ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل هاست با vb

sina285
October 15th, 2011, 16:07
سلام

ببخشید یه سوال داشتم یه هاست معمولی با بازید 10 ip در روز با حجم 250 مگ و پهنای باند نامحدود نمیتونه جواب گوی ویبلوتین باشه ؟

با تشکر

Sir.DarKNesS
October 15th, 2011, 16:21
بله میتونه اما بعدن که تعداد پستها و حجم دیتابیس و فایل های زمیمه شده بره بالا نیاز به حجم بالاتری دارید

sina285
October 15th, 2011, 16:28
بله میتونه اما بعدن که تعداد پستها و حجم دیتابیس و فایل های زمیمه شده بره بالا نیاز به حجم بالاتری دارید

ممنون از جوابتون ولی من الان یه هاست 250 مگ گرفتم فقط 130 پست دارم توی وی بلوتین بدون فایل ضمیمه شده سایتی که هاستینگ بهم میده میگه باید سرور حرفه ای بگیری ماهی 5000 حداقل الان یک هفتس من از ایشون هاست گرفتم

به نظر شما حرفشون منطقیه ؟

irlogo
October 15th, 2011, 16:47
باید موضوع در سطح فنی بررسی بشود که میزان cpu usage وب سایت شما از منابع سرور وب هاستینگ شما چه میزان خواهد بود؟
همچنین منابع سرور وب هاستینگ شما چه مشخصاتی می باشد؟

Optimus
October 15th, 2011, 16:55
سیستم هایی مثل VP و wordpress فضای بیشتر از این مقدار نیاز دارن و احتمالا مشکل از فضای ذخیره سازی است ، چون بازدید پایین دارید،بر روی پردازنده زیاد فشار نمی یاد

sina285
October 15th, 2011, 17:27
باید موضوع در سطح فنی بررسی بشود که میزان cpu usage وب سایت شما از منابع سرور وب هاستینگ شما چه میزان خواهد بود؟
همچنین منابع سرور وب هاستینگ شما چه مشخصاتی می باشد؟

بهشون گفتم که مشخصات سرورشون رو بگن ولی واسه یک سایت خوب هاست دهی واقعا" منطقیه با 130 سرور بگه فشار زیادی میاره /؟

سیستم هایی مثل VP و wordpress فضای بیشتر از این مقدار نیاز دارن و احتمالا مشکل از فضای ذخیره سازی است ، چون بازدید پایین دارید،بر روی پردازنده زیاد فشار نمی یاد

یعنی فضای 250 مگ واسش کمه ؟ من کلا" الان 23 مگ رو گرفتن 0.1153 مگ هم پهنای باند

parsreseller
October 15th, 2011, 17:36
بهشون گفتم که مشخصات سرورشون رو بگن ولی واسه یک سایت خوب هاست دهی واقعا" منطقیه با 130 سرور بگه فشار زیادی میاره /؟
درست متوجه این تیکه نشدم :دی

یعنی فضای 250 مگ واسش کمه ؟ من کلا" الان 23 مگ رو گرفتن 0.1153 مگ هم پهنای باند
واسه شروع میتونید ازش استفاده کنید اما وقتی هر یک از منابع فضا یا پهنای باندتون به 90% رسید باید سرویستون رو ارتقاء بدید
سرویس مناسب واسه شروع فضای 1 گیگابایتی هست بنظر من

sina285
October 15th, 2011, 17:41
درست متوجه این تیکه نشدم :دی

واسه شروع میتونید ازش استفاده کنید اما وقتی هر یک از منابع فضا یا پهنای باندتون به 90% رسید باید سرویستون رو ارتقاء بدید
سرویس مناسب واسه شروع فضای 1 گیگابایتی هست بنظر من

خودمم نفهمیدم اون قسمتو چی گفتم هرچی فکر میکنم یادمم نمیاد ببخشید

والا من الان 10 درصد فضام پره اون وقت میگن سریعا" اقدام ب هخرید پلن حرفه ای کنید وگرنه ساس بند میشید

parsreseller
October 15th, 2011, 17:53

والا من الان 10 درصد فضام پره اون وقت میگن سریعا" اقدام ب هخرید پلن حرفه ای کنید وگرنه ساس بند میشید
وقتی فضا و پهنای باند شما محدود شده ساسپند چرا!!!
فکر نکن آمارتون اونقدر بالا باشه که به سرورشون فشار بیارید! آمارتون روزانه چند نفر هست؟

sina285
October 15th, 2011, 18:07
وقتی فضا و پهنای باند شما محدود شده ساسپند چرا!!!
فکر نکن آمارتون اونقدر بالا باشه که به سرورشون فشار بیارید! آمارتون روزانه چند نفر هست؟

منم همینو میگم

روزانه 5 نفرم نیست

parsreseller
October 15th, 2011, 18:20
منم همینو میگم

روزانه 5 نفرم نیست
:دی
جسارت نشه اما فکر میکنم این کار بیشتر شبیه باجگیری هست!!!
آخه با این بازدید هیچ فشاری به سرور نمیاد!

sina285
October 15th, 2011, 18:24
:دی
جسارت نشه اما فکر میکنم این کار بیشتر شبیه باجگیری هست!!!
آخه با این بازدید هیچ فشاری به سرور نمیاد!

خودمم واسه همین این تایپیکو زدم تا کسایی که کارشون اینه یکم جواب بدن بهشون اطلاع میدم امیدوارم باعث موضوعی نشه و حل بشه این مشکل

ممنون از راهنماییتون

parsreseller
October 15th, 2011, 18:38
خودمم واسه همین این تایپیکو زدم تا کسایی که کارشون اینه یکم جواب بدن بهشون اطلاع میدم امیدوارم باعث موضوعی نشه و حل بشه این مشکل

ممنون از راهنماییتون
لطفا آدرس سایتشون رو پ.خ کنید شید بشناسمشون

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------

جواب رو توی پ.خ ارسال کردم

sina285
October 15th, 2011, 19:27
لطفا آدرس سایتشون رو پ.خ کنید شید بشناسمشون

---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------

جواب رو توی پ.خ ارسال کردم

بله ممنون

abolfazl201358
October 15th, 2011, 19:56

گیرت اورده میخواد بچاپت ی سروریس دیگه گیر بیار از بچهای همین انجمن خیال خودتو راجت کن
طرفی که ازش هاست داری یا حالیش نیست یا ....
بهر حال ی جای دیگه گیر بیار تا سایتت نپریده اینجور که شما میگی به نظرم طرف مقابلت داره چرند میگه :o)

sina285
October 15th, 2011, 20:03
گیرت اورده میخواد بچاپت ی سروریس دیگه گیر بیار از بچهای همین انجمن خیال خودتو راجت کن
طرفی که ازش هاست داری یا حالیش نیست یا ....
بهر حال ی جای دیگه گیر بیار تا سایتت نپریده اینجور که شما میگی به نظرم طرف مقابلت داره چرند میگه :o)

والا خودمم احساس میکنم فکر کرده بچه گیر آورده سرش گول بماله ولی خواستم با زدن تایپیک مطمئن بشم کامل

parsreseller
October 15th, 2011, 20:05
والا خودمم احساس میکنم فکر کرده بچه گیر آورده سرش گول بماله ولی خواستم با زدن تایپیک مطمئن بشم کامل
شما شک نکن طرف میخواد سوء استفاده کنه!
دلیلش هم که توی پ.خ گفتم! شما سایتت رو منتقل کن خیالت راحت میشه!

sina285
October 15th, 2011, 20:14
شما شک نکن طرف میخواد سوء استفاده کنه!
دلیلش هم که توی پ.خ گفتم! شما سایتت رو منتقل کن خیالت راحت میشه!

والا پولی که ندادم ولی خیلی زورم میاد کسی بیاد و بخواد اینجوری کنه فعلا" باهاشون تماس بگیرم ببینم پولو پس میدن یا نه

parsreseller
October 15th, 2011, 20:18
والا پولی که ندادم ولی خیلی زورم میاد کسی بیاد و بخواد اینجوری کنه فعلا" باهاشون تماس بگیرم ببینم پولو پس میدن یا نه
:دی شما هم تکلیفت با خودت معلوم نیستا (شوخی کردم به دل نگیر)
در کل امیدوارم موفق بشی :دی
اگر مشکلی داشتی در خدمتم :)

sina285
October 15th, 2011, 20:23
:دی شما هم تکلیفت با خودت معلوم نیستا (شوخی کردم به دل نگیر)
در کل امیدوارم موفق بشی :دی
اگر مشکلی داشتی در خدمتم :)

منظورم از پولی که ندادم اینه که کم دادن یه 12 تومن دادم منظورم این نبود که مجانی دادم

ممنون عزیز شما هم امیدوارم همیشه موفق باشی ممنون از راهنمایی های خوبت

Optimus
October 15th, 2011, 21:37
هر کاربری توی هاست مقداری CPu , bandwith مصرف می کنه و گزارش کامل هم هاستینگ ها دارن.بگید گزارش مصرف من را بدید تا من بررسی کنم و اگر واقعا مصرف بالایی دارم،ازتون سرور مجازی می گیرم
(من برام پیش اومده که مصرف خیلی بالایی داشتم و گزارش یا Log هم دادن و دیدم واقعا درسته )
اونجا دیگه مشخص می شه کی راست می گه!!!

sina285
October 15th, 2011, 22:14
هر کاربری توی هاست مقداری CPu , bandwith مصرف می کنه و گزارش کامل هم هاستینگ ها دارن.بگید گزارش مصرف من را بدید تا من بررسی کنم و اگر واقعا مصرف بالایی دارم،ازتون سرور مجازی می گیرم
(من برام پیش اومده که مصرف خیلی بالایی داشتم و گزارش یا Log هم دادن و دیدم واقعا درسته )
اونجا دیگه مشخص می شه کی راست می گه!!!

حتما" تیکت زدم ببینم جوابگو هستن یا نه