توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید از Leaseweb به عنوان ایرانی !
AR3N4
October 10th, 2011, 19:06
با سلام.
همانطور که میدونید شرکت لیزوب در لیست کشورها ایران رو هم داره.
میخواستم ببینم اگر با اسم و آدرس ایرانی سرور بگیریم دچار مشکل میشیم ؟
کسی اطلاعی در این مورد داره ؟
tactools
October 10th, 2011, 20:00
خیر مشکلی پیش نمید
the_coder
October 10th, 2011, 20:05
سلام
در باره این دیتاسنتر زیاد بحث شده توی فروم
اما باز میگم : با ایرانیا مشکل نداره
پست شماره 29 من رو از اینجا بخونید : http://www.webhostingtalk.ir/f34/30859/index3.html#post292709
بعد اگر دوست داشتید از لیزوب خرید کنید
موفق باشید
irlogo
October 10th, 2011, 20:21
الان که مشکلی نداره
خیلی شرکتا بودن که اولش با ایرانی ها کار می کردن، ولی بعد از چند وقت ...
اگر یه کمی بر گردیم به عقب می تونیم نمونه هایی همچون
Multacom
theplanet
رو پیدا کنیم
mdt
October 10th, 2011, 22:13
قصد دفاع از leaseweb را ندارم.
ولی در یک مورد کارشون خوب بود:
در پرداخت من برای یک سرور تاخیر بوجود آمد و سرور را خاموش کردند و جریمه 125 یورویی هم تعیین کردند. با پشتیبانی شان تماس گرفتم و گفتم که متوجه سر رسید نشده بودم و آنها موافقت کردند جریمه را نگیرند.
حالا مقایسه کنید با شرکتی مثل onlinenic که یک بار پس از مشکل در پرداخت، اکانت من را ساسپند کردند و حتی اجازه پرداخت مبلغ با کردیت کارد یا پیپال را نداند و گفتند فقط wire transfer کنی به همراه 50 دلار جریمه. (البته حتما می دانید خود wire transfer نیز هزینه دارد) حتی پس از پرداخت و ارائه رسید ارسال نیز مدتی طول کشید تا اکانت را باز کردند. از همه مهمتر که پشتیبانی شون حتی زحمت پاسخگویی هم به خودش نمی داد.
HyperServer
October 11th, 2011, 00:32
مدیر بخش امنیتی مجموعه لیزوب یک شخص اسرائیلی هست که سایه ایرانی های رو با تیر میزنه...
حواستون باشه کارتون به اونجا گیر نکنه
hostiran
October 12th, 2011, 13:55
سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن - خب یک شماره skype مگه چنده ؟ بگید ایرانی نیستم
the_coder
October 12th, 2011, 13:57
سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن - خب یک شماره skype مگه چنده ؟ بگید ایرانی نیستم
سلام
مشکل با ایرانی یا غیر ایرانی بودن نیست - مشکل قوانین مسخره لیزوب هست
php.source
October 12th, 2011, 14:00
سلام
تایید میشود/:)
pardishosting
October 12th, 2011, 14:02
سلام
از سال 2008 که توی این انجمن هستم ندیدم هیچ کاربری بتونه توی یه دیتاسنتر یه مدت طولانی دوام بیاره.
مشکل ایرانی ها هستند که توقعات زیادی دارند.
the_coder
October 12th, 2011, 14:05
از سال 2008 که توی این انجمن هستم ندیدم هیچ کاربری بتونه توی یه دیتاسنتر یه مدت طولانی دوام بیاره.
بهتره این تاپیک رو ببینید : Leaseweb nullrouted my server, and now they don't reply to my tickets - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1076872)
و چند تاپیک مشابه که مشکل از پهنای باند لیزوب بوده
این ها ایرانی نبودن
اما تا وقتی که توی wht.com مطرح نکردن مشکلشون حل نشده
hajvahid
October 12th, 2011, 14:07
تمام دیتایلز من هم ایرانی هست . تا حالا که هیچ مشکلی از این بابت پیش نیامده!
قصد دفاع از leaseweb را ندارم.
