ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور vps برای ssh تونلینگ

dvbskystar
October 19th, 2011, 19:18
سلام
یه سرور vps میخوام واسه ssh tunnel .
پهنای باند نامحدود واسه کار شخصی
متشکرم

RapB0y
October 26th, 2011, 19:15
سلام
اگه shh رو واسه چیز پ/ی ا/ن میخوای
و اگه واسه استفاده شخصیت میخوای
یه سرور ویندوز 2003 بگیر روش winsshd نصب کن
واسه شخصی تا 10تا یوزر میتونی بسازی
ولی واسه تجاری 30 روز تریال بت میده که باید لایسنسش رو بخری فکر کنم لایسنسشم 1 ساله باشه
سوالی بود در خدمتم

موفق باشید.

mohammadsayah1
October 30th, 2011, 11:54
سلام پیشنهاد میکنم از *****feir استفاده کنید روی ویندوز 2003
جواب میده بهتر از tunnel هست

PDhost.net
October 30th, 2011, 11:56
یک وی پی اس میکروتیک با open v p n هم میتونه برای اینکار استفاده بشه اگه برای استفاده شخصیش رو بخواهید . که میشه پورت خاص هم براش تعریف کرد فقط کانفیگ اولیه برنامه اش سخته .

kingoftehran
October 30th, 2011, 15:29
با سلام
دوست گرامی ما سرور مورد نظر شما را داریم.با تضمین آپ تایم.
VPSServer|هاست مجازی|سرور مجازی|سروراختصاصی|سرورمجاز ی لینوکس (http://vps.serverpars.com/)

kave206
January 15th, 2012, 18:29
با سلام
من تازه با vps آشنا شدم.سروری وجود داره یه مدت محدود به صورت رایگان سرویس بده؟برای یادگیری راه اندازی s o c k s 5 میخوام.
با تشکر

Mr_Parham
January 15th, 2012, 18:36
با سلام
من تازه با vps آشنا شدم.سروری وجود داره یه مدت محدود به صورت رایگان سرویس بده؟برای یادگیری راه اندازی s o c k s 5 میخوام.
با تشکر
یک وی پی اس ویندوز ارزان قیمت تهیه کنید، آموزش هم برای راه اندازی ما تو سایتمون داریم
مرکز آموزش - ExperssVDS (http://www.expressvds.com/my/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=24)
البته باید عضو بشین

camelian77
January 15th, 2012, 19:23
یک سرور ۲۵۶ مگ بگیرید و طبق راهنمای فارسی ما روش ssh و ppt p و l2 tp رو فعال کنید و لذتش رو ببرید.

sellpad
January 15th, 2012, 21:53
دوست خوب من به شما سرور با
ssh +اتصال به nttac میدم
یعنی یوزرهای nttac به ssh وصل میشن
این سیستم در میکروتیک انجام میشه
با رم 128