PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرداخت هزینه سرور به iiweb

amirfateh
October 15th, 2011, 16:40
با سلام
دوستان گرامی امروز عضو انجمن شدم ، انشاا... تصمیم دارم وارد هاستینگ بصورت تجاری بشم( چند سالی است در این زمینه بصورت پاره وقت فعال هستم).
با بررسی های که انجام دادم قصد اجاره smart server از iweb رو دارم.
امروز با live chat صحبت کردم، در مورد پرداخت با مستر کارت و ثبت مشخصات ایرانی مشکلی ندارند فقط نمی توانند cpanel بدهند.
سئوالی که از دوستان دارم:
- اگر با هویت ایرانی پرداخت کنم ، بعد ها با توجه به روند تشدید تحریم ها احتمال دارد به مشکل بخورم و برخورد iweb با توجه به تجربه دویتان در اینگونه موارد چگونه است.

باتشکر،

f.etemadian
October 15th, 2011, 16:50
سلام
این موضوع رو من حدود 4-5 ماه پیش بهش برخورد کردم، خودشون هم مشکلی ندارند چون اول به من گفتن شما چون از ایران هستید نمی تونیم بهتون سی پنل بدیم و مب تونید از پلسک استفاده کنید و من بعد از کلی صحبت کردن راضی شدم که همون پلسک رو بردارم اما موقعتحویل گرفتن سرور به من سی پنل دادن. پس فقط خودشون ریسک نمی کنند و شما می تونید با مشخصات غیر ایرانی پنل بگیرید و ریسک کنید.

hostiran
October 15th, 2011, 17:11
بدید payment24.ir براتون انجام بده

amirfateh
October 15th, 2011, 20:42
ممنون از راهنمایی تون
فقط من متوجه نشدم اما با هویت غیر ایرانی خرید کنم ، ریسک هست؟؟
اگر با هویت ایرانی پرداخت کنم و آی وب هم ایران رو تحریم کنه چی؟

nasa_de
October 15th, 2011, 21:19
برای پرداخت ها و تایید آدرس خارج از کشور میتوانیم با شما همکاری کنیم. در صورت تمایل با روش هاس تماس در امضای بنده تماس بگیرید.

amirfateh
October 15th, 2011, 21:31
برای پرداخت ها و تایید آدرس خارج از کشور میتوانیم با شما همکاری کنیم. در صورت تمایل با روش هاس تماس در امضای بنده تماس بگیرید.
ممنون، اما من می خوام بدونم واقعا اگر با هویت حقیقی این کار انجام بشه و پرداخت مثلا از طریق مسترکارت انجام بشه ، مشکلی پیش خواهد آمد با نه؟

nasa_de
October 15th, 2011, 21:47
ممنون، اما من می خوام بدونم واقعا اگر با هویت حقیقی این کار انجام بشه و پرداخت مثلا از طریق مسترکارت انجام بشه ، مشکلی پیش خواهد آمد با نه؟

در پرداخت های مشکوک و مورد Hold شده، اسکن خود ویزا کارت و در مواقعی اسکن ویزا کارت را درخواست می کنند که قابل ارائه هست. پس در این صورت اگر مشکلی با ایرانی بودن شما نداشته باشند، علی القاعده مشکلی نخواهد داشت.
اگر هم خواستید میتونیم با مشخصات واقعی خودمون در بلغارستان این کار رو برای شما انجام بدیم.

kingoftehran
October 16th, 2011, 10:06
با سلام
به عنوان شخصی که 4 سال با آی وب کار کرده پیشنهاد می کنه iweb را بیخیال شو پشتیبانی ضعیف..........................
در ضمن اسمارت لایر ها نیز سرور به درد بخور نیستند.

javadk
October 16th, 2011, 12:15
دوست عزیز اگر سرور از کانادا میخواید.چرا از نتلیجنت نمیگیرید؟
ساپورت خوبی داره.ما 10 ماه هست ازش سرویس میگیریم.حتی 1 دقیقه هم دان تایم نداشته.
با ایرن هم به هیچ عنوان مشکلی نداره

amirfateh
October 16th, 2011, 12:32
یعنی اگر با هویت ایرنی ( آدرس، تلفن، پاسپورت ) مشکلی نداره، اتفاقا دیشب با live chat صحبت کردم ، گفتم از ایران هستم ، اما یک موردی خیلی ناراحتم کرد 10-15 دقیقه طول می کشید تا جواب هر سئوال رو بده ، منم بهش گفتم اگر پشتیبانی تون مثل live chat باشه ، بهتره شما رو انتخاب نکنم، البته با این حرفم عذرخواهی کرد، اما دیگه حوصله ادامه صحبت نداشتم،
چند تا سئوال:
- سی پنل به ایرانی میده؟ قیمت سی پنل netelgint، 15 دلار در ماه پبیشتر از iweb هست.
- کلا پرداهت بصورت ماهانه رو پیشنهاد می کنید یا سالایانه ( شرایط حاضر و نوسان شدید ارزش ریال در برابر دلار و هزینه change هربار آن در برابر سایر شرایط)

amirfateh
October 19th, 2011, 12:26
سلام
دوستان کاش این بحث را ادمه می دادید تا به نتیجه برسد و مطالعه این موضوع برای سایرین نیز مفید واقع شود.

