PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی

aidin83
October 19th, 2011, 22:26
با سلام

من میخوام یک سرور اختصاصی تهیه کنم. اما نمیدونم که آیا میشه از یک سرور اختصاصی هم برای کار هاستینگ استفاده کرد یعنی بتونم روش سی پنل نصب کنم و هم برای مجازی سازی ازش استفاده کنم؟ اگر امکانش هست چطور میشه اینکار رو کرد؟ همچنین سرور حداقل چه مشخصاتی باید داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

با سپاس

Iran Web Host
October 19th, 2011, 22:45
سلام

در صورتی که روی یکی از سرورهای مجازی بخواید هاست بدید بله شدنی هست

kingoftehran
October 20th, 2011, 10:11
با سلام
کاملا شدنی هست که سرور هم برای هاستینگ و هم برای مجازی ساز ها استفاده شودالبته پیشنهاد نمی شه ولی شدنی هست.در کل بایستی سخت افزار شما به خصوص رم بالا باشد.

paars-uptime
October 20th, 2011, 12:03
با سلام

من میخوام یک سرور اختصاصی تهیه کنم. اما نمیدونم که آیا میشه از یک سرور اختصاصی هم برای کار هاستینگ استفاده کرد یعنی بتونم روش سی پنل نصب کنم و هم برای مجازی سازی ازش استفاده کنم؟ اگر امکانش هست چطور میشه اینکار رو کرد؟ همچنین سرور حداقل چه مشخصاتی باید داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

با سپاس

سلام باید اول مجازی ساز نصب کنی بعد باهاش وی پی اس بدی هم لینوکس و هم ویندوز البته مجازی ساز های مختلفی داریم اما من ESXI رو پیشنهاد میکنم خیلی خوبه اگه بخواهی چندتا کار رو با یک سرور انجام بدی باید فضای زیادی و رم زیادی داشته باشی که از نظر من این سرور خوب هست برای کارت

ram 8 gig
cpu cori7
hdd 1 tb
bw 6 tb
ip 20
ling 1 gig