ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامین .ir رو چطور ثبت کنم؟

deldar
October 16th, 2011, 22:26
سلام. یکی از مشتریان من دامین .ir را با هندل خودش در irnic.ir در سیستم فروش whmcs ما ثبت کرده است. و هزینه را نیز واریز کرده است! حال سوال بنده این هست که این دامین را چطور باید برای این کاربر فعال کنم یعنی این دامین را که توسط whmcs ما رزرو کرده را فعال کنم؟ مرسی

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

دوستان لطفا راهنمایی کنید کارم گیر هست! مرسی

3245
October 16th, 2011, 23:12
سلام
به سایت persianregister.ir بید و پله پله پیش برید

ارادت:53:

nima17701
October 16th, 2011, 23:19
فکر کنم منظور دوستمون ، ثبت دامین نیست فعال کردن در پنل whmcs است که کاربر دامین مورد نظر رو به صورت فعال ببینه نه رزرو شده
اگر درست حدس زده باشم ، در قسمت شتری ها > مشتری مورد نظر را انتخاب کرده > به تب دامنه ها رفته > وضعیت رو به صورت فعال انتخاب کنید و ثبت کنید
موفق باشید

deldar
October 17th, 2011, 01:25
مرسی از دوستان. ببینید امروز یک مشتری از طریق whmcs ما یک هاست و یک دامین دات آی آر ثبت کرده است. دامین دات آی آر را با شناسه خودش در آی آر نیک ثبت کرده است و هزینه دامین را هم به حساب ما ریخته است. در حال حاضر با ست کردن دی ان اس دامین مورد نظر فعال شده است ولی بنده برای این دامین هزینه ای پرداخت نکرده ام!
یعنی مشتری قبلا این دامین را ثبت و هزینه پرداخت کرده بوده؟ اگر بله پس چرا مجدد به ما هزینه داده!
اگر هم ثبت نکرده است قبلا و ما باید برایش ثبت و هزینه اش را پرداخت کنیم پس چرا در حال حاضر فعال هست؟
مرسی از توجهتون