MagicVps.Com
October 19th, 2011, 17:50
با سلام
به عنوان شخصی که 4 سال با آی وب کار کرده پیشنهاد می کنه iweb را بیخیال شو پشتیبانی ضعیف..........................
در ضمن اسمارت لایر ها نیز سرور به درد بخور نیستند.

یه سوال دوست عزیز پشتبانی که مگید خوب نبوده پس 4 سال موندین اونجا چی کار چرا نرفتید جای دیگه و با جای دیگه کار نکردین

amirfateh
October 19th, 2011, 21:47
به نظر می رسه تعدادی از دوستان بیشتر دنبال تبلیغ و جذب مشتری هستند تا استدلال فنی و منطقی ؟!!

amirhn13
October 24th, 2011, 23:54
یعنی اگر با هویت ایرنی ( آدرس، تلفن، پاسپورت ) مشکلی نداره، اتفاقا دیشب با live chat صحبت کردم ، گفتم از ایران هستم ، اما یک موردی خیلی ناراحتم کرد 10-15 دقیقه طول می کشید تا جواب هر سئوال رو بده ، منم بهش گفتم اگر پشتیبانی تون مثل live chat باشه ، بهتره شما رو انتخاب نکنم، البته با این حرفم عذرخواهی کرد، اما دیگه حوصله ادامه صحبت

بستگی داره کی به پستت بخوه مثلا یکدفعه با هاشون صحبت می کردم طرف حال جواب دادن نداشت بعد منا ارجا داد به یه بخش دیگه طرف اجازه نمی داد من جوابشا بدم بعضیاشون حال حرف زدن ندارن

javadk
October 25th, 2011, 02:02
من از iweb تا حالا سرور نداشتم.
اما تو iweb یه ایرانی هست.برخورد خوبی هم دارن. (آقای پناهی) .تو لایوچت هم اگه بگید با ایشون کار دارید وصل میکنن بهشون.

f.etemadian
October 26th, 2011, 09:56
ممنون از راهنمایی تون
فقط من متوجه نشدم اما با هویت غیر ایرانی خرید کنم ، ریسک هست؟؟
اگر با هویت ایرانی پرداخت کنم و آی وب هم ایران رو تحریم کنه چی؟

با هویت ایرانی که خود آی وب بهتون همچین پنلی نمی ده. و وقتی من باهاشون چت کردم و مسئله داشتن یه اکانت با مشخصات غیر ایرانی رو گفتم، فتند ممکنه از طرف سی پنل بلاک بشید اما ما بهتون سی پنل رو می دیم. در مورد تحریم هم هر چیزی امکانش هست.

alirezaheidari
October 27th, 2011, 01:01
بنده هم با پشتیبانی اونها صحبت کردم ،اسکن کارت رو لازم ندارند ،اگه مشکلی داشتید با آقای skander srasa بگید میخوایید صحبت کنید ..البته باید بتونید کمی انگلیسی بلغور کنید ..ولی من هم فکر کنم کیس جالبی نیست چرا سراغ brust.net نمیرید کیفیت نامبر وان ...من vps لینوکس ازشون داشتم ..تو freemount باورکنید 10MBps حداقل دانلودم بود ...ولی...ولی با ای پی ایران نرید خرید که هیچی دیگه ...اصلا جواب سلامتم نمیدن ..یکم قانونمندند ولی کیفیت 1!!!!

amirfateh
October 27th, 2011, 14:15
دوستان نظرتون راجع به brust.net چیه؟
وب سایتشون خیلی داغونه فکر کنم 10 سال هست که دست بهش نزدن.

alirezaheidari
October 27th, 2011, 15:18
شما دنبال ظاهر خوشگل میگردی یا سرویس خوب،بعضی ها حرفهایی میزنند که ادم صدبار خودشو لعنت میکنه چرا وقت گذاشته طرف رو راهنمایی کرده،خوبه باز من نه رفرال لینکی دادم که بگن تبلیغ بوده :68: ..فقط توصیه بود ..اگر نه اینجا تمام بچه های فروم با براست اشنا هستند.

amirhn13
October 27th, 2011, 19:28
شما دنبال ظاهر خوشگل میگردی یا سرویس خوب،بعضی ها حرفهایی میزنند که ادم صدبار خودشو لعنت میکنه چرا وقت گذاشته طرف رو راهنمایی کرده،خوبه باز من نه رفرال لینکی دادم که بگن تبلیغ بوده :68: ..فقط توصیه بود ..اگر نه اینجا تمام بچه های فروم با براست اشنا هستند.

