PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال ساب دومین به هاست

HRST
October 17th, 2011, 15:12
سلام دوستان

من در یک سرور مجازی ( با دایرکت ادمین ) یک هاست ایجاد کردم ، روی این سایت چند وبلاگ نصب شده که همگی دارای ساب دومین هستند .
حالا من میخوام بنا به دلایلی هاست دیگه ای رو ایجاد کنم ، وبلاگی رو در اونجا نصب کنم و ساب دومین قبلی خودش رو هم روش ست کنم .
مثال میزنم ، هاست قبلی دامینش هست site.com و آدرس ساب وبلاگ هست sub.site.com .
یک هاست دیگه در همون سرور ایجاد شده و قاعدتاً باید یک دامین دیگه براش تعیین بشه . مثلاً site2.com . روی این هاست وبلاگ نصب شده و حالا من میخوام آدرس قبلی رو یعنی sub.site.com رو روی این هاست جدید ست کنم .

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو واضح گفته باشم .... اول مطلب هم اشاره کردم ، دایرکت ادمین روی سرور نصب هست .
ممنون میشم مراحلی که باید انجام بدم رو بصورت واضح شرح بدید .
موفق باشید .

HRST
October 23rd, 2011, 14:18
یک سال بعد ...

HRST
October 27th, 2011, 14:46
دو سال بعد ...

Birserver
October 27th, 2011, 15:34
یک هاست جدید ایجاد کنید.
از طریق بخش مربوطه هاست جدید سابدامین مورد نیاز را ایجاد کنید.
فایل های وبلاگ را به هاست جدید و سابدامینی که ایجاد کردید منتقل کنید.
از دیتابیس پشتیبان گرفته و در هاست جدید ایمپورت کنید.
در صورت نیاز آدرس قبلی رو به آدرس جدید دایرکت کنید.

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

یا می تونید بدون انتقال فایل ها دامین جدید رو به همون هاست متصل کنید و از طریق بخش مدیریت dns سابدامین مربوطه رو بر روی دامین دلخواه بالا بیارید. فکر کنم رکورد A باشه.

HRST
October 30th, 2011, 11:46
Birserver (http://www.webhostingtalk.ir/member/13173/) عزیز ، شما ظاهراً سوال من رو خوب نخوندید و البته همین رو هم که نوشتید توضیح شفاف و کاملی نیست ...
از دیگر دوستان که سوال من رو متوجه شدند و میدونن دقیقاً من چی میخوام خواهش میکنم راهنمایی کنند ...
ممنون

Mohammad_reza
October 30th, 2011, 15:26
آی پی اختصاصی کارتون رو راحت می کنه. بعد می تونید با a record مشکل رو حل کنید.