ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در ورود به vps

mamalfc
October 19th, 2011, 19:40
سلام .

من از یه شرکتی وی پی اس خریدم . اونا فقط این اطلاعات زیر رو بهم دادن . میشه شما دوستان بهم کمک کنید و بگید که از کجا میشه وارد وی پی اس شد .

از کجا ؟ چه لینکی ؟ چه جوری؟ با چی ؟

Virtual Server Details
Main IP Address 46.4.241.9
Root Password ***
Console Username ***
Console Password ***

آی پی آدرس 88.198.196.105

این شرکت فقط داره منو می پی چونه ... تو رو خدا شما کمکم کنید..

sardarn
October 19th, 2011, 19:44
برنامه putty رو دانلود کنید.بعدش اطلاعات ورود رو بزنید تا وارد بشه.برای آموزش کار کردن با سرور هم یه جست و جو تو انجمن بزنید

bepad
October 19th, 2011, 19:44
سلام

شما میبایست putty را دانلود کنید و از طریق اون وارد ssh بشید و پارامتر های مورد نظرتون مثل پنل دامنه و... را نصب و انجام دهید

موفق باشید

mamalfc
October 19th, 2011, 19:46
putty رو دانلود کردم . میشه کار کردن با هاش و تنضیماتشو بهم یاد بدبن ...

sardarn
October 19th, 2011, 19:51
توی اون کادر ip رو وارد کن بعدش وارد شو بعدش هم اطلاعات ورود می خواد.جزییات کار کردن باهاش هم توی اینجا سرچ کن و دستوراتش رو پیداکن. شما برای چه کاری می خواهید ازش استفاده نمایید؟

mamalfc
October 19th, 2011, 19:54
آیا برنامه لیسانس یا کدی میخواد ؟ چون الان میخام پسورد وارد کنم اصلا کیبوردو قبول نمیکنه ..

sardarn
October 19th, 2011, 20:21
پسوورد رو نشون نمیده.شما تایپش کن بعد اینتر بزن

mamalfc
October 19th, 2011, 20:40
دستتون درد نکه و ایول به مرام شما بابت راهنمایی .
. ولی نشد ..
راه دیگه ای نداره وارد کنسول مدیریتی بشم ؟ خود اون شر کت تو قسمت فروش نوشته بود کنسول مدیریتش SolusVM هست

sardarn
October 19th, 2011, 20:44
اگه می خواهید وارد اون بشید که خودشون باید یک آدرسی بهتون داده باشن.

شما می خواهید روی سرور توی چی نصب کنید؟ بگید شاید بتونم خودم براتون نصب کنم

mamalfc
October 19th, 2011, 20:49
دایرکت ادمین ..

sardarn
October 19th, 2011, 20:56
لایسنس دارید؟اگه بله اطلاعات سرور و لایسنس رو بده تا رایگان برات انجامش بدم

mamalfc
October 19th, 2011, 21:05
والا این جواب خود این شرکتست به من ((( نصب دايركت ادمين بر عهده شماست.شما نصب كنيد تا لايسنس رو ما براتون فعال كنيم.)))

چی کار کنم ؟ اینجوری میشه .. اگه میشه بهم خبر بدین ...

sardarn
October 19th, 2011, 21:07
والا این جواب خود این شرکتست به من ((( نصب دايركت ادمين بر عهده شماست.شما نصب كنيد تا لايسنس رو ما براتون فعال كنيم.)))

چی کار کنم ؟ اینجوری میشه .. اگه میشه بهم خبر بدین ...

بدون لایسنس نمیشه که اصلا نصب کرد. فکر کنم فهمیدن شما زیاد اطلاعات ندارید دارن می پیچنن تون. از کجا گرفتید

mamalfc
October 19th, 2011, 21:10
اسمش هست فضاها ... یعنی کلکی تو کاره ؟

kingoftehran
October 19th, 2011, 21:10
دوست عزیز شما به سیستم عامل لینوکسی وصل می شوید که به صورت کنسول هست خودتون باید برنامه های کاربردی برای انجام فعالیت های خاص را نصب نمایید.

sardarn
October 19th, 2011, 21:14

بیا یاهو سریعتر صحبت کنیم.البته تا کمی دیگه توی یاهو هستم
sardarn84

mamalfc
October 20th, 2011, 02:47
دوست عزیز شما به سیستم عامل لینوکسی وصل می شوید که به صورت کنسول هست خودتون باید برنامه های کاربردی برای انجام فعالیت های خاص را نصب نمایید.

آره میدونم ولی چجوری باید وارد بشم و اینارو نصب کنم ..

