ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عوض شدن رمز ورود به سرور

soheilsan
October 17th, 2011, 20:19
سلام
واسم یه مشکلی خیلی جدی پیش اومده. من active directory را نصب کردم. البته قبلش نام کامپیوتر را تغییر دادم. بعد active directory را نصب کردم بعد restart کردم بعد که بالا اومد می خواستم وارد بشم اولش که می نوشت administrator و بعد رمز می خواست حالا می نویسه soheil/Administrator ، سهیل رمز قبلیم بود. حالا هرچی رمز را می زنم وارد نمیشه؟ مشکل چیه ؟ خیلی مهمه واسم. بعد از کلاهبرداری یکی از اعضای انجمن و بالا کشیدن پول این یه سرور واسم مونده که اگه کمک نکنید رسما به فنا میرم.

soheilsan
October 18th, 2011, 11:23
یکی نیست به داد ما برسه؟؟؟؟

php.source
October 18th, 2011, 11:45
دوست عزیز اگر سرور اختصاصی هست، باید از kvm استفاده کنید تا پسورد رو عوض کنید.
اگر هم سرور مجازی هست ، به پشتیبانش بگید تا براتون درست کنه.

soheilsan
October 18th, 2011, 14:30
سرور مجازیه. مدیر دوستمه که تا 40 روز دیگه در دسترس نیست. راهی نداره؟

iMohsen
October 18th, 2011, 14:43
دومینی که نصب کردید به چه اسمی هست ؟

php.source
October 18th, 2011, 14:53
متسفانه خیر.
در صورتی که اکتیو دایرکتوری نصب بشه و در هین کار از شما سوالی در مورد تغییر پسورد می پرسه که باید پسورد جدید بدید. اگه شما خالی بزارید پسورد خالی میشه که در ویندوز سرور نمیتونه administrator دارای پسورد نباشه.

soheilsan
October 18th, 2011, 22:20
آخه مطمئنم پس جدید بهش ندادم. یه جا اسم خواست دادم soheil و پسم همون. نمی فهمم چرا قبول نمیکنه.

ArtexGroup
October 18th, 2011, 23:00
نام دامین چی گذاشتید ؟
username : Administrator@NameDomain.com
به اینصورت بزنید ! اگر که لاگین نشد باید از طریق کنسول به سرور لاگین کرد و در GP اجازه ریموت به سرور رو فعال کنید.