ولی در یک مورد کارشون خوب بود:
در پرداخت من برای یک سرور تاخیر بوجود آمد و سرور را خاموش کردند و جریمه 125 یورویی هم تعیین کردند. با پشتیبانی شان تماس گرفتم و گفتم که متوجه سر رسید نشده بودم و آنها موافقت کردند جریمه را نگیرند.
حالا مقایسه کنید با شرکتی مثل onlinenic که یک بار پس از مشکل در پرداخت، اکانت من را ساسپند کردند و حتی اجازه پرداخت مبلغ با کردیت کارد یا پیپال را نداند و گفتند فقط wire transfer کنی به همراه 50 دلار جریمه. (البته حتما می دانید خود wire transfer نیز هزینه دارد) حتی پس از پرداخت و ارائه رسید ارسال نیز مدتی طول کشید تا اکانت را باز کردند. از همه مهمتر که پشتیبانی شون حتی زحمت پاسخگویی هم به خودش نمی داد.
تأیید میشه . توی مسائل مالی عقده ای عمل نمی کنن
مدیر بخش امنیتی مجموعه لیزوب یک شخص اسرائیلی هست که سایه ایرانی های رو با تیر میزنه...
حواستون باشه کارتون به اونجا گیر نکنه
اسمش چیه اونوخت؟!
hostiran
October 12th, 2011, 14:08
قبول ندارم . ایرانی بازی همیشه همه جا میشه . ولی لیزوب حواستو جمع نکنی دوتا فاکتور میزنه چند صد دلار میکنه الکی به زور میگیره . حالا شما ایرانی هم باشی اصلا ادم حسابت نمی کنن چه بررسه رسیدگی کنن مثلا فلان تعداد لاینسن ویندوز چرا ۳ ماهه داره هی تو فاکتورات تکرار میشه و شما پرداخت می کنی.
-
ولی با مشخصات یک امریکا بهشون بگو ظرف ۲۴ ساعت به من جواب بدید ... ببن چه می کنن.
-
الته قبول دارم این کار هم خودش یه جور ایرانی بازیه ولی راه حل بهتری سراغ ندارم فعلا برای ادامه بغا در بازار هاست
logofun
October 12th, 2011, 14:16
با سلام.
همانطور که میدونید شرکت لیزوب در لیست کشورها ایران رو هم داره.
میخواستم ببینم اگر با اسم و آدرس ایرانی سرور بگیریم دچار مشکل میشیم ؟
کسی اطلاعی در این مورد داره ؟
بهتره نگی ایرانی هستی . اگر هم بهت سرویس بدن امکان اذیت کردنت خیلی زیاده !!
the_coder
October 12th, 2011, 14:19
پیشنهاد من اینه که از این دیتاسنتر کلا خرید نکنید (چه با اسم ایرانی چه خارجی)
اما اگر قصد خرید دارید اطلاعات درست بدید
چون در بعضی از موارد (مخصوصا پرداخت از طریق cc) ازتون مدرک می خواد (چند باری این مورد رو توی این دیتاسنتر دیدم)
talebi1372
October 15th, 2011, 08:40
مشکلی پیش نمیاد . اروپایی ها با ایرانیا کاری ندارن
hostiran
October 15th, 2011, 17:23
هلند سایه ایران و با تیر میزنه . تو شورا امنیت چند سری ترکوند. الانم عاشق چشم و ابروی ما نیستند . یک حجم عظیم ترافیک رو از ایران به سمت خودشون جذب کردن با این سیاست.