خود شرکت اینا رو بهم داده . فقط و فقط اینا

Virtual Server Details
Main IP Address 46.4.241.9
Root Password ******
Console Username *******
Console Password*****

میتونی کمکم کنی ؟

dertgtr
October 20th, 2011, 04:33

اوه ... فضاها ! شرکت قحطی بود ! من اشتباه کردم ازشون یه وی پی اس ویندوز گرفتم 2003 سفارش داده بودم به من ویندوز 2008 داد اون هم با پلسک ! همه می دونند پلسک اون زمان با 2008 کار نمی کرد نمی کنه اینها به زور 2008 قالب من کردن بعدا فهمیدم مشکل داشتن با یه نفر که سرورها رو براشون تهیه میکرده و ... تاپیکش تو بخش انقاد هست !
اون زمان آقای شکوهی مدیرعامل شرکت فضاها بود

mamalfc
October 20th, 2011, 16:16
اوه ... فضاها ! شرکت قحطی بود ! من اشتباه کردم ازشون یه وی پی اس ویندوز گرفتم 2003 سفارش داده بودم به من ویندوز 2008 داد اون هم با پلسک ! همه می دونند پلسک اون زمان با 2008 کار نمی کرد نمی کنه اینها به زور 2008 قالب من کردن بعدا فهمیدم مشکل داشتن با یه نفر که سرورها رو براشون تهیه میکرده و ... تاپیکش تو بخش انقاد هست !
اون زمان آقای شکوهی مدیرعامل شرکت فضاها بود

الان شما شماره تلفن شخصی مدیراشو ندارین .. شکوهی . رفعتی . توحیدی . نجفی ؟

dertgtr
October 20th, 2011, 16:34
الان شما شماره تلفن شخصی مدیراشو ندارین .. شکوهی . رفعتی . توحیدی . نجفی ؟

نه خاطرم نیست مگه تو سایتش نیست؟

mamalfc
October 20th, 2011, 16:46
نه خاطرم نیست مگه تو سایتش نیست؟

یه 021 شرکتی گذاشتن که از همون یه سال پیش کسی جواب نمیداد ..

اینا کارو انجام میدن که ولی ادمو دق میارن ..

من واسه این اومدم اینجا تیپیک گزاشتم که شما دوستان زود تر جواب میدین و میتونین کمکم کنین .

ولی انگار کلا شرکت اطلاعت اشتباه بهم داده . دیگه از دست شما کاری بر نمیاد .

اطلاعات درستو گرفتم کمکم میکنید ؟ :(

---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

بیا یاهو سریعتر صحبت کنیم.البته تا کمی دیگه توی یاهو هستم
sardarn84

مرسی داداش . دمت گرم که داری کمکم میکنی ایشالا بتونم جبران کنم ..

اطلاعات درستو گرفتم خبرت میکنم ..=((

best74op
October 20th, 2011, 17:14
راه دیگه ای نداره وارد کنسول مدیریتی بشم ؟ خود اون شر کت تو قسمت فروش نوشته بود کنسول مدیریتش SolusVM هستکنسول مدیریتی SolusVM یکی از بهترین پنلهای تحت وب برای سرور مجازی است که تا حالا استفاده کردم.

اول برنامه putty رو اجرا کنید. در برنامه Putty آدرس آی پی رو همون Main IP Address که بهتون داده بذارید. و بعد از اتصال به سرور یوزر رو root و پسورد رو همون Root Passwordی که بهتون داده بذارید. آیا تا این مرحله رو میتونید انجام بدید؟

- اگر پاسخ شما بله است، پس مدیر سرور سیستم عامل لینوکس رو براتون نصب کرده و اطلاعات داده شده صحیح است و شما میتونید دایرکت ادمین رو نصب کنید. (البته فکر کنم سیستم عامل نصب شده است چون صفحه Apache 2 Test Page - powered by CentOS روی آی پیتون داره بالا میاد)

- اگر پاسخ شما خیر است، پس یا مدیر سرور هنوز سیستم عامل لینوکس رو نصب نکرده! و یا آدرس آی پیتون اشتباه است و یا یوزر و پسورد رو اشتباه بهتون داده.

اما اگر پنل مدیریتی شما SolusVm باشه، باید این اطلاعات در اختیار شما باشه:
1- آدرس پنل تحت وب SolusVm
2- یوزرنیم و پسورد پنل SolusVm

که پس از لاگین به پنل SolusVm میتونید اطلاعات زیر رو ببینید:
الف- آدرس آی پی سرور مجازیتون.
ب- آدرس Gateway
ج- آدرس DNSها
د- آی پی کنسول VNC (که از کاربردهاش میشه به نصب مجدد سیستم عامل، دسترسی به سرور در مواقعی که سرور مجازیتون مشکل پیدا کرده و... اشاره کرد. این کنسول VNC غیر از برنامه VNC است که خودتون روی سرور مجازی لینوکستون نصب می کنید)
و-یوزر نیم و پسورد کنسول
VNC
ضمناً با پنل SolusVm میتونید خودتون سیستم عامل رو اینستال کنید، البته به شرطی که امکانش رو در پنلتون فعال کرده باشند، و یا خودتون درخواست لود کردن ISO سیستم عامل رو داده باشید.

شما بهتره از مدیر سرورتون بپرسید که URL ورود به کنسول مدیریت SolusVmشون چیه؟ این رو که داشته باشی همه چی حله.

mamalfc
October 20th, 2011, 18:04
کنسول مدیریتی SolusVM یکی از بهترین پنلهای تحت وب برای سرور مجازی است که تا حالا استفاده کردم.

اول برنامه putty رو اجرا کنید. در برنامه Putty آدرس آی پی رو همون Main IP Address که بهتون داده بذارید. و بعد از اتصال به سرور یوزر رو root و پسورد رو همون Root Passwordی که بهتون داده بذارید. آیا تا این مرحله رو میتونید انجام بدید؟

- اگر پاسخ شما بله است، پس مدیر سرور سیستم عامل لینوکس رو براتون نصب کرده و اطلاعات داده شده صحیح است و شما میتونید دایرکت ادمین رو نصب کنید. (البته فکر کنم سیستم عامل نصب شده است چون صفحه Apache 2 Test Page - powered by CentOS روی آی پیتون داره بالا میاد)

- اگر پاسخ شما خیر است، پس یا مدیر سرور هنوز سیستم عامل لینوکس رو نصب نکرده! و یا آدرس آی پیتون اشتباه است و یا یوزر و پسورد رو اشتباه بهتون داده.

اما اگر پنل مدیریتی شما SolusVm باشه، باید این اطلاعات در اختیار شما باشه:
1- آدرس پنل تحت وب SolusVm
2- یوزرنیم و پسورد پنل SolusVm

که پس از لاگین به پنل SolusVm میتونید اطلاعات زیر رو ببینید:
الف- آدرس آی پی سرور مجازیتون.
ب- آدرس Gateway
ج- آدرس DNSها
د- آی پی کنسول VNC (که از کاربردهاش میشه به نصب مجدد سیستم عامل، دسترسی به سرور در مواقعی که سرور مجازیتون مشکل پیدا کرده و... اشاره کرد. این کنسول VNC غیر از برنامه VNC است که خودتون روی سرور مجازی لینوکستون نصب می کنید)
و-یوزر نیم و پسورد کنسول
VNC
ضمناً با پنل SolusVm میتونید خودتون سیستم عامل رو اینستال کنید، البته به شرطی که امکانش رو در پنلتون فعال کرده باشند، و یا خودتون درخواست لود کردن ISO سیستم عامل رو داده باشید.

شما بهتره از مدیر سرورتون بپرسید که URL ورود به کنسول مدیریت SolusVmشون چیه؟ این رو که داشته باشی همه چی حله.

نه پسورد روت اشتباه بود با putty وارد نمیشد ...

به خودشون گفتم برسی کنن .

اطلاعت جدیدو گرفتم خبرتون میکنم که شما یه راهنمایی کنید .

setareh66
October 22nd, 2011, 11:37
نصب دایرکت ادمین :
آموزش نصب Directadmin - AVA Server Forum (http://avaserver.com/forum/showthread.php?t=22)

_t.e.r.r.o.r.i.s.t.66_
October 22nd, 2011, 14:29
این سرور مرکزی شماست و شما باید به انroot کنید با نرم افزارهای vm یا .......
از ان جا توسط iso که دارید vps بسازید

mamalfc
November 1st, 2011, 00:21

آقا سلام .

به من لینک ورود به کنسول مدیریتی SolusVm رو دادن .وارد کنسول شدم .. الان اولین هدف من نصب دایرکت ادمین رو این سرور مجازی هست الان چیکار باید بکنم ؟

_t.e.r.r.o.r.i.s.t.66_
November 1st, 2011, 19:47
shoma ebteda az tarighe server asli ye iso windows download konid bad az tarighe vm ba dashtane iso server besazid bad ba tanzimate shabake windows ra ba ip dade shode run konid