توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با سایت nic.ir
moen7000
October 20th, 2011, 17:52
سلام
من الان 2 روزه یک دامین ثبت کردم در سایت *********** و شناسه سایت niic خودمو دادم که دامنه رو منتقل کنه
دامنه منتقل شده ولی هنوز ثبت نشده
بدبختی اینکه که اصلا نمیشه توی سایتشون پیغام گزاشت و یا درخواست داد که زودتر پیگیری کنن اخه مگه یه دامین ثبت کردن چقدر زمان میبره !!!
دوستان راهنمایی کنید باید چیکار کنم الان ؟
ممنون
nasa_de
October 20th, 2011, 17:56
از طریق تلفن تماس بگیرید، تا جایی که یادم میاد تا ظهر آنلاین هستند.
sardarn
October 20th, 2011, 17:58
اگه پرداخت شده باشه و به صورت ثبت نشده باشه ببقیش با سایت نیک هست.سرعتشون خیلی پایینه. به سایت نیک یه تیکت بزن
Mohammad_reza
October 20th, 2011, 18:03
معمولا پروسه انتقال دامنه تا 7 روز طول میکشه
moen7000
October 20th, 2011, 18:08
اگه پرداخت شده باشه و به صورت ثبت نشده باشه ببقیش با سایت نیک هست.سرعتشون خیلی پایینه. به سایت نیک یه تیکت بزن
بله انلاین پرداخت کردم
مشکل اینجاست که اصلا جایی برای تیکت زدن نداره !!
معمولا پروسه انتقال دامنه تا 7 روز طول میکشه
اخه این دامین اولم نیست که گرفتم
معمولا تا
ساعت طول میکشید اما ..... !!!
واقعا نوبره گادم بره همون دامین 10 تومنی رو بگیره و اینقدر الاف نمونه و منت نکشه !!! پولشم بده و .....!!:-w
Mohammad_reza
October 20th, 2011, 18:47
ببینید انتقال دامنه با ثبتش فرق داره ، پروسه انتقال 7 روز هست اما ثبت نهایاتا تا 2 روز انجام میشه
بله دامنه دات کام خیلی بهتره و لحظه ای ثبت میشه. اینجاست که تفاوت سرویس مشخص میشه
در ضمن دی ان اس های دامنه های جهانی تقریبا لحظه ای و در برخی موارد طی یکی 2 ساعت عوض میشه اما در پنل نیک که شما تغییر بدید شاید یک الی دو روز فقط تغییر دی ان اس طول بکشه ...
سیستم سایتش قدیمی هست و متأستفانه به روز رسانی/ارتقاع هم انجام نمیشه
agarb98
October 20th, 2011, 19:53
احتمال داره مدارک تایید نشده که انتقال انجام شه حتما چک کنید یکبار
moen7000
October 20th, 2011, 20:00
احتمال داره مدارک تایید نشده که انتقال انجام شه حتما چک کنید یکبار
مدارک چی ؟
اخه چند تا دامین دیگه با همین شناسه ثبت شده و الان فعاله و کار میکنه
agarb98
October 20th, 2011, 20:10
در ضمن اگر مدارک تایید شده باشد نیک 3 الی 4 روز طولش میده الان دیگه این ها هم درست کار نمیکنن