AR3N4
October 15th, 2011, 18:33
به هر حال چاره ای نیست ! کی سایه ایران رو با تیر نمیزنه ؟ شما اسم ببر ما بریم از اونجا سرور بگیریم ! :دی
alirezaheidari
November 27th, 2011, 07:23
چرا از Hetzener نمیگیرید،خدایش نسبت به قیمیتش پشتیبانیش و امکاناتش عالیه،از سرور x4 به بالا هم پورت kvm رایگان داری هم، Auto vnc installer ...سرور رو هم کمتر از 2 ساعت تحویلت میده ..:104:
ezat1
November 27th, 2011, 09:13
چرا از Hetzener نمیگیرید،خدایش نسبت به قیمیتش پشتیبانیش و امکاناتش عالیه،از سرور x4 به بالا هم پورت kvm رایگان داری هم، Auto vnc installer ...سرور رو هم کمتر از 2 ساعت تحویلت میده ..:104:
اینم هزینه اولیه بالا داره برا نصب اما خب تصور کن این همه ادم میرن اطشون سرویس میگیرن یه دفعه میگن تخریم و تعطیل کلی ÷ول گرفتن و سرویس رو قطع کردن به هر حال آقا از لیزوب میگیری بگیر اما یه آدم داشته باشی خارج از ایران ایرانی هم بود اما خارج از ایران باشه تامین میشی دیگه نگرانی تداره اما از ایرا ن مستقل خرید کنی احتمال کله کردن زیاده :((
Re4l_Man
November 29th, 2011, 16:34
من می خوام بدونم، چطور می شه به عنوان یه غیر ایرانی خرید کرد. باید تو کشور های خارجی حساب بانکی باز کنی و ویزا بگیری؟ لطفا راهنمایی کنید.
alirezaheidari
November 29th, 2011, 17:02
نه عزیز من ، هتزنر تا سرور اختصاصی X5 هیچ هزینه ای بعنوان Setup Fee یا Hiden Fee نداره ،هزینه خالص 59$ ..میتونید برید ببینید;)
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
من می خوام بدونم، چطور می شه به عنوان یه غیر ایرانی خرید کرد. باید تو کشور های خارجی حساب بانکی باز کنی و ویزا بگیری؟ لطفا راهنمایی کنید.
نه عزیز من نیاز نداره به ویزا کارت ،البته اگر بخوای میتونی از شرکت هایی که در این زمینه هستند هم بگیری،ولی صرف نداره چون هر دلار رو باهات 1500 تا 1600 حساب میکنند..اگر خواستی من میتونم واست خرید کنم ،این شماره من ..
05118657156
09351141355
Re4l_Man
November 29th, 2011, 17:26
ببخشید این سوالو می پرسم، می شه بگید شما چطور خرید می کنید؟
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
نگفتی عمو، چه طور خرید می کنید؟
plastic
November 29th, 2011, 17:29
سلام
از دوستان ارائه دهنده سرور اختصاصی هتزنر (وارز یا قانونی) در ایران معرفی میکنید؟
nasa_de
November 29th, 2011, 19:29
سلام
از دوستان ارائه دهنده سرور اختصاصی هتزنر (وارز یا قانونی) در ایران معرفی میکنید؟
ما میتونیم از این دیتا سنتر سرور اختصاصی ارائه کنیم، البته وارز نیست، اگر ریپورت بدن به دیتا سنتر به شما ایمیل میفرستند و 24 ساعت مهلت برای برطرف کردن میشکل میدند.
ARNE
November 30th, 2011, 14:55
ما میتونیم از این دیتا سنتر سرور اختصاصی ارائه کنیم، البته وارز نیست، اگر ریپورت بدن به دیتا سنتر به شما ایمیل میفرستند و 24 ساعت مهلت برای برطرف کردن میشکل میدند.
سلام.
روی این سرورها می شه یه سایت لینک وارز میزبانی کرد؟ در تاپیک زیر توضیحات کامل ارائه شده.
http://www.webhostingtalk.ir/f34/35377/
با سپاس.
nasa_de
November 30th, 2011, 19:36
سلام.
روی این سرورها می شه یه سایت لینک وارز میزبانی کرد؟ در تاپیک زیر توضیحات کامل ارائه شده.
http://www.webhostingtalk.ir/f34/35377/
با سپاس.
سلام دوست گرامی.
اگر حتی دیتا سنتر هم اجازه بده، چون سرور ها به زودی به اسم شرکت ما در بلغارستان تهیه میشه، ما نمیتونیم قبول کنیم چنین محتوایی رو، حتی اگر در محتوا نباشه و لینک ها مشکل کپی رایت داشته باشه.