توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Down شدن پیاپی
turboo
October 16th, 2011, 01:23
درود
متاسفانه پس از انتقال اکانت ها به یک سرور (از همان موقع انتقال ) به صورت پیاپی سرور Down می شه (یعنی سرور مجازی که از سرور برای کار هاستی لینوکس (VMWare ) گرفتم . ) هی باید اون سرور رو Restart کنم تا دوباره بالا بیاد و بعد از چند دقیقه حالا بستگی داره دوباره همین اتفاق پیش میفته .
اول مصرف یکی از یوزر ها بالا بود که مقل اینکه از طرف اون حمله DDOS می شد ، ون Usser رو Sus کردم ولی فرقی نکرده (با این تفاوت که همه یوزر ها مصرف معمولی CPU ) دارند ، من خیلی خیلی شک دارم DDOS باشه ، چون نمی شه الان 3 روز این اتفاق پیش می فته و پشت سر هم .
برای راه حل خواستیم Cloud رو روی سرور نصب کنیم اما یک مشکلی هست اینه که شنیدم Cloud رو بعد از OS نصب می کنند ، حالا ما CP کانفیگ شده و تکمیل با کلی اکانت است چه طور Cloud رو نصب کنیم ؟
متشکر .
the_coder
October 16th, 2011, 02:31
سلام
vmware tools نصب هست؟
وقتی این تولز نصب نباشه ممکنه با این مشکل مواجه شید
iMohsen
October 16th, 2011, 10:03
cloud نصب کنین !!؟
cloud مگه نصب کردنیه !؟
شما بهتره از طریق فایل های لاگ سیستم پیگیری کنید تا بتونید مشکل رو پیدا کنید . این که منابع بیشتری در اختیار بگیرید فقط پاک کردن صورت مساله هست .
ممکنه مشکل از یک خط کانفیگ اشتباه باشه که در اینصورت همون یک خط هزینه زیادی رو برای شما خواهد داشت .
Woshka
October 16th, 2011, 15:05
چند دلیل عمده می تواند داشته باشد
اول اینکه دان شدن کل سرور هستش یا فقط سایت ها بالا نمی آید
اگر فقط سایت هاست که باید وب سرور رو بهینه کنید
اگر کلا سرور می خوابه که مشکل می تواند ب خاطر کانفیگ غلط کلی رم مصرف کنه و کله وی پی اس شما رو دان کنه
یا اینکه کسی که ازش سرویس وی پی اس گرفتید مشکل داره و مربوط به شما نیست!
mohsen1
October 16th, 2011, 15:21
منظورتون از کلود ، کلود لینوکس هست؟
اگه این باشه بهتره از ساپورت خودشون بپرسی چون اینجا کمتر کسی با کلود لینوکس کار کرده.
در ضمن چون حالت پچ مانند داره فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی باز بپرسید.
در ضمن با کلودلینوکس میشه منابع رو برای هر اکانت محدود کرد ولی در برابر دیداس باز راه حلی کاملی نیست و در برابر دیداس باز سرور کند میشه و در نهایت باز داون خواهد شد.
turboo
October 16th, 2011, 18:57
سلام
vmware tools نصب هست؟
وقتی این تولز نصب نباشه ممکنه با این مشکل مواجه شید
بله نصب هست .
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
چند دلیل عمده می تواند داشته باشد
اول اینکه دان شدن کل سرور هستش یا فقط سایت ها بالا نمی آید
اگر فقط سایت هاست که باید وب سرور رو بهینه کنید
اگر کلا سرور می خوابه که مشکل می تواند ب خاطر کانفیگ غلط کلی رم مصرف کنه و کله وی پی اس شما رو دان کنه
یا اینکه کسی که ازش سرویس وی پی اس گرفتید مشکل داره و مربوط به شما نیست!
نه کل سرور که نمی خوابه ، فقط اون vps هاستینگ ما که منابع کمی هم نذاشتم براش اون می خوابه ، و هیچ سایتی پینگ نمی ده ، البته یکی از vps ها دانلود و آپلود بالا داشت اون رو مسدود کردیم فعلا که خداروشکر چند ساعتی up بودیم .
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
منظورتون از کلود ، کلود لینوکس هست؟
اگه این باشه بهتره از ساپورت خودشون بپرسی چون اینجا کمتر کسی با کلود لینوکس کار کرده.
در ضمن چون حالت پچ مانند داره فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی باز بپرسید.
در ضمن با کلودلینوکس میشه منابع رو برای هر اکانت محدود کرد ولی در برابر دیداس باز راه حلی کاملی نیست و در برابر دیداس باز سرور کند میشه و در نهایت باز داون خواهد شد.
بله Cloud لینوکس رو منظورم بود ، البته در همین حد اطلاعات دارم که با نصب اون می شه برای هر اکانت یک مقدار خاص CPU و RAM اختصاص داد که اگه هر اکانت رو DDOS کنند همون اکانت DOwn می شه و سرور DOwn نمی شه . اینطور است ؟
faranetwork
October 16th, 2011, 19:27
اگه کلود میخوای بکنی باید از itjavani بپرسی ایشون تو این کار وارد هست
mohsen1
October 17th, 2011, 02:52
همونطورکه گفتم بستگی داره و نوع حمله دیداس هم مهمه تا حدی طبق تجربه کنترل میکنه ولی بازسرور کند و داون میشه اگه حملات شدید باشه ولی در مورد مدیریت اکانت هاخیلی می تونه کمک کنه قیمت لایسنسش هم ماهانه 14 دلار هس
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
همونطورکه گفتم بستگی داره و نوع حمله دیداس هم مهمه تا حدی طبق تجربه کنترل میکنه ولی بازسرور کند و داون میشه اگه حملات شدید باشه ولی در مورد مدیریت اکانت هاخیلی می تونه کمک کنه قیمت لایسنسش هم ماهانه 14 دلار هس
NovinServer
October 17th, 2011, 04:21
مشکل اینشون هیچ کدام از اینها نبود !
مشکل ایشون این بود که یک سرور مجازی دانلود بر روی سرور اورده بود که موجب می شد دور هارد کم بیاره و باعث کندی سرعت و در نتیجه لود بالا و دان شدن ایشون میشد !
دلیل اینکه بقیه سرویس های ایشون مشکل نداشت ، چون دو هارد دیسک داشت و بقیه سرویس های ایشون روی هارد اول بود !
کلود لینوکس هم کاملا جلوی دی داس را می گیره ! بنده روی سرور خودم نصب هست ! هنگامی که یک سایت مورد حمله قرار بگیره خطای Conncection Limited بر روی سایت ظاهر می گردد . اما با این حال لود سرور هم بالا می برد .
کلود لینوکس را باید بعد از نصب و بروز رسانی سیستم عامل و قبل از نصب سی پنل نصب کرد در غیر این صورت ممکن است کرنل شما دچار مشکل شود !