خوب حالا چرا بهنون بر می خوره بنده خدا چیزی نگفت که

از نظر کیفیت هم من تو همین انجمن چند نفر را دیدم که مشکل داشت بیشتر مشکلشون هم با شبکه بود
دوست خودم هم یه وی پی اس گرفته بود سر یه او اس ریلود کلی اذیتش کردن
شما چقدر وقت باشون کار کردید؟ معمولا اوایل خوبن
قطعا اگه دیتا سنتر های با کیفیت تر هم ببینید نظرتون عوض میشه

alirezaheidari
October 27th, 2011, 23:01
بله عزیز من دیتا سنتر خوب فراون است ..ولی آپشن های محدود رو هم در نظر بگیرید ...(تحریم ایران + قیمت + زمان تحویل و.....)

amirfateh
October 29th, 2011, 15:00
دوستان نظرتون راجع به burst.net چیه؟ قیمت هاش خیلی مناسبه ، مشکلی با ما ندارن؟

---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

بله عزیز من دیتا سنتر خوب فراون است ..ولی آپشن های محدود رو هم در نظر بگیرید ...(تحریم ایران + قیمت + زمان تحویل و.....)
دوستان نظرتون راجع به burst.net چیه ؟ کیفیت خدمات و پشتیبانی
مشکلی با ما ندارند؟

myvps
October 29th, 2011, 15:19
دوستان نظرتون راجع به burst.net چیه؟ قیمت هاش خیلی مناسبه ، مشکلی با ما ندارن؟

بصورت غیر مستقیم بگیرید مشکلی پیش نمیاد.

alirezaheidari
October 29th, 2011, 15:34
حق با این دوستمونه ...متاسفانه منم متوجه شدم تحت هیچ شرایطی،با ایران کار نمیکنه ..مگر غیر مستقیم ...همون iweb خوبه منم ازشون گرفتم ،لااقل پشتیبانیشون که حرف نداره ..سر وریفای کردن کرذیتم کلی کمکم کردن..:101:

myvps
October 29th, 2011, 15:39
چند وقت پیش میخواستم از آی وب سرور بگیرم . سفارشم هلد شد و بعدش کلی مدرک ازم خواستند. دیگه سراغشون نرفتم

alirezaheidari
October 30th, 2011, 01:17
نه عزیز،اشتباه میکنید..iweb هیچ مشکلی با ای پی ایران یا ایرانی بودن طرف نداره ..مثل xlhost من الان یک هفته نیست که یک سرور کلاسیک ازشون گرفتم ..ولی باید کردیت شخصی که خرید میکنه به نام خودش باشه و کپی پاسپورتتم میخوان ..همه جا که ایران نیست بی حساب و کتاب باشه ..ولی وجدانا پشتیبانیشون محشره ،موبایل من نمیگرفت از اونجا واسه وریفای هویت ..شماره خونه رو دادم قبول کردند..یک دختر خانوم ژاپنی بود..زنگ زد طفلی تمام کل کار وریفای من 15 دقیقه هم طول نکشید..:)

WorldData.IR
October 30th, 2011, 01:50
سلام اگه پرداخت داشتید به قیمت روز انجام میدم

amirfateh
November 26th, 2011, 14:59
سلام همراهان گرامی
-من بالاخره ظرف یک هفته آینده تصمیم به اجاره سرور از iweb گرفتم،فقط هنگام سفارش می تونم مشخصات خودم رو بدم و هنگام پرداخت شخص دیگه مثلا پول زا از طریق صرافی یا شرکت براشون حواله کنم.
- بین سرور های classic , smart کدوم بهتره، کلاسیک مقداری گرون تر هست.
ممنونم منتظر راهنمایی شما هستم

amirfateh
January 6th, 2012, 20:46
دوستان من 35 روز پیش سرور رو تهیه کردم،ممنون از راهنمایی همه دوستان

abc
January 20th, 2012, 14:09
با هویت ایرانی مشکل نداره آی وب
ولی ما با هویت غیر واقعی که نمیخواستیم مشکل گیر و تحیرم به ایران رو هم داشته باشیم هم ازشون یک سرور به مدت حداقل 3سال داشتیم و مشکلی پیش نیامد

البته به دلیل اینکه پشتیبانیشون واقعا ضعیفه و حتی مواقع بحرانی که خیلی تیکتهاشون و یا سرشون شلوغ میشد پیشنهاد میدادند که پول پرداخت کنید تا به مشکلتون سریع تر رسیدگی کنیم

ertebat2002
January 20th, 2012, 18:39
بعضی شرکت های خارجی بیش از حد تمرکزشون را روی پول گذاشتند و باعث شده کیفیت هاست های ارائه شده و پشتیبانی ضعیف بشه