توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشخص کردن میزان دقیق تخصیص منابع سرور مجازی
gajetkh
October 12th, 2011, 10:21
در تمام مشخصات سرور های مجازی میزان رم و پهنای باند کاملا مشخص می باشد و با استفاده از نمودار های موجود می توان میزان انها را اندازه گرفت اما اینکه یک سرور مجازی چه سی پی یو ایی دارد و این سی پی یو را بین چند تا سرور مجازی تقسیم کرده است داستان دیگری است که باید بهش توجه شود یک شرکتی اعلام می کند ما سرور مان را بین 5 تا تقسیم کرده ایم یکی هم می گوید بین 20 تا ... واقعا کدام راست می گوید ایا واقعا وقتی می گویند سرو ما فلان سی پی یو را دارد واقعا دارد ؟؟؟ یا یک چیزی نوشته اند و به قول خودشان کی امده و کی دیده ...
لطفا دوستان نظرشان را درمورد قدرت سی پی یو و میزان تقسیم ان برای افراد تازه کاری مثل من بیان کنند
hostiran
October 12th, 2011, 13:03
توی ایران که هیچی شما تو خارج هم هیچ شرکتی پیدا نمی کنی که دقیقا بگه چقدر بهت resource میده نهایا بیان بگن اینقدر mhz سی پی یو ولی هزار تا پارامتر هست که میشه محدود کرد کارر مثل inods و .. تو خارج هم من فقط سرویس amazon cloud رو دیدم که کامل شفاف همه محدودیت هاش رو ذکر می کنه.
gajetkh
October 12th, 2011, 13:31
توی ایران که هیچی شما تو خارج هم هیچ شرکتی پیدا نمی کنی که دقیقا بگه چقدر بهت resource میده نهایا بیان بگن اینقدر mhz سی پی یو ولی هزار تا پارامتر هست که میشه محدود کرد کارر مثل inods و .. تو خارج هم من فقط سرویس amazon cloud رو دیدم که کامل شفاف همه محدودیت هاش رو ذکر می کنه.
می بخشید پس راه ارزیابی منطقی کیفیت یک سرور مجازی چه می باشد
در هاست ایران حداقل من دیده ام فرکانس را کاملا مشخص شده می فروشند باز این شرکت حداقل این قدر شفاف است اما خیلی از شرکتها این فرکانس را هم نمی گویند ما از کجا بفهمیم چه مقدرا از سی پی یو را به سرور مجازی اختصاص داده اند
کلا راه ارزیابی کیفیت یک سرور مجازی چه می باشد و ما باید چه طور یک شرکت معتبر را از یک شرکت کلاهبردار تشخیص بدهیم
همه می گویند سی پی یو ما 16 هسته ای است اینقدر رم داریم ما فلان می کنیم ولی وقتی ازشون سرویس می گیری می بینی اصلا سرویسشان کیفیت ندارد حالا خدا نکنه بهشون بگی بالای چشمتون ابرو است پدر ادم را هم در می اورند
لطفا اگر بیشتر درباره مشکلات مطرح شده راهنمایی کنید ممنون می شوم
hostiran
October 12th, 2011, 14:04
میگم دیگه راحی نیست . حتی اگر ماهم دقیقا محدودیت ها رو بزاریم کسی ازش سر در نمیاره . به طور کلی فقط روی اعتبار یک شرکته که خرید خدمات باید صورت بگیره . اینکه دقیقا فلان vps چقدر inods گذاشته یا چقدر proccess همزمان میده از مواردیه که معمولا کسی ذکر نمی کنه . کلا وی پی اس برای کار های development سایت های کوچک و ... هاست . کسی اگر کار بزرگ داره اصولا میاد یک سرور اختصاصی یا نیمه اختصاصی میگیره (مثلا یک xen راه مینازن دو نفر با هم به صورت HVM کاملا نصف می کنن)
hajvahid
October 12th, 2011, 14:10
اگه کنترل پنلت سی پنل باشه توی قسمت اطلاعات سخت افزاری سرور معمولا درست و دقیق تشخیص میده ;)