توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات Mikrotik برای دیتا سنتر Hetzner
secure
October 13th, 2011, 10:20
سلام
دوستای عزیز کسی میدونه تنظیمات مورد نیاز برای دیتا سنتر Hetzner روی میکروتیک برای استفاده از سابنت جدید روی ESXI چی هستش؟ باید Nat روی روتر انجام بشه یا کار دیگه ای باید انجام بدیم؟
ممنون.
reza115
October 13th, 2011, 10:34
سلام
حالا چه مشکلی دارید ؟
سرور پینگ نمیده یا نت مشکل داره ؟
اگه خواستین بیاین یاهو
secure
October 13th, 2011, 10:53
سابنتی که دارم کانکشن اینترنتش درست کار نمیکنه .یعنی وقتی رو میکروتیک NAT استفاده میکنم از vm ها به اینترنت ارتباط هست ولی برعکس نمیتونم مستقیم به ای پی vm وصل شم.
اصولا هم این قضیه باید اینجوری باشه چون NAT این خاصیت رو داره اما حالا دنبال یه راهم که بدون انجام NAT بتونم ترافیک سابنتم رو به ای پی و مک آدرسی که دیتا سنتر بهم داده route کنم.
یعنی میخوام بدونم برای route کردن سابنتم به یه ای پی روی میکروتیک چه کاری باید انجام بدم؟
PENOIL
October 13th, 2011, 11:09
دیتا سنتر بهت مک آدرس داده؟
اگر داده اونو روی روتر تعریف میکنی بعد همون آیپی که داه به اون gateway بهت رو ادد کن تو gateway روتر و یک رنج از آی پی های داری مثلا آیپی ها هست 176.9.9.9 تا 176.9.9.15 ، اون اولیو ادد میکنی تو روتر و بقیه هم تو ویپی اس ها یا چیزای دیگه و gateway واسه ویپی اس ها یا غیره آیپی میکروتیکو میدی یعنی همون 176.9.9.9 که واسه روتر تعریف کردی
به همین راحتی اگر سخت بود پیغام خصوصی بده تا باهات تماس بگیرم راه نمیاییت کنم
secure
October 13th, 2011, 11:14
یعنی هیچ کاری روی روتر نیاز نیست انجام بدم؟ NAT یا Routing همونجوری که ای پی ها رو اضافه کردم بعدش میکروتیک خودش روت میکنه ؟ مک هم گرفتم از دیتا سنتر
razavihost
November 4th, 2011, 22:51
دیتا سنتر بهت مک آدرس داده؟
اگر داده اونو روی روتر تعریف میکنی بعد همون آیپی که داه به اون gateway بهت رو ادد کن تو gateway روتر و یک رنج از آی پی های داری مثلا آیپی ها هست 176.9.9.9 تا 176.9.9.15 ، اون اولیو ادد میکنی تو روتر و بقیه هم تو ویپی اس ها یا چیزای دیگه و gateway واسه ویپی اس ها یا غیره آیپی میکروتیکو میدی یعنی همون 176.9.9.9 که واسه روتر تعریف کردی
به همین راحتی اگر سخت بود پیغام خصوصی بده تا باهات تماس بگیرم راه نمیاییت کنم
سلام،ممکن هست به من یاد بدین کامل؟من یاد ندارم!