PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل پرمیشن در دایرکت ادمین

pcdmco1
October 11th, 2011, 14:17
من یک دایرکت ادمین داشتم قبلا سرور الان اومدم روی یک سرور دیگه دایرکت ادمین بکپ هایی که دانبود کرده بودم رو در سرور جدید رسنور کردم حالا همه فابل هام پرمیشنشون شده 600
الان چی کار کنم فقط لطفا سریع

3245
October 12th, 2011, 14:18
سلام
با برنامه filezilla میتونید وارد هاست بشید و سپس روی پوشه public_html کلیک راست کرده و پرمیشن 755 رو بدید و تیک پایین رو فعال کنید سپس بزنید فقط دایرکتوری هارو تغیر بده
سپس یکبار دیگر برای فایل ها اینکار رو انجام بدین

به همین سادگی

ارادت

php.source
October 12th, 2011, 15:22
توی فایل منیجر برید و اونجا حق دسترسی پوشه public_html واقع در domains/domain.com رو به 755 تغیر بدید. توجه کنید که تیک Recursive رو بزنید

pcdmco1
October 12th, 2011, 15:32
سلام ممنون از پاسخ هاتون اما انگار به کامنت من دقت نکردید
داستان سرور هست نه یه یا 2 هاست حدود 70 عدد هاست هست این جوری !!! لطفا دستور کلی تو لین.کس بگید

php.source
October 12th, 2011, 15:39
دقیق بگو. میخوای کل فایل هات بشه 755؟
برای تغییر حق دسترسی باید از این کامند استفاده کنی

chmod -r 0755 /address

sa_sh41
December 2nd, 2011, 13:29
بعد ازینکه وارد پنل هاست شدی به فایل منیجر مراجعه کن
تیک همه فایل هارو بزن
در پایین صفحه پرمیزن رو روی 755 تنظیم کن

mastermind2008
April 19th, 2013, 19:18
دوستان من از پنل دایرکت ادمین قبلیم ، اطلاعات رو انتقال دادم به هاست جدید ( بصورت دستی ، نه بکاپ ) و دقیقا در همان موقعیت که در دامنه ی قبلی داشتند فایلها رو از حالت Zip خارج کردم ، دسترسی ها رو هم که با پنل قبلی مقایسه می کنم کاملا شبیه هم هست . ولی نمی دونم چرا توی هاست جدید موقع آپلود کردن توی بعضی فولدرها ارور Permission میده .
باز هم میگم من سطح دسترسی تک تک فایلها رو چک کردم دقیقا شبیه هم هست .

یه نکته : هاست قبلی ، بنده یوزر بودم و در هاست جدید از VPS استفاده می کنم و خودم مدیریت کامل پنل دستم هست .

ezat1
April 19th, 2013, 19:49
دوستان من از پنل دایرکت ادمین قبلیم ، اطلاعات رو انتقال دادم به هاست جدید ( بصورت دستی ، نه بکاپ ) و دقیقا در همان موقعیت که در دامنه ی قبلی داشتند فایلها رو از حالت Zip خارج کردم ، دسترسی ها رو هم که با پنل قبلی مقایسه می کنم کاملا شبیه هم هست . ولی نمی دونم چرا توی هاست جدید موقع آپلود کردن توی بعضی فولدرها ارور Permission میده .
باز هم میگم من سطح دسترسی تک تک فایلها رو چک کردم دقیقا شبیه هم هست .

یه نکته : هاست قبلی ، بنده یوزر بودم و در هاست جدید از VPS استفاده می کنم و خودم مدیریت کامل پنل دستم هست .

این چیزی هست که هی باید امتحان کنی بعید میدونم همینجوری بشه گفت فلان چیزو بزن همه فایل ها درست میشه .

mastermind2008
April 20th, 2013, 12:51
این چیزی هست که هی باید امتحان کنی بعید میدونم همینجوری بشه گفت فلان چیزو بزن همه فایل ها درست میشه .

مشکل همینه که نمی دونم چیرو باید امتحان کنم ؟! :)
یعنی اومدم دستی پرمیشن ها رو تغییر بدم ، دیدم دقیقا کپ همون پنل قبلیه !
از تنظمیات فایروال نیست یا نوع سیستم عامل روی سرور ؟