ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا نظر بدید : ایجاد هاست دانلود و ترافیکی؟ بله یا نه ؟

novinvps.com
October 12th, 2011, 02:54
سلام
خیلی وقته شاید چندین ماهه که تصمیم خیلی جدی گرفتم با توجه به اینکه خیلی از مشترکین تماس میگیرن که هاست دانلود هاست سایت های ترافیکی سنگین میخوان و به علت عدم دانش فنی وی پی اس تهیه نمی کنند ما و با توجه به اینکه همیشه برای ما سخت افزار فراهم بوده و هیچ مشکلی از لحاظ سخت افزار نداشتیم و نداریم توی این فکر وبدم که از همکاران / مشتریان/دوستان درخواست راهنمایی دارم مخصوصا از کسانی که توی این کار هستند ! هاست معمولی تا هاست سایت های فوق سنگین که :

1- ایا ارزش داره که یه هاست دانلود تشکیل بدم مخصوص سایت های فوق سنگین و ترافیکی ؟
2- در صورتی که پاسخ مثبت هستش ، ایا کنترل پنل برای مشترک مهم هستش؟ سی پنل باشه یا نباشه ! یا فقط یک اف تی پی هم کفایت کنه براش ! ؟

نکته: شاید این تاپیک جواب خیلی ها باشه و در نتیجه از ایجاد حاشیه درونش سعی کنید دوستان پرهیز کنیم ممکنه 10 نفر دیگه هم تونستند راه درست رو از این تاپیک در این مورد پیدا کنند و کمک شایانی به خیلی از وب مستر ها و سایت های ایرانی که چه از داخل و چه از خارج تحت فشارن کرده شود.

0060
October 12th, 2011, 12:41
به عنوان یه مشتری هاست دانلود حتما با ترافیک نامحدود ارائه بدید فکر کنم هر هاستینگی باید هاست دانلود داشته باشه از نظر هزینه و سودش هم فکر کنم واسه هاستینگ خیلی خوب باشه کنترل پنل اصلا مهم نیست من خودم شاید چند ماهی یه بار برم توی پنل هاست اونم فقط وقتی دامین دانلودم شیلتر بشه میرم یه دامین دیگه پارک میکنم فقط از ftp استفاده میکنم موفق باشید

hostiran
October 12th, 2011, 12:52
مشتری های هاست های دانلود وب مستر های سایت های پر ترافیک هستند که یک ثانیه سرورتون time out بده ۵۰ نفری میریزن سرت . حالا تصمیم با شماست .. لول

novinvps.com
October 12th, 2011, 14:43
من سخت افزار های مورد نیاز رو میتونم به راحتی فراهم کنم
از بهترین سخت افزار ها و منابع فقط بحث مشتری هستش ایا مشتری هست یا خیر؟

php.source
October 12th, 2011, 15:03
همه چیز سخت افزار نیست. به نظر من 70% کانفیگ صحیح هستش

novinvps.com
October 12th, 2011, 15:09
همه چیز سخت افزار نیست. به نظر من 70% کانفیگ صحیح هستش

اینو هم در شاملش بود منظورم تمامی شرایط وجود داشته باشه
از امنیت تا optimize

php.source
October 12th, 2011, 15:19
اگه بتونی پشتیبانیش رو هم اوکی کنی ، آره میصرفه
هر کاری رو اگه آدم به بهترین نحو انجام بده ، بهترین سود رو هم میبره.