم و اصلا در حدی نیستم که بخوام وارد مسائل فنی بشم! اما خوب یک چیز رو هم طبق تجربه خوب میدونم که شما کلا یه کمی با دیتا سنتر سینگل هاپ مشکل دارید! (این مشکل هم مسلما به دلیل نقص های این دیتا سنتر هست! که شما با اطلاعات بالایی که دارید توان شناسایی این نقص ها رو داشتید!)
از این برند و مدل سوئیچ به نظر شما فقط 1 دونه توی این دیتا سنتر هست؟ این مهندسی که تنظیمات سوئیچ این سرور رو انجام داده ، فقط برای تنظیم این یک سوئیسچ پا شده رفته دیتا سنتر؟
اما در کل کسی به من جواب نداد. چرا دیتا سنتری که سوتی به این عظمت داده ، هیچ negative review ـی نداره تو wht.com ؟
یا اگرم داره ، (من که پیدا نکردم...) مثلا از بین 10 هزار کاربر فقط 1 مورد یا 2 مورد مشکل داشتن؟ اینو یکی به من توضیح بده ممنون میشم!

ArtexGroup
December 10th, 2011, 14:05
ممنون آریا جان بابت پاسختون.
بنده نظر شخصی خودم رو بیان کردم و اصلا در حدی نیستم که بخوام وارد مسائل فنی بشم! اما خوب یک چیز رو هم طبق تجربه خوب میدونم که شما کلا یه کمی با دیتا سنتر سینگل هاپ مشکل دارید! (این مشکل هم مسلما به دلیل نقص های این دیتا سنتر هست! که شما با اطلاعات بالایی که دارید توان شناسایی این نقص ها رو داشتید!)
از این برند و مدل سوئیچ به نظر شما فقط 1 دونه توی این دیتا سنتر هست؟ این مهندسی که تنظیمات سوئیچ این سرور رو انجام داده ، فقط برای تنظیم این یک سوئیسچ پا شده رفته دیتا سنتر؟
اما در کل کسی به من جواب نداد. چرا دیتا سنتری که سوتی به این عظمت داده ، هیچ negative review ـی نداره تو wht.com ؟
یا اگرم داره ، (من که پیدا نکردم...) مثلا از بین 10 هزار کاربر فقط 1 مورد یا 2 مورد مشکل داشتن؟ اینو یکی به من توضیح بده ممنون میشم!

دوست من, دیتاسنتر SingleHop سوتی نداده !

این یکی از مسائل امنیتی هست که باید در تمام switchport های تمام switch ها انجام شود. چون اگر انجام نشود و یکی مثل سرور اقا رحمان وجود داشته باشد باعث میشود که در Switch یک سیل از packet به وجود آید و باعث کاهش سرعت و عملکرد switch شود.

da6276
October 15th, 2013, 06:25
سلام.

نمونه تنظیمات:

voip;
storm-control {
interface ge-0/0/5.0 {
level 20;
}
interface all;
}

با تشکر.
بعد از اینهمه دعوا وخوندن 14 صفحه جواب مشکلمو پیدا کردم (البته امیدوارم که همینطور باشه)
مشکل مشابه آقا رحمان روی یک سرور دارم که راهکارجناب اریا رو به پشتیبان فنی دیتاسنتر انتقال دادم و تغییرات لازم روانجام دادن روی سوئیچ و منتظرم تا ببینم مشکل حل میشه یا نه (فعلا 2 روزی هست که مشکلی نیست و همه چی ردیفه)
از مدیران هم بخاطر پاک نکردن این تاپیک که واقعا کمکم کرده تشکر میکنم
از جناب اریا عزیز هم تشکر میکنم که دانش و تجربه بالاشون رو در این انجمن به اشتراک گزاشتن:53::53: