PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت نام در Resellerclub

irphoenix666
October 12th, 2011, 13:56
سلام،
در سایت resellerclub می خوام ثبت نام کنم ، پی پالم verify شدس و به نام یکی از دوستان
با خود سایت که صحبت کردم گفتن باید مدارک شناسایی بفرست دوستت برای پرداخت، می خواستم بدونم راهی هست که بشه بدون این کارا ثبت نام کرد اونجا و با این پیپال پرداخت داشت ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

bepad
October 12th, 2011, 14:17
سلام

بهتر است از مدارک قانونی استفاده کنید چون به هر حال ممکنه زمانی مشکل پیش بیاد و همون مدارک راه حل شما باشه

موفق باشید

irphoenix666
October 12th, 2011, 14:27
اگر خود دوستم که ساکن آلمان هست اقدام کنه (که طبق گفته خودشون اگر ثبت نام کننده و دارنده پیپال یکی باشند مدارک برای شروع نمی خوان) بهتره پس ؟ به اسم خودش ثبت کنه و ما استفاده کنیم ؟

در دامنه هایی که ثبت میشه اسمی از این دوست ما برده میشه ؟ چون این کلا در کار دامنه و اینا نیست و نمی خوام درگیر مسائل بشه، ما فقط از پیپالش استفاده می کنیم

webdata
October 12th, 2011, 16:53
به هر حال بايد توجه کنيد مالک حساب شخصی به شمار ميره که ثبت نام با نام اون و ايميل اون شخص صورت گرفته.
شما ميتونيد به نام خودتون ثبت نام کنيد، پرداخت رو هم با حساب دوستتون انجام بديد، فقط مدارک شناسایی ايشون رو که تأييد کردن تراکنش با اجازه ايشون انجام شده، برای ریسلر کلاب ارسال کنيد.

irphoenix666
October 12th, 2011, 17:02
از نظر مالکیت مشکلی نیست زیاد فرقی بین من و دوستم نیست از این بابت ، فقط مشکل اینجاست که نمی خوام این طرف رو درگیر ارسال مدارک و اینا کنم ، من خودم با نام و مشخصات اون پنل رو می گیرم و پرداخت رو انجام می دم

اینجوری مشکلی پیش نمیاد ؟

---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

برای شروع می خوام با 99 دلاریش شروع کنم، در ادامه این 99 دلار تموم شد باز باید 99 تا دیگه شارژ کنم یا میشه دیگه قیمت یه دامنه رو پرداخت کرد و ثبت کرد ؟
و اینکه بعد از مثلا بعد از چند مدت که به 499 دلار رسید کل پرداخت هام قیمت هام آپدیت میشه به Slab 1 ؟ و مثلا دامنه میشه 9.39 ؟

Woshka
October 12th, 2011, 22:02
یزاتون ه دلار 1275 تومن با 0.8% کارمزد انجام می دهم
یادتون نره پی پال 3.2% هستش

webdata
October 13th, 2011, 17:02
از نظر مالکیت مشکلی نیست زیاد فرقی بین من و دوستم نیست از این بابت ، فقط مشکل اینجاست که نمی خوام این طرف رو درگیر ارسال مدارک و اینا کنم ، من خودم با نام و مشخصات اون پنل رو می گیرم و پرداخت رو انجام می دم

اینجوری مشکلی پیش نمیاد ؟

---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------

برای شروع می خوام با 99 دلاریش شروع کنم، در ادامه این 99 دلار تموم شد باز باید 99 تا دیگه شارژ کنم یا میشه دیگه قیمت یه دامنه رو پرداخت کرد و ثبت کرد ؟
و اینکه بعد از مثلا بعد از چند مدت که به 499 دلار رسید کل پرداخت هام قیمت هام آپدیت میشه به Slab 1 ؟ و مثلا دامنه میشه 9.39 ؟
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم، خیر. مشکلی پيش نمياد و چون نام پرداخت کننده و صاحب حساب یکی هست، مدارکی نميخوان. بازم ازشون سوال کنيد.
در رابطه با شارژ مجدد هم به هر ميزان ميشه شارژ کرد و کل کارکرد حساب شما، شما رو به slab مورد نظر ميرسونه. و نياز نيست حتما يک جا مبلغی رو واريز کنيد تا به یک slab